Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 16 943
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мами и от мен за днес,много мрачно и дъждовно е на вън,колкото до имената аз съм Деси приятно ми е HugПриятен ден ви желая и на софийските мами весело изкарване  и ще чакаме снимчици!

# 46
Доня Коприва, извинявай ако не сме те информирали още, пък и за другите, които още ни са разбрали

Срещата на софийските мами е в 18:30 - Дивака, ул. Христо Белчев.

Някой от нас ще отидат по-рано и ще пазим места, а който закъснее - направо там ви чакаме, че да не седим на студа и дъжда.

# 47
За съжаление аз ще пропусна срещата. От вчера съм с хрема и кашлица, от това променливо време веднага ме хвана настинка  #Cussing out Весело изкарване.

# 48
Добро утро, мами!!!

Аз тъкмо викам сега като напиша, че не разбрах къде ни е срещата довечера и ще ми се посмеете, ама явно не съм била единствена Wink  Mr. Green  Та мерси вече за инфото!! Там съм! Даже може и съвсеееем малко да закъснея, че ми е близо  Grinning

Охх, да ви се оплача (пак!)  Blush - ама сега ни преместха в НДК (уж само временно, дано...) и има разни изложения и така ме сърбят ръцетееееее - искам да изхарча всичкооооо!!!  smile3514

# 49
  • София
Сиси, аз си мислех дали да не отскоча днес преди срещата до там да позяпам Joy Но имам финансово ембарго, че майсторите са с предимство Cry Ти с какво се занимаваш, че сте на изложенията?
Копривка, аз на първа страница съм написала Rolling Eyes

# 50
Добрееее

А там просторно ли е или е гъч?

Питам защото ми минава безумната идея да си взема детето все пак ако има къде да пълзи и да врещи  newsm78

Разпечатах си картата на мястото, но отсега се чудя къде ще паркирам  Thinking

# 51

Копривка, аз на първа страница съм написала Rolling Eyes
Мдааа, сега като казваш се върнах да разгледам по обстойно. Явно първия път като съм гледала съм хванала празната фаза на движение на текста и съм пропуснала, минах много набързо защото съм на бач и влизам много набързо  Flutter Crazy

# 52
Доника, ами не сме на изложенията, фирмата, в която работя, се занимава (най-общо казано) с одит и данъчни и правни консултации, така че нямаме място на изложенията  Laughing  Само че сградата, в която се помещава официалният ни офис много ни отесня, а новата сграда я строят вече 100 години и чакаме уж всеки момент да е готова.. Но пък няма как да се работи на нормалното място, че сме наистина много маймуни и затова като временно решение преместиха част от нас (естествено, нашия отдел) в самото НДК... и сега за да отида до офиса минавам през всички щандове.., за да си тръгна - също... на обяд - пак... и кво да ти разправям - това е върховното изпитание за женската воля!!!  smile3516

Копривке, там май не е много просторно... Не знам, честно казано, понеже в този Дивак не съм ходила  Blush  А за паркирането - верно няма къде да се паркираш - малко на късмет - ако намериш в някоя уличка.... аз, слава Богу, днес не си взех колата и добре съм направила явно  Mr. Green

# 53
Момичета, весело изкарване довечера!!! Да се позабавлявате и после да разкажете подробно. И направо измислете дата за следваща среща, защото много ми се искаше да дойда, но днес мъжът ми е рожденник и ще празнуваме на боровец. Може би трябваше да го доведа довечера да му отпразнуваме Р.Д. заедно  Laughing ,но не знам дали щеше да го понесе!!! (шегувам се разбира се) Не прекалявайте с яденето (за пиенето е ясно).  Wink

# 54
Данинче, за мен няма проблем да е събота или неделя през деня, както казах и мястото, стига и другите да са съгласни, направо място и дата да избираме.

# 55
  • София
Копривче, бе все толкоз жени да го овардим тоз юнак-поне е голям и разбира...виж мойто диване е друг въпрос...Довечера ще се гледат с леля му hahaha Та по случая аз ще си тръгна към 8, 8 и нещо, че трябва да го слагам да спи-сега от яслата се изморява повече и му се доспива рано. Иначе преди в 11 заспиваше чак вампирчето Simple Smile
За синята зона-важи до 18.30 Simple Smile

# 56
Копривче, бе все толкоз жени да го овардим тоз юнак-поне е голям и разбира...виж мойто диване е друг въпрос...Довечера ще се гледат с леля му hahaha Та по случая аз ще си тръгна към 8, 8 и нещо, че трябва да го слагам да спи-сега от яслата се изморява повече и му се доспива рано. Иначе преди в 11 заспиваше чак вампирчето Simple Smile
За синята зона-важи до 18.30 Simple Smile

Хаха, да голям е и разбира, но не слуша  Crazy Crazy Crazy
Ще преценя на момента като го взимам от градина в зависимост от настроението му  Crazy

# 57
Здравейте момичета!
За Пловдиската среща аз съм ЗА.Когато и където кажете.Човек без работа съм все пак. Laughing
Искам да ви попитам,момичета - как сте със съня?Аз изобщо не мога да спя.И киселини ме мъчат,и сърцебиене....Уж било нормално,но е доста гадничко.
Хубав ден на всички.И весело прекарване довечера.
А за имената-аз съм Цветелина. Hug

# 58
момичета да се включа набързо за паркинга...не е много удобно...но на нарадония театър...аз там ще спра...има синя зона до 18:30ч...пък и места се намират Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 59
момичета да се включа набързо за паркинга...не е много удобно...но на нарадония театър...аз там ще спра...има синя зона до 18:30ч...пък и места се намират Simple SmileSimple SmileSimple Smile
lorini, ще ми дадеш ли номера си за всеки случай , моля!
И аз така мисля да направя , та затова питах до колко часа е синята зона. Не мисля , че е чак толкова далече. Във всеки случай по-добре отколкото да обикалям половин час по тесните улички и я намеря къде да спра, я не. 

Общи условия

Активация на акаунт