Гоблени-30

• 50 804
  • 473
  •   1
Отговори
# 330
ей това е истински професионалист  Joy
JoyИмам приятелка която шие легнала Simple Smile
mila mimi, страхотно става  Hug
tarzanka, супер са буйките  Simple Smile
did_tag, много ми харесаха, какви пари са?

# 331
Ехаааа! Аз се мъча да шия един Коледен венец а тука се вихри купон!  Hug

did_tag страхотни са!  Peace

tarzanka браво, че си стигнала навреме!  Wink Много са хубави и двата!  Hug

mila mimi определено напредваш!  Peace Няма да се даваш! Бори се за крайния резултат!   bouquet

Марулева ти наистина си голяма зараза!  Mr. Green Heart Eyes

# 332
  • Пловдив
Благодаря,  newsm51, не очаквах толкова много и все положителни отзиви и похвали за тези миньончета. Наистина са ефектни, шият се за 2-3 часа / не като мен-цял месец/ и стават за подарък, ако нямаш друго под ръка и те изненадат.
[/quote]
did_tag, много ми харесаха, какви пари са?
[/quote]
Единият е 10 лева, серията е от 4 цветя , но не намерих 4-тото - ириси.

# 333
  • варненка от София

Марулева ти наистина си голяма зараза!  Mr. Green Heart Eyes

Ми да ви ваксинирам срещу бяс, демек срещу мен  Mr. Green

# 334
Я сега да видим кой ще ми помогне? Чета Ви от доста време, поушила съм 2-3 неща ( първото не е за показване с тревисто зелено небе) та проблема ми е следния поръчах си по интернет гоблен (у мойто село магазина за гоблени е само един) на Дименшън Tunder Gaze и каква изненада конците ми са на две връзки. Как ги разпределяте тия конци. Мислех да се ориентирам според наименованието и броя им по метода на изключването. Това правилно ли е и има ли по лесен начин?

# 335
polki, точно това е метода  Peace

# 336
Не ме обнадежди много, но като гледам семейство Шрек някак по лесно приемам нещата. Големи симпатяги smile3511smile3534  Ще се справя няма накъде, но май това ще става утре на светло

# 337
определено на светло  Hug пък ако има някоя колежка да ти помогне на живо, още по-добре  Peace

# 338

[/quote]
 JoyИмам приятелка която шие легнала Simple Smile
[/quote]

Ми.......... аз също шия легнала  newsm44.....хм, като не ми дават седнала  newsm47

# 339
Здравейте момичета, Едва сега откривам темата, но я намирам за много интересна и полезна, но не съм я прочела цялата -  нямам време Embarassed
Има ли някой които шие гоблени със синци?
Аз не съм от най-големите шивачки на гоблени и не защото не ми харесва, а няма достатъчно време за което, но съм фенка на гоблените със синци. вече съм ушила доста. първо си купих един готов комплецтован от Бг, а сега тук си ги комплектовам сама. Купувам си основа и синци и си ги шия. става страхотно, поне на мен ми харесва и е доста по-бързо. имам и няколко ушити с конци, но без фон, само мотивчето. това го правех в почивката на работа, да минава бързо бремето.
това е от мен набързо. ще се радвам да споделяме опит и моделчета!

# 340
определено на светло  Hug пък ако има някоя колежка да ти помогне на живо, още по-добре  Peace

Справих се успешно, то не било с рога, ама в първия момент нещо в корема ми се преобърна като видях две връзки конци!

# 341
и аз се бях шашнала първият път, но се свиква  Peace
nevenska , аз нямам идея какво е това синци  newsm78

# 342
            Синци е мъниста!

# 343
aaaaaaa  Embarassed аз си купих една картичка, но е много дребни мъниста и още и отлежава

# 344
nevenska добре дошла при нас!  Hug Дай да видим за какво става въпрос!  Peace И на мен Синци не ми говори нищо............!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт