на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 846
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
катенце,мило аз питам ли те кво праиш по нощите а  Mr. Green

Дес, за мен е ясно какво правя- посрещам гости  Laughing  

Дезърт, и ти значи си патила с гости , не съм единствената. И при нас навремето се бяха намъкнали далечни роднини на баба , уж за 2-3 дни, пък повече от месец седяха. Живяли в САЩ дълги години и само разправяха "В Америка е така, тука няма да стане така"  Sick  , малка бях още, ама много ме дразнеха  Joy   Сигурно оттогава намразих гостите, пък и все не случвам на гости  Twisted Evil
Вашите не ти ли се скараха, че си избухнала? Мама все повтаря , че трябва да съм въздържана, та пред нея гледам да не показвам страсти, щото почва да реве, къде е сбъркала с възпитаниято ми  Thinking

Веси, и аз съм така, не мога , а и не искам да се преструвам. Всичко се изписва на лицето ми.  Аз си мислех , че е хубаво това качество, ама вече явно не се цени  Thinking  Лицемерите са на мода.

Надя-Амал, как е малкия Юсуф? или вече не е малък  Simple Smile

Снежана Хадж, добре дошла! Ама и ти бая си преживяла. Не ти е било леко, но всичко е добре, когато завършва добре  Simple Smile  а триеш ли му сол на главата, че така е казал в началото  Twisted Evil

Другото Снеже-белоснеже, още колко горе-долу остава до появата на юнака? Кой ще ни уведоми за радостната вест?

Кате, ние с теб като Пантелей Пътник. Студ, пек, дъжд и кал  Sad

Дуа, болнички сте били  Sad

Магдето и Сабинка хич никакви ги няма!

А Скайблу? отдавна не е писала, от пролетта....

Кажете какво сладко ще правите за празника?  Баклава не ми се прави. Мислех едни тулумби да врътна и толкоз.... без излишно разточителство  Embarassed

# 91
Снежи,много хубава история с още по-хубав край. Докато ти четох поста и се сетих, че и моя на втората среща се застрахова че не мислел в близките 5години да се жени, пък то взе че  стана за по малко от година, та ми мина една мисъл през главата, дали повечето мъже о правят това презастраховане като срещнат истинската жена  newsm78.
Хм и ти родопчанка и Спорти и тя, трябвани още една за четворка белот както казва мъжа ми, аз съм от Златоград.

# 92
Добър ден дружки веселушки  Laughing

Снощи си правих планове как ще хода на джамия и при кой да оставя детето , но друг разполага .МЦ- то ме тресна, още докато споделях намеренията си  Tired

В очакване на Лайлату-л-кадр

В тази нощ Свещеният Коран бил низпослан изцяло от тайнството на Запазения скрижал (Ал-лаух ал-махфуз) на земното небе. Освен “Нощта на могъществото” и “Нощта на предопределението”, “Лайлату-л-кадр” означава и “Нощта на почитта”, защото тя е израз на почит, която Всевишният Аллах е оказал на отдадените на Него.

http://muslims50.hit.bg/arhiv/noshta_Kadr.htm

Модирче , нищо няма да правя освен бойкот на домашно правене на баклава  Mr. Green.Когато бЕх млада булка не спях по цяла нощ за да правя 2 -3 вида баклава , но свекървата ме спаси от този неблагодарен къртовски труд .Баклавата ми била много сладка  Mr. Green не можела да я яде .Е жива и здрава да е , сега като мъж ми пита с носталгия дали ще правя,  му напомням, колко е сладка баклавата ми  Mr. Green.Ще купуваме "не сладка ".
И мъж ми си правеше планове за Аида , но май ще съм самичка, а той в чужбина .

Бързо да оздравяват всички болни  Hug

Ще стискаме палци за Сара   bouquet

# 93
Здравейте "Арабелки"!
Още веднъж безкрайно ви благодаря за  топлия прием  bouquet Hug
Днес ви чета на части,че се занимавам с едни сладкишчета за утре/Сами става на 2 г/.Поканили сме родата и ми се иска малко да ги изненадам.
Извинявам се,че няма да спомена поименно дамата ,която ме пита за религията понеже нямам много време да търся името- нямаме проблеми относно религията понеже сме от една и съща: мюсолманка съм/само ме е срам много,че почти нищо незнам,но ще наваксам/и въпреки това борбата беше жестока Simple Smile
Момичета мили,оставям ви за сега,че много работа ме чака и с тея дребните незнам как ще се оправя Simple Smile
До после.

# 94
ееееееее,ами с 3деца толкова помня ве4е  Mr. Green,поне едната 4аст съм уцелила,а и виж колко съм примерна и добра душа- гледам да те отменя малко baby_neutral Laughing

Да, благодаря ти за помощта!  Simple Smile

# 95
манел, домашните баклави са сладки, ама купешките соленички излизат , така й кажи на свеки  Twisted Evil  Килиграм сирийска баклава май е над 20лв и като бонус мирише на овца  Joy  тая с овчето масло се водела по-хубава, съответно и по-скъпа, та затова все от нея ми носи, пък аз я оставям да гние.  Обаче пък с удоволствие си хапвам локумчета, онези кръглите, всяко опаковано в найлонче!

Аз се радвам, че мойто пътуване се отложи засега. Да видим в понеделник дали няма да ме изстрелят по спешност  ooooh!

# 96
  • по пътеката
привет!
някой знае ли може ли да се вземе копие на акт за раждане от близък  за мене, 4е ми искат тука ,дори два екземпляра, после и превод и легализация ще умувам!как не се сетих да извадя няколко в аванс!?

# 97
Марси, може аз съм взимала на сестра ми става за 5мин, поне при мен беше така, после и свидетелство за съдимост и изкарах с него.

# 98
  • по пътеката
страхотна , кога е било ,скоро ли тоест след закона от март месец за новите пълномощни ?

# 99
 Whistling къде ги тия баклави с овче масло за 20 лв...аз за 40 от растително масло купувам тук .Не ми миришат на мен , ама хич  Crazy , напротив с овче най - ми се услаждат  Mr. Green .Там овцете не са като нашите , друга порода са , нямат опашки , месото им не мирише като нашето , а маслото баш овче няма нищо общо с нашето . Килото на маслото беше много скъпо , чак ми присядаше като ми кажеха цена  Joy Но явно си е до вкус , ето и Деси не му е фен  Simple Smile.Миришат ми само евтинките баклави и тези преседелите около година по витрините  Confused, и на такива съм попадала , даже от Сирия веднъж получих такива - случва се .
Ето аз локумчета не ям ще си ги менкаме  Laughing

# 100

Почерпка за паспорта на Раянчо-взехме го вече и декларация за път от бащата направихме.

Момичета , до седмица ще съм в България.Ще поостана малко повечко от месец.Само за една седмица ще заведа мама на Хисар на минерални бани-иначе през другото време ще съм си в Пловдив. Ако някоя арабелка иска да се видим ще ми е много приятно-нека ми пише на лични  Hug  bouquet

Не смогвам да изчета темите...и се извинявам

# 101
Marsy, вариантите да си извадиш копие на акта ти за раждане за 2 /визирам легалните начини за това Laughing / - лично или чрез упълномощено от теб лице/т.е. трябва да направиш пълномощно............ /!!! Март месец влезе в сила новия ГПК, но относно пълномощните промяна има само при заверката и то само на тези, с които се дават права относно разпореждане с недвижимо имущество........

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 15:19 от easy_24

# 102
Марси, август месец това лято и не са ми искали пълномощно нищо.

# 103
Спорти, разбира се, че по никакъв начин не те ограбва йогата - напротив! Просто казах, че не е за мен. Да ям по 100 грама варен ориз на ден... еее!!! Или едно яице да си го разделя на 3 приема, за да съм постигнела йога стандарта - пръстите да ти се усещат като си пипаш кожата на корема.... Ми явно моят учител не намери подходящия подход да ме грабне.
Веднъж попита кой какво е закусвал преди йогата, аз бях яла шоколад, като казах (имаше и други закусили, не знам защо с мен се хвана).. през цялото време повтаряше - който е ял шоколад... еди какво си, я да видим шоколада как ще се отрази на упражненията... ей така.
Не мога, мен ме болеше корема от - "днеска аз съм на воден ден, а вие, понеже не сте свикнали още - направете го плодов - на сокчета, или млечен". Баси!!!  #Crazy

Надя-амал, добре дошла, както казва Спорти - не се знаеме, значи отдавна не си писала...
Разказвай как е по египетско, поне малко да сгряваш душата!!
Лили имаше предупреждение за бан, не знам дали може да пише, да ти отговори.

Марси, при мен не стана - караха ме да се прибирам от София, а бях на работа и беше дълга и широка. Дано успеете, щом Страхотна казва че може...  Hug Нагушкай Линда от мен!

Simple Smile Дано мъжа ми е търпелив... какви са тия баклавички бре хора?? Нищо не мога да приготвям!! Или трябва да имам готино свеки, да ме научи, или готин мъж - да пазарува  Joy

С европейските снахи - хабибито не каза да "не ги обича" майка му, но и не потвърди обратното...  Mr. Green Каза... харесва европейки,  but polite only"  hahaha Не знам...  Thinking

Манел, Лайлату-л-кадр - това за 27-мата нощ ли става въпрос?? Когато си намисляш и желание??  newsm78

Страхотна, и аз съм на мнение, че мъжете ги е страх от обвързване и се презастраховат. A oт жената зависи как да го "омае" че да си го спечели завинаги!!  Heart Eyes

Кате мароки, напуснах йогата, напуснах джудото, напуснах бейли денса, напуснах всичко... такъв съм мързел значи  ooooh!
Да взема да започна да идвам с теб на коннo яздене, ама пък ме е гнус от миризмата на коня... пух да му се не знае... все намирам оправдания значи!!!  Joy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Ужас!!

Дала, честито за паспортчето!!! Ех, от кога чакахте!! Браво!!  Hug
Най - после ще си видя моя любимец, ех от кога чакам и аз!!  Hug
 Heart Eyes

# 104
Страхотна, явно има 2 варианта - или да познаваш добре закона или да познаваш добре служителката .... Laughing Все пак живеем в Абсурдистан и в повечето случаи законния път за нещо, не е единственият..... Не се заяждам, просто казвам как стоят нещата.......

Общи условия

Активация на акаунт