Болните бързо да се оправят

Утре ще чета позадълбочено

Влизам на бързо да ви почерпя Днес моя съпруг има рожден ден

Страхотно е усещането за две маймунчета закачени за теб 
! Видях го аз вашия бетоновоз! Минах да нагледам обекта! 

Като цяло свикнах с всичко. Режим все още нямаме, не ми е ясно и дали ще направя такъв - просто сме в някакво движение - ту на гости, ту по задачи и няма как да ни се фиксира графика. тази нощ беше май най-тежката откакто см родила. Мноооого ми се спи. Майка ми дойде преди малко и докато играе със спаси ще дремна, надявам се... Сутрините са най-сложни. Докато се измием, облечем и закусим... доста нерви изхабявам на моменти, но ще се стиковаме със Спаси някак.
/

Благодаря ти !
Това е човека без когото не мога! Обичам те мамо!
Радвам се, че се появихте.
Моята Мария и това пропусна. Нека Джинджи стане най-умната, най-хубавата, най-добрата и на 25 години да се убоде на трънче на роза, да заспи сладко двучасов сън, да дойде най-умният, най-хубавият и най-добрият принц, да я целуне и да заживеят в щастлива 100-годишна приказка! Този прочит е къде-къде по-хубав!

Какво се оказа с конюнктивита (или както там се пише) на Хриси? 

На линия съм вече.Остава да доизпия хаповете,но друго си е човек да се чувства в кондиция,направо съм друг човек.
Нямането на режим пак е режим който у нас обичаме също да спазваме 

На обяд в яслата просто си взима дрешките и пантофките и заминава при госпожата на пейката и така чакат децата да се наспят. На закуска и обяд всички деца седят на масичките за хранене,Рая с купичката в ръка на пейката си хапва.Вид протест на милото ама като не може да си каже…

Какво се оказа с конюнктивита (или както там се пише) на Хриси?
Чакаме да видим с какъв костюм сте били 

Хриси дори вече ме имитира как "кашам"
Съвсем ни забравихте вие с Монката 
Едва работи.
Бях се настроила да раздавам бонбони, но отидох на парти в българския ресторант. Естествено само Мими беше маскирана като кривокрака (и белокрака, но майка й не й купи червен чорапогащник) калинка. Изядох я направо, толкова беше сладка. Пускам снимки.
И напоследък все по тъмно шофирам, пък не съм много добре с очите. Прибираме се успешно де. Преди партито обиколихме малко комшиите (нашите си от блокчето), като за първи път Мими реагира чудесно. У дома не бях украсявала, имах една-единствена малка фигурка на черна котка с оранжеви уши и муцунка, на която успях да я обеля без време. И тиква нямах, но за следващия Хелоуин ще се поправим. 

Радвам се, че Хриси се оправя.

...а после няма да се качвам на кантара поне 1 седмица! 
Надявам се де намираш по миничко време и за нашата компания!
!
Жалко, че Хлоуин все още не е така популярен сред децата тук...
Сладуранка
, такива ги говори. Кой къде отива, какво прави, като гледа нещо и не разбира вика : Ко станало? Ко станало?
Дани беше с 39,5 температура на антибиотик и т.н. но все пак се почерпихме и уважихме деня и мен.