Златна есен ни обгръща, бебе-февруарче се върти, обръща

• 17 115
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Момичета аз днес все още не съм усетила моето бебче и вече започнах да си мисля дали всичко е наред,до сега всеки ден до това време си  усещах по някое и друго ритниче ,изобщо днес денят ми не е хубав от сутринта Sad[/b
Съжелявам за лошия пост но нямам на кого да кажа какво ми тежи.

# 136
Добър ден от мен!

РЕД страхотни снимки!!!

И аз като вас се радвам на петъка и само попоглеждам часовника на компютъра. От вчера с моя вече съпруг ходим на огледи на апартаменти и честно да ви кажа ми се уплашиха и очи и уши от високите цени без покритие, такива катакомби- ужас!!!
Даже се бях леко поотчаяла снощи, но днес се събудих с малко повече оптимизъм.
Добро петъчно утро,мами!Другата седмица ще има и слънце!  Nature Sunny
Толо, дано да има слънце, че много се смрачи! Simple Smile

# 137
Привет и от мен мили мамчета с коремчета!!!
Благодаря на мамата, която ми вкара данните! Благодаря и за обстойната информация за болничните и майчинските! Аз от самото начало лежа и съм в болнични по медицински причини. Шестмесечните болнични ми свършват в началото на декември и ще трябва да намеря начин да продължа да съм в болнични до края на декември, за да може да нямам прекъсване - някой ако има идеи как да стане това ще се възползвам с благодарност. Иначе трябва да се върна на работа и да си взема отпуска, но от там парите за майчинство много ще ми паднат, заради включването на болничните в сметките. Благоприятно за мен ще е само при положение /дано е истина/, че ако са без прекъсване болничните, майчинските се изчисляват въз основа на шестте месеца преди да изляза в болнични.
Разгледах албумите на РЕД и на останалите "наши" булки - чудесни сте, много сте хубави и щастливи. Дай Боже винаги да е така!!!
мега, сигурно бебето си спи, то денят е толкова мрачен и "заспал", че нищо чудно и то да се е успало днес  Laughing
И на мен ми е много заспало, но кафето не ми е вкусно и ще взема да подремна следобед като хапна. Бебето ме ритка по цял ден, играе си мачове в коремчето ми и расте ли расте. Днес е по-кротичък, ще го видим, привечер сме на ФМ при д-р Марков, после ще дам отчет.
Лек ден на мамите, които работят, дано да нямате ядове и нерви! А на останалите в къщи като мен - не прекалявайте с бачкането в къщи, че и то изморява.

# 138
Здравейте и от мен!

m.mega, само спокойствие, аз също не бях го усещала 3-4 дни. Един ден пих мляко с нес и малкото полудя, на следващия се скапах от чистене и готвене, ама наистина бях гроги, кръстът ме заболя, всичко... и после 3 дни няма никой, даже и едно ритниченце, но снощи, както си лежах, като се  почна една серия шутове, голям смях. Така че, спокойно. Почивай си повечко. Легни си удобно и бебко ще се размърда Hug

Иначе тук е прекрасен ден, слънчево и приятно топло. Следобед ще поизлезем на разходка с татито ако е свободен, малко да се по раздвижа. Вчера вечерта си направихме една разходка, сигурно към 4 км. На отиване добре, равно и по склона, но на връщане, лелееее това склонче ми се видя като Еверест. За капак имаше и едни стълби да качваме, направо дъх не ми остана, пък и омотана със забрадка на главата, голяма жега, на края в тъмното си я махнах, а мъж ми се бъзика, че ако ме види някой иранец ще реши, че искам да им бутам режима . Краката не ме боляха, можех още 3 пъти по толкова да извървя, но много се задъхвам, вие как сте? Имате ли го този проблем?

# 139
m.mega,недей да се шашкаш,ще я усетиш по-късно значи.Аз веднъж почти цял ден не съм я усещала и после тя започна да подритва.

# 140
ioli
И аз много се задъхвам. Живеем на четвъртия етаж и сме без асансьор. Като стигна горе не мога да си поема дъх известно време. Като се разприказвам много също се задъхвам, ако реша да вървя бързо - пак. И въпреки че е толков студено, на мен кръвта сякаш ми ври! Все ми е топло, а като отворя ми става студено естествено. Абе не може да ми се угоди!

# 141
v.pluemper , и ние сме така на 4я етаж без асансьор. Постоянно ми е горещо, като си пипам кожата ми е хладна, а аз имам чувството че изригва вулкан, спя гола, на климатик, а мъжа ми горкия умира от студ покрай мен, ама иначе не мога. По цяла нощ ходя като таласъм ако ми е горещо. И сега съм по потник и по гащи. Вечер хората си обличат жилетки, аз по потник  Crazy. Ама какво да правя, хормони...

# 142
v.pluemper, ioli ние в момента сме на петия етаж без асансьор и сега ми е трудно, но в третия и четвъртия месец беше кошмар заради почти перманентните болки в корема, а нашия кум оня ден като се качваше нагоре ме пита, как ще се качвам в 9ия месец дотам, аз му отговорих, че се надявам вече да сме се устроили другаде Praynig
Иначе и по улицата като вървя, гледам да е бавничко и с почивчици.

Аз моята беба още не я усещам, изчетох половината теми от форума, защото почнах да се притеснявам и видях, че има и други, които усещат бебоците след 20та седмица и сега чакам, чакам....
Освен това прочетох и че заради предната плацента може по-късничко да я усетя. Дано само всичко е наред Flutter

# 143
m.mega не се шашкай. Аз вчера бебо го усетих само веднъж и то много лекичко.
Явно всичко зависи и от разположението му. Ами ако се е завъртяло с гръбче към корема как ще го усетим  newsm78
Другото, което е те спинкат през повечето време и тогава няма как да мърда.

Аз съм далеч от мисълта, че има мама, която може да каже че усеща постоянно своето бебче на този етап.
Може като започне да шава да шава по-продължително, но пък по цял ден или вечер (не знам  newsm78)

# 144
моля варненнки пак за тел на Балев в теарапията, защото забравих в коя темичка беше написан

# 145
Здравейте, сладурки!
РЕД- СТРАХОТНА СИ! Много хубави снимки!  Hug
Мамчета, днес си взех личната карта  newsm44 след 10 дни ходене по мъките (откраднаха ми всички документи) и утре заминавам за КАВАЛА, Гърция! Дано да не вали! Ще разказвам в понеделник как е минало!
Бебето не го усещам чак ритници, ами по-скоро бълбукане или много далечно побутване отвътре!
ЛЕК ДЕН! ПРИЯТНИ ПОЧИВНИ ДНИ! МНОГО УСМИВКИ!  wavey

# 146
Здравейте на всички и от мен! Това със задъхването е често срещано явление мога да ви успокоя само че ще става по зле преди да стане по добре. Wink Ние за сега нямаме проблем с асансьора и слава богу защото живея на 9-я, но още помня как си се качвах пеш и си носех количката на ръце когато Зори беше бебе само като си го помисля и ми омекват краката.

# 147
Хей мамита, здравейте и от мен!!!   bouquet

Ей, то в петък много трудна работа е да работиш. Особено сега след обедната почивка и този дъжд така монотонно почуква по стъклото, направо ми идва да дремна. Ама още 2ч и 20 мин до края на работния ден - ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА.

Относно ритането на бебето, не знам за вас, но моят бъдещ син - е, то се не спира. Тамън малко се успокои и ако тръгна да клекна или да се превия и  - БАМ - БАМ - тукатите и ритниците.

А иначе видях че пишете за свиванията на матката и контракциите. Аз съм ви писала че от първия ден на бременността си съм на 3*1  НО шпа и да Ви кажа честно съм спокойна. И въпреки това от време на време, примерно като се втурна да чистя, почва да ме наболява корема. Абе вече трябва по полека да я караме. Иначе и аз като  говоря дори се задъхвам или като ходя малко по-бързо също.

Аз иначе почти си реших проблема с чистенето. От днес живот и здраве си наемам една жена, която да идва 1 път седмично и да ми чисти в къщи докато съм на работа, та живот и здраве и бебо като се роди пак да идва.  Hug Дано да излезе свястна че вече 2 смених.

Поздрави от мен  и ЦЕЛУВКИ по КОРЕМЧЕТАТА!

# 148
Момичета,имам нужда от помощ!От вчера адски ме болят и двата прасеца.По принцип ми се е случвало вечер да получа мускулна крампа на някой от тях и после да ме наболява ден,два,но в случая без да съм получила схващането просто се събудих с много силни болки и в двата крака.Знаете ли с какво мога да ги мажа?
РЕД,страхотна булка си била   bouquet
dideroncho,приятна почивка в Гърция!Да се забавлявате много!
Приятен уикенд на всички!!!!!

# 149
Naiema,незнам с мазане дали ще си помогнеш,но нали магнезий и калций се пие в случай на крампи...Не можеш ли да се обадиш на твоя лекар?

Общи условия

Активация на акаунт