Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 17 097
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Оказа се, че ние утре ще си пътуваме за Плевен. Жалко, че не можах навреме да се организирам и да ида на срещата. Весело изкарване, момичета! И....умната!  Hug

# 76
  • Пловдив
А такаааааааааааааа,Софиянки вече хапват и пииват сигурно lalalala
Да си прекарате много весело момичета!
А докъто те се запознават и веселят,аз да обобщя за Пловдивската среща-Цвети,Мюрвет и аз нямаме никакви претенции.Дани иска да е след 18 ч.или събота,а Невенчето предпочита събота или неделя защото пътува от Куклен.Значи остава СЪБОТА.Ако искате може да е тази събота-27.09 в Сентрал парк/този в градската градина/.Това е първото което ми доиде в ума,защото е на центъра.Ако имате други предложения........казвайте. Hug Hug
А за час-каквото кажете.Само да се съобразим с Невенчето,да е през деня.

# 77
Здравейте и от мен Simple Smile
След тежкия летен сезон най-после идва и заслужена почивка, тази седмица изпращам последните туристи и после  fiuuuuuu - дори чак днес разбрах пола на бебченцето ми   newsm68 не, че до сега не ми бяха казвали, но е всеки път различно, така че може да сложите срещу моето име едно РОЗОВО щъркелче Simple Smile много съм щастлива!
Лека вечер на всички и весело изкарване на срещата днес!

ПС: Аз съм Ирена и съм от Варна

# 78
  • София
Само на бързо да кажа, че срещата беше супер-непременно ще повторим. Не можахме да се наговорим всички, а и аз бързах заради дребния.Утре снимков материал и пояснения. Пловдивчанки-ваш ред е Simple Smile

# 79
Само на бързо да кажа, че срещата беше супер-непременно ще повторим.Утре снимков материал и пояснения
Е, много хубаво, че сте си изкарали добре. Чакаме снимките  Laughing
Мами, днес пак нищо не можа да види докторът. Първо не помръдваше, а после само с дупето срещу екрана и това е; упорито и не иска да се разкрие  Sad Като си помисля, че следващата ЖК ще ми е края на октомври. Май ще бъда от последните мами, които ще научат пола.

# 80
така исках дадойда, ама моята малка кака цяла нощ и днес цял ден повръща. Направо полудях. Вече е по-добре, но днесв 15 часа си бяхме в Пирогов ивъобще не бяхзасреща. То мъжътми викаше да отида, че той щея гледа,ама не мога... свито ми беше сърцето и не исках да си я оставя без мен.
Радвам се, че сте си искарали супер, за което не се и съмнявам.
pepi_slanchogledche, аз не мога така... толкова съм любопитна ... Аз разбрах в12 г.с, че е мъж. като отидох на следващата консултация доки не можа да види пола заради позата на бебето ... е не се стърпях и отидох при Мазнейкова. После доки ми потвърди момче, а и от женската консултация, където ходя проформа също ми казаха мъж.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 22:22 от Evjeni

# 81
здравейте,
аз пак отсъствах за малко-бяхме в Гърция за няколко дни и вече пак съм на линия
станала съм огромна от сега и май до края на годината ще се търкалям. Embarassed Embarassed
целувки и поздрави на всички,които са имали повод за прзнуване Hug Hug Hug

# 82
хааааааааааа,разбрах сега:вие сте си пийвали биричка,а аз пак съм бляла байрите и  изпуснах  срещата:xarms:
за следващата ще се реванширам Mr. Green
за протокола-казвам се Даниела

# 83
Здравейте момичета,
аз устанавих, че всъщност ме няма в списъка-ама нали твърде много работя и не успявам да следя много подробно форума. Та моля да ме впишете за 5 януари със  stork-boy щъркелче, въпреки че все ми се струва че може и по-рано да родя Simple Smile Ама то човечето най-добре си знае  Simple Smile

Smilinq Sisi, май с теб сме били на една и съща йога Simple Smile Даже си мисля, че май те чух като разказваше, че си заспала  Wink Ама то това си е нормално - докато свикнеш да се отпускаш.

Надявам се, че софийската срещата е минала чудесно и с нетърпение ще очаквам разказите  Simple Smile До скоро!

# 84
хееееееей 4акаме снимки да не забравите

# 85
  • София
Добро Утро и Честит  smile3558 smile3558

Аз ли съм най ранобудна newsm78 и работна днес? Хайде на по кафенце да ви поканя  food010 kaffeetrmker_2

Исках набързо да ви пожелая хубав ден....и да напомня , че отсъстващите от срещата чакаме снимки Heart Eyes

# 86
Добро утро мили мами,
Да ви почерпя и аз с едно виртуално кафенце
Срещата снощи наистина беше супер. Аз се извинявам, че си тръгнах първа, но съпружеското тяло беше дошъл вече да ме прибере.
Иначе с нетърпение очаквам следващата среща. Наистина, ако е в по-ранен час (вероятно в събота или неделя на някоя пицария) може би по-добре ще се наприказваме Simple Smile
Успешен петъчен ден от мен   bouquet

# 87
Добро утро, аз станах закусих с моето мило и след малко ще тръгвам на работа! Остават ми още 4 работни дни, в понеделник изпращам бъдещият татко командировка, а след това отивам за 20 дни при родителите ми в Люлин, за да не ми е тъжно самичка вкъщи...Успокоявам се, че малката ми сестра е толкова щура, че няма да ми даде да тъгувам изобщо...тя скоро ще навърши 5, но е непослушно зверче:о)
Радвам се,че срещата е била хубава (не се и съмнявах) и дано скоро да има друг път! Много прегръдки за всички  Hug Hug Hug и прекрасен ден!

# 88
Добро утро и честит smile3558 и от мен!!!   bouquet

За срещата снощи да докладвам и аз - много приятно ми беше, само че беше много краткооо... И както се говореше снощи (аз да оглася де  Mr. Green) - айде следващата да е в събота/неделя и от обяд, за да можем да се наприказваме...

И понеже се усетих, че снощи пропуснах - нека се опитам да наваксам сега - едно голямо БЛАГОДАРЯ на ЛОРИНИ, че организира срещата (а също и на други момичета, които са се включили по-тайничко - Доника може би? Wink )  smile3501

Как сте днес, мамчета? На мен пак ми е едно поспаливооо...  Tired  и хич не ми се работи, ама кво да се прави...  Tired

уфф, докато напиша поста Деница ме изпревари с огласяването.. ми така е - като се бавя  Laughing

# 89
  • Варна
Добро утро и от мен:) Вчера с прегледа всичко беше наред:)

Да ви питам - пийвате ли си нещо уж "забранено". Аз освен, че пия кафе и кола, вечер си пийвам биричка или бяло винце - предната седмица май се улях единия път и си изпих 3 чаши вино Embarassed

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 09:52 от Мим

Общи условия

Активация на акаунт