на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 727
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
А , тъкмо ти е време  Mr. Green. Мъж ми ми подари коте малко преди да забременея за да не съм сама в къщи  LaughingТо от там се започва .После имах риби , хамстер , заек  Thinking струва ми се , че нещо изпускам .За болюка и аз си го имам  Twisted Evil .Не е кюрд , ама по улиците често ме съжаляват като разберат , кой е мъж ми , много луд бил  Rolling Eyes.Виж за откачането - не ти мърда  Laughing.Но си има положителни страни , гостите намаляват , спря да ходи на карти мъжо ............. Joy

# 121
  • по пътеката
много е хубавко детето, сложих си го да му се радвам, една моя ме4та е!
елип,близнаците, линда просто не мога да си я  познаая ! там слуша, но стой  и гледай скорпиона в къщи, командва, обижда, действа ни, дори е агресивна, но само миг и е обърнала добрата  линда, която се извинява  и умилква; ние си имаме две-добра и лоша! малко бавно помни, явно слуховата й памет е като моята, ина4е досега да знам вси4ки диалекти на арабския, ако се пиш?ш? тунизийския както се 4ува!малко пове4е мотивация има, което ме радва, пише, няма търпение да рисува и оцветява! нетърпелива е като натура! пажове  и слуги да има горките пот ще се лее да ги действа!
на вси4ки новодошли ,поздрави и гуш!   bouquet Hug
за поводите цветя и поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
елица, избери си ядене с месо от арабските рецепти, вси4ко може да се направи с шилешко! на порции го раздели или на къс4ета с ориз и лют сос, ако не се придържаш към конкретна рецепта, другото от мене е кускус, марка(яхния), пе4ено  с гаритура картофи(мокли), млухия, тажин по марокански с маслини !абе има избор!   chef bowuu

# 122
вервай ми , че едва ли някакво пикливо ревливо бебе е в състояние да отблъсне потока гости!  Mr. Green  тия хора са непоклатими, не им дреме. Няма нещо дето да ги накара да се  почувстват неудобно  Joy

Иначе днеска нямаме гости де, щото бяхме навънка досега  Laughing   ама и вчера нямахме.  Само през деня идват, ама не се брои, зашото не ги виждам  Mr. Green  виждам само изпразнения хладилник и мръсните чинии  Joy

Аз вече сдавам багажа, не мога да гледам, ще полегна за 1=2 часа и дано пак не се успя за сухур!

Марсианке, и ти ли си на нощно бдение  Laughing 

# 123
  • по пътеката
кате, аз цял рамадан съм на деноносхтно бдение, ако има един ден да съм поспала пове4е от 3/4 4аса с е лукс, ставам ,лягам, пак ставам и после ме грабне денят, а си 4акам 4инно половинката да се свърти в къщи ,4е да хапне и да си легна до 7.30 като ще дигам дребната за градина!

# 124
Деси, дано  Praynig  Praynig  Praynig 

я вижте сина на сирийския президент :

http://www.abu-hadi.biz/uploads/86d017781e.jpg

красавец! пу-пу. Не мога да му се нагледам  Embarassed
И с право , много красиво дете е !
Мърси , много си е добричка Линда !  Hug Heart Eyes
Шилан , като ти дойде друга ще я запееш и мъж ти ще видиш , как ще се научи кога и как се приемат гости .
Не , че има нещо лошо в това да ти идват и да ходиш , но когато е прекалено е прекалено .
Свеър , къде се изгуби , как са децата , а и ти ?!?
лека нощ

# 125
Вервам ти , че такива гости не се плашат от бебе , но възлагам надежди на мъж ти , че положението му в обществото ще е по -различно , тогава ще е баща , а не ерген със свободен терен Wink .
Ей голЕм тормоз ти ударих тая нощ, ама и ти не се даваш без бой  Hug, надявам се , че имаш чувство за хумор  Mr. Green

Дани ме е изпреварила

# 126

По случай днешния празничен ден да почерпя с малко бонбонки, аз вече взех едно, останалите - за вас!!  Mr. Green

Кате, пращай гостите ти при мен - само за 2 дена вече съм те отървала от тях!!  Mr. Green

Елип, ти ми даваш надежди, миличка... че в кухнята ме бива само по салатите!! Справям се с някое по-леко ядене, но с по - засуканите - хич ме няма...

Деси, дано е благодатна за всички!!
 Hug

# 127
Много се извинявам, че пиша в тази тема! Но не намерих такава, която да е активна и да мога да попитам за това. Имам приятел ливанец, живее в Дубай. Имаме проблеми. Но май най=същественият е по отношение на дрехите. То си е религиозен. Не можем да стигнем до консенсус по отношение на дрехите. Уж щяхме да намерим междинно решение, но май тази фаза започва да преминава при него. Как се справяте, ако въобще имате този проблем? И трябва ли да спазвам с него традициите на Рамадан? Ако не е мястото в темата за тези неща, моля ви, нека някой ми даде съвет на лични! Благодаря!

# 128
Tititata , добре дошла при нас   bouquet
Ти не си приела Исляма , така ли ?
И как иска да се обличаш ?
Ако имате проблем още от сега и то за дрехите , а не сте семейство не ми се мисли после какво ще е .
Тук е мястото да попиташ.
Можеш да разкажеш повече за вас за да може да ти дадем по адекватни отговори .

# 129

Инша'Алла ДесиPraynig
Манел,казваш ли някакви по специални Зикри?

Hug

# 130
Naairah , не , нищо специално  Simple Smile.Субхан-Аллах, Ла илааха илла-Аллах, ал-Хамди Лиллах и др. Субхан-Аллах уа’л-хамду Лиллах уа лаа илааха илл-Аллах уа Аллаху акбар и Субхан Аллах уа би хамдихи, Субхан Ааллах ил-Азим
За съжаление не мога почти нищо да правя тази нощ, ежемесечните женски истории дойдоха в най - неподходящото време  Sad

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 03:41 от Манел

# 131
Добро утро, арабелки!
Ели,  Hug Hug Hug - за теб и за децата!
Амал, честито за изпитите   bouquet И лека бременност  Heart Eyes
Марси, как издържаш бе човек!?? Аз ако нямам поне 8 часа сън, не се броя за човек на следващия ден  Embarassed. То не, че тази нощ имах, де  Rolling Eyes - и ние сме в групата на болните   Cry С това отвратително време всички са изпонастинали май..
Тититата, добре дошла   bouquet В Дубай ли си сега? Според мен ако се обичате ще стигнете до компромисен вариант. В тези случаи обикновено жената отстъпва, а това се получава съвсем естествено, не насила.. Ще дойде време , когато ще осъзнаеш, че той го прави за да защити честта ти на жена, и своята чест като твой партньор.

# 132
Добро утро и от мен.
ВесиHug. Оправяйте се бързо   bouquet! Много рано ви хванаха студовете тази година. Да се пазите. Кажи как върви арабския. Приемаш ли частни ученици  Mr. Green?
Марси, защо ли ми е толкова познато всичко, което разказваш  Thinking. В къщи сме все едно в казарма  Crazy. Постоянно "хвърчат" заповеди към всички и особено Тити си пати най-много. Добре при тебе е, че поне Линдичка слуша в училище. Ние вече посетихме директорката още в КГ1, а през ден бяхме на ноти слола  Rolling Eyes. Направо ми беше писнало да се извинявам на учителките. Сега след ваканцията има малко промяна и да видим как ще сме тази година. Обаче имаме почти цял месец до започване, така че не е късно пак да лудне  Crazy.
МанелHug. Радвам се, че сте по-добре. Много неприятно с МЦ, но какво да се прави Rolling Eyes.
Деси, как сте в къщи? Как са куклите?
Рали, като черпиш само с бонбонки, ще си взема едно, мерси  Hug. За сега ти е още простено, но след няколко дни ще си чакаме и кафенцето, да знаеш  Twisted Evil.
 Hug

# 133
Снежана, честит рожден ден на Сами! Да е жив и здрав, послушен и да ти носи много радост!

Елип,знам си аз как да примамвам арабелки в родопското лоби! Hug
Рали, ти най-сладкия бонбон си избра  Mr. Green
Мегли, радвай се на хубавото време и вместо мен, при нас е супер отвратително, в планината има и сняг  Sick
Веси, оздравявайте! Съгласна съм с казаното от теб. Вярно е,че обикновено жената прави компромисите...
Тититата, добре дошла!На правилнот място си.В Дубай ли живееш??

# 134
Добро утро сладурки  Hug

Заповядайте кафенце  Party

Кате  тук съм, имах повечко задачки тези дни и не успявах да се включа, сина на президента е много красиво дете  Flutter  Верно че Скай  не е писала отдавна ,май от началото на лятото  newsm78
Мароканско Кате  Hug Hug
Иманче Да оздравявате бързо  Praynig
Дала честито паспортче  Party лек път и много щастливи моменти с любимите хора  Hug Ще ми бъде приятно да се запознаем и видим, а и да дойда в така любимия ми Пловдив  Heart Eyes
Марси много се радвам за Линда, че свикна бързо в градината  Heart Eyes и ние си имаме шефка в къщи  Mr. Green
Олд Спорт има още едно момиче от Смолян тук  Simple Smile живее в Пловдив , но не е писала отдавна в темата
Мелани също се губи  newsm78 Някой знае ли нещо за нея ?
Приятна събота на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт