Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 15

• 18 412
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Amelia незнам за колко да е сумата. За великден каква беше?

Тогава заявката за керамичните фигурки беше : количество - 183 бр. ; обща стойност - 200лв. Транспортът излезе около 25-30лв.
А сега... newsm78

# 61
  • Бургас
Дали има промени в цените? Ако са същите аз мисля че около 200 бр. фигурки е ОК

# 62
Дали има промени в цените? Ако са същите аз мисля че около 200 бр. фигурки е ОК
сега като си гледам заявката - те цените за бройка започват от 0.40 до 4.00 ни е най-скъпия артикул . Значи сега първо ще пусна ново запитване за цените , а после ще натъкмяваме до някаква сума предлагам

# 63
Здравейте! Hug
Датите са добри, за продавач съм на линия (бабите ще ударят едно рамо).
Малкия вече пораства, така че и аз влизам пак в редиците Wink
Ако някой ходи до Бата да ми драсне (имам дрехи), ако няма такъв - аз ще пратя кола, така че имате ли дрехи за даване?

# 64
sna привет Simple Smile

какви са ти дрехите? Ако стават за деца от 7 до 18-20г. може и в ПУ Бургас да ги занесеш
в Бата последно бяха казали да не носим за сега дрехи.
В същото време от ПУ ми казаха, че имат сирачета, имат и по-бедни семейства /покрай невъзможността да работи единия родител на пълно работно време и скъпите лекарства и лечение/. За тези деца събират дрешки, обувки, дори и бельо
Аз бях писала преди около месец, но явно не си видяла  Wink

Мадлена, ти занесе ли ги? 

# 65
  • Бургас
Amelia отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed, не съм отишла още цяла седмица не мога да изляза преди 9 часа от вкъщи, но утре сутринта или след обяда /все пак е петък и съм по до рано/ отивам.
А за фигурките си мисля по скоро да гоним количество около 200 а цената ще я натъманим някак, ама време не остана, те децата пак ще им излезе въздуха да оцветяват, а дали да не занесем малко и на Средец?
 А с Бата някой говори ли? За Средец аз мога да се обадя, само ми трябва тел.

# 66
  • Бургас
Сама си пиша явно, ама карай дано поне някой чете
Имам конструктивно предложение за среща с организационно технически характер, от вас очаквам предложения дали да е вечер без ремаркенца или събото неделна с тях, вие казвате

# 67
Сама си пиша явно, ама карай дано поне някой чете
Имам конструктивно предложение за среща с организационно технически характер, от вас очаквам предложения дали да е вечер без ремаркенца или събото неделна с тях, вие казвате

Ааа чета аз, чета че и ще пиша сега малко

Пуснах днес запитване за цени към Керамик Център. Говорих и по телефона с тях. Казаха, че утре ще ми пуснат цените и ще се опитам възможно най-бързо да им пусна заявката. Който иска да помага при уточняването да свирка
По-късно ще се свържа с ПУ...
Говорих с Люси - утре тя ще звъни в Средец и Бата. Ако нещо не успее ще ми се обади да звъня аз  Peace
Това е за сега...довечера повече
За среща - може с деца в Ния-Смехория, може и без деца на ракийка и салатка - нямам претенции. По-скоро в неделя имам ангажимент, а понеделник ме командироват в София и ще съм на линия в събота

# 68
ми тогава да се съберем в събота в ния смехория.аз няма да съм на работа.за неделя там май не става защото има един рожден ден и питаха за след обяд за още един.ама и за вечер съм навита,само искам да е по скоро че чак другата седмица...

бе както и да го мислим времето пак няма да ни стигне.остават 2 месеца.

# 69
Аз съм за някъде другаде, но ще се съобразя с общото мнение. Ако е в събота, мога да дойда сама. Иначе ще съм с ремарке-трак,трак. ooooh!

# 70
Ако никой не е звънял в Бата, мога да се чуя с тях, да ги питам евентуално с какво ще се включат. Само кажете, да не стане дублаж.
За срещичка съм ЗА Peace  с деца или без, а ако кажете и двете.
Ааа и сега се присетих, може да сте го обсъждали вече, но аз да си питам. Нали щяхме да пускаме съобщение в пресата, за какво сме използвали паричките от Великденския базар. Ако не сте го направили вече, може би ще е най добре да го имаме предвид, като изпращаме съобщение до медиите за коледният базар, да вмъкнем и за какво са използвани средствата от Великденския. newsm78.Така ми се струва най-добре.

# 71
  • По света и У нас
Уффф ужасно виновата  Embarassed, че толкова отдавна не съм се включвала, но в София нета беше ограничен  ooooh! Следващата седмица пак съм офф, но след това съм на линия  Peace

А сега набързо:
Преди малко се чух със Средец и Бата - и двата Дома са на линия и се включват за Коледния базар  Peace
Поставих им бойна задача да мислят както за материали, така и за това, с какво бихме могли да помогнем със средствата, които се спечелят от базара  Peace /предварително им подсказах, по възможност да е нещо по съществено пред напр. козметика или други по-дребни нещица  Thinking/
След 20ти ще имам път към Бата /служебно-ако някой е свободен и е на линия да свирка  Whistling
След 20ти се очертава да ходя и към Искра - ако някой му се идва е добре дошъл  Hug В тази линия да питам, нещо против да ги питам имат ли и те желание да се включат в Коледния базар  newsm78

За датите за базара - 13ти и 14ти съм навита и се надявам да съм на линия  Peace
Мястото определено ме притеснява повече  newsm78 .... а и трябва бързичко да действаме към Общината /ако терена е общински/ .или собственици .... че времето бързо ще мине  ooooh!
А за отчета на Великденските дарение - напълно подкрепям  Peace, като започне кампанията за Коледния базар  Peace

За среща/ички също съм навита  Peace - и да предложа ..... евентуално да си спретнем редовни седмични срещи, поне до базара  newsm78 .... а като ден предлагам през седмицата, напр.сряда или четвъртък  newsm78 .... през уикенда ми се струва по трудно /или бъркам  newsm78/, тогава по скоро може да си спретнем ходене до Средец

За малко да забравя  newsm78 .... тържеството за РД в Средец се очаква да е към края на този, началото на следващия месец .... Имат голям проблем в момента откъм отпуските на персонала /от юли, са по 40 раб.дни/ и сега главно са им по заместване .... а заместниците в повечето случаи не са много в час  ooooh! .... Поговорих с Директорката относно и последното посещение през Септември .... но повече за това, като се видим

# 72
ехоооооо?среща ще има ли?излизам след малко и ако се организирате моля за едно смс-че

# 73
Здравейте момичета!Изчетох цялата тема но не намерих отг. на въпроса ми....
Та той е следния:След сряда четвъртък ще имам излишна кошара дървена(по скоро е като легло защото 1 та и решетка е махната и я няма въобще!самата кошара не е нещо кой знае какво (ползвана е 5 и малко г.)без матрак е но може да се ползва още освен ако се наложи да я разглобяваме да не повреди нещо.С 2 чекмеджета е отдолу 1 то малко е ремонтирано.
ТА по същество има ли някъде нужда от нея? newsm78
Забравих да кажа в славейков сме!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 19:29 от mmagy ( Маги)

# 74
съвсем набързо влизам и бягам ... командироваха ме, след малко тръгвам  Tired

Дрехите, които останаха долу при мен, още няколко торби от мен и монитора от Синара са в ПУ  Peace

С Попи направихме заявката за фигурките и е пусната   Peace

Маги, здр Simple Smile тази седмица няма да мога да ти отговоря. Другата може да звънна , имам нещо в предвид ..
Но дотогава някой  може да се свърже с Комлекса и да пита  Peace

Общи условия

Активация на акаунт