Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 15

• 18 424
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
  ruporuu има ли някойййй
Пак всички изчезнаха, какво стана с общината, кой ще пуска молбата?

# 76
Ще следя ,но немога да се включа ако трябва помощ тези 2 дена съм аут за съжаление  Sad  /ако се оправя ще пиша/

# 77
  • Бургас
Това са готовите ми неща до момента
http://www.madlenaivanova.snimka.bg/album.php?album_id=296917

# 78
Мади, нещата ти са страхотни както винаги! newsm51Аз все още набавям нужните ми материали, но в най-скоро време ще се похваля с нещо измайсторено!

П.П.Някой да знае от къде мога да си купя пинг-понг топчета? newsm78Имах идеята да проверя на магазина за мартеничките ама не съм сигурна дали там има!Трябват ми около 10-15бр!

Поправка-набавих си ги!!!

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 19:43 от goguna

# 79
  • Бургас
Топки за пинг-понг според мен в книжарниците и магазините за 1 лев, според мен. Simple Smile

# 80
топчета има в една книжарница зад малката билла в славейков ама бяха розови и 6 струваха 2 и нещо.

# 81
   Експеримента завърши успешно. Mr. GreenРезултата ще ви покажа по-късно.
   Вече съм на линия.
   Мадлена, за писмото до общината не е ли рано? ThinkingА и нищо не каза относно крушките-да ги пазя ли/не че са много/ ooooh!.
   Гогуна, ти откъде купи топчетата?

# 82
Попи, взех топчетата от една книжарничка в ляво от "Била" в "Славейков", но 5бр. са 2,40лв.На магазините за 1лв били много по евтини, пък и като се прибрах видях, че моите са и оранжеви на всичкото отгоре! ooooh!

И пак да питам, а от къде мога да си набавя от тези малките кръгли звънчета, дето ги слагат на детските грвнички? newsm78

# 83
  • Бургас
Попи ами аз така и не разбрах как изглеждат, на мен ми трябват кръгли крушки размера няма значение, ако смяташ че стават пази ги.
До Общината не мисля че е рано, предния път за около месец не ни отговориха добре че беше бащата на Мерелин да ни вкара при кмета, иначе още щяхме да си чакаме. В този ред на мисли Мерелин трябва да получи от ДБМ София писмото което да входираме, Сонче това случило ли се е, би ли питала. И ако го е получила да мина да го взема и да го пусна.
goguna такива звънчета ми се струва че гледах на Умбопо, това е срещу Адонис, магазинчето за маниста  Peace

# 84
За съжаление не са кръгли, но долната част може да се направи на рокличка./голямо обяснение ooooh!/
Гогуна не съм виждала такива звънчета, но ще се оглеждам за тях. Ако намеря ще пиша. Peace

# 85
  bouquet момичета-дадохте ми идеи - сега само трябва да ги проверя!!!

# 86
Мадлен - СТРАШНА СИ  Heart Eyes
Гогуна, Попи  Hug

тук съм вече Laughing, но от 27ми пак заминавам за седмица  Tired

аз май не съм изтървала много...
давайте да се видим и да пообсъдим това-онова, че наистина няма време  Rolling Eyes
аз още нищо не съм започнала, умувам, събирам идейки и най-вече търся свободно време

колкото до писмото то не е рано, но май ще трябва първо да уточним мястото  Peace

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 00:19 от Amelia

# 87
здравейте мадами Simple Smile

и аз имам една крушка за Мадлена.кога ше има среща да се видим?Мариета не знам какво е говорила с ДБМ,но вече има нет и чете Simple Smile

аз пък се чудя,рожден ден в средец след нова година ли ще е...

# 88
nqmam kirilica-sorry-za pismoto-trqbva da go pusna sled kato znaem datite,mqstoto i za koi domove e-vsushnost mai samo mqstoto ne se znae-zatova si mislq 4e edna sreshta ni e nlojitelna-ako iskate v ponedelnik pri men-imam rojden den do kum 7 i sled tova napravo ste zatvorq samo za nas si ako jelaete

# 89
Аз за утре няма да мога, но  ако решите да се огранизирате тогава - ще дойда към 20.30
Но за вторник и сряда съм на линия по-навреме Peace

Общи условия

Активация на акаунт