Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 17 228
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много готини снимки от срещичката Peace

........хайде другият път ще сме повече  Hug надявам се Simple Smile

# 106
Kokonut благодаря ти!
Много сте готини мамчета, с много красиви коремчета, пу пу. Че и стройни и фини бременни сте, направо за завиждане. По често да се събирате. Браво и на Калоян, че е бил кротък, тъкмо да беше мойта Дени.

# 107
Ей, сладурки, здравейте и от мен!

Срещичката предполагам ви е заредила, а не изморила???!!! Много сте вкуснички, усмихнати, с настроение, и мен ме заредихте с настроение.  Peace Ех, благородно ви завиждам. Ама как да ви познаем на снимките?!!!  Hug

Прегръщам ви много и се извинявам че не съм поздравила мамите с празници, правя го сега, и ви желая цялото щастие на земята и най-пухкавите бебчета януари!!! Ние си местихме офиса тези 2 седмици и много работа, много умора, та затова изоставам с писане и четене...
  bouquet

# 108
Ама как да ви познаем на снимките?!!!  Hug

Simple Smile От ляво на дясно гледай Wink
А за офиса - напълно те разбирам... и ние това правихме преди десетина дни... бляк  Tired

Оф, аз сега се сетих, че 25-26 се пада Димитровден (26-ти...) На мен не ми пречи да се организираме за 25-ти например...

# 109
Благодаря ти Smiling_Sisi, аз ги бях отворила на голям екран и надписите се бяха скрили...чак на последната се усетих... нали съм си отнесена от вихъра...

А за списъчето, приятно ми е Стела.  Embarassed

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 14:59 от Patilina

# 110
Здравейте всички

Веси, Анита поздравления за бебчетата ви.
Иначе вчера бях на консултация и доктора ме гледа на видеозон и ми казва че май ще е момиче, в крайна сметка вече не съм сигурна какво ще е.  newsm78

Момичета да ви питам на вас вземат ли ви такса за вземане на кръв, на мен всеки път ми вземат по 2 лв, където и да правя изследванията.
Забравих да добавя аз съм Христина  Hug

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 13:04 от hris1981

# 111
  • София
Хриси, вземат за съжаление...какво да се прави...

Доника за протокола аз съм Силвия, и пак ти благодаря че се занимаваш толкова всеотдайно с нашите теми.
Моля,за нищо. Вчера точно разказвах на момичетата, че сега вися повече на компютъра, отколкото като ходех на работа...Като пристрастена съм Sick А и така си уплътнявам свободното време-нали малкия вече е на ясла. Повечето ми познати и приятелки са на работа...а аз си седя вкъщи се чудя с какво да тъпча-наблягам на плодове и зеленчуци де. То и да не бях бременна-забелязала съм, че не излизам ли по цял ден и все съм гладна Sad
То и затова съм вечното присъствие тук Embarassed Rolling Eyes

# 112
Хриси, това не е такса, а за материалите. Даже сега си гледам разпечатката от Лина - венепункция и епруветки, т.е. консуматив.
Така и така сте се появили бургазлийки, казвайте кога ще е нашата срещичка. Ако кажете, давайте направо да се разберем нещичко за утре следобед.

# 113
Добър ден на всички, много много хубави снимки. Hug
Данинче, аз нямам никакви притенции за ден и час, за другата събота аз съм ЗА.
Евжени, дано каката е по-добре, много неприятно като са болни.
За забранените, то не са забранени, моя лекар ми каза като имам киселини да пия бира, също и 2 чаши вино  ми позволява, така че спокойно.
Такса и на мен ми взимат по 2лв. за консумативи е май.
В Пловдив вали, но е много спокойно времето, няма вятър. Радвам се, нали все пак е есен, трябва да вали.
Честити щъркелчета, много е вълнуващо да се знае.
Аз понеделник съм на преглед, да видим момата колко е пораснала.

# 114
  • Бургас
утре следобед е добре за мен, например 15,30 или 16. какво ще кажете за кафето на Триата или Пиргос стил. А ако има мами с придружител може и на България на детския кът.

# 115
На мен пък не ми взимат такса за вземане на кръв. Само първия път ми взеха 2 лв. за вагиналния секрет. Вторият път като давах кръв само ме попитаха дали съм бременна и това е.
Снимките са много хубави! Хубави хора - хубави снимки!  Hug

# 116
утре следобед е добре за мен, например 15,30 или 16. какво ще кажете за кафето на Триата или Пиргос стил. А ако има мами с придружител може и на България на детския кът.
Аз съм без никакви претенции. Вече си имаме и тати и баба. За България съм много за, че и детето да поиграе, но ако вали по добре да си седи в къщи. Дано само и другите се включат да кажат.

# 117
Бубичко, сега се включвам и видях, че си ме питала за снимките, но кокосчето вече ти е обяснила къде да цъкнеш. Жалко обаче че са толкова малкооооооооооо

# 118
 newsm78 Значи аз съм мн озадачена ..
Гледах ви снимките и не разбирам къде са ви тумбаците ?!? Ако ме видите мен шапка ще ми свалите . При вас на някои даже не си личи да са бременни . Тони например ..??  ooooh!
Да не се обидите сега , просто мнение споделям .
 Аз м/у другото съм Галя  Wink
За съжаление на срещичка няма да мога да дойда момичета утре . Красито ми има РД утре. Но за другия път ще присъствам обезателно ако е в Неделя . / Аз само тогава почивам . /
 Hug на всички !

# 119
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-09-26&article=249444
това с лъже-таксите май е повсевместно...за съжаление. Имам предвид в БГ, не тук...

Общи условия

Активация на акаунт