Кузманка,честит рожден ден!Пожялава ме ти на първо място много здраве от там нататък всичко което си пожелаеш ще е твое!
Как хубаво ми напича слънчицето през прозореца.Днес имам един куп приятели рожденници.
Благодаря на всички за милите думи и пожелания,но положението при мен вместо да се подобрява се влоши.Сега пия една шепа антибиотици,витамини,обезболяващи,температуропонижаващи,капки.....

Мариаф,много интерестно ми звучи разказа.Покажи наистина снимки.Предполагам,че са много цветни.
Доника,ще разказва хриси после за театрото.Наистина и на мен ми се иска да имаше поне една камерка за подобни случаи в детските заведения.
Фиби,страхотни есенни снимки.Много настроение лъха от тях.
Арен в градината са лепили вчера есенни листа върху бодлите на нарисуван таралеж и беше мноооого щастлив.След като го взех вчера сме събрали един огромен букет с червени и жълти листа и голямо лепене и мазане падна върху един бял лист.Ходи вече без проблеми ,но когато го питаш какво е правил освен че подробно разказва какво са яли,пяли,рисували,с кой се е бил и кой е плакал ,винаги добавя:"Аен не слушка никой!Слушка само мама и тати!Лелята няма да казва на Аен" и с това водим голяма борба,че има и други хора който ще му се налага да слуша.За сега без успех.
Алфи,честити християнчета

Марлелка,сега гледах предаването "часът на мама" в което една жена каза че е отишла чак до Америка да се оперира при най-добрата лекарка,която се оказала българка в последствие.Радваме,че са оценили обувките ни

Марианка,браво за смелостта да дадеш ножица на Веси.Аз това нещо го укривам с всички сили у дома,защото моят човек първото за което се сещам че ще направи е да си извади дрехите от гардероба и да се опита да си ореже етикетчетата от тях.Всеки път като се облича си проверява дали има някъде етикетче и почва да го дърпа и иска да го отрежем.Орязала съм де що има,изключая тези който са от външната страна и са декоративни,но той нястоява пак и пак и сам да го направи.Та си представям какви дупки ще има по дрехите

Отивам да си пия хапчетата и да си лежа,че ставането ми носи голямо главоболие.
DZ ,сигурна съм че на Ники му е нужно малко време,ще свикне.Арен не е никак злояд ,но 2 седмици отказваше съвсем съзнателно да се храни в яслата.Сега започна по собствено желание да си иска даже допълнително.Сега пък не дава никой нищо да му казва,освен мен или баща му.Явно не приема учителките за авторитет и борбата е сериозна.Сигурна съм,че ти е много свито и притеснено,но Ники ще се справи просто е нужно време.
Как ти е работното място.Какво правиш?