Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 15

• 18 410
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Да по близко е но по това време ще е голяма лудница навсякъде- и в работите ни и в къщи, все пак и ние трябва да се приготвим за Коледа  Laughing, а и след самия базар има още ден два прибиране на багажи, складиране, връщане на разни работи и т.н., и може да хванем Коледа  ooooh!

# 46
И аз мисля, че 13-14.12 са по-удачни като дати. Този път и аз ще се включа като продавач- дребната вече издържа за по няколко часа и без мен  Grinning Мястото където беше Великденския базар е добро и мръзнене горе-долу ще издържим, ама я си представете, че завие някой виелица. По-добре , ако има организиран Коледен базар на закрито да се включим там. Друга година се организираха в Операта или в ДНА. Предполагам в общината трябва да се проучи този въпрос.

# 47
аз правя вече някои неща, тъй че подготовката поне при мен започна. одобрявам 13-14.12. като дата.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 13:42 от Анe

# 48
ОК за датите!!! PeaceСега остава да подбере подходящо място и да се действа!Ние пак може да си пуснем молба за площадчето, а пък и да се поинтересуваме къде ще е най-големия Коледен базар тази година, както е писала Красето!

П.П.Аз набавям материалите и почвам!

# 49
ей, супер новина   Party

/откога я чакам..../

датите - идеални са, според мен; мястото -  newsm78

Колкото за ПУ - те са готови, непрекъснато ме питат ще има или не
... само чакат да им свирна - много са ентусиазирани, покрай новата си стая  Peace
Със сигурност чакат фигурки за оцветяване - кажете до каква сума да им поръчам и да действат Керамик, че после и ПУ трябва да оцветяват...

# 50
Amelia незнам за колко да е сумата. За великден каква беше?
madlena тъй като нямаме в къщи стандартни крушки, нестандартни ще ти свършат ли работа?
Относно датата нямам възражения- поне засега? А иначе материалите ми са купени отдавна, кипи усилена работа у нас.

# 51
  • тъгата в мен
Браво на вас..
На мене идеите ми излетяха,нинджата ми е болен и ще чакам музата да ме осени!
За сега нищо не мога да кажа!
п.п.
Ками,имам парично обещание към темата,не съм го забравила Embarassed

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 20:31 от сврачето

# 52
за датите хубаво,то и на мястото ще издържим,ама ако е гадно времето никой няма да ни отрази.обаче не виждам друг вариант за сега.може би от ония къщички дето ги слагат...ако не е скъпо да си наемем за целия период,да я използваме когато ни трябва а след това да я дадем на някой друг под наем  newsm78.май не е добра идея но пък в трията хич не ми се ще.там е малко мястото и няма да се поберем.пък и точно на входа...а за дна и там другото,много са на страни и няма да ни отразят много.освен това там е пълно с всякакви евтини боклуци и никой няма да копува от нас.това е мое мнение.

п.п. направих 17 гривнички и ще се пръсна от гордост,но няма да ви ги показвам че някой ако каже че не стават и.... не знам!

# 53
Хайде де Соня,дай да видим! Praynig

# 54
  • Бургас
Попи какво значи нестандартни- онези правоъгалните от две тела ли? newsm78 Аз ги глася за украса за елха а тези нещо не мога да си представя как ще изглеждат добре, затова съм се ограничила на кръгли различни размери.
И др. молба някай може ли да ми помогне в търсенето на топки за елха преди да се ги пуснали по магазините, че става твърде късно средата на декември, ако има познат с магазин или склад или нещо такова и има от миналата година или с инфо. от къде да си купя на едро по рано.

# 55
madlena едните се оказаха лунички, а другите се наричат рефлекторни. По-рано може да изкарат в подаръците КЪЦ. Но колко по-рано незнам. Thinking
Velvet_s ти си нашата гордост.  Hug

# 56
снимка на съвършените ми гривни   Laughing не мога да кача щото кабела на апарата изчезна,ето ви малко сватбени снимки  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=227

velvets e imeto,parola: kolkomilipsva6

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 00:35 от Velvet_s

# 57
Леко съм се осиферила вече  Crazy  ала и като разбрах за базара ми стана приятно .  Peace
Съгласна съм с датите идеално е  Party  е  само мястото  може би ще ни затрудни  Rolling Eyes   аз също съм съгласна да предвидим две места за всеки случай ако е бахар тогава  Peace 

Започвам с предложенията  Crazy  в темата която е за коледна тематика  ще сложа линка в подписа ми за да следите новостите които съм публикувала   Wink   а  относно моите неща които ще правя се надявам да мога и аз скоро да имам свободно място да действам  Praynig 

Ками аз съм за   Peace   ако можем да помогнем  проблема с дечицата

# 58
Попи , справих се с изчистването на кеша. Благодаря

# 59

Общи условия

Активация на акаунт