Отговори
# 120
  • София
Брей, че хубава новина!  newsm44 newsm68  bigdance2  ura smile3535 newsm44 newsm68  bigdance2  ura smile3535newsm44 newsm68  bigdance2  ura smile3535newsm44 newsm68  bigdance2  ura smile3535newsm44 newsm68  bigdance2  ura smile3535
Честита рожба на Мама Мери!  bouquet  Нека малкия Алекс да расте здрав, щастлив и обиколен от много обич и внимание! Да наддаде бързо, за да ги изпишат скоро и да се гушкат у дома! newsm17 newsm51 newsm30 newsm32

Аз не съм писала последните няколко дни, влизам днес и хоп- страхотна новина! Heart Eyes Хем се радвам, хем ме хваща леко шубето, че скоро и нашия ред ще дойде. Дай Боже само всичко да е наред до края! Praynig Praynig Praynig

Момичета, чета че коментирате за кремчетата за зърна  newsm78 С каква цел? Тези кремчета са за мазане, за да е по-мекичка и еластична кожата или....?  newsm78 Питам ви изрично, защото аз всеки ден след баня зърната, особено дясното, адски много ме боли  Tired При най-малкия допир ми иде да ревна от болка. Понякога хем боли, хем сърби, но в повечето случай си боли зверски. Предполагам, че има мами с такъв проблем, но все пак - как го решавате? С какво облекчавате болката?  newsm78 Споделете, защото е страшно!  Tired

Хубав и спокоен ден на всички ви желая. Тук е мрачно и вали, пак ще мързелувам цял ден  Mr. Green

Предложение за заглавие:
Бебчо в корема да да расте, кротува, слушка, а през Ноември мама ще го гушка! Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 11:49 от Мишле_

# 121
Честито малко юначе на мама Мери, да и е живо и здраво бързо да навакса килограми и да се гушка с мама и тати.
Шамс, честита нова къща.
Мишле, и аз имам този проблем с гърдите, но с нищо не се мажа, доктора ми беше казал да правя масажи с влажна кърпа, но като прочетох тук че води до контракции и не го послушах

# 122
шуши и аз си мечтая да изляза навън дори за едно кафе... добре, че поне сега времето се развали и захладня... моля мами в движение не ме убивайте... айде дано да се оправи времето и октомври и ноември да са по-топлички!
мишле аз се мажа с Мустела против стрии, пише че е и за гърди, но не знам дали ще ти свърши работа.
понякога ме болят гърдите, по-точно зърната, но ги изтрайвам. обаче имам един друг проблем - целите са в едни такива червено-сини линии, като разширените вени по краката, направо е нещо ужасно. някой друг има ли с такъв проблем (или пък да е чувал за нещо такова) и прави ли нещо за да изчезнат?

# 123
  • София
Медунке  аз го имам същия проблем.... според мене това са бъдещи стрии, но незнам...въпреки че се мажа с Мустела (тази с двойното действие) още от първия месец.

# 124
Ехеее
ЧЕСТИТ СИН АЛЕКСАНДЪР НА МАМА МЕРИ. ДА  Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ПОРАСНЕ БЪРЗО И ДА ГО ГУШКАТ МАМА И ТАТЕ У ДОМА СКОРО,  А МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ДА МУ СЕ РАДВА!!! wavey newsm51 1crib Two Hearts smile3533 smile3525 newsm51 newsm10 Two Hearts Two Hearts  ylinfant smile3534 smile3533 smile3541
newsm
Скъпинки са дрехите в БГ, само тук е така, но какво да се прави....Навсякъде в чужбина всичко детско е толкова достъпно....има големи разпродажби и купуваш дори маркови дрешки на по-ниски цени от нормалните тукашни.Здраве да е, ще се справим!
Мен бебо снощи така ме ощастливи, напипахме краченцето Grinning Grinning Grinning на мама малкото краченце, беше стигнало почти до гърдите и аз като се закисках и като се ококорих, олеее не можех да повярвам.И така си стоя поне 10минутки, после реши да го премести.Иначе ставам на всеки 2-3 часа нощем до тоалетна, пия си водичка, правих си айрянче, такава сухота в устата....даже в 5 отворих едни кисели краставици, че кисело ми се прияде, та сутринта милото ме бъзикна с усмивка.Отново е мрачно, ще ми се размине днес разходката.Есен, есен...
Иве, баба ти е много пекана!
Шамс, честито ви жилище! Много усмивки и незабравими вълшебни мигове в него ви желая!!!
Аз сякаш напоследък започнах да изпушвам, писна ми да стоя в къщи  ибез работа.Не познавам никой тук в града освен роднините на половинката.А и рядко се виждаме с тях....никой не се есща да ме покани на гости, на кафе, вечеря или просто да си побъбрим....ще мина и през това, после ще дойде бебчо и ще имам занимания, най-страхотните Grinning Grinning Laughing
Медунката, това с червено-сините линии ми прилича на стрии.Мажи се по-обилно.А моите са като една страхотна кръвоносна система, появиха се и 2-3 стрии, дано повече няма, то и обема не е кой знае колко по-голям, така че издържат на напрежението за разлика от бедрата и дупето, където трупкам килцата Laughing Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
И много ви поздрави от бебо, поритва ме много хубавко, тези дни е станал по-активен.

# 125
Честито бебе на мама Мери Hug Пожелавам малкия мъж да се прибере скоро в къщи.

# 126
добро утро от мен,то май добър ден ама нищо .
да ви споделя......тази сутрин с мъж ми правихме секс и след това като ходих до wc-то имаше розовичко.на някой случвало ли му се е.аз днес ще ходя на док ама чак 16.45 и до тогава може и да припадна.оф дано не е нещо страшно Praynig Praynig Praynig

# 127
  bouquet- е това си е новина за събуждане - почвам да стягам сака за родилното  CrazyЧЕСТИТО НА МАМА МЕРИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СЪС САШКО
Ох че ми стана хубаво като прочетох - хайде лек ден Heart Eyes

# 128
Милена, легни и си полежи повечко.Предполагам док ще ти каже да ограничите секса до след раждането.Знам че в деветия месец може да предизвика контракции и раждане.Но нека и другите мами кажат, най-вече док.
Ние секс......таткото го е страх почти от самото начало....да не стане нещо на бебо....ама вече и аз нямам желание....после ще наваксваме, ако не сме забравили какво е това Grinning

# 129
натъпках се с НОШ ПА сега съм по добре , но съм много изплашена и днес смятам въобще да не мърдам от леглото   Embarassed Embarassed

Мила, нош па наистина е средство против контракции, но в напреднала бременност много трябва да се внимава с количеството, защото отпуска мускулатурата (това му е принципът на дайствие) и може да доведе до раждане. По-добре пий магнерот 3х2 или питай лекаря за нещо друго. Аз пия други хапчета (магнерота май ме предаде) и наистина помагат.

Момичетата от Варна, подарявам сироп против колики на WoodWord's. Трайност до 1 Март 2009. Снахата ми подари два, а не вярвам да ми потрябват и двата. Неразпечатан е.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 12:49 от Бубе

# 130
Добро утро,

Не помня вече коя се оплака от болки в ставите, но и аз съм така, баш като стара баба (а, май Шехерезина беше). Вече като дойде време за спане и направо ми се реве, то не е пъшкане, не са болки, голяма отврат.

Медунка това, както го описваш, прилича на новопоявили се стрии. Впоследствие си променят цвета и стават такива белезникави. Мажи ги сега, че някъде бях чела, че могат да се заличат единствено докато са такива вилетови...

# 131
Честито бебе на мама Мери! Да й е живо и здраво!  Misc Baby Bottle newsm30 newsm46 Скорошно възстановяване на мама, а бебчо бързо да порасва и да се прибира вкъщи!

Момичета, аз пък да ви споделя, че ме е обзело някакво странно спокойствие. Откакто забременях, месеци наред ужасно се страхувах от предстоящото раждане - мислех го почти непрестанно, сънувах го. А сега като наближава края последните дни ми е някак едно такова спокойно... Направо сама не мога да си обясня как успях да го постигна.  Все си казвам, че в крайна сметка всичко трае само няколко часа и най-важното всъщност е бебето да е живо и здраво.  Дано успея да го задържа това спокойно чувство!  Sunglasses

Не успях да се опазя от болести. От вчера ме боли гърлото, а днес вече и носоглътката ми е задръстена от секрети...  Sick

Хубав ден засега от мен!

# 132
Ох тези стави - мамка им  Wink
А това за но-шпато не го знаех - аз си пия като ме свие нервът, че инак не се издържа - док ми го изписа пък не каза нищо за вредни последици  newsm78 и Магнерода де - странна работа

# 133
Честит Алекс на мама Мери! Да ги радва много и да е щастлив и усмихнат през целия си живот!    smile3525 newsm51 newsm10 newsm17 newsm47 Two Hearts Two Hearts txtloves  bigdance2 Tada  ura dance

Хвърлихте ме в потрес,докато изчета цялата тема и разбера коя е мамичка! Hug
Гледам обсъждате покупки и аз съм я подкарала от единия край,но то няма свършване направо.........а и ми трябва доста време,ще чакам октомври като ще съм по-свободна!
Иначе тичам по задачки - сменям лична карта,заради нова фамилия и адрес и е ад просто,разбрах че ще имам проблеми и с болничния ако не отида в РЗОК,и така иначе съм добре горе-долу,много ме мъчи запек и хемороиди............ ooooh!

# 134
  • София
Милена, почивай до прегледа и непременно питай доктора.
Аз вече съм забравила какво е това секс. Тази бременност съм на сухо Confused, откакто сме направили бебето, т.е. някъде от 1.03 и то не защото аз нямам желание, а таткото нещо го е страх. Така като гледам тази година няма да ми се случи, ще се надявам новогодишно да си припомня какво беше това Close.

Вита, цените и по софийските магазини са такива. На Илиенци обаче има два щанда с много качествени български дрешки. Открих ги по случайност преди 2 години. Там цените са съвсем различни. Сега взехме оттам няколко бодита с предно закопчаване за 2,50-3,00 лв. След две седмици ще направя още един тур до там, за да докупя това, което ми остава.

Медунке, Еллее, и на мен това ми прилича на стрии. Отначалото са синьо-лилави на цвят, после избеляват и стават като седефени. Доколкота съм чувала, докато са синьо-лилави могат да се лекуват ефективно с разни мазила, но не знам дали са подходящи за бременни. Аз все още не съм се украсила, но с щерката ми се бяха появили и отначало си мислех, че са спукани вени. Бяха като лъчи на слънце. За щастие после избеляха и сега изобщо не се виждат, че иначе беше страшно грозно.

Да ви се оплача - никъде не мога да намеря красиви комплектчета в две части. Продават се основно гащеризони. Аз имам доста останали от каката, а и комплектите в 2 части са ми по-удобни. Затова ми се искаше за изписването да взема нещо такова. Ако някой има идея къде да търся ще му бъда много благодарна.

Успех на всички, които са на преглед днес.  bouquet После чакаме отчет.

Общи условия

Активация на акаунт