Златна есен ни обгръща, бебе-февруарче се върти, обръща

• 17 131
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета  Hug

Благодаря на всички, които се включиха с разясняването на проблема с болничните.  Heart Eyes И на мен не ми се ходи на работа, но от където и да погледна май ще е по-добре да стискам зъби и да си търпя. Аз започнах да се осигурявам на по-хубава заплата, от както разбрах за бебо (т.е. от юли) и дори и без прекъсване да изляза пак не ме устройват последните 6 месеца, ако включват и такива с по-ниските ми осигуровки. Вярно е, че парите не са всичко и бебешоците са най-важни в момента, но ако знам че след 4-5 месеца нямам да имам пари и за памперси започвам да си мисля, че не ми е толкова тежко ходенето на работа.  Rolling Eyes

Да ви се оплача тази нощ въобще не можах да спя. Като подхванах една кашлица... в 2 часа ставах да си правя чай, ядох мед и лимони... не знам какви "бабешки" методи да прилагам, но сега само това ми трябва - да се разболея.  Naughty А и около мен на работа всички подсмърчат, кихат, кашлят...

Нещо не ми беше позитивен сутрешния пост, ще ви помоля да ме извините, но явно не достатъчното сън си казва думата.

Днес все пак е петък, на всички работещи мами пожелавам да мине бързо и спокойно.   bouquet

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 07:17 от blueberrygirl

# 121
  • Стара Загора
Добро утро момичета! Hug
Честито на всички майчета видели цвета на гащичките на своите бебчета   bouquet Hug
Yanast,съжалявам.При нас е същото положеноето.Преди 3 седмици на моя свекър също му откриха рак.В понеделник е на операция.Моя мъж не е на себе си Cry .На мен ми е много мъчно и се чувствам много безсилна Confused Cry
Ох,да ви кажа,изобщо не ми се работи,но като се познавам и на едно място не мога да стоя  Rolling Eyes Май,май от ноември месец може и да излезна в болничен,от друга страна декември месец дават 13 заплата,повече бонуси и ми се иска да ги получа и да ми влезнат в майчинството и направо не знам какво да правя  ooooh!

# 122
Здравейте!
искам да попитам за фм в клиника Темелкови има ли др доктор който преглежда, понеже пратих брат ми да ми запише.той не запомнил името при кой ме записал  ooooh!
другият ми въпрос е за болничните пак: завърших =ни месец висшето си образование и юли започнах работа,ако си взема постоянен болничен от ноември да речем какво следва:няма да получавам майчинство?
мерси предварително
лек ден на всички  Hug

# 123
  • Бургас
Здравейте и от мен!  55 Преди 3-4 теми обещах да публикувам снимчици от сватбата и да се представя. Все отлагах, поради липса на време,смених 3 работни места, но накрая започнах нова работа на постоянен трудов договор, без изпитателен срок! Drunk Сега имам малко почивчица, та да посоча и аз сватбения си албум http://album.svatbata.bg/radiivladi. За неофициални снимки все-още нямаме много свободно време, но и това ще стане! Иначе, за протокола- Радостина, 25г., първа бременност, Бургас. Пола на бебето още не се знае, таткото е опърничав и не дава, защото знае, че ще почна да вършея из магазините без време Laughing

# 124
Добро петъчно утро,мами!Другата седмица ще има и слънце!  Nature Sunny

РЕД,страхотно оформление на сватбения албум!Заслужавало си е да почакаме! coolcool

# 125
  • Стара Загора
Мже ли някой да ми пусне на ЛС паролата на общия ни профил.

# 126
siqnie, освен доц. Балев, там преглежда и д-р Калин Цонев. Аз ходих при него, понеже не можах да се вредя до Балев. Доволна съм от прегледа, беше много обстоен и внимателен. Според моя доктор , Цонев е толкова кадърен, колкото и Балев. Това е, с което мога да ти помогна. А и прегледа при Цонев е 45 лв.

# 127
Благодаря kremucka   bouquet значи и в двата случая е добре

# 128
Добро утро и от мен маминки!

РЕД, супер е вашата сватбена страничка! Явно е било мноого весело тържество, супер снимки!

zabche, имаш профила и паролата на ЛС!

# 129
добро утро и от мен,

днес е  smile3558, от утре съм в отпуска  newsm44
Просто едвам го дочаках това време. Цяло лято хората ходят по море и планини , а аз чинно в офиса. Но сега се надявам и ние с бебчо да си починем. Дано и резултатите от ФМ са ни добри и ще бъде супер.

РЕД снимчиците и оформлението е страхотно. Много сладка двойка сте  Heart Eyes

Момичета и на мен не ми се работи, ама и не ми се застоява от сегав къщи. Аз не мога да седя сама. А всичките ми приятели и познати работят. Така че няма с кой да се видя на кафенце или за разходка през деня. Може би мога да изкарам една седмица в къщи сама, да чета книжки, да чистя и ей такива неща, но после ще се побъркам.

Януари месец когато живи и здрави трябва да съм в болничен по майчинство започва сесията. Така че се надявам да мога да чета да изпити и д априключвам и с това образование. Пък после магистърската  незнам кога ще я пиша  newsm78
С малкото сладурче едва ли ще мога да се дипломирам следващата година  Simple Smile Но няма значение важното е то да е добре.

Лек ден от мен  Hug
Аз днес трябва да поработя здраво, за да си свърша всички задачки.

# 130
Добро утро и от мен!
 smile3558Само минавам да се запиша.
Много ми е изморено днес, вече второ кафе пия и пак само се прозявам! Добре че е петък. Довечера като приспя Изабела, лягам и аз.
Вие имате ли този проблем - вманиачила съм се на тема чистене. Всеки ден тичам с парцала като се прибера от работа. Вчера от скука изгладих 19 ризи на мъжа. Онзи ден хладилника като го почнах....размразяване, лъскане, търкане...и сега му се наслаждавам как блести. Детската стая преобразих, дрехите на Изабела, които вече не и стават - опрах, изгладих и прибрах. Така се освободи цял нов шкаф за новото бебе. Прахосмукачката бръмчи всеки следобяд. Абе направо не мога да се позная. Мен иначе малко ме помръзва ама сега.... newsm75 newsm79 1ironing wash 1dishes  хвърлила съм око на кухнинските шкафове и утре ги почвам! newsm50

# 131
Добър ден мили коремчета, прегръщам ви всичките  Heart Eyes
 Привет на новите мамита- лека бременност и здрави бебчета им желая   bouquet

Искам да попитам мамите ходили на ФМ какви точно показатели гледат лекарите? Защото аз като ходих на последната си ЖК моят лекар ми ми направи доста обстоен ехографски преглед- изследва съотношението на фациалния и тилния дял на главичката, позицията на сърчицето, стомахче, черен дроб, пик. мехур, дължина на бедрата на момата и така! и каза че при всяка консултация ще ми прави такъв преглед Simple Smile та въпроса ми е дали жъпреки това трябва да отида на ФМ при др лекар?  newsm78

# 132
Desika,
не се притеснявай! Аз Изабела я родих 12.август, а на 9.септември ми беше държавния изпит за бакалавър. Взех го с 6 и веднага записах магистратура дистанционно. Не е лесно, но съвсем не е и невъзможно. Не съм усетила как минаха 3-те семестъра, после докато детето спеше си пишех дипломната работа и така сега се шегуваме че Изабела и тя е магистър, защото е учила с мен - и в корема и до втората си година! Даже много се радвах че така стана, защото не се оставяш да те повлечат грижите за детето. Така да се каже - не губиш тренинг!

# 133
Добро утро,мили мами! Grinning
РЕДСтрахотна булка си!
Десика не се притеснявай,ще се справиш и аз съм с ангажименти-започвам много сериозен курс,който ще продължи чак до следващият май,освен това имам държавен някъде февруари и ще се надявам да не е в деня на раждането на беба ooooh! Wink,но имам силната вяра,че ще се справя с всичко това,пък и няма да скучая-така че смело напред!
Бебката ми сякаш е футболистка-както на таткото му се иска Laughing-рита ли рита,особено сутрин и вечер.Таткото я усеща с ръката си и се изумява колко силно подритва отвътре.
Аз се чувствам добре,понякога вечер ако имам малко предърпвания долу пия 2 но-шпи и всичко е ок.Смятам,че мамите не трябва да се притесняват от различните усещания в коремчето,защото си е в реда на нещата. Wink
Аз още си нося моите дрехи,пък и те така сладко подчертават коремчето ми,иначе вече съм +2 кг. от началото на бременността,което според мен е много добре,като ги качих буквално за 2 седмици и половина.Но наистина взех да имам голям апетит и още от закуската почвам с обедните манджи Laughing
Ами това е мами,в неделя се очаква хубаво временце,чак до другата седмица-така че ще има много разходки.
Лек ден ви пожелавам!

# 134
здравейте тумбачета и от мен  Hug

Много сте изписали...Браво!..за съжаление при мен лудницата е пълна на работа (а и да си кажа тоя моя асистент май повече ме мота ама...нейсе)

От време на време ви попрочитам ама подробно ще е утре..аз съм добре иначе оплаквания нямам, коремето ми доста расте поръчах си парцалки от funmum i next че за Кипър са им много изгодни доставките и ги чакам сега.

за бебо нищо не сме купили ама той нашия тати е съдружник в една мебелна фирма тук и един от клоновете е за бебешки магазини така че ..ще си напазирим всичко наведнъж по натам..сега гледам само каталози да може да направим поръчка ако нямат нещо.

За Протокола Деси - 24 години, първо ангелче

Цунки от мен и до после

Общи условия

Активация на акаунт