Отговори
# 105
Добро утро и от мен!
Ей, голяма новина за първото бебече newsm51! Да е живо и здраво, а на Мери бързо възстановяване!
Ох, мами мен наистина започва яко да ме гони шубето за предстоящото събитие! Embarassed
Вчера обикалях магазините и бях в шок от цените на бебешките дрехи, едно боди за новородено в наше село струва 6-10лв.,това нормални цени ли са newsm78 или аз нещо не съм в час!?

# 106
  • София
 moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА МЕРИ

Да ти е жив и здрав и много силен Simple Smile и по-бързо да се прибирате вкъщи  Peace

# 107
Честит син Александър на мама Мери!!! Да е жив и здрав, бързо да навакса килограмите и да се прибира вкъщи да тормози родата!   bouquet hahaha

Вита, такива са цените. Оказва се, че дрехите и обувките за бебета са по-скъпи от тези за възрастни... ooooh! Можеш обаче на някоя разпродажба или в някое по-забутано магазинче да купиш и бодита за по 3-4 лева. Не са с толкова хубави картинки, ама стават.

Шамс, честит нов дом! Много здраве и усмивки в него да има!!!

Лора, аз съм върл противник на мазането със свинска мас, но това си е лично мое мнение... Не мога да си намажа детето с мас... После освен и да го осоля... Някога не са имали избор и затова са я ползвали. Днес е различно. Причините да не се маже с мас са:
1. съдържа предизвикващи алергия вещества, ако не е съвсем прясна може да доведе и до възпаления.
2.При термичната и обработка се отделят токсични вещества, които през кожата преминават в организма на детето.
3. Запушва порите

# 108
Здравейте момичета, имаме веч първи бебок, не съм ви чела подробно, но се надявам всичко да е наред.
Да кажа за прегледа от вчера ние сме добре, пораснали сме с 1кг. и бебка е 2470гр. и е разположена надолу с главата и всичко и е наред.
Сега ще ходя да ви чета, че имам цели 5 страници за четене.

# 109
 smile3525 Честито на мама Мари, пожелавам и бързо възстановяване и малкото човече бързо да качи килограмчета!!!   smile3525

Мен цяла нощ ме будят едни ужасни болки в таза, явно костите ми се разширяват! Пуфтях като някоя пенсионерка  Laughing

# 110
Добро утро и от мен!!!

Честит малък мъж на мама Мери, мноооооооооого да я радва и да порасне голям и силен!!!!!smile3525

Шамс, честит нов дом, и само радости в него!!!

# 111
добро утро тумбаланки!  Coffee

мистерията е разкрита!!!  smile3530

честито на мама Мери  mamma, да ни е жива и здрава и тя и бебо Алекс,  newsm32

ейй, провлачиха крак в отбора... значи вече всеки ден може да очакваме новите попълнения
 stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

ДиДи, мен ми се гади и до момента, когато не закуся, ако съм закусила нямам проблем

момичета не можах да разбера, защо стъклените шишета не са добри в началото? аз като чета за тези пластмаси и ме хваща страх да ги използвам

# 112
Добро Утро момичета  Hug

ЧЕСТИТО НА МАМИЧКА С БЕБОЧКО  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗТАНОВЯВАТ !!

Бих икала да попитам маметата от Пловдив освен Вис Виталис имаме ли накой друг такъв по-голям магазин или склад ?
 За количките Чиполино някой посещавал ли е им фирмата на Голямо Конарско шосе и дали има нещо там ?
Ако знаете снощи как ме стягаше корема придружени със силни болки в десния бъбрек и ниско долу в слабините ,
натъпках се с НОШ ПА сега съм по добре , но съм много изплашена и днес смятам въобще да не мърдам от леглото  Embarassed Embarassed

# 113
Честито бебче на мама Мери!!!  newsm51 Да е жив и здрав малкия юнак и да радва мама и тати.

# 114
  • някъде там......
Добро утро и от нас!
Шамс, много любов, щастие и здраве ви пожелавам в новия дом!
На всички останали - хубав ден и, както се казва - Няма нищо по-хубаво от лошото време Mr. Green

# 115
Добро утро и от мен и аз съм от ранобудните,само че ходих да дам кръв и урина и сега се прибрах.
Честит нов дом на Шамс  Hug   bouquet
На другите мацки успех и добри резултати  Praynig (надявам се и мойте да са добри)
Целувки и лвк ден  Heart Eyes

# 116
  • София
 Добро утро на всички , Валенце радвам се че се оправяш. Целувки на всички и леко бременеене малко остана момичета . Аз днеска почва 35 седмица .После в 36 каквото сабя покаже. Дано всичко ни е наред сладури.

# 117
мен нещо почна да ме обвзема паника!!
тази седмица най-накрая трябва и аз да пазаря за бебчо защото ако още малко отлагам нищо чудно да ме хване неподготвена Laughing
моя бебо още неиска да се обърне надолу.дано тези седмици вече да смени позата Praynig

# 118
Еййййй браво на МАМА МЕРИ и малкия АЛЕКСАНДЪР! Дано бързо да нашишкавява и да се гуши при мама и тати!

Ха, добър ден!

Ние с бебо сме самотници Sad
Нашия тати замина и ще се прибере в неделя. Освен че ни е тъжно ни е и яд защото ще си е там на морето с колеги и ще пият и ядат - купон безкрай  #Cussing out а ние тук самички!!! Crossing Arms

Успокояваме се че и той има нужда да се разстовари - цяло лято работи и не е мръднал от мама и бебо. Ама ме е яд пък Mr. Green
Поне да се беше родил малкия да ходим и ние на някой купон  Naughty

Ето разказах ви какво ме мъчи! Мерси че ме изслушахте. Hug

Тонеске много сладка темичка! Браво за пореден път!

# 119
честит мъж на мама мери!Да е жив и здрав малкият Александър и много много да ги радва!  bouquet
Шамс ,честито за новият дом!Любов, здраве и щастие в него!
Вале , само така ,разбий всички вируси и бацили!Не на болестите!
За памперсите -и на мен Хъджис са ми фаворити.
За свинската мас-твърдо НЕ Naughty.Ако не искаш да ползваш бебешка козметика ,тогава зехтин , но мас недей.
Хайде прегръдки на всички и лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт