Отговори
# 90
Ей, страхотна новина след дългото четене! Да са живи и здрави мама Мери и фъстъчето Алекс! И скоро да си се приберат у дома!

# 91
  • Бургас
Хей Хей Честито СИНЧЕ на МАМА MARY Ch!  smile3525 smile3525 smile3525 newsm10
Да расте и порасте, здрав, силен, смел и малко по-дебел!  newsm62 newsm74Желая им бързо възстановяване и да се прибират в къщи скоро!     love001  bouquet

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 00:07 от DeeDee76

# 92
Честито момченце на Мери, дано всичко с тях е наред и скоро да се приберат у дома  Hug Казват, седмачетата били големи късметлии и щастливци  Simple Smile /аз също съм седмаче, навремето съм се родила 1.200 кг  Grinning и ето ме жива и здрава/
Медицината е толкова напреднала вече, че няма никаква опастност за ранородените, убедена съм, и пожелавам на Мери кураж и много щастие  Hug

...

За пъпчето питах днес моя приятелка, която наскоро роди - нейното бебче се роди с 3 седмички по-рано и не му беше паднало пъпчето. Каза ми - спиртче, кремче/дали са и ги в болницата още/, и слагала отгоре едно от тези попивателни за кърма, за сутиен, а после памперса. Помогнете с името... подложки за кърма ли са, или какво...
Къпела си бебето спокойно и после подсушавала със сешоар за коса на най-слабата степен. Така не оставала никаква влага по раничката. Заздравяло и паднало след около две седмици. След къпане навсякъде подсушавала бебето със сешоар, по всички гънчици и сгъвки, и никъде не се подсичало.
Още не съм ходила да го видя... но ще е тези дни.

Да ви разкажа ли нещо да се посмеете - решила съм да ползвам бебешкото обзавеждане от дъщеря ни, даже го пооправихме и сглобихме още преди време в стаята за бебето, но моя татко и другия дядо на бебето днес отишли да купуват легълце, скарали се в магазина кое да бъде, платили две легла и пристигнаха с каталозите в нас да ме карат да избирам. И двамата настояваха че неговото избрано е по-хубаво. Запрепираха се и в нас. Накрая им се ядосах и ги пратих да пият по едно вино някъде навън, за успокоение.  Grinning И да откажат леглата...  Grinning
Подозирам, че ще си имам проблеми с мъжката част в моето семейство...  Grinning

Баба ми в България по телефона пък ме съветва за корем, гърди, зърна, против стрии и за бебето даже да ползвам преварена свинска мас. И преди кърмене да се мажа със свинска мас също, без да измивам. Така правели едно време и никой нямал проблеми.
Някое майче с опит да каже? Има ли смисъл да търся такава мас да си купувам...

Ох, напоследък много пиша. Но е от безсънието и киселините.  Rolling Eyes

Прегръдки за всички и за малкия Александър на-вече  Hug

# 93
  • някъде там......
Честито на мама Mary Ch! Да порастне бързо малкият Александър и да радва много мама и тати!
Мари, бързо възстановяване на теб!

# 94
Честито ни талисманче .Бързо наваксване с килограмите на малкия Алекс и да радва мама Мери
Ха сега лека нощ на всички ,че аз така се развълнувах   love001

# 95
Честито на мама Мери! Да й е жив и здрав малкия Александър и много да ги радва. smile3525

# 96
  • София
Честито, честито, честито  bouquet! Да расте здрав, силен и много щастлив малкия Алекс и да носи само радост на цялото си семейство! А на мама Мери - бързо възстановяване и вече никакви притеснения, всичко ще бъде наред! Hug

Дано бебчо да навакса бързо кг и да се прибира вкъщи, където със сигурност го очакват вече с нетърпение.

Ей, тази новина чакам цял ден. Пуки, мерси  bouquet, все такива новини да ни носиш, ама следващите след някоя друга седмица Mr. Green.

# 97
Честито на мама Мери!  smile3525 Да е жив и здрав малкия Александър и много да радва мама и тате!  smile3504

Шамс, честита ви къщичка с много деца да я напълните!

Лора, това за мазане с мас не ми се вижда много смислено (при всички мазила, които има в момента), дори да помага. Според мен едно време просто това е била единствената възможност.  Whistling

# 98
  • София
Честито на мама Мери! Да и е живо и здраво момчето и бързо възстановяване!
Ето как ме мъчи любопитството и ставам посред нощ на проверка. Много се радвам на първото ни бебче.  bouquet

# 99
Добра вечер и от мен. Тонеска, ти си знаеш, всеки път темите са все по-хубави и свежи - благодаря ти за труда newsm10.
 Момичета ма верно ли имаме родила мама? Аааама че работа, с нетърпение очаквам да разбера коя е, дано всичко да е минало нормално и бебчо и мама да са добре Praynig.
 Гледам за раждането си говорите, и започнах да се спичам и да се притеснявам. Първия път незнаех какво да очаквам точно, на всичкото отгоре отидох в определен ден за предизвикване на раждането, че преносих 10 дена, но сега....много се притеснявам как и кога ще ми започнат контракциите, да не се ошашкам знам ли, да не стане през деня и татито да ни е далече на работа, че тука разстоянията са огромни,..и все такива мисли ми минават през главата ooooh!. Ще каже човек, че ще ми е за първи път.
utro77 - и на моята щерка пъпчето все още го пазя, аз знам каде искам да го хвърля, но все не остава време да отидеме до там. Да ти кажа не ми изглежда гадно на вид, то толкова изсъхнало, че е станало съвсем малко, щипката е по-голяма от самото пъпче.
lightblue - Инфаkол може да се намери и за по-малко пари, аз също го ползвах преди и пак с него мисля да карам. Много съм доволна наистина. А за памперсите Хаджис са ми фаворит Peace, страхотни са, но маи в БГ са доста скъпи.
Комарче - тук в Англия не дават да се маже пъпчето с каквото и да било Naughty. Нито спирт, нито някакви пудри се ползват, така си го оставяш и то си пада и без тези мазила. Нищо не е текло от пъпчето на бебето даже не помня да съм го пазила кои знае как при къпане.
  Ехеее докато пиша и чета и ето ти я Пуканка с новината.
Мамо Мери Честита ви рожба, Честит ви син! Да ви е жив и здрав, бързо да излиза от кувиозчето, много да му се радвате и всичко наи-хубаво за него и за вас!

Еи Шамс, а моита маика пристига на 1-ви Ноември и аз като тебе се надявам до тогава да не раждам въпреки че термина ми е за 16-ти чак, но знае ли човек. Притеснявам се, че няма на кои да оставя каката. И честито за покупката ви, знам ги аз тези вълнения, минахме през тях перз Януари когато се нанесохме в новата ни къщичка. Само хубави моменти ви желая.
 Хаиде сега да спирам че пак укаснях. Лека нощ.

# 100
  • Попово
Mary Ch   bouquet бързо възстановяване и много радостни емоции с малкия мъж в семейството  Hug
не мога да спя  Twisted Evil като караконджул съм станала, по цяла нощ се зверя пред тв и после съм като парцал по цял ден Tired имам и леки зачатъци на главоболие  ooooh! какво е това чудо не знам...

# 101
  • Бургас
Добро утро от мен! Днес май съм най-ранобудна! Laughing
Предлагам кафенце  food010 kaffeetrmker_2, закуска  food002 и желая хубав ден на всички! Hug

# 102
  • София
Добро утро!
кафенце и закуска и от мен,

Извинявайте, но се събудих гладна, значи вече съм по-добре, вчера и онзи ден пиех само чайове и супи.

Така хубаво вали навън!

# 103
Честита радост на МАМА МЕРИ. Да е жив и здрав малкия Александър, само радост и щастие да дарява на мама и тате.

# 104
Добро утро и от нас с бубата. Разплаках се от прекрасната новина
Жив и здрав да е Алекс на мама Мери, бързо да трупа грамчетата, за да може мама и татко по-скоро да го гушкат у дома. Hug  bouquet
Шамс, честита Ви придобивка Hug много щастливи детски крачета да препускат в новият Ви дом.  Hug
Вале ти наистина си решила да наваксаш пропуснатото ядене Mr. Green И на мен ми потекоха лигичките по картинките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт