на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 725
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Близнаците, мисля,че знам за кое момиче пишеш - Надя преди време ми беше казвала,а и я има в албума (елиадам или нещо такова).Освен,ако не става дума за друго момиче.Абе изобщо родопското лоби съществува и трябва да се подкрепяме  Mr. Green
Да добавя лека закусчица към твоето кафенце:

# 136
Честит рожден ден , Сами !
Весел празник с много подаръци !~

*Iman* , бързо оздравяване  Hug
Елип , огън момиче си имала , а  Laughing.Няма лошо все пак арабска кръв има детето , генетично заложено е на жените по тия ширини да са командирки Twisted Evil .

# 137
Tititata , добре дошла при нас   bouquet
Ти не си приела Исляма , така ли ?
И как иска да се обличаш ?
Ако имате проблем още от сега и то за дрехите , а не сте семейство не ми се мисли после какво ще е .
Тук е мястото да попиташ.
Можеш да разкажеш повече за вас за да може да ти дадем по адекватни отговори .

Здравейте! Много ви благодаря за топлото приемане във вашия форум! Ами не съм приела Исляма и няма и да го приема. Това не е проблем при нас. В това отнощение се разбираме и си говорим много за нашите религии. В някои отношения той е либерален. А за обличането... В началото уж стигнахме до това да не се виждат просто раменете ми. Но май не е точно така. Той уж казваше, че било заради това, че сме в Дубай. Но аз не вярвам вече. Нещата между нас сега са в една, така да се каже, криза. Не заради дрехите, за съжаление. Аз това го разбирам. Притеснява го това, че сме от различни култури. А за мен това не е проблем. Аз му казах, че след като искаме да сме заедно, ще намерим начин да се справим. Но той иска да променя толкова много неща в себе си. Аз му казах, че наистина съм променила много неща. Но той не може да иска да стана друг човек. Sad Косата ми расте. И аз искам да си я пусна. Той иска да съм слаба. Sad Ами как да стане?! Цял живот се боря с този проклет проблем. В никакъв случай не съм дебела, но не съм и слаба. Не можеш да промениш някой генерално. Иначе сега съм си в София.  Трябваше уж да замина след десетина дни при него. Но не знам дори какво ще стане с връзката ни. Много са объркани нещата... Благодаря ви, че ми помагате! Наистина имам нужда от това. Просто почти никой около мен не разбира за какво става дума... Sad

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 13:11 от Tititata

# 138

Честит Рожден ДЕн на Сами!! Да е жив и здрав! и Винаги лъчезарен и усмихнат!!  Hug

# 139
Момичета, да се включа днес и аз....
Добре дошла Тити. При тебе май наистина има проблем, ако различията са само в културата някак си може да се нагодиш, но за физическия си изглед първо, че е трудна работа, второ на него къде му бяха очите като се е запознал с тебе? Тогава си била принцеса, а вече не си Sad Ех, мъже мъже.... Когато някой те обича, те обича такава каквато си.... Иначе на магазина има всякакъв вид стока по цвят, размер... да си пазарува...
Я тропни с краче като майчето от Израел пък ако е писано ще стане вашата работа Simple Smile
Шехи как е йогата? И за мене не е това чудо, сигурно в някое минало прераждане си била индийка Wink
Дала радвам се за тебе и за паспорта. Значи ли, че за Коледа си тук или по-рано?
Има две арабелки Шехи край тебе, Ева с малкия Адам, които циркулират между Пловдив и Смолян и мамаМария или Теди от Оман, която е в Пловдив, но работи в Девин. И двете обаче не пишат отдавна само на лични Simple Smile
Белбейка как си? Нели, Ажда как е Варна? Рафаела прибра ли се?

# 140

4естит рожден ден на малкия Сами-Снежа нека да ти е жив и здрав и расте за 4удо и приказ   bouquet  bouquet  bouquet

Tititata Манел беше права като ти каза 4е не и се мисли после какво ще е,за съжаление имам наблюдение над едно такова семейство-няма ден в който да не са се скарали-а имай в предвид 4е и 2мата са араби и муслим,според мен той се опитава да те моделира по някакъв си негов образ-така 4е аз поне не виждам бъдеще във ва\шата връзка.Сега ще ти кажа при мен как стоят нещата-когато дойдох тук аз бях първата която излезе по панталон-не знам сигурно са му пили на главата ,но никога не ми се е месил с какво да излизам,а сега панталоните са нещо оби4айно около нас.упс-да не излъжа ,преди 2 дни се намеси-купих си пола за първи път от 10 години насам-и той и децата казаха 4е пола не е за мен,и в4ера ми купи костюм с панталон-нали идва празник  Laughing,още нещо аз оби4ам по спортните дрехи-докато той официални-и никога това не е било проблем
за теглото-и на мен ми е проблем след всяка бременност имам доста кг в излишък,и на мен не ми харесва но до сега за около 14 години брак не съм 4ула и една дума от него-е естествено правя вси4ко възможно да си върна предишната фигура-и колкото мога успявам,е сега след празника пак минавамна диета  Grinning

КАТЕНЦЕ-аз съм виждала снима и на каката като малка много си прили4ат,а и по големия батко и той е хубав-но прили4а на майка си-абе когато и 2мата родители са хубави ,какво остава и за децата,и аз съм на мнение спретни и то едно такова Mr. Green,за гордост на Хасаке,Катенце погледни в темата на Катя-има въпроси за кюрдите-моля те ,разясни за несведущите Praynig

МАРСИ-винаги у4ителките имат някакъв особен авторите-за пример моята голяма тинейджърка-която в къщи не мога да я надприказвам-в у4илище е неузнаваема
а дреби и то иска да ходи на -4улище  hahaha

в4ера бяхме в едно град4е до Дамаск-то е като панаирно -само магазини,кафенета,ресторанти и хипермаркет-мола до нас загуби по то4ки,а и детски кътове има-от там си взех костюма,а и по един дънкен на каките-оба4е най хубава беше придобивката на Даяна-една карте4ница -като стеля свети синьо и 4ервено,и преди да по4на да стреля казва-внимание ще стрелям/какво да се прави-араб4е такива игра4ки си избира Mr. Green/

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК, СНЕЖИ!! ПАЛАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!

Тититата, те проблемите явно нямат нищо общо с дрехите... Confused.. А това за килограмите е толкова обидно.. И аз винаги съм била над нормата, но мъжът ми винаги ми е повтарял колко съм красива така.. Явно не е човекът за теб, но ти си знаеш най-добре. Пожелавам ти да направиш най-правилния избор за себе си  Hug От колко време си в Дубай? Аз живях там почти 8 год. Може и да се познаваме  Grinning При такъв избор на мъже в емирствата, не се подценявай и не прави компромис със щастието си  Hug
Деси, страшен подарък си е избрала Даяна  Joy

# 142
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ! ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Снежана Весел празник !

Деска  интересен подарък си е избрала Даянка  Joy       И Йоана вместо кукли все иска пистолети, пушки, коне, сега следващото и желание е светещ меч  Crazy

# 143
Тити, здравей! Хайде и аз като по-пълничка да кажа - това за килограмите е обидно наистина. Моят съпруг е много фин, но не си е позволил да ми каже, че съм по-видима. И на мен ми казва, че съм хубава и все по-хубава.... някоя мама спомена преди мен. Е, аз не съм амбицирана да стана 100 кила. Поддържам се и се старая. Жените пълнеят след бременност, хормонална терапия, други лекарствени средства, ядене от стрес.... сума причини. Сега по Рамадан като има режим, отново не пропуска да каже, че съм станала още по-красива. Косата си и аз пускам, но и виждам колко е видима разликата и положителна промяната - по-красиво е, наистина с дълга коса.
Като вярващ човек твоят приятел трябва да знае, че Аллах е създал хората такива различни. И не се обсъжда външен вид. Пак казвам, не става въпрос някой да е се е запуснал и да се облича така все едно, че си е намерил дрехите на тъмно в непозната стая или да не е забавен и магнетичен човек и всичко, което да се вижда и запомня от него да са едни допълнитерни кила.
Помисли си наистина дали можеш да търпиш такова отношение. Успех ти пожелавам и аз!         

# 144
Деси, Близнаците, воеводки са вашите моми, спор няма! #2gunfire Да му мислят мъжете им  Laughing
Наде, ми може и индийка да съм била - то и момичето,което води йогата каза,че съм била natural  Mr. Green Аз като малка бях изключително гъвкава, майка ми го забеляза и 5 години тренирах художествена гимнастика.Но от тогава доста време мина и гъвкавостта ми се сломи  Tired Но малко все пак е останало явно. Сега си дадох малко почивка,че ме беше хванала лека мускулна треска (даже едни мускули на врата ме боляха - отпред,под брадичката  Crazy) Мерси,че питаш   bouquet

# 145
  • по пътеката
ве4е дойде студа и в тунис! като зима е тука, с якета, дебели блузи, маратонки и 4орапи! всепо кратко става лятото нещо!
от  15 семт,все едно е есен! минаваме в европейски климати4ни измерения! днес извадих вси4ки зимни дрехи по принуда и така, натроението е есенно тъжно-апати4но-мра4но!
линда са ваканция до след аида! поне да се наспим с нея сутринта!
4естит рожден ден на сами!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много щастие да носи на близките си !
тити, добре дошла!много е лошо ако е така като го казваш, просто не сте един за друг ,то й не е за тебе, из4акай си съдбата! толкова толерантност трябва за смесен брак с арабин ,4е една сахара не стига пясък като мярка! умната да не  ходим групово в дом и семейство по арабски! Naughty Thinking

# 146
Марси, същото е и времето и настроението и тук (е,сигурно е с няколко идеи по-студено,де).
За стопляне нещичко:

# 147
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИчЕТА!!!Добре дошли и на новите момичета и от мен!Снежаначудесна история браво,че все пак сте успяли да сте заедно да създадете чудесно семейство.Добре завърнала се и на Amal Nadia ти на почивка ли си в Александрия или за постоянно ще живееш там?Много хубав град богат със своята история искам един ден да го посетя.Дала честито за паспорта на Раянчо пожелавам ти приятно искарване в България.Дани успех със книжката дано да я изкараш аз се отказах карах курсове но не успях да взема от първия път книжка и реших,че искам само да ме возят аз не ставам за шофиор. Simple SmileТитимоето мнение е,че щом ти не си приела исляма и за това сте се разбрали,че всеки ще уважава религията на другия тогава той не може да те кара да се обличаш по ислямския стандарт да живееш по неговите правила да донякъде можеш да правиш отстъпки но и той би трябвало да се съобразява щом е приел,че ще живее с немюсулманка.Аз когато бях в Пакистан се обличах с пакистански дрехи защото все пак съм в неговата страна и се съобразявах но сега в България си ходя нормално обле4ена както на мен ми харесва.За килограмите и аз да се изкажа моят мъж е 60 кг а аз просто не е за казване 100кг и аз имах тези проблеми все това ми се повтаряше отслабни отслабни аз казвах когато сме се женили не сам била по слаба къде си гледал тогава.Той видя,че насила няма да ме накара да отслабна и вече не говори когато аз си реша тогава ще отслабна.Аз мисля ,че щом отсега говори да отслабнеш какво ли ще е след брака при мене беше голям ад заради тези килограми докато дойда на мойто мина доста дълго време но аз съм от търпеливите ако беше друга да се е развела.Моето мнение е,че ако твоят приятел е наистина толкова религиозен едва ли ще се получи между вас.Той е възпитан по съвсем друг начин и ти също винаги,ще имате спорове за дрехите как да се обличаш как да излизаш на улицата а като дойде време за деца той ще иска да ги направи мюсулмани ами ако ти не си съгласна ще стане лошо.Той и моят мъж е мюсулманин но не чак толкова,че да мисли само за това по демократичен е и пак от време на време си показва рогата.Ако питаш него е по добре ако може аз все в къщи да си седя ама това няма да стане.Но все пак както казват другите ти си знаеш най-добре.Но преди да направиш голямата стъпка да се омъжиш помисли добре.Аз преди да се омъжа знаех много добре,че се омъжвам за мюсулманин и това си беше мое решение и впослдествие реших че и аз ще приема исляма но това си е лично мое решение моят мъж никога дума не е отварял да ме кара да приема неговата вяра.Приятен уикенд на всички. Hug Hug Hug Hug Hug

# 148
честит рожден ден на сами и от мен!!!пожелавам ти много здраве и щастие безгрижни детски дни.бъди на мама радостта и на татко гордостта!!!                                                                                                                       

# 149
Деси, изправи ми се косата - току-що чух за атентата в Дамаск.Добре ли сте??Далеч от вас ли се е случило?Напиши с две думи, да знаем,че сте добре!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт