Отговори
# 75
Запис в новата темичка.
Сега обратно да ви чета.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 21:03 от Бубе

# 76
  • Бургас
Дааа martusha напълно е възможно да се видим! Laughing Мен ме искат на 10.11 да се закотвя в София и да чакам 20.11, Манчев искаше да ходя и октомври, но като разбра, че съм от Бургас и нямам специално идване, реши да не ме разкарва допълнително и направо да го търся на 10.11! Дано да устискам до тогава, че не ми се ражда в Бургас! Praynig Praynig Praynig
Лека нощ на всички мами!

# 77
  • някъде там......
Илка, не се притеснявай  Hug Аз се извинявам за разговора и че не можах да ви кажа "довиждане", но беше по важен служебен въпрос   Embarassed
Хайде де, няма ли да разберем коя е мамата? Нямам търпение!

# 78
  • Варна

Здравейте сладки майчета.  bouquet
Влизам в темичката ви, за да съобщя че Mary Ch  роди днес в 9.15 с планово секцио сина си Александър, 1490 грама, 43 см.  Мама Мери е добре. Преди малко говорих с нея. Алекс е в кувьоз, но е поел сам първата си глътка въздух.
Когато изпишат мама Мери след няколко дни , тя ще ви разкаже повече, а аз ще ви пиша дотогава , ако има новини от тях. А, и да не забравя че ви изпраща много целувки.

# 79
Да й е честит малкия мъж на мама Мари и много бързо да качи килограмчета, за да си го приберат вкъщи мама и тати!

# 80
Пуки, благодарим!

Да е честит Александър на мама Мери и бате Тони, да порастне голям и много радост да им носи!

Толкова се радвам, че Мери издържа почти до края на Септември. Да е жива и здрава и бързо да се възстанови.

# 81
  • София
Честито на мама Мери! Бързо малкия да наддаде и в къщи да се прибере!       newsm51
*Pukanka* , мерси че ни каза добрата новина  Hug иначе щяхме да пукнем от любопитство.  Laughing

# 82
  • София
Честито на мама Мари!!!! Много здраве, щастие и късмет на малкото човече, бързо възстановяване и да си се приберат вкъщи скоро!!!!!!!! Hug  bouquet

# 83
Ехо, ето ни и нас... Коя ли е родилата мама? Много ми е любопитно, дано Пуки донесе новини възможно най-скоро.

Ходихме днес и купихме един шкаф, килим и разни дребни нещица, като калъфчета за повивалник, лигавничета, хавлийки и т.н. Майка ми се обади, купила си е билет вече и на 5-ти идва, и след това на воля се пуснала по магазините цял ден и накупила сума ти нещица за беб  hahaha Joy Обади ми се запъхтяна и супер горда от себе си, отдавна не я бях чувала така доволна. Сега задачката е да изчакам до 5-ти, дойде ли майка, ще ми е спокойно.

Мен не ме е страх засега от раждането, напротив, нетърпелива съм да гушна бебо. Така или иначе няма в мен да го оставят, все някак ще мине раждането и после съм сигурна, че само хубавите моменти ще ми останат, а и резултатът си заслужава. По-скоро ми е притеснено, че още не ми е приотвено всичко, а и ще трябва със съвсем малко бебе да се местим. Мога вече официално да се похваля, купихме апартамент и днес ни одобриха от банката. Сега да видим кога ще минем при нотариус, но се очаква да е къмто началото на ноември  Mr. Green Всичко наведнъж, дет се казва... Но апартаментът е чуден и много ни харесва.

Сега видях - честит малък мъж на Мери, да им е жив и здрав и много да ги радва  Heart Eyes

# 84
  • София
MARY_CH ЧЕСТИТ СИН !!!   дА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, БЪРЗО ДА НАВАКСА С КИЛОГРАМИТЕ И ДА СИ ГО ПРИБЕРЕТЕ ВКЪЩИ.

И ние вече си имаме първо бебче! Пуканка, благодарим ти че сподели с нас хубавата новина! Hug

# 85
Шамс, и на теб да ти е чвстита новата придобивка! С обич да си я обзаведете и с деца да я напълните!

# 86
Оле, не мога да ви открия- голямо писане е паднало днес...
Сега се връщам назад да наваксвам...

# 87
 sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy sohappy
Честит малък мъж на мама Мери.Бързо да качи килограмчета и скоро да са всички заедно у дома.
Чак се разревах.Много се радвам, че всичко е наред с Мери и бебочко.

# 88
 newsm09 е не,просто не мога да повярвам!!!Кво сте направили вие бе,сега бихте рекордите по бързо писане...Аз тия два дни ходя като луда по доктори да се разправям за болничен,но днес имам добър резултат-личната лекарка ми даде направление за акушер-гинеколог(на държавен) и той ще ми издаде болничния и се успокоих,остана ми да направя някви изследвания и микробиология и съм готова...
За бебока  smile3505,лудница е просто с тия бебета,не знаеш кога ще те изненада.Важното е че са добре и да напредват  smile3525,сладко момченцеее ихуууууууу newsm44 newsm68
Да стискаме-ейййй  Naughty да влезем поне в 9тия и тогава.
Добре дошла на новата мама  Hug
Аайде лека ви вечер и утре ще пиша пак.Целувки,сладуранкииии и да спинкате smile3524
Тонескааа  чудна темичка ,браво миличка  newsm51

# 89
Хеййййй страхотни новини!!!

Имаме си първото бебенце ноемврийче на бял свят...  newsm44 smile3501

Да е жив и здрав малкия Алекс на мама Мери! Бързо да наддава и на мама радости и усмивки да дарява   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт