на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 730
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
аз с овчето масло пържа яйца, в манджа слагам, добро е, ама за сладки не става  Laughing

за баклавите ми е старо инфоро, нали вече цените са двойни  Mr. Green

Далка, честито! да се успокоиш като видиш и баткото и каката!  В кой град ще отседнеш....?

Аз пак съм изправена пред дилема- на момчето средната сестра ми пише на мсн ( от година и половина не ми е писала )   Twisted Evil  огромни усилия ми коства да не й кажа 2-3 приказки  Twisted Evil  мислих, премислях, няма файда да се заяждам. Първоначално й отговарях с по една дума, но после ми стана кофти и взех с по цяло изричение да й отговарям  Mr. Green   само дано да не ме избият нервите накрая  Praynig  

# 106
Eye of Ra  , да , може и така да се каже  Simple Smile.Това е нощта в , която се моли за прошка -опрощаване на греховете , правене на дуа - един вид лична молба към Господ /в някакви допустими "размери" , обаче   Wink , четене на Коран .....най - просто казано.Днес е,  по точно тази нощ -поне в Б-я.

dala , честит паспорт .Лек път и приятно изкарване в БГ  Hug

# 107
Изи, аз не казвам, че това е законният начин, при мен така стана и факта че сме в малък град вероятно е от значение, въпреки че аз не познавах нито тази, която ми издаде копие от акта за раждане, нито тази, която ми изкара свидетелството за съдимост, което обаче не означава че те не ме познават Laughing,  Crazy

# 108
Дуа,бързо да оздравявате!! Алла Яшафиич!
Манел,благодаря ти ,че поясни кога е, аз си мислех ,че е на 27 и така си се подготвях! Grinning
И аз бях пробвала йога,после пилатес,каланетика и нищо не ми допадна.... най-добре ми е с бели денс!
до по-късно Арабелки!
на всички  Hug   bouquet

# 109
Ето ме пак Simple Smile

Как сте момичета?Аз моите ги приспах като за следобеден сън и успях да забъркам еклерчетата- докато чакам да изстине малко тетстото реших да се отчета.Спретнах аз повечето нещица.По-късно ще идем да поръчаме тортата/не ми се занимаваше/ и горе-долу сме готови за утрешното парти/което ще е вечерно заради рамадана/.Но ние с баща му ще му спретнем празнична атмосфера с балони и разни дреболийки от по-рано,че да се радва дечко Simple Smile/май и майка му ама хайде..../.Ако мога по-късно пак ще ви "проверя" как сте.
 Hug

# 110
Снеж, Страхотна, заформяме значи родопско лоби.Не можем да се мерим със софиянки и варненки,но бавно и полека се умножаваме.Пък и те родопчанките се броят за две  Mr. Green
Рали, е не съм казала,че ще мина на 100 грама ориз и не мисля,че точно в това е същността на йогата,никак даже.Май наистина си била при твърде радикален йоги  Crazy Познавам хора, които се занимават с йога и не са кожа и кости,но пък са свежи и в отлична форма. Иначе за деня на вода (хладка) само - аз го правех в продължение на една година всяка седмица, по препоръка на лекаря ми.Трудно е, но е полезно.
Следобед бяхме в Благоевград и прекарах един час в една книжарница (дай ми книги и ми гледай сеира на мен),та там видях една книга,която може да ти свърши работа, знам ли - казваше се Кльощавата кучка или нещо от сорта,доста забавна,но мернах и полезни разяснения - например за Аспартам-а колко е вреден и т.н. Понеже бях си вече набелязала няколко книги, тази си я заплюх за следващ път,струваше 10лв.
Дала, честито паспортче!Хайде идвайте си!Много ми се иска да отскоча до Пловдив (нали си го обичам от край време).Ако успея,ще ти дам знак.
Марси, Ийзи е напълно права относно законните начини за изкарване на въпросния документ. Но нека твой роднина да се пробва,пък ако не успее - прави пълномощно...
Кате Ш, дразни ли те сестрата, заяжда ли се или какво? newsm78
Като заговорихте за баклави, ето и от мен:

# 111
ох Шехи какви баклавичкиии!!  Shocked
За неделя ще правя с баба ми баклава ... Домашната си е най-хубава май е и ако е пресня де, но тук май само от Пикадили може да намериш що годе годна за хапване!  Grinning
Намислихте ли си желание?  Peace  Praynig

# 112
Еее, Спорти, щом ще черпиш с такива сладорийки и аз се включвам в родопското лоби Twisted Evil /нищо, че съм малко по-надолу от вас/. Тези дългичките са ми любими  Crazy.
Браво на вас за йогата. Винаги съм искала да се занимавам с това, но тук не успях да си намеря добър учител и така си и останах. В къщи си правя едни 5 упражнения и това е  Confused.
Рали, спокойно мила, и аз си пазарувам баклавичките и все още не са ме изгонили от къщи  Mr. Green. Но добре, че и папи не обича много сладориите, че не се забелязва много липсата ми на умения в тази област. Обаче ако се наложи /недай си Боже  Praynig/ да трябва да приготвя нещо, Динаааааа.... ще ти звънкам, да знаеш  Twisted Evil Hug.
Амал, честито за изпита   bouquet.
Марси, как е Линдичка? Как върви училището?  Hug
Добре дошли на новите момичета   bouquet.

# 113
Привет момичета !
Добре дошла на Снежна !  bouquet
Аз тия дни освен да ви чета друго май не правя .
Кате - мароканско , много се радвам , че изгря светлина и на вашата улица .
Дала , браво за паспорта то си е цял сериал докато се вземе .
Ние сме добре дребните растат и само щуротии правят , а малечка с всеки изминал ден все по палава става .
В понеделник ще ме тестват да видят какво съм запомнила от материала до сега на курса и се надявам да се справя добре .
Отивам да чета , че ми е голям тормоз особено когато децата не са заспали .
Лека вечер на всички и приятни почивни дни .

# 114
Добър вечер на всички  bouquet
Днес денят беше много приятен,слънчев,та си направих една раzходка,да се насладя на последните слънчеви лъчи.Но zа уикенда каzаха,че ще е още по-слънчево,така че чакам. Sunglasses
Спорти Hug,мерси zа виртуалната почерпка,но аz си имам истински LaughingМъжът ми ми донесе вчера,та почти им видях сметката Embarassed,той не яде сладко.За протокола,тук 500гр са 8евро,май иzлиzа,че са по-евтини от теzи в Бг Laughing
Честито на Амал zа иzпита.
Снежи Хадж,станаха ли еклерчетата?много ги обичам.Пожелавам ви весело детско парти утре Simple Smile
Добре zавърнала се  Надя Амал.
Науел,успех с курса,ще се справиш  bouquet
Лека вечер

# 115
Момичета бихте ли ми помогнали с рецепта.
Имам около 800 гр шилешко месо.Знам, че в арабската кухня е широко застъпено (шилешко, овнешко, агнешко ).Та молбата ми е да ме насочите с рецепта.
Сега стои мариновано в малко лук, маслини и бяло вино. Благодаря ви предварително.

# 116

дано да е мирна и благодатна за вси4ки  Praynig Praynig Praynig

# 117
Деси, дано  Praynig  Praynig  Praynig 

я вижте сина на сирийския президент :

http://www.abu-hadi.biz/uploads/86d017781e.jpg

красавец! пу-пу. Не мога да му се нагледам  Embarassed

# 118
Мудира , време ти е за бебе  Mr. Green
Деси , иншаалла  Praynig
Елип  Hug

# 119
Манел, Манел, имам си коте, 2 жабки, и ..... див кюрд с болюк рода , само бебе ми трябва напълно да откача  Mr. Green

Ще будуваме,а , няма начин, а едвам се държа, ама утре ще спя, спя, спя.....

Общи условия

Активация на акаунт