Отговори
# 60
Петенце,благодаря-веднага се заемам.

# 61
Здравейте и от нас!  preggo passifier

smile3501 Бебенце в отбора! Дано всичко е наред.  newsm17

Още една нова мама!  welcome

lightblue, не съм съгласна:  Naughty
Цитат
Иначе аз бях споменала за това още в началото, но май тогава никой не беше на такава вълна.Мазането е хубаво да започне от 32 г.с
Аз като един съвестен читател още щом написа започнах с мазането.  Mr. Green

Въобще не съм притеснена за раждането. Нямам търпение да гушна бебо и да ми минат всички болежки.  smile3515 Вчера се сдобих с още една екстра на бременността - херпес на устната.  smile3512 Аз такова нещо не съм имала или поне не си спомням.  smile3516 Може да се каже, че прочетох (и приложих) всичко в Интернет по темата, а резултата е отчайващ.  newsm45 Херпеса дори не разбра че се опитвам да се оттърва от него.  #Cussing out Ще го преживея поне прочетох че не е страшно, а е нормално.  blahblah
Тази нощ се събудих умряла от глад, но реших че такива нощни хранения няма да правя и си заспах гладна.  newsm22 Както се казва едва дочаках закуската в 7.  eat

# 62
  • София
Ха така, и бебе си имаме вече!
Тонеска, страхотна тема Hug
Да е живо и здраво, а мамчето бързо да се възстановява и да казва коя е??? Ще се пренапрегнем от толкова много догадки!

И аз още не съм пазарувала нищо нито за себе си нито за бебка, само се радвам на покупките ви.
Май ще си запиша цялата тема да си я прочитам после, че в момента съм много зле. Към сутрешната хрема се добави и температура и кашлица....Днес ми беше първия ден от болничния преди термин и аз за по-сигурно се разболях...Да минава бързо, че ми е много зле, най-мразя да съм болна и всичко да ме боли.
Благодаря на всички ви за лековете. Май-пробвах всичко наведнъж и в момента резултатът е, че мога да дишам през едната ноздра от време на време...
Нелчо, девети месец поне според моята лекарка започва от 36 г.с

Чакаме новини от октомврийките

# 63
Юле, извинявай, мила, не е лично  Hug Просто знам, че като беше далеч всички за други неща си мислехме  Wink

Аз пъпчето го мазах само със спирт, че от антибиотичния прах хващаше една много дебела кора.

# 64
  • София
galina_07   Относно обръщането на бебето мойто бебче също беше седалищно , седях на 4 крака по 15 мин ( 4-5 пъти на ден )хубаво е като си в тази поза с едната ръка да си масажираш корема   
След 1 седмица се завъртя в момента е с главата надолу  Hug
 Дано и твойто скоро да се завърти

# 65
Я и аз да се запиша че после не мога да ви насмогна.
Дано мамата която се е обебила да е добре и тя и бебчето Praynig
Тонеска ти определено всеки път вкарваш по някоя нова изненада в аранжировката Hug

# 66
Охххх и мен ме е хванал някакъв предродилен страх, все си повтарям,че ми е рано,но като знам,че и двамата юнаци с главата надолу и полудявам,а мойте(таткото и майка ми) не  ми дават да купувам нищо(а такива нещица съм си харесала)направо се побърквам, добре поне,че капарирахме количката и креватчетата,та поне нещо отпадна...ама за другите работи просто незнам.... smile3514

# 67
Здравейте момичета,
първо за Galina07 - при мен бебчето също беше седалищно и лекарят ми препоръча едно упражнение и въпреки че аз почти не го правих май е имало ефект.Заставаш на колена ,като лактите са настрана и главата опира на нивото на лактите,бузата ти е  на една страна,стоиш така 2-3 мин.Максимум 3 пъти на ден.Миналата седмица ходих на ехо и бебка се беше обърнала.Така че ако това помогне Praynig
Тези дни ми се върти една идея- на мен ми би било интересно да видя колко от предвижданията за пола на бебчетата ни ще съвпаднат с действителните.Нещо като проверка на процента на лекарска грешка Wink
Малко съм притеснена за теглото на беби-в 34 седмица 1500гр.,като чета останалите са доста по-големички ConfusedВъпреки че док не реагира негативно,каза че всичко е наред ,в норма newsm78
Дано всичко е ок с първата мама !
Аз също не съм готова с покупките,смятам да почна в петък Rolling Eyes

# 68
  • София
Здравейте  Hug
Панирахте ме с новината за тайнствената септемврийско-ноемврийска мама. Дано и тя, и бебчето да са добре. Реално погледнато не е толкова рано да почнат да се излюпват дребните. Аз още не мога да свикна, че съм бременна. Като погледна линийката и почвам да се панирам.
Днес поръчахме количката, а креватче ще вземем в петък или събота. Майка иска да изперем дрехите и да приберем в пликове и после в гардероба. Остава само да събера багажа за болницата и да купя играчки. Не знам колко ще правят впечатление на новородено, но мен много ме радват въртележките за креватче и всякакви пеещи играчки. Сигурно, защото съм музикален инвалид и не трябва да пея на бебо да не го повредя  Joy
Няколко пъти сънувам бебчо вече роден и като се събудя почвам да се шубелисвам за какво ли не. Само се чудя дали е добре, как ще мине раждането, добра майка ли ще съм и т.н.

# 69
  • София
Коя  е мамата? Казвайте веднага!?  wait Ех, стискам палци и тя и бебчето да са наред и дано скоро се разбулик мистерията.  Praynig

Гледам предродилна треска ви е обхванала всичките. Аз пък днес след отворените врати в Токуда се чувствам много по-спокойна. Таткото и той най-накрая се успокои. Там ще да е събитието.  Mr. Green Приключваме с дилемите!  Mr. Green (тонеса, можеш да изтриевш Втора градска)
galisis извинявай, че така изчезнахме, но решихме да пропуснем разглеждането на стаите, защото сме ходили на свиждане в Токуда и имаме представа за какво става въпрос. А вече много бяхме закъсняли с план-графика, а ти говореше по телефона и не исках да те прекъсвам.  Hug
Та и аз като  galisis  направо съм очарована от това, че няма да се наложи да викаме хамалите за багажа за родилното. Общо взето само разни лични вещи трябва да си носим. За бебо - биберон и ръкавички и това е.

Ох, нещо ме боли главата. Ставам от тука. Туко виж ми мине кратуната.

До утре  Hug

# 70
Която и да е майката, надявам се и тя и бебето да са добре Simple Smile.

За крема за гърди аз също бях чела в кърмаческия подфорум за чист ланолин, доколкото помня обаче там пишеха, че той не е необходимо да се отмива (ланолинът реално си е овча лой), за разлика от Гармастана. Гармастан ползвах в началото, въобще не ми помогна, после минах на ланолин и нещата чувствително се подобриха. Но реално всичко се оправи като се научих да слагам детето на гърдата правилно.

# 71
  • Бургас
Здравейте и от мен мами!  HugДокато ви изчета и каква стана тя - имаме нова мама в отбора  welcome, че и мама, която е родила  newsm81- да и е живо и здраво бебчето mamma baby!
martusha - и аз ще раждам при д-р Манчев и доц. Доганов на 7-ми етаж, ако котка не ми мине път!
Имам един въпрос към всички мами, на някой да му се е появило гадене в късни месеци, а преди това да не е имал? И какво правим в случая?
За покупките и аз съм до никъде, ама все-ще измисля нещо! Каквото съм публикувала в албума това е плюс едни ританки ама...!
Тонеске благодаря за прекрасното оформление  love001!
Пепенке, дано татито да не колабира, като разбере какво си похарчила за фльонги за принцеската! newsm62

# 72
Развълнувах се като прочетох,че имаме бебче в отбора.Коя ли е мамата? newsm78

# 73
lightblue, няма защо  Hug, всъщност аз трябва да благодаря за информацията.  Blush
Следя с интерес темата и особено мненията на мамите с опит.   bouquet

Тонеса,   bouquet за темата.

Диди, за гадене в късните месеци не мога да ти кажа. На мен ми се гадеше до преди месец т.е. почти до средата на 7-ми.  #2gunfire Това което ми помагаше да остана само с гадене( и да не повръщам) беше малки количества храна на 2 часа, предимно плодове и мнооооооого краставици. Почти не хапвах готвено(то и без това нямаше как да си сготвя, нали все ми се гадеше).

# 74
Ей DeeDee76, супер новина, както каза наистина може да се засечем,само да говоря в началото на Октомри с него какво ще правим,че все ми вика "Рано е, за къде си се разбързала с въпросите" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт