Отговори
# 135
натъпках се с НОШ ПА сега съм по добре , но съм много изплашена и днес смятам въобще да не мърдам от леглото   Embarassed Embarassed

Мила, нош па наистина е средство против контракции, но в напреднала бременност много трябва да се внимава с количеството, защото отпуска мускулатурата (това му е принципът на дайствие) и може да доведе до раждане. По-добре пий магнерот 3х2 или питай лекаря за нещо друго. Аз пия други хапчета (магнерота май ме предаде) и наистина помагат.

Момичетата от Варна, подарявам сироп против колики на WoodWord's. Трайност до 1 Март 2009. Снахата ми подари два, а не вярвам да ми потрябват и двата. Неразпечатан е.

Да ! Благодаря за съвета Бубе не знаех за Нош Шпа -то ще го намаля , а магнерота си го пия най- редовно от доста време  Hug  Hug Гледам сега да си лежа повече и съм определено по - добре  Peace Peace

# 136
  • София
Utro, лекувай се бързо, много е неприятно да си болна сега, нищо не можеш да пиеш. Хремата я преборих вчера със сол разтворена в топла вода, и една ампула витамин С в носа. После таткото ми купи Euphorbium, пръскалка за нос и ми е по-добре.

Даже мисля да позачистя вкъщи и да сготвя. Днес само за ядене мисля.....

Момичета и аз исках да ви попитам за магнерота и но шпа-то. Бяха ми ги изписали 3х1  имах контракции 4,5 месец. Отдавна не ги пия, само ако ме заболи или ми се напрегне корема като походя. Онзи ден на прегледа лекарката ми ги увеличи на 3х2 и ако имам болки да пия и но шпа и някакви прахчета Диаспорал. За кога да ги пия, аз след 2 седмици влизам в деветия, а масово чета, че като влязат в 9-ти месец се спират всички хапове????
Мила, и аз не знаех, че не трябва да се прекалява с но шпа. И моята лекарка ми казваше да си ги пия като ме болеше срамната кост...??

Комарче, знаеш ли номерата на щандовете на Илиянци?  Аз бях в Premaman и Mothercare и в крайна сметка реших, че няма смисъл да се дават по 20 лв за гащеризонче или боди, което след 1 месец ще е за боклука докато свикнем с беба, как да се гледаме си мисля ,че много ще се цапаме.

sasa, оправям се, няма къде да ходя. А ти няма така да ме стряскаш днес почваш 34 седмица а не 35!!!!!!! Аз съм обещала на таткото, че ще раждам след 21.10 ,че не искал щерката да е везна. Мъжка му работа, само претенции ...

Шуши, а ти защо не отиде до морето, да се разходиш! Аз умирам да се возя, почнаха да ми се карат роднините, че трябвало вече да съм си била седнала на дупето, ама незнаят че ми убива  hahaha Joy

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 13:18 от valya_76_08

# 137
Честито юначе на мама Мери!
Да расте здрав и силен и много да радва мама и тати!

На мама Мери бързо възстановяване Hug Hug Hug

# 138
Добър ден!
Шамс честита нова къща - много любов и щастие ти пожелавам.
Мишле и аз имам този проблем само, че с лявата гърда, но си мислех ,че е от двете операции, които ми правиха от фиброаденом тази и миналата година, а сега като те чета си мисля, че може и съвпадение да е. Зърното на тази гърда е лилаво, а на другата не та и аз съм в чуденка...
За Но шпато и моя доктор ме предупреди за този ефект, които спомена Бубето и при болки ми даде да пия магнерот и папаверин. Магнерота обаче ми каза, като изпия опаковката да го спра, за да не се натрупва магнезии в организма.

# 139
  • Бургас
Мами - благодаря за инфото за нош-па - то! Laughing Не знаех за това му действие!
Тонеске - благодаря за бързата реакция! Hug
Шамс - честит нов дом! Hug

# 140
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА МЕРИ!НА МАЛКИЯ МЪЖ-СКОРОШНО ИЗПИСВАНЕ И НАДДАВАНЕ НА КИЛОГРАМЧЕТА

Шамс-честит нов дом,пожелавам ви да бъде озарен с много любов и детски смях

Медунка-и на мен ми приличат на стрии,аз нямам но съм виждала и са точно такива линии.На Мустела има един серум за вече появили се стрии,найстина действа и заличава новите стрии
За дрешките и аз да кажа-и на мен ми се виждата скъпи 10-15лв за едно боди.В Гърция например в Зара една блузка струва между 3-6 евро Rolling Eyes,което си е направо евтино,да не говорим за H&M,там е още по-евтино,въпреки ,че във Фокс също не е скъпо и цените са поносими.Аз бях в Mothercare ,но в гръцкия,не тук-цените бяха просто  Shocked
40евро струваше едно боди с ританки и шапка,а столчето за кола беше 200 евро

# 141
  • Sofia
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА МЕРИ. ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СЛАДУР smile3525

Страхотна новина.Не бях влизала от няколко дена и така се развълнувах.Момичета времето до появата на нашите дечица все повече наближава. И аз като повечето от вас така ме е хванало шубето.Все още нищо не съм купувала и се каним с моя мъж тази събота да ходим до по-големите магазини и да се оборудваме напълно наведнъж.
Моя бебок е много активен, непрекъснато ми подава крачета и ръчички, и ме подритва. Най не обича да стоим седнали.
Вчера бях на преглед при съдовия хирург-изписа ми чорпогащник за такива случай/остава да си го поръчам/ и инжекций, които трябва да ми се бият до 3часа след раждането. Като цяло нищо страшно и опасно. Имам проблем само с една вена по целия крак и ще я коригираме живот и здраве като спрем да се кърмим.
за първата страничка аз ще раждам в Шейново.
Пазете се мамчета Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 14:31 от maia

# 142
  • Попово
здравейте отново мацки Simple Smile
ето сникми и от моите покупки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=289476

# 143
Момичета ако сравнявам   Авент с Чико като марки , коя е по - добрата , става въпрос за шишета, козметики , помпи за гърдите и т.н   Thinking newsm78

# 144
  • София
Pęþ£ήã   много красиви покупки  Peace  Със здраве да си ги носите   bouquet

# 145
Pepena,много сладки неща си купила за принцеската

Мила,аз мисля ,че Авент са по-добри (специално за шишета и помпи),четох много и най-накрая се спрях на тях,дори днес си поръчах от Данет шишета на Авент

# 146
Здравейте ! Hug

Чета, че коментирате Но-шпато и си позволявам да не се съглася с влиянието, което описвате.Отпускащо влияние върху мускулатурата, такова че да засили контракциите и да предизвика разкритие има Бусколизина.Точно него го слагат при раждане и за това не се взема по време на бременност.Но-шпато си е обезболяващо( а не е средство против контракции), което се приема от бременни, точно защото не прави разкритие, а само облекчава болката.Нормално е да има отпускащо влияние, все пак всички обезболяващи действат на този принцип.Първата бременност изкарах цялата на 3х2 ношпа и си родих в 9-я.Не зная защо така ви казват лекарите  newsm78 Не съм лекар, ама има доста инфо в нета по въпроса.
Папаверина е пак но-шпа, основният компонент е същия.
Не мисля, че има за какво да се притеснявате, ако пиете редовно но-шпа, казвам го и от личен опит най-вече.

Ани, Магнерота е най-изчистената форма на магнезий и точно той почти не се натрупва в организма, тоест не товари бъбреците.Не разбирам защо трябва да го спираш, като точно заради това се пие редовно.
Вале, спокойно, мила...в началото бебетата почти не се цапат, освен ако не пропусне пампата или не върне мляко.Помня, че дрешките ги перях всеки ден съвсем чистички.
Медунка, това са стрии.Има едно кремче против стрии на Лирак, става и за бременни.Моя приятелка го използва, бяха и се появили през бременността и от него изчезнаха.Но ги третирай сега, докато са такива, защото после няма махане.
Шамс, честит ви нов дом, много щастие и детски смях да има в него!
Комарче, във Фокс има хубави комплектчета от 2 части и в Захи.Във Фокс са ританки с блузка предно закочаване, много са сладки и памукът е хубав.В Захи има и плюшенки.Дано намериш нещо, което да ти хареса  Peace
Мила, аз съм ползвала шишета и на двете марки, но от АВЕНТ съм по-доволна, както и от другите им продукти.Но примерно малката предпочиташе каучукови биби, а Авент нямаха и съм ползвала на ЧИко.Бебешка козметика на ЧИко не съм ползвала, сега ползвам тази, която е за след годинка и от нея съм доволна.

Лек ден на всички   bouquet

# 147
Пепенски много са сладурски   bouquet
Шамс честит ти нов дом -любов и разбирателство да цари в него  Hug
Нещо Руми пак изчезна дано всичко е ОК  Praynig

# 148
Пепена , много са ти сладки (особенно обувчиците) и аз много обичам мини обувчици Heart Eyes

# 149
Пепе, много са сладки покупките ти. Ама и ти си намерила много готини буйки. Ох като си представя крачетата в тях и вече изпадам в несвяст от кефа и  блаженството, който ни очаква  Mr. Green
Пък на мен днес ми е последният работен ден и имам още час и половина до края на работното време и направо изкуквам. Всичко е приключено и сдадено. Доколкото може де  Mr. Green (предавам на шефа) и все ще има нещо, което не е запомнил  Mr. Green Ма и времето не ми минава , едно такова дремливо ми е с тоя дъжд, че само се кланям пред компа. Направо откачам с този дъжд, откакто заваля вчера по обед не е спирал. Много е тъпо така, една разходка не може да си направи човек Crossing Arms
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт