Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 475
  • 442
  •   1
Отговори
# 240
Утре ще ходя на гости на Катето и ще ви разкажа после

За мен вече свърши.  Laughing

Герчо, да носиш много поздрави на Катето!  Hug

Искам да ви се похваля, майка ми навърши 60 години вчера. Утре има имен ден и вече е официално пенсионерка. Готвя изнензда за утре вечер, организирам парти в нейна чест. Ще поканя близки роднини и приятели.

# 241
Герчо, предай поздрави и от мен.

Една петъчна загадка - кой кой е Mr. Green

# 242

Ноеми              Ясмин

Майра, колко много си приличат!!!  Hug Страхотни са!  Heart Eyes

# 243

Ноеми              Ясмин

Майра, колко много си приличат!!!  Hug Страхотни са!  Heart Eyes

Heart Eyes

Дю, да е жива и здрава майка ти! Случила е на дъщеря!
И моята е именничка утре, т.е. днес. Подсетете ме да не забравя да й се обадя, че напоследък ми я няма главата...

# 244
  • на правилното място, в точното време
Дю, поздравления за майка ти   bouquet За теб също! Hug
Майраааа,  за тия деца калъп ли ползвахте, а? hahaha
 Много гушки на Катенцето и Евичка Hug Hug Hug Роза, дръж се вече както подобава на бъдеща свеки  Mr. Green

# 245
малката принцеса е страхотна! погушках я малко - страшен кеф. Катето изглежда отлично, ама следродилната депресия я е тръснала и се спича за грлупости. Надявам се, че я разведрих малко. Обеща да пише тези дни и да даде и отчет със снимки. Ева не рева докато я гушках, та поставихме едно добро начало в мир и разбирателство от първото ни виждане  Joy Joy Joy.
Предала съм проздрави от всички ви!
Майра, големи сладурани са и днете - много ми харесаха снимките...

# 246
Миньон, честит имен ден на майка ти!!!   bouquet
Честито и на всички, които имат повод да празнуват!!!
Малката е в леглото, ще изчакам 30 минутки и изчезвам да довършвам другите задачки!

Благодаря на всички ви за пожеланията и милите думи!  Hug

Герчо, наистина добро начало! Пожелавам на Катето бързо да се възстанови и я чакаме с нетърпение тука.

# 247
Ейй всички имате именици, а никой не черпи Crossing Arms

Честито на майките на Дю и Миньон, на Ангел на Герчо, на Михаил на Катето! Да са ви живи и здрави!

Дю, страхотна изненада си подготвила! Браво!

# 248
Мили приятелки, моля почерпете се здравето на майка ми:

# 249
Ами за  3 години във форума не се научих как се качват снимки, ама нали съм оправна -   married... Скромно, но от сърце. Аз сутринта въобще не се и сетих, че мъж ми е именник, не се сетих и за мишо на катето, абе срам голям. Добре, че те подсетиха, та...

# 250
Лелееееее, срамота  Embarassed
 Честито на всички именници и техните любими хора! Много здраве на всички! Всичко друго се  придобива и се губи лесно!  Hug Hug Hug
 Розка, сега като научиш англииския е ред на качването на снимки у форумУ  Mr. Green

# 251
Оооо, ако трябва да чакам да изуча английския като хората ще стана баба с бастунце... Утре мога да изнудя калината да даде един урок по качване на снимки, че срамота  Joy. Иначе се местя в съседната тема на готините баби  Mr. Green

# 252
  • София
Иначе се местя в съседната тема на готините баби 
Герчо, бабите с лекота качват снимки, картинки и музика. Аз съм една от малкото неумеещи в темата.
Но пък още не съм баба, така че има време да  се науча. Заповядай при нас - весело е.

# 253
Гер4о, утре първите три минутки ги посвещаваме на картинките Wink

Много искам публично пред строя да похваля Гер4о - СТРАХОТНА УЧЕНИЧКА Е !
дай боже всекиму такива. (или поне на мен още Joy )Отдавна не ми се беше случвало някой толкова прилежно да си пише домашното, и НИКОГА до сега, някой да си чете бъдещите уроци, защото няма какво да прави!

Миньон, обади ли се на мама?

Майра, невероятно готини снимки! Искаме още ОЩЕ ОЩЕ !!!

Поздрави на всички празнуващи.

Днес и ние имахме празник с Кайо. Ходихме със Сара на разходка в парка. супер време беше и нямаше никакви хора.

# 254
Aisha, аз съм най-близо до клуба на готините баби- другите момичета има мооооооооооого да почакат , докато станат баби.  Sunglasses
 Кали, и кво викаш, Герчо чете следващия урок, щото няма какво да прави, а
 Mr. Green Joy Joy Joy Е, това си го биваше. А тя тука само ни омаява, колко много се труди. Я , да звънна аз на шефа, да му кажа да й даде още малко работа. smile3534

Общи условия

Активация на акаунт