Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 17 083
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Цвети, със съня и аз имам проблеми, но мисля защото не се изморявам физически. Снощи легнах в 01ч. събудих се в 6ч за тоалетна, после се разсъних и пускам да гледам животните, като чета надписите заспивам и се събудик окончателно в 07,45ч. и няма спане повече. За 2 месеца престой в къщи общо 5 пъти да съм спала през деня, а като ходех на работа едвам издържах.
За киселините лекаря ми препоръча Талцид, сода или бира.

# 61
Ох, че съм..  doh - Доника, айде ако ще идваш до НДК направо да се видим и да ходим заедно към Дивака ако искаш Wink Драскай на лични да не занимаваме и другите Wink

Цял ден се каня да ви напиша, ама все забравям - снощи бях на йога за бременни (за втори път) и накрая ни карат да релаксираме като си легнем в някоя удобна поза, загасиха светлината и ти си лежиш на топличко, с някаква индийска музика усилена колкото за фон и мацката монотонно ти говори някакви успокояващи неща и аз... заспах!!!  Crazy  И по едно време чувам някакви шумове и гледам другите вече седнали на постелките и ще правят други неща..   Whistling  Laughing Та много смешно ми стана  Blush

# 62
 Simple Smile Стягата ли се за срещата, софийски мамчета. И аз не съм била в този Дивак, но сигурно е като другите. Аз съм Антония- приятно ми е   bouquet

# 63
  • София
...релаксираме като си легнем в някоя удобна поза, загасиха светлината и ти си лежиш на топличко, с някаква индийска музика усилена колкото за фон и мацката монотонно ти говори някакви успокояващи неща и аз... заспах!!!  Crazy 

Леле голям кеф е било щом си заспала... Laughing  Joy

Копривке за следвашата среща се надявам да се класирам, тогава ще взема и моят юнак и ще си играят двамата  Party

Айде мацки весело изкарване довечера  Hug

# 64
Здравейте, мами! От няколко дни не остава време да ви прочета. Снощи седнах, но интернетът беше ужасен и пак нищо не прочетох.
Разбрах, че Доника ще има момиченце! Много се радвам и поздравления! И аз така се надявам на женско Laughing След малко съм на ЖК и се надявам този път да се види!
И от мен весело да си изкарате на срещата!!!

# 65
Момичета аз минавам набързо,даже нямам време да чета...
Няма да успея да дойда на срещата днес:((( , а имам ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ!Моят мил "бъдещ татко" заминава понеделник за 21 дена в чужбина, а аз съм на работа всеки ден и ще гледам да си посветя всяка минутка на него...
След това надявам се Октомври да се видиме! Може да звуча лигаво, но ще се побъркам...за 7 години заедно не сме се делили...толкова ми е мъчно...

# 66
Здрасти мамчета! Hug

Само минавам да ви пожелая весело изкарване на срещата довечера! Нямам търпение да гледам снимки!

Поздравления на Доника и Били Били за момиченцата! Май ще сме доста женски майки Hug

Аз съм Радостина  newsm51

# 67
  • София

И от мен весело да си изкарате на срещата!!!

И аз се присъединявам към пожеланията за вкусно  и весело изкарване на вечерта....Ей, и утре ще чакаме да гледаме снимки Heart Eyes

# 68
Никой ли няма да си вземе зверчето  Sad Thinking

# 69
Здравейте и от мен!
Аз съм Кристина. Ще се радвам довечера да се запозная с повечето софийски мамчета. Не мога да взема фотоапарат със себе си, защото скоро установих, че не работи, дано някоя друга мама носи.
До скоро!

# 70
  • София
Никой ли няма да си вземе зверчето  Sad Thinking

Ако искате вземете моето....  Mr. Green

# 71
Аз се наработих за днес, сега тръгвам за Калоян и ще видя какво ще го правя, ако обещае да е послушен и да досажда само на вас ще го взема, така със сигурност следващия път ще сме на място с детски кът  Blush Laughing Laughing Laughing

# 72
  • Бургас
Весело изкарване довечера  lalalala

Останаха ли розови щъркелчета, че да ми сложите и на мен един. Доктора не беше сигурен на 100 %, ама щом ми каза най-вероятно това ще е.
Аз съм Ангелина.  

Sunglasses

# 73
Софиянки, хубаво да си изкарате и ударете по една глътка бира за здравето и на нас, останалите тумбачета  Hug
Да ви се похваля мамчета- вчера бях на преглед при Марков в София и стана ясно, че ще имаме 100% МОМЪК. Викам аз на доктора- "ама сигурен ли сте" (нали много искахме розови гащи), а той: "по-сигурен от това не мога да бъда". Та такааа...сега вече гледаме в сини краски и сме мнооого щастливи, че бебчо се развива добре.
Бихте ли ми сложили едно синьо щъркелче с уговорката да не ми се сърдите, че не го правя сама....ами не помня как става и трябва да се връщам доста теми назад, за да си припомня.
За протокола- аз съм Весела.
Целувки по тумбаците!!!

# 74
 Да намина и аз да ви видя ...
Ейй софиянки ! ще вземете да се срещнете все пак ,а ?!?  Joy
Айде и си носете шнорхели да не се удави някой.  Naughty
Веси , не мога да ти напиша на лични душко , кутията ти е пълна ... но да ти се извиня че днес не можех да говоря имаше хора край мен . А за това което си говорихме .. Да ти кажа като ти се роди ще забравиш мн бързо какво си го искала - момче или момиче . То ще си е просто ТВОЕТО детенце.  Flutter радвам се че всички сме здравички , и ние и бебчовците .  Hug Айде Девойки , до утре !
 newsm78 Абе верно ще ставам свекърва ... Лелееее  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт