Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 17 228
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Радвам се, че сте си изкарали добре на срещата. На следващата и аз съм на линия!

pepi_slanchogledche, сигурно ще е момиче - щом е толкова срамежливо.
barboran4e, ще видиш, че бързо ще минат тези 20 дни и пак ще сте си заедно.  Hug
Мим, аз от време на време си пийвам по една чашка биричка.  Mr. Green
Smiling_Sisi, и аз съм съгласна срещата да е по-рано през деня, че аз живея в Младост и докато се прибера ще стане много късно.  Tired

Ние довечера заминаваме за Плевен - надявам се вече да няма промяна в плановете и ще се приберем във вторник. За съжаление ще пропусна училището - темата е за кърменето, но се надявам, че следващия месец пак ще я има в програмата.

# 91
Пропуснах миналият път...много ми харесва идеята на Лорини за имената. Аз съм Гери, приятно ми е! По-нататък може да добавим към списъка и болниците, в които ще раждаме!

# 92
Добро утро и от мен,мамчета!!
Радвам се за софийските мами,че са изкарали добре и са се опознали! Peace
barboran4e разбирам те,много е неприятна раздялата,особенно в такъв деликатен момент,но в компанията на сестричето,ще минат бързо Hug
Мим и аз пийвах по малко бира вечер(1 чаша),но откакто съм болна само чай Tired
Evjeni дано бързо се оправя каката,за да не се притесняваш и ти Hug
kali-m-g съгласна съм да е в събота,където кажете,понеже съм с кола,но утре съм  на сватба и даже ще съм една от шаферките Shocked Flutter Crazy,а в неделята съм кръстница Party За другата събота нямам никакви ангажименти и може да се разберем нещо конкретно за тогава Peace  Hug
Лек ден на всички сладуурани-тумбалани  bouquet

# 93
  • София
Моля, който знае паролата на албума ни да ми я изпрати на лични, че един час не мога да се лога вече #Cussing out Уж я знаех, но....а нали я изтрихме от темите ...

# 94
barboran4e сега малко да ти разкажа и аз...то няма да те успокои кой знае колко, но...баща ми цял живот работи към летището и все командировки ходи...по кратки повечето, но е имало няколко и за по 3-4 месеца, а пък от 7 години всяко лято е или във Варна или в Бургас...и аз все си викам добре, че на Коко не му е такава работа, че не знам как ще го понеса...а сега обаче като я смени, стана точно същото...като е на работа е на работа...без да се прибира...работи по няколко дни, после толкова почива...може и по седмица да го няма...(лична охрана е)...и така...и да ти кажа свиква се...добре че са телефоните, по сто пъти се чуваме...така че ще видиш колко добре ще ви се отрази една такава раздяла, после ще се като влюбени от вчера...затова се усмихвай много и само позитивни мисли, пък бебчо и сестричето ти няма да те оставят да тъжиш много...
хубав ден на всички....
Smiling_Sisi много мерси за благодарностите....другия път ще остана повече...
и Доника айде... и софиянките чакаме снимки...

# 95
  • София
Хайде топли, топли smile3509 Надявам се не съм сбъркала при описанието Embarassed
И така, първата ни среща вече е в историята време е за втора hahahaкрая на октомври, началото на декември как ви се струва-предложения за дати? И решихме последно, че ще е през уикенда-Доня Коприва ще има задължение за резервацията Rolling Eyes Не направихме една коремска снимка, но щяха да ни гледат като изкопаеми май newsm78-другия път Simple Smile
Почти съм си извадила списъка с имената и почвам да умувам за оформление Simple Smile
Като гледах списъка - някой знае ли какво става с нашите майки на близнаци newsm78

# 96
Божеее, какви сте .... бременни и хубави. Като ви гледам коремчетата, имам чувството, че аз съм за друг месец. Laughing Аз верно, че по принцип си ходя с по-широки дрехи, ама вие сте много готини всичките - направо ви завидяяях за срещичката - мноого #Crazy
Гледам и Калоян е бил с вас - как е, тормози ли ви, както обещаваше Доня Коприва. Разправете малко повече Praynig

# 97
ЕЕеее, ама наистина ли нито снимчица не направихте. Ние от кога чакахме. Хайде другият път. Поздравления, че успяхте да се организирате.
Жени, да оздравява бъдещата кака.

# 98
Барборанче, Лорини и аз се присъединявам към клуба на "самотните". Баща ми на времето много е пътувал, с месеци го е нямало в къщи. Майка ми се е оправяла сама с мен и сестра ми. Аз от малка си казах, че няма да пускам мъжа ми толкова дълго далече от мен. Е да, ама от няколко месеца съпруга ми е на нова позиция, която често изисква от него да пътува. Този месец две седмици беше в чужбина. Но наистина като се прибере е едно щастие у дома  newsm44
Evjeni, оправи ли се детето?

# 99
ТОЛКОВА СТЕ ХУБАВИ ВСИЧКИ, И ТОЛКОВА СЛАБИЧКИ, САМО КОРЕМЧЕТАТА ВИ СТЪРЧАТ. БРАВО ЗА СРЕЩУЧКАТА, НОООООООООО СНИМКИТЕ СА МАЛКОООООООООООООО, ДАЙТЕ ОЩЕ НЯКОЯ ДЕ. Hug Hug Hug

# 100
  • Бургас
браво на вас, момичета, че се организирахте. особена като се има в предвид отвратителното време последните дни.
хайде Бургас, кой ще е организатора? 
 smile3548

# 101
Идими, аз да похваля Калоян, че беше много послушен и Копривката даже му обеща награда - айде, Копривке, кажи сега даде ли му награда и каква беше тя Wink 

А за забранените нещица - и аз прегрешавам от време на време  Blush - я количка, я чаша винце... ама нищо де  Blush

Доника, октомври на мен ми се струва перфектно - кво ще кажете за уийкенда 25-26?  Laughing  Mr. Green Ама сме едни - снощи се видяхме и айде втора.. Ама наистина на мен ми беше малко - нямахме възможност всички да се наплямпаме...  Та за датите - точно след месец е, коремите трябва да са пораснали още  Mr. Green и тъкмо ще имаме време да се организираме. (въпреки че сега повече неща са ясни, та дори и мястото  Laughing)

Абе аз всъщност исках да кажа и аз за мамите на близнаците, че и аз скоро си мислех за тях.. Тя едната се беше включила по темата доста отдавна и даже не сме я написали в списъка в началото... А и другото маме - Снежито... ох, много се зачудих сега какво е станало с тях...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 11:50 от Smiling_Sisi

# 102
Сонче, къде ги видя тия снимки. Прерових албумите от първа страница, но нито снимчица не откривам

# 103
Мдааа Simple Smile Много хубава среща Simple Smile Дано успеем да се видим след месец. Соня, само това са снимките Simple Smile Все пак да да не будим подозрения в заведението  Laughing

А по повод имената, аз съм Мила (вече някои научиха Wink )

Хайде топли, топли smile3509 Надявам се не съм сбъркала при описанието Embarassed

Бубичко цъкай на картинката Wink

# 104
  • София
Eeeee голяма работа сте  Hug Heart Eyes, като ви гледам ме е яд че не успях да дойда Crossing Arms

Лорини с много хубава рокля си Peace

Доника за протокола аз съм Силвия, и пак ти благодаря че се занимаваш толкова всеотдайно с нашите теми.

Мим биричката и виното не са забранени за бременни, а ти и не прекаляваш така че не се притеснявай.

Оставям ви сега, че малкия нещо много се е разтропал в детската стая и отивам да въдворявам ред  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт