Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 15

• 18 422
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Дааа май ще оцелея...
И понеже цяял ден си седях в къщи доста неща ми минаха през главата, и затова реших аз да повдигна въпроса, а ако има недоволни съжалявам.-...
ЩЕ ИМА ЛИ В БУРГАС КОЛЕДЕН БАЗАР ТАЗИ ГОДИНА?, тук е момента Мерилин да каже дали имаме подкрепа от ДБМ или да си търсим алтернативи, ако разбирасе се реши да има такъв, времето ни притиска и не ми се иска в последната минута пак да стане супер напеченото. В този ред на мисли Мерилин- чакам свидетелствата за дарение от акцията.
Тази тема тук е основната ни трибуна и считам че е необходимо а и честно към всички момичета нещата да се обсъждат тук, за да може да се четат от всички.
Сега е момента да направите предложения КЪДЕ да се проведе въпросния базар, защото ми се струва това е най трудния въпрос.
Точка 2 е датите които предлагате за провеждане.
Точка 3 - да се говори с домовете дали ще ни подкрепят и какво очакват от нас в замяна.

# 31
верно трябва да се мисли нещо.обаче не знаем колко човека ще сме на линия за базар иначе ще е хубаво да го направим на две места.не че мога да измисля къде...може би в Трията ще е добре,ама там няма много място.и пред Трията ще ни забележат,ама ще изпукаме от студ.в краен случай пък ще издържим 3 дни.предлагам да е от 21 до 23 включително.

много мозък ръся а даже не знаем дали ще имаме подкрепа... Rolling Eyes

# 32
  • на правилното място, в точното време
Малко офффф  Embarassed Сончеееее,видях ти титлите!  Hug Hug HugРадвам се за теб! Лека бременност, миличка!

# 33
Здравейте момичета,

имам събрани дрешки ( есенни и по-летни) за момче между 2-3годинки.имам също пантофки и малко плюшени играчки.
Кажете кога и на кого мога да ги дам.

Благодаря и лек ден на всички Ви!!!

# 34
  • Бургас
benna пантофките играчите и всички дрешки резлични от долници и горници на анцузи или тънки ватирани блузи, можеи да занесеш направо на Комплекса за социални услуги зад Вардар, а анцузите /или нещо подобно/ надявам се да ме разбереш какво имам предвид- мога да мина да взема за Средец.
Ками имам дрехи за ПУ, най после изсъхнаха, кажи как да стане доставката.
1/ Да ти ги донеса и ти ходиш
2/ Да се обадиш да предупредиш и да ми кажеш аз да отида.
Ели къде ми се губи Thinking, ако четешне се крий липсваш  Hug

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 10:11 от madlena

# 35
madlena madlena,само ние си пишем тука и добре че и равия се включва от време на време Simple Smile

# 36
О, и аз съм тук, но съм се заела с един експеримент и не ми се пише.  Crazy

# 37
Четем, четем и вече умуваме за Коледния базар! smile3529Отивам да се ровя за идеи, за да знам с какво ще се включа!
Соня, леко бременеене! preggo

АААААААААААА, и да допълня-вече реших, че ще правя коледни подаръчни торбички с елен отпред, играчки за елха тип "снежен човек" и аз поемам отговорността да изработя кутия зя даренията (намерих оригинална идейка)!!!

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 14:50 от goguna

# 38
и аз чета, ама съм с мускулна треска и не ми се пише

Обадиха ми се от ПУ да искат някакво съдействие от нас /т.е. не съвсем/

ПроблемЪт на кратко, с които набързо ме запознаха е следния
До тази година децата там са настанявани само с лекарска комисия
От тази година, на база на някакъв доклад-оценка за състоянието и потенциала и т.н. на ПУ, освен лекарска се минава и друга комисия към МОН. И като се подпишат от двете страни - тогава се утвърждава списъка.
Та покрай тия изменения 2-3 деца от ПУ , от Септември всъщност трябва да са по масовите у-ща. Училищния състав, които около децата не е съгласен. Мед.сестра ми каза, че едното дете е на инвалидна количка, другото е с множествени увреждания, "изтърват се" и така. Те не мислят, че могат да бъдат интегрирани сега и по този начин изведнъж в масово у-ще. Да не говорим , че родителите им са много притеснени. Ходили са при зам.кметицата по образованието и по още разни места. Накрая им казали, че ще трябва с НПО да се действа. Да потърсят помоща на НПО, за да се входират по институциите писма, да се пусне петиция с/у новите изменения и така.
... дадоха ми и материал за четене, но не съм опряла до него  Embarassed     

# 39
само да ви кажа че мариета няма нет

# 40
Ехо, няма ли да се стягаме за Коледния базар, то току сме се обърнали и то Коледа!Нямам идея за друго място, но пък за мен си струва да помръзнем и пак да си е на същото място!Приходите ще са големи и по това време никой не скъпи и се купува всичко!

# 41
  • Бургас
Ако и други подкрепят идеята на goguna за мръзненето моля да се включат и да решим, нищо не пречи да пуснем молба до Общината за място и подкрепа, а пък ако в последствия измислим нещо по удачно ще остане само подкрепата, но да има нещо сигурно все пак. Остава проблема с подкрепата от ДБМ /ще се обадя на Мариета/, за да сме наясно от кого ще изхожда молбата.
Молба - събирам изгорели ел. крушки, всякакви размери  Crazy Mr. Green Crazy, мен лудостта вече здраво ме тресна.  Joy

# 42
  • Бургас
Нарочно пускам отделен пост, да се види.
Говорих с Мерелин /по точно тя говори с мен/, че тя пък се свърза с ДБМ София и имаме тяхната подкрепа за базара, само трябва да посочим в офиц. писмо до тях датите на които ще се проведе и за кого ще отидат средствата. В този ред на мисли трябва да се говори с Бата, Средец и Помощното, за да сме на ясно дали участват и какво искат Peace.
За датите с Мерелин а и с др. момичета вече говорихме, евентуално да са 13-14 декемри, кажете и вие. Предложението за два дни е мое и е защото ако сме на вън определено за 3 дни няма да има продавачи, ще трябва по начесто да се сменят, а и предвид големия брой бременни сред нас /някои тогава може и да са родили- ей Теди къде изчезна?/ редиците ни съвсем намалят.

# 43
  • Бургас
Здравейте момичета, можете да разчитате на мен за коледния базар. Бих могла да се включа в почивните дни и след работа, ако се вземе решение кога да бъде базара.
Също обмислям и с какви изделия мога да се включа, макар че не съм от най-сръчните.
Ще следя темата.

# 44
А за дите не е ли по-удачно 20 и 21 декември-все пак е по-близо!!!Или имате друго в предвид! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт