на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 759
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  Snejna Haj - добре дошла и от мен! Много се радвам, че си намерила време и най-вече смелост да се присъединиш към нас!
   Разказа ти е много хубав- още една интересна житейска история- най-хубавото в нея -крайния резултат- семейството ви и двете ви дечица! Дано винаги сте щастливи и все така държите един на друг. По- трудно постигнатите неща са по- сладки- така е било и при вас Hug
   При повечето от нас тук е имало не малко трудности , но ти сама ще се убедиш , че сега всички се радват на едни хубави семейства или връзки , на едни прекрасни уникални дечица- и много мъдрост и опит събран през времето.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 76
Снежана,добре дошла и от мен  bouquetДоста перипетии сте имали с твоя съпруг,но най-хубавото е ,че всичко е zавършило добре и сега сте zаедно, дори и дечица си имате Hug
Латея :hug:,много красива двойка сте с твоя младеж и снимките са супер.
Надя,от чужбина Бтв не може да се гледа от сайта им,пробвала съм,но каzва,че услугата е само zа потребители в границите на Бг .
Спокойна нощ на всички Hug

# 77
 Heart Eyes

Добре дошла на Snejana Haj   bouquet
Много интересна история, и най - важното е, че винаги, когато човек си е наумил - това няма да го направя - е, точно то се случва... Много се радвам на такива хепи енд историйки Simple Smile

Спорти, аз ходих една година на йога, и това, което научих, е че йогата НЕ Е спорт, а начин на живот. Който начин на живот не беше за мен. От начало бях много ентусиазирана, усвоих трите вида дишане, да, но после... Абе иска си своето...а аз не можех (не мога и сега) да го дам...  Blush
Виж за бейли денса... там съм ЗА.

Ама да сваля малко килограми... така ме е срам  Embarassed

Относно Биг бро - да споделя... От начало така се стреснaх за Тошко... викам си - оле, как може да сложат там такъв човек... а после се оказа заблуда на противника... Simple Smile Иначе Даниел ми хареса (не заради фараонската връзка, аз харесвам такъв тип - мутренски малко  Mr. Green), и още едно момче - Георги Алурков - дето търси все още идеалната любов... и бил много влюбчив...  Sunglasses
Ще ги видим във времето...

Но на фона на Сървайвър.. нещо ми бледнеят тия.

Хайде момичета, лека нощ от мен!!   sleepuu

# 78
Здравейте! и аз да се впиша че е срамота от няколко месеца все не намирам време! имаше леко преместване от София до Александрия Египет и барем с малкото зверче та по време на полета ми се разказа играта! особено в египетския самолет един човек беше готов да му даде на малкия телефона и шоколадите си само да спре да реве! общо взето станах на резил пред всички на борда на самолета!  моят син се заигра с едн африканче и някак скалъпих тишина за 10-15 мин но повече кърменето го поуспокои и помогна в голяма степен ! алхамдо лилех! е сега тука е време за молитвата фаджр (сутрешната)  и все още всички са будни отвън ! толкова е шумна Александрия и прашна че в център се чисти по 2-3 пъти на ден и няма изчистване ! аз живея засега около спирката Рамл и като идват всяка сутрин да чистят улицата ми се ще да имам автомат ,дори и  само воден ! но иначе сме в меката на памучните материи и дрехи и трябва да се уважи с малко шопинг! модата в забрадките сега е лилав или сив хиджаб с леко смачкана материя! Снежана прочетох историята и поздравления !добре дошла в форумите!бисмиллех маша'аллах ! а в религиозен план има ли някакъв проблем със семейството на мъжът ти и каква вяра изповядват май е по-адекватния въпрос?

# 79
Добро утро!

Съжалявам, че напоследък не пиша, но от началото на тази работна седмица се преместих пак в офиса в "БОИЛА" - това е в Горубляне -за едно задание и така - тези, които живеят в София знаят - 2 часа насам, 2 часа обратно. От 7.30 до 20 часа съм по пътищата.

Отделно са и силните страсти около личната визова одисея!

снежанаHug, добре дошла, ето още една силна жена, с хубаво семейство!

ели на дивка майка й,  Hug ще се видим после, има време. Вие добре да се забавлявате, а като избереш градинка, да кажеш!

наде, успех на пътуването. Аз малко пообърках за коя принцеска става въпрос, но няма значение, да е щастлива и сега да се случат нещата добре.

саратед, стискам палци за девойката!

нафасима
ми се губи, дали е наред всичко при нея?

дина, ти си една много добра кулинарка! забравям да ти кажа.

магде, как са твоите слънца. Дръж се, още малко остава до края на Рамадан, ама и нервите си ги бива наистина, още повече ако работи човек, а не е вкъщи или сред любими хора - да си чете, да го дава бавно-бавно и полека!

близнаците, много си играете, казвайте бисери, моля.

дуа, как си? Какво прави рабуба?

олдспорт, хайде да се засечем семейно в Мароко. Ние с тебе ще ходим да си купуваме бебесъбуждащи билки, а момчетата ще ги пратим на фитнес или да ни купуват подаръчета.

деси, даяна и тя голяма приказливка!

найрааа, дезърт  Hug

Кате, всяка сутрин като пътувам по 2 часа се сещам и ти какви обиколки на града правиш!

Рали, ех, изостави ти йогата значи!             

# 80
здрасти пак ....забравих да спомена снежана че това с недопускането на източноевропейски снахи е доста често случваща се ситуация в арабски страни! зависи много от семейство до семейство но ако снахата е от Англия,Холандия ,Франция или по развити страни няма никакъв проблем! може би защото ислямът е по-разпространен в западноевропейските страни ,но разбира се има и много араби християни ,но предразсъдъците са пак същите ! а за арабските свекърви са ясни нещата ...понеже моито свекъри са живяли през по-голямата част от живота си в Щатите няма лошо отношение ,но мъжът ми е страшно привързан към майка си та тя винаги присъства за всяко едно решение ! дори къде да се премести стол! та разбирам малко от малко историята ти ! Лили как е в ОАЕ ?намери ли рецептата за кокосова напитка ? аз лично не съм чувала за такава но има сахлеб и се слага в зависимост от вкуса кокосови стърготини!иначе традиционите напитки не ме блазнят особено много! Деси как е в Дамаск? има ли новини около теб ?застудява ли вече там? тук още е топло в еги но се излиза навън главно след ифтар! аз досега излизам само с някой ,не може сама ,но морето се вижда от балкона ... Joy

# 81
Снежи от Израел, ще ти викам така защото има още едно Снежи тук Simple Smile Наистина ти е интересна историята и показва, че няма правила в тази "игра", човек може да си прави едни планове, а Господ други да му прати (визирам половинката ти)
Не сме имали мама от него край така, че ще е интересно да разкаваш за живота там. Тук покрай  арабелките от Тунис, Алжир, Сирия, Бахрайн, Сауди, Мароко научих толкова интересни неща.... щях да забравя и Египет. Сега стъпваме и на йорданска земя ама чакам посланичките на кралица Нур да разкажат повече Simple Smile
Мегли лоша новина и не го знаех това.... ама сигурно го има на сателита. Така или иначе до 1 - 2 години време с тази цифровизация ще се гледа всичко стига да имаш време Simple Smile
Рали на мене градинарчето ми хареса не се сещам за името му сега. Кефи ме, че се е хванало такава работа, която в чужбина е доста платена между другото... Иначе за Тошко и ние така в началото. И за съжаление мъжете пак ще се окажат по-интересни от жените Wink
Добре дошла пак египетско Наде, ето вече ще черпим инфо от първоизточника. Либра,  Рали намерихте си сродна душичка там Simple Smile

# 82
Добро утро, арабелки- хубавелки!!
Добре дошла, Снежи!!!  bouquet Много романтична истори! Благодаря, че сподели Hug
Амал Надя,   bouquet!

Добре де! Аз къде съм бляла, че не съм разбрала, че Саратед ще идва в Търново!!!!! Ами нали съм болярка ) Laughing), трябваше да я посрещна! Някой ако и има номера, моля да ми го прати на лични  Hug Дори не съм чула, че ще има детски конкурс тук  newsm78 Голям заплес съм, ей!!

Дина, страшна кулинарка си!!!   chef
Дезърт, много ти се изкефих как си строила гоститУ  Laughing  Laughing И аз не мога да търпя нагли и безочливи хора. Ако някой не ми харесва, веднага ми личи, лицемерието ми коства адски усилия и не ми се отдава, ама хич.. - в някои случаи директността вреди.. ама кво да се прави .. Whistling
Магде, моя човек и той ги слуша много тия песнички, че и танците им знае  Laughing Много му харесват и детските песнички на Нанси Аджрам.
Спорти, браво за йогата! Аз за сега съм в тъсене на фитнес, че с тая сочна снага... Sick..  Crazy
Лек ден на всииииички !

# 83
Добро утро ,милички-
добре дошла на Снежана хаж-аз пък предпочитам да си Снежана от Палестина-както си е Wink...радвам се ,че си сред нас

Ние сме с хрема и грип- Tired(Манел-май ни зарази по нета Wink)-аз се държа,но Рабуба спи зле нощем-събужда се често от запушения нос-но не плаче,или вика мен или татко и,или направо започва да пее Joy
Шиланче-не знам как ще оправя неизвинените отсъствия-само да не ме изключат,че вярно много ми се събра Wink
нямах нет,но освен това знаете,че не ми е леко-първокласник,бебе,Рамадан,грип,МЦ,гости,пости,кърмене Tired.....таткото и баткото,по-кротички в случая
Амал си е взела изпитите  bouquet[/b][/i]
лек ден и доскоро
Магде-поздрави на Махмуд и целувки на Яси

# 84
добре дошла Снежана   bouquet,страхотна история

амал надя добре дошла отново,Как е принца на колко стана ве4е  newsm78,и само да те поправя-тук не само изто4но европейките а изобщо снахите 4ужденки като цяло ,не са желана перспектива за сина от арабската майка Mr. Green,и за да си нямаш проблеми с модераторите намали си аватара www.imageshack.us макс.размер трябва да е 200/200

амал4е 4естито-нека и другите да ги вземеш от първия път

дуа бързо оздравяване на теб и Рабуба Praynig

# 85
Здравейте момичета! Какво приятно раздвижаване се е получило от снощи насам   bouquet
Снежа, на сърце си ми - аз съм от Смолян и също завърших в Пловдив (след скучно учение в София). Знам ги и въпросните общежития естествено - съвсем образно си ви представих на 12-ия етаж  Mr. Green Много се радвам,че се присъедини!  bouquet
Амал Надя, наистина от доста време не си писала, щом не сме се засичали. И аз мен ме причисляват към масреите по ред причини. Пренесох се в Алекс за секунди.Разказвай още   bouquet
Деска, снощи ви сънувах с Даяна  Crazy Много забавно беше, ходехме по някаква улица и понеже беше прашно и ветровито,ти загръщаше Даяна с един сил шал,да не и влиза прах в устата и очите,а тя го сваляше. И аз ти казвам: Да я питам ли как и е муцуната?  Joy Joy Само да те допълня за снахите-чужденки в арабския свят - права си,че не само на източно-европейките не гледат с добро око,а изобщо на всички чужденки - прекалено разкрепостени им идват. В Египет специално имат и много нагледни примери,особено по курортите и затова.Не е лесно в началото,но като докажеш,че си порядъчна,се променят.Това се отнася изобщо до жените-чужденки там,не само за снахите.
Рали, разбира се,че йогата е начин на живот,но това не значи,че по някакъв начин ти ограбва живота,а напротив.Но постигането на хармония и мир със себе си става по различни пътища.Всеки намира верния за себе си.Резултатът е важен. Peace
Кате М, шегуваш се ти,ама някрая като нищо ще се засечем.Аз отдавна съм замислила едно хубаво пътешестийце из Мароко,защото миналата ни визита хич не беше достатъчна.То и Сирия и Йордания са в списъка,та да видм как ще съвместим нещата.
Амал, честити взети изпити!!  bouquet
  Дуа, бързо оздравяваен ви пожелавам!! Praynig
Веси, и аз чак вчера схванах,че Теди ще ходят в Търново.Пиши на Латеа на лични,сигурно има координатите на Теди.
Ели, какво стана с твоята книжка??

# 86
Цитат
намали си аватара www.imageshack.us макс.размер трябва да е 200/200
dtti, малка поправка Simple Smile:

Аватари

Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

# 87
Привет, арабски принцеси   bouquet

Как сте днес? Това софийско време е ужасно... Много мрачно за септември. Къде отиде циганското лято тази година?
Да ви кажа - снощи ви гледах албумите  Hug Много беше увлекателно, благодаря ви още веднъж  Heart Eyes И какви хубавици се подвизават из форума....  Embarassed Днес сложих малко снимки, вие половината сте ги виждали.

Манел, Олд Спорт
Много благодаря за кулинарните съвети за хомоса/хумуса. Ще се пробвам в домашни условия тези дни   chef На този в Йордания не му слагаха червен пипер.. и само един-два пъти беше добавен чесън в зехтина отгоре. Магданоз също нямаше, но аз по него не страдам... Sick

Snejana много увлекателна история  Hug И най-важното с happy end! Как се оправи после със семейството и родниите?

Да ви кажа и аз се пробвах с йогата, ама не е за мен... много бавно, спокойно.. аз съм припряно създание Embarassed не ми стига търпението. Може би някой ден пак ще се пробвам. Имам приятелка, която вече години се занимава и е много доволна.

Оставям ви за сега.. ще се захващам с newsm75 1ironing wash hang 1dishes

# 88
Цитат
намали си аватара www.imageshack.us макс.размер трябва да е 200/200
dtti, малка поправка Simple Smile:

Аватари

Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

ееееееее,ами с 3деца толкова помня ве4е  Mr. Green,поне едната 4аст съм уцелила,а и виж колко съм примерна и добра душа-гледам да те отменя малко  baby_neutral Laughing

# 89
*Iman* нямам номера на Теди  Sad Само майл, но едва ли ще помогне... Понеже живеем близо една до друга, като се виждахме направо се разбрахме за място и час. Не сме разменяли телефони.

Общи условия

Активация на акаунт