Отговори
# 150
  • София
Абе, какво стана с Бебочка, тя нали засичаше контракции вчера  newsm78 дали е добре????????

# 151
И аз се интересувам  Flutter Ариана къде в Софето може да закупя  newsm78

# 152
Абе, какво стана с Бебочка, тя нали засичаше контракции вчера  newsm78 дали е добре????????
Вчера се чухме каза че са отшумяли контракциите а за днес нз newsm78
Трикси засега уговорката за утре остава ако стане нещо ще се чуем Peace

# 153
  • София
Гери, остава уговорката  Peace
adina, аз си купих пелени от Даяна и Ники и от едно малко детско магазинче в Младост!

# 154
Шики, питай дали целите ги повиват или от кръста, надолу! Има вариант да са от кръста надолу, а нагоре да са с блузки... не че знам в този случай колко на брой пелени и какви видове използват...  newsm78
И... 3 броя или 3 комплекта?
В комплекта има 2 малки тензухени и 2 бархетни... както каза Арианка....

# 155
  • София
И аз се интересувам  Flutter Ариана къде в Софето може да закупя  newsm78
По всички бебешки магазини би трябвало да ги има. Аз поне в Люлин навсякъде ги намирам. Даже и в един магазин за спално бельо, от който пазарувам понякога.

# 156
Здравейте  Grinning
Честито Сиси! Жив и здрав да е   bouquet И на двама ви желая здраве и скоро да сте си у дома Hug
Инче стискам палци всичко да е наред при теб и ако е тръгнало нека да е леко мила  Hug

# 157
  • Bulgaria
Здравейте! Честито на 2 ни принц! Да е жив и здрав и да радва мама и тате!
gery_roz  и аз така бях вчера! Прицапа ми кръв по няколко капки, но се шашнах. Ходих на лекар каза ми че това е тапата.Но имам много време до 24.10. Нямам никакви симптоми за раждане. Боли ме кръста и кракът. Не мога да стъпвам чак от болка. Ти имаш ли такива болки? Една позната така я боляло кръста и на другия ден родила.Лекарката ми изписа магнерич.

# 158
Здравейте! Честито на 2 ни принц! Да е жив и здрав и да радва мама и тате!
gery_roz  и аз така бях вчера! Прицапа ми кръв по няколко капки, но се шашнах. Ходих на лекар каза ми че това е тапата.Но имам много време до 24.10. Нямам никакви симптоми за раждане. Боли ме кръста и кракът. Не мога да стъпвам чак от болка. Ти имаш ли такива болки? Една позната така я боляло кръста и на другия ден родила.Лекарката ми изписа магнерич.

Ами не нищо необичайно нямам а и аз пия Магнерич от около две седмици.Тапата не ли повечко кръв нещо оххххх няма нищо сега ама съм в готовност де  Simple Smile

# 159
Честито ни ново бебе. Момчетата взеха да ни се показват Joy.

Ваннчее мамче, моя шанс да родя на моя рожден ден също е толкова голям като твоя. На 5.10. ooooh!

Севи, аз лично си помислих, че ти си следващата, но не се оказах права. Май Лаурен и Ина ще са следващите с новината че са се обебили вече. Дай боже всиичко да е наред. Стискаме палци.

Аз сега се обличам и ще ходя при доки, не че имам някякъв проблем, просто така за информация как вървят нещата пък и ще го раазпитам за някой неща.

И като се върна ще съм пак на линия.
  love001  love001  love001  love001

# 160
Миличка ssissi, честита радост, да ти е здраво малкото момченце и да го води в живота лидерското му име!!! Чакаме те скоро!
Молбата си я попълних там (от там я и взех). Имаше само една жена преди мен и си взех ПИК кода буквално за 5 мин.
Е, браво. Нашите служителки тук явно са най-мързеливите. Мен вчера ме отпратиха да си взема кода днес, тогава само попълних молбата. Ако бях прочела това предварително, нямаше да се оставя да ме мотат неинформирана  Twisted Evil
Деним, не се шашкай, тапата е различно оцветена - при някои е по-кървава, при други (като мен) е жълтеникава, а розовото е класиката по учебник. А болките в кръста са си нормални за последния месец. Ако обаче сега ти се появяват за първи път....знам ли, може и да наближава, май наистина е добре пак да се консултираш с лекаря, поне ще ти е по-спокойно
Снощи прах столчето за кола, бях го пропуснала  Confused
Чакаме новини от Lauren и Инка.
sstea, честит празник, много любов и разбирателство   bouquet!!!
За родилното си приготвям и разхлабващ сироп, че предния път колежката по стая ми услужи, аз нали бях новак  Mr. Green. А когато си с шевове е по-спокойно след употребата на такова нещо, може и да е невероятно от медицинска гледна точка да се разтворят от напъване, обаче.....психика  Simple Smile

# 161
Simple Smile  Значи и момченцата бързали, не само момиченцата. Честито на мама Сиси и да и е жив и здрав малкия Алекс. Simple Smile

На всички, при които вече са започнали родилните мъки - дано всичко мине по вода - бързо и безболезнено. Simple Smile

# 162
Simple Smile  Значи и момченцата бързали, не само момиченцата. Честито на мама Сиси и да и е жив и здрав малкия Алекс. Simple Smile

На всички, при които вече са започнали родилните мъки - дано всичко мине по вода - бързо и безболезнено. Simple Smile

Честито и от мен!Стискам палци да мине всичко леко при тези които са на път Peace

# 163
  • Варна
Фийл_Ю, аз питах в АГ-то – искат 3 комплекта пелени, пълни глупости са, че бебе с памперс не може да се повива с пелени. Като раждах Никола в Окръжна болница точно така ги повиваха. В АГ-то казаха още, че не искат дрешки, целите бебета повивали, ама вие си носете за всеки случай, че не се знае дали няма да е топло октомври месец  newsm78

На раждащите мами – леко и бързо раждане  Praynig и да се похвалите  Laughing.

Да е жив и здрав малкия Алекс на мама Сиси, да наддава бързо и скоро да се приберете в къщи  baby_neutral

# 164
СИСИ и ТАТКО

Да расте здрав, весел и послушен малкия Александър   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт