Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 27 661
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Ехо, Привет!

Денис, снимичцата на Арен е чудесна, радвам се че са си прекарали добре децата, те копнеят за приключения.. Hug Целувки на малкото пиратче!

Ние тази сутрин се събудихме пак с кашлица...Побърквам се вече...Почвам да мисля че има хронична кашлица това дете (а има ли такава)? newsm78 То от както сме на ясла все сме с лякарствата и бабешките лекове не помагат.Давах и мед с малко канела за кашлицата ми помага и но се разхлаби и ми казаха, че е от меда. Е какво да я правя вече незнам. Сигурно няма да мога да работя, то аз все отцъствам, а дветет в къщи и без моята заплата... Confused Confused Confused Тя не че е голяма, но само с на татито не стига за никаде.
Сега си е в къщи с баба си, преди малко звънях и ми каза, че не е кашляла и преди така ми правеше, само сутрин и вечер кашля, е какво е това newsm78?

После ще се включа пак, защото имам много работа. Чао за сега!!! Rolling Eyes

# 241
 Grinning Добро утро или по-скоро Добър ден!
Доника,оправи ли се?Наистина е много по-сложно като не можеш да пиеш и лекарства.
Мариаф,супер изненада ти е направил Филип.Арен пее само с "ля,ля,ляя"А тази песничка я бях забравила.Много е весела и хубава.
Ирини,чакаме да разкажеш подробности по отглеждането на Верджиния  Grinning Спаси е толкова одухотворено човече,че от бебе показва с жестове,мимики какво точно иска и ясно се разбира,затова явно и не бърза с говоренето,трупа си запаси в речника.Чака най-доброто време да ви изненада  Hug
Кузманка,фина дама е Дани.Да не е някаква алергична тази кашлица или от това че е сух въздуха?
Стелитка,пиши,пиши.Голямо е порастнало детето  Grinning
Меги,как са кончетата,как се справяш с ездата?Исках да кача Арен в събота на едно конче и той беше много ентусиазиран,докато не се качи и веднага искаше да слиза,казва; не иска на това,ша падне Аен!
Марлелка още веднъж да кажа,чудна калинка малинка  Flutter
Стели,всички вече здрави ли са?
Ох,хайде че съм на работа все пак....
Цунки

# 242
Привет, привет!

Имам си работа, която все отлагам.  ooooh! И сега пак - вместо нея сядам да ви драсна няколко реда.

dennis, Арен е голям сладур с тази тиква. Ма много хубаво си я направила, аз нямам никакво въображение и нещата, които майсторя обикновено са копирани от някъде - ровя в Интернет, гледам от книжки. Наистина нямам никаква фантазия. Ей го, онзи ден с пластилина, рових в Нет-а, че да направя някаква фигурка на Мими.  Hug Ох, като каза коне и така ми се дощя да кача Мими, тя ще се зарадва със сигурност. И благодаря за милите думи!

Кузманка, оздравявайте! Да сте здрави, пък килограмите ще се наваксат някой ден, че и да не се - голям праз.  Mr. Green

MariaF, и на теб благодаря! Аз пък ти завиждам за въпросите, с които те засипва Филип. Мими е обратния тип - не пита, но пък много обича да слуша. Дали попива не знам, но ми се ще да е като Филип, т.е. сама да ме насочва какво да говоря с нея, че сега съм пред чуденка някаква. И много хубаво си пее детето. Браво! Моето е от тези, които пеят с "пи-ка-ти" или нещо подобно, което не означава нищо, дори и на мелодия не го докарва. Ох, в такива случаи все се сещам за милия ми братовчед, който като малък беше същият като Мими - рецитираше, вместо да пее, а майка му - цигуларка, умираше от ужас как това дете няма никакъв музикален слух. Пък... и той ходеше после на цигулка, само дето не я докара до никъде.  Hug

irinii, все така кротичка да е Джинджи! И за Спаси да се похвалиш скоро как не можеш да му затвориш устата!  Hug И благодаря!  Heart Eyes

steli-ssd, аз напоследък намирам време да се откача от Мими, когато баща й се прибере. Все "тати, тати", та и аз доволна. Но през останалото време ситуацията е ясна. Благодаря!  Heart Eyes

За пластелина да кажа - много ми е особен, един такъв по-мек от този, който аз си спомням като дете. И после изсъхва и се напуква. Ми... ще видим докъде що го докараме с него. То аз не мога да се справя, та Мими ли?!

Хайде да ида да свърша и отлаганата работа. Хубава ви вечер!

# 243
dennis, не вярвям да е от сух въздух, защото сега тези дни като беше топло, апартамента ни е южен и не съм включвала климатика, то е топло достатъчно, а то става сега тези дни това разболяване кащлица. Не съм си виждала детето здраво от 3 месеца вече стана Cry.
Сега ще си запиша час за лекар УНГ , може да открият там проблема, трябва да направя всичко каквото е по силите ми за да разберем защо се разболява толкова често. Следващия вариант е ско е нещо алергично, на алерголог да идем, но нека сега идем на УНГ. Сега е с една кашлица, която е само нощем, сега е на ясла и се обаждах и ми казаха, че е веселка играе си и не е кашляла нито отпаднала се чувства. А, цяла нощ кашля, кашля, издра си гърлото и гърдите... Cry Чувствам, че не издържам повече така вярвате ли ми? И немога да намеря решение на проблема и нямаме баба която да я гледа. Свекървата може, ноооооо...тя искала там да я взимат в Разлог, не ни пита ние какво искаме а тя казва какво иска. Е, мога ли да си пратя детето на 300км. от нас на някаква си станция на "Предела" в гората, като маугли ще е . И недай си боже се раболее и вдигне температура посред нощ, какво ще  я правят, от страни им е много лесно да кажат дайте я. Confused
Стискайте палци лекарката УНГ да открие проблема и на хомеопатичката ще я водя довечера и и зобщо все сме по лекарските кабинети, ако някой ни търси там може да ни намери. Cry Нямаха край тези проблеми, ей...Та да се отпусна и аз малко, на нова раббота съм, свиквам сега, отговорно е, аз само се притеснявам всеки ден за Даная как ще я взема от яслата или като е петък, как ще мине уикенда и т.н. Защото понякога и няма нищо примерно в петък и хоп в събота сутрин става с висока темп. или с кашлица и сополи и т.н.
И аз не се чувствам нещо добре, цялата съм схваната и имам хрема, а бе прехвърляме си само вирусите с Даная, тя първа ги хваща и минаваме аз и баща и.
Да ви кажа детската лекарка при която я водя (не личната ни) ни беше изписала ваксина да пием, но аз не я взех, защото съм против малко, как мислете newsm78?

Ох, извинявам, се такава идилия цари в темичката, а аз само се оплаквам и разправям на дълго и широко здравословни проблеми...Сори!!! Rolling Eyes

Ще се включа с резултати! Чао!

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 13:06 от Кузманка

# 244
Ехо ,привет и от ме!

Набързо влизам да кажа здрасти ,че нещо се не ми достига времето напоследък.Корема вече ми тежи ,бебето рита , Габи вече ми идва в повече и т.н. Кво да ви разправям  Rolling Eyes За песничките можем да се похвалим че вече знаем мила моя мамо и за зайченцето бяло ( е не целите разрира се ,но все пак  е нещо)  Grinning За въпросите ,непрекъснато ме пита защо? аз отговарям  и тя пак ме пита защо? и така до безкрай.
Кузманка на вас ви пожелаваме скорошно оздравяване ,пък килограмите бързо ще ги навакса ,не се тревожи.
Денис много е сладък Арен ,пу , пу .. Аз тоя празник като че ли не го приемам много ,много ,но пък се радвам на такива красоти ,като вашата тиква.
Ирини дано малката красавица да е се така кротичка,а пък Спаси ще проговори ,спокойно, после ще си казваш дано да замълчи замалко. Joy
Оставям ви ,че отиваме да спинкаме с Габи.Аз пак будувах цялата нощ  и сега мисля да подремна за малко.

# 245
Хелоооооу банда яки мацки!

Открадвам си малко време, докато Димитър се разправя с майсторо за вратата и веднага ги посвещавам на вас, че не знам кога пак бих имала тази възможност.  Hug
  Започвам традиционно с ние сме добре. Йони-бонбони още има сополи и кашля от време на време, за всеки случай, но като цяло си е ОК. Не ходи на ясла и и намерихме жена, която да я гледа, което както не веднъж съм казвала мисля, че не е най-добрия вариянт за нея, но щом е за здравето и - не искам да рискувам. С жената много се харесаха и аз я харесвам, най-вече затова, че много държи на здравословното хранене и ми дава много полезни съвети за храненето на Йоана. Мисля да подам документи по програмата "В подкрепа на майчинството" и да се възползвам от възможността, която държавата предлага. Ако на някой му е интересно ето тук http://www.socialni.bg/raboti_legalno/v_podkrepa_na/. Чудим се още дали да не пробваме още веднъж с яслата, но ще видим....
  Този уикенд бяхме на Юндола, на национална горска сбирка, да празнуваме 5 години от завършването на университета. Събрахме се около 60 човека, от общо 100 в потока и 3 дена така се веселихме, все едно годините не са минали и пак сме на практика. Беше ми страшно приятно и това е най-слабата дума, която мога да използвам. Йоана естествето беше с нас и беше първа купонджийка. Не слезе от дансинга, то не бяха танци, не бяха чупки и непрекъснато викаше "еййййй горски". Не мога да я сложа да спи. Веднага става и вика - "айдеее Йоанка наспа се. Одиме танцуваме".  Сега от както сме се върнали, туку се присети и ми вика "мамо искам на Ундола, искам с горските". Викам и- и аз искам, ама няма.  Sad
cvetiberova - голяма красивица е станала Габи. Heart Eyes Е много бързо минава времето - идва и вашата мила среща с твоето второ съкровище!
Кузманка - разбирам те идеално.  #Crazy Но както всички ми казват и на мен - така било в началото. Дано пък изгради по-бързо имунитет и не боледува така непрекъснато. 
Марлела - все забравям да ти кажа какви страхотни мигли има малката ти хубавица. На снимки щом така добре личат, представям си какви са на живо.  Crazy
Още искам да остана при вас, но майстора си отиде и е време за вечеря, затова ви казвам - чао с ей таз песен http://www.vbox7.com/play:10b26fac Това беше най-пусканата песен на Юндола и не знам от прекрасната атмосфера от какво ли - много ми хареса! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
Добър ви вечер!
Малко време си открадвам и аз.
Кузманка, дано премине по-бързо този период при вас, но да ти кажа и аз за болестите.Яни откакто тръгна на градина, което е точно половин година, сигурно му се събират 25 дни ходене, иначе е постоянно с някакви полски Wink вируси, като изключим двата месеца през лятото, когато не е бил болен. Вкл. В събота през нощта му се възпалиха лимфните възли, не можеше и главата да си движи, плачеше и го болеше, сложиха му инжекция стероиди и се пооправи, сега пие антибиотик. Вкъщи имаме йонизатор, нямаме никакви килими, чистя и проветрявам, овлажняваме въздуха, пием имуностимулатори, но въпреки това, си боледуваме.
Миналата седмица ходихме на прегелед при един спец, и имаме насрочена операция другия петък за махане на сливиците, не е розово положението, но дано след това всичко е ок. Дори има вода в ушите и не чува мн добре, та ще му поставят и допълнителни едни неща които приличат на мини тръбички, и които ще паднат след 2 години. Абе свито ми е сърцето, ама нали е за по-добро...
Иначе той ходи сега на детска градина и е щастлив, днес го водихме на фризьор, много прилично се държа и е със супер сладка прическа.
Марлелка, вие не скучаете, и мила калинка си имаш
Денис, Арен е страхотен. Ние здраве и живот си идваме на 13 дек и ще отстанем почти 4 седмици. Вие кога ще идвате насам?
Фиби, много хубаво е, че се събирате на такива веселби Wink и дано Йо да е здрава!
Ирини, браво на малката ти принцеса
Цвети Б, стискам палци за второто попълнение
Отглеждането на Миа е почивка и удоволствие, ама и като бате Мечко си е вкъщи, не е много лесна работа. Принцеса Миа е весело, красиво и дебело човече, вчера ходихме на ортопед, вс е наред.
Хайде цунки

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧОЧИ!МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,УСМИВКИ И САМО РАДОСТИ С ДЕЦАТА!

За нас,все нямам време да пиша,добре сме,лудуваме и бърборим много,ама многооо Crazy Видях много сладка калинка тук,едно пораснало момче,празнуващо и то хелуин Hug
Фиби, за момента добре сте решили  Йони да я гледат  в къщи,отколкото все да боледува,а на пролет може пак да пробвате с яслите. Hug
Станах преди децата да пийна на спокойствие кафе,споделям го с вас Hug Heart Eyes

# 248
Йоанка, и аз така направих  Wink
Чочи, Честит рожден ден! Изпращам ти най - искрените си пожелания за много здраве, пълноценно щастие, безгранична любов и невероятен късмет. Целувки   bouquet

# 249
Чочи, честит Рожден ден! Весел празник ти желая от сърце!

# 250
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 251
Привет!
Благодаря ви, момичета, за прекрасните пожелания!
Черпя ви по случай започването на последната започваща с 2 година Laughing cheers Wine Glass
Яни е на градина и спертнахме по женски една гооляма разходка с малко шопинг, празненството ще е скромно вкъщи, а ако Миа ни позволи, с любимия ще излезем за по питие. Моите приятелки в София ще ми отпразнуват РД както подобава Simple Smile
Лека и романтична вечер на всички Hug

# 252
  • София
Чочи, ЧРД и от мен  bouquet
Аз лека полека се подобрявам. Хриси и той от неговата кашлица. От вторник е на ясла и беше такъв кеф...
Съвсем на бързо, но някои хора ме дърпат да стана, че да гледат Мъната=Бейби Айнщайн Confused

# 253
Chochy, честит рожден ден!

Нека Здравето, Щастието и Любовта бъдат ваши постоянни и неразделни съквартиранти... и весел детски смях да оглася дните ви!

# 254
Чочи,честит рожден ден!Желая ти много прекрасни мигови с всички мили мечета край теб.Много нови приятели на новата земя.
Ох,много неприятно това с Яни.Махайте ги сливиците.Те понякога създават големи проблеми и по-добре без тях от колкото толкова боледувания.Гушки за милото момче.Ще чакаме нови снимки на принцеса Мия.Нека папка и расте  Hug Ние ще сме във Варшава за 5 дни точно за Нова Година.
Фиби,звучи незабравимо вашето ходене по горите с тези горски  Mr. Green Поздравления ,че сте намерили жена която да се хареса на Йоанка.
Новото при нас е ,че си имаме първо "гадже" Отивам да го взема Арен от градината и чакам 20 мин.Пак звъня идва лелята и ми казва,че не иска да тръгва.След още 10 мин ми го води хванал за ръка едно момиченце полу унгарче и едни целувки,прегръдки и ми казва:"Бичам Ина,гушкам и цункам.Касива е!" А тя му оправя закопчалките на пантофите и ги гледа в очите и го гали.Цяла вечер разказва за нея.И тази сутрин стана облякох го и той; "мамо,ади гушкам пак Ина и гайкаме на пазалката"  Laughing та така си имаме стимул вече за ходене в яслата.Голям смях.Това не мислех че ще се случи скоро  Mr. Green
Хайде цунки ,че пиша от  работа

Общи условия

Активация на акаунт