Денис, снимичцата на Арен е чудесна, радвам се че са си прекарали добре децата, те копнеят за приключения..
Целувки на малкото пиратче!Ние тази сутрин се събудихме пак с кашлица...Побърквам се вече...Почвам да мисля че има хронична кашлица това дете (а има ли такава)?
То от както сме на ясла все сме с лякарствата и бабешките лекове не помагат.Давах и мед с малко канела за кашлицата ми помага и но се разхлаби и ми казаха, че е от меда. Е какво да я правя вече незнам. Сигурно няма да мога да работя, то аз все отцъствам, а дветет в къщи и без моята заплата... Сега си е в къщи с баба си, преди малко звънях и ми каза, че не е кашляла и преди така ми правеше, само сутрин и вечер кашля, е какво е това
?После ще се включа пак, защото имам много работа. Чао за сега!!!
Добро утро или по-скоро Добър ден!
И сега пак - вместо нея сядам да ви драсна няколко реда. 
. 

Но както всички ми казват и на мен - така било в началото. Дано пък изгради по-бързо имунитет и не боледува така непрекъснато. 
вируси, като изключим двата месеца през лятото, когато не е бил болен. Вкл. В събота през нощта му се възпалиха лимфните възли, не можеше и главата да си движи, плачеше и го болеше, сложиха му инжекция стероиди и се пооправи, сега пие антибиотик. Вкъщи имаме йонизатор, нямаме никакви килими, чистя и проветрявам, овлажняваме въздуха, пием имуностимулатори, но въпреки това, си боледуваме.