Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 483
  • 442
  •   1
Отговори
# 210
Майра, НЕДЕЙ да слагаш ваксината. Много е опасно, може да се разболее наистина.
Не разбрах дали в бг или немско ги карат учителките?

Дес, казвай какво има.
и снимки дай на мацките Mr. Green

# 211
Дес, добре завърнала се!  Hug Дай да видим колко са пораснали красавиците!

Майра и аз да кажа, че не е хубаво да слагаш ваксина. Но най=добре ще прецени педката.

Хайде оставям ви, че хуквам пак по задачи.

# 212
Не разбрах дали в бг или немско ги карат учителките?

В Бг

# 213
Още съм на работа, Гергана тази вечер ще заспи без мен. Сутринта се събудих с херпес, утре за партито ще съм като разцъфнала майска торта.
Отивам да помагам на австрийския готвач за тортата. Ще правим "Сахер".

# 214
Мадами,снимките съм ги хакнала в подписът ми.А тези двечките порастнаха много,Хриска е вече на 1 годинка.Лелеее направо незнам кога отлетя това време.
Мерси за приветствиятя и отзивчиивостта (Кали Hugbouquet
Хайде до по късно че гладници ме чакат  chef

# 215
Набързо: прибрах се към 11 часа, до сега се приготвях за утре, влизам в банята и в леглото. Днес с очите с видях как се прави подготовка за 35 торти и около 500 виенски шницела.  Crazy Главният готвач беше 1 австриец, имаше и 1 помагач пак австриец. Мотахме се като мухи без глави 3-4 колеги около тях и се включвахме в паузите за цигара и бира.

Ето тук е едното ъгълче на палатката онлайн:
http://eye-bg.org/id/19

Дес, страхотни красавици са дечицата ти!  Hug

# 216
  • София
Добро утро и от мен!

Днес е особено тежък денят. От три часа съм на работа и имам чувството, че съм женена за Барак Обама от 40 години  Mr. Green Знам всичко за него  hahaha
Разминах се с ремонта на банята - оказа се, че течът в комшиите е от спукана тръба. Та само нея ще сменим. И слава Богу, защото иначе  #Crazy

Лек и успешен ден на всички!

# 217
Ехо, къде сте? Днес съм в особено добро настроение  Laughing Дано остане така до партито. Сутринта бях на фризьор и спасих около 1 час работа.

Майра, какво стана с ваксината на Ноеми?

# 218
Мами, ако знаете кво писмо написах днес на английскиииииииииииии.... 8 изречения - направо ако ме видите, няма да ме познаете - надула съм се като въшка и умирам от гордост просто.
Дю, весело изкарване на партито...
Нана,такъв ти занаята... Лоша работа, ама някой трябва да я свърши... Иначе човекът не е лош... Можеше да ти се наложи да научиш всичко за къде-къде по-кофти хора.

# 219
еми педката я прегледа обстойно вчера и каза, че няма нищо и реши да слага ваксината. Вчера следобяда беше малко мрънкава, вечерта леко повишена темп (38.3), но днес сутринта нямаше и следа от някакво неразположение Peace

Аз пак бях на гимнастика. Имам още 2 пъти да ходя само Sad

# 220
  • София
Аааа Герчо ресорът ми е криминалният сектор, така че лошите са ми вменени по презумпция  Joy

# 221
що е толкова тихо в нашата темичка  Shocked.
Аз да се оплача - вчера малкия 3 пъти се е напикал в градината и тамън реших, че сме се отървали завинаги от тъпите памперси и днес ще му сложат. Казват, че не е имало проблеми или конфликти (тоест не го е направил от инат) и решиха, че може нещо да енастинал. Странното е, че вечерта си беше всичко нормално - ходи си сам на гърнето без проблеми и нощта за 12 часа си остана сух, независимо от двете шишета сок, които изпи непосредствено преди лягане. Дано проблема не е с някое детенце там, че ще се гръмна вече. Така или иначе ще му търся нова детска градина, но се надявах това да е лятото, а не по средата на годината.

# 222
Тук съм, жива съм, ама така съм се залепила за една стратегическа игра, че не ми остава време за форумстване.
Децата ходят на градина, аз търча по задачи между смените и се чудя, само на мен ли не ми стигат 24 часа денонощие.

# 223
Кайо е толкова далече от спане без памперс, че дори не мога да ти дам съвет.
Преди 2 вечери баща му го слагал да спи и забравил да му сложи памперс; прибирам се 2 часа по-късно, и гледам Кайо стърчи извън леглото си през тунелчето за излизане, пипам да го преместя, той и цялото легло МОКРИ от петите до гърдите, буквално. и това за 2 часа. същия ден и в яслата забравили да му сложат следобяда памперс и там сеопикал... абе ...

хахха... а да ви кажа с нашия английски какво се случва.
Понеже много време прекарваме в колата в задръстването, обясняваме си всичко наоколо на английски. минем ли покрай бензиностанция , запшочват едни неистови ентусиазирани крясъци СТЕЙЙШЪЪЪН! басове и тремове и и тн. (от вчера започнахме урока за множествено число, да не се излага пред чужденците, в неделя сме на гости на едни моми англичанки).
както и да е... също книжки четем на английски, особено един мечо пух. от всички най-лесно му е името на прасчо - Пиглит.
миналата седмица ми разказва за яслата, как лелята казала му: И мочето не пиклцо! Не кажи пикльо.
аз се опулвам, откъде Кайо е научил такава дума и започвам разследване.
обаче стигам само до задънена улица.
.... до следващия ден, когато тръгваме да четем книжката с Мечо пух и кайо оживено се развиква (значи ако не разбрахте, английския трябва да се крещи Joy) : Маммооо ! ЛУК ! ПиГльо! (и сочи прасето Joy Joy Joy ) ей, умрях от смях!
той им говорел в яслата за прасето, те му се карат да не обижда на Пикльо... и така...
предупредих ги, и на него се опитвам да му кажа, че не е точно така тази дума, да видим кой ще навдвие.

# 224
Ехо, здравейте  Hug
Партито мина страхотно, веселихме се до 4 сутринта, сега едвам гледаме. Колегите от Австрия ни бяха направили изненада, доведоха Ренате Гьочл, ски състезателка с Атомик. А ние бяхме поканили Радослав Янков - световен по сноуборд за юноши. Бяха още Петър Попангелов, Катя Дафовска, Весела Лечева.
Тук има малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/TnqnoD?authkey=yb3dztlQGQg#

Общи условия

Активация на акаунт