Отговори
# 165
Фийл_Ю, аз питах в АГ-то – искат 3 комплекта пелени, пълни глупости са, че бебе с памперс не може да се повива с пелени. Като раждах Никола в Окръжна болница точно така ги повиваха. В АГ-то казаха още, че не искат дрешки, целите бебета повивали, ама вие си носете за всеки случай, че не се знае дали няма да е топло октомври месец  newsm78

На раждащите мами – леко и бързо раждане  Praynig и да се похвалите  Laughing.

Да е жив и здрав малкия Алекс на мама Сиси, да наддава бързо и скоро да се приберете в къщи  baby_neutral

Лелееее, съвсем да се объркаш  #Crazy Май ще си имам голяяямо сакче! Хеленка, не се ли свари Никола в края на юни, повит от-до? Хм.... ама като им се повива, да повиват....

# 166
Стискам палци на Лаурен и Инчето да мине лека рождането и да си гушнат малките бебоци  Praynig
Варненки много ми е странен вашия МД  Rolling Eyes Навсякъде вече отричат повиването на бебетата в пелени, а още по странно ми е пелени и памперс  ooooh!
Деним аз също изпитвам отвратителна болка в дестия крак, но си мисля че е от тежестта, а и без друго си имам дископатия, която е решила явно, че точно сега е момент да се прояви. Със сигурност болката в крака не е признак за раждане.
Аз след малко отивам на преглед да видиме докъде е стигнал бебо. Трябва да мина и покрай работата ми, за да си взема стерилизатора и помпата от моя колега, но съм решила, че няма да се обаждам на никого. И без това се чувствам достатъчно дебела и депресирана, че да ми се налага да усещам нездрави любопитни погледи и коментари  Mr. Green
Стеа честит празник. Много да се обичате и да сте заедно, толкова години, колкото вие искате   bouquet

# 167
ЕЕЕ,знаех си аз че днес ще имаме бебе,даже мислех 2 ама има време ,като гледам може и повече  да са!
Честито на Сиси,бързо да се възставновява и да ни зарадва със снимчици!
Успех и леко да минава и на мамите с контракции,ох и моя сладур се развълнува докъто четях,явно поздравява връсниците си! Joy

# 168
  • София
Лаурен, виждам, че си тук! Какво става, спряха ли контракциите, какво каза лекаря ти?

# 169
# 170
Момичета ,много ви благодаря за хубавите думи и пожелания, много ме подкрепяте!  Hug  bouquet
Да е честит малкия Алекс на мама Сиси!

При мен нищо ново- няма бебе Cry. Само зверски болки ама не зачестяват, седят си на 7, че даже и на 8 минути, цяла нощ не съм спала. Лекарката каза ,че преди да станат на 5 мин няма какво да тръгвам и че при първескините докато се стигне до необходимото разкритие минава много време. Да ви кажа очаквам някаква развръзка, защото е ужасно така...

# 171
  • Варна
Честито ни второ момченце   bouquet
Честито на мама Сиси и таткото

Варненки много ми е странен вашия МД  Rolling Eyes Навсякъде вече отричат повиването на бебетата в пелени, а още по странно ми е пелени и памперс  ooooh!
Всъщност става въпрос за АГ-болницата,МД е друга болница-там Пуки и Мими могат да кажат дали е така

Инче, Лорън-стискам палци и при вас да мине всичко успешно  Heart Eyes
Аз пък сега се оказах леко неподготвена за родилно, в Окръжна искат(само) 3-4 камизолки за бебето, а аз имам само 2 , е и памперси и мокри кърпи,но това съм го предвидила. Та сега ще мина подновя пак шопинга
Хайде до после

# 172
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА СИСИ !!!

Феел Ю, в АГ-то повиват с памперс и после пелени!

Виж какво пакетче го направиха моето Вали като се роди!  Laughing

Извинявам се, че е толкова голяма снимката!

# 173
  • Варна
Лелееее, съвсем да се объркаш  #Crazy Май ще си имам голяяямо сакче! Хеленка, не се ли свари Никола в края на юни, повит от-до? Хм.... ама като им се повива, да повиват....

Никола имаше привилегията да се роди едро бебе, а тях ги повиваха само до кръста  Mr. Green, нагоре бяха с камизолки.

Manana, повиването не е в Майчин дом /във Варна Майчин дом е частна клиника/, а в другите две държавни болници. Отговора от Окръжна болница преди 3 години беше, че от ХЕИ не им разрешават да обличат бебетата  newsm78, не че им повярвах де.. явно просто им е по-лесно.

# 174
  • София
Лора, стискам ти силно палци развръзката да дойде скоро fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 175
  • Варна
Manana, повиването не е в Майчин дом /във Варна Майчин дом е частна клиника/, а в другите две държавни болници. Отговора от Окръжна болница преди 3 години беше, че от ХЕИ не им разрешават да обличат бебетата  newsm78, не че им повярвах де.. явно просто им е по-лесно.

Ами да, по - лесно им е! Идват измиват го бебето набързо на мивката в банята, мажат ги с нещо (да не гадая какво), теглят го, пелените и хайде готово ... давайте следващото..... (това в АГ)

Лаурен, дано не се измъчиш много и всичко мине добре! С теб сме ...

# 176
Хеленка разбрах вече, но за която и да е болница е ненормално. Навсякъде се говори за опасността от луксации и че повиването по този начин може да доведе до проблеми.
Лаурен, ако болката е много силна би могла да изпиеш но-шпа, за да те олекчи малко. Това в никакъв случай не значи, че контракциите ще спрат - просто стават по-малко болезнени.
 някой чувал ли е Инчето?

# 177
Лора, стискам ти силно палци развръзката да дойде скоро fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug
Стелче, мерси мила, дано, че ако трябва още една такава нощ да изкарам ще се гръмна  #Crazy.

Момичета, стегнала съм багажа, взела съм си и помпата, обаче не съм я стерилизирала, то няма смисъл нали там няма да мога да я стерилизирам , ще я ползвам само за стимулация. Иначе сме сравнително подготвени- в последния момент вчера взехме креватчето с матрачето, всичко е изпрано. Няма да мога да изгладя, ама се надявам мами или свекито да се погрижат ,докато съм в болницата.
mananaМерси за съвета мила, по препоръка на лекарката ми пих 2 хапченца и тя каза същото- че по никакъв начин няма да спрат раждането, най-много да ме поотпусне да поспя, че съм като парцал, ама засега ефект няма особен.

# 178
Елиса ама как може все още да повиват бебетата така?  Shocked доказано е че е вредно.... а още повече и като му слагат и памперс на бебето  #Crazy

# 179
  • Пловдив
Feel_u, аз като раждах преди четири години ми искаха такива пелени. Повиваха бебетата само в тях първите 24 часа, без памперс, за да гледат какво изхвърлят-това първото черното, в момента просто ми изскочи от главата как се казваше. Сто процента бяха без памперс, защото ни върнаха пелените да си ги перем.След това ги обличаха в дрешки и памперс. Но това е в Окръжна болница в Пловдив, незнам как е във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт