Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 27 661
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Кузманка,честит рожден ден!Пожялава ме ти на първо място много здраве от там нататък всичко което си пожелаеш ще е твое!
Как хубаво ми напича слънчицето през прозореца.Днес имам един куп приятели рожденници.
Благодаря на всички за милите думи и пожелания,но положението при мен вместо да се подобрява се влоши.Сега пия една шепа антибиотици,витамини,обезболяващи,температуропонижаващи,капки..... Sick За първи път ми се случва такава драма.Ще я преживявам,но ми е ужасно неприятно.
Мариаф,много интерестно ми звучи разказа.Покажи наистина снимки.Предполагам,че са много цветни.
Доника,ще разказва хриси после за театрото.Наистина и на мен ми се иска да имаше поне една камерка за подобни случаи в детските заведения.
Фиби,страхотни есенни снимки.Много настроение лъха от тях.
Арен в градината са лепили вчера есенни листа върху бодлите на нарисуван таралеж и беше мноооого щастлив.След като го взех вчера сме събрали един огромен букет с червени и жълти листа и голямо лепене и мазане падна върху един бял лист.Ходи вече без проблеми ,но когато го питаш какво е правил освен че подробно разказва какво са яли,пяли,рисували,с кой се е бил и кой е плакал ,винаги добавя:"Аен не слушка никой!Слушка само мама и тати!Лелята няма да казва на Аен" и с това водим голяма борба,че има и други хора който ще му се налага да слуша.За сега без успех.
Алфи,честити християнчета  Hug метни поне една снимчица и ти  Hug
Марлелка,сега гледах предаването "часът на мама" в което една жена каза че е отишла чак до Америка да се оперира при най-добрата лекарка,която се оказала българка в последствие.Радваме,че са оценили обувките ни  Flutter Жълади не съм виждала от няколко години,Сега се сетих че можеха да се прявят много интерестни неща с тях.Браво за килцата.По-бавно е по-добре да се свалят.
Марианка,браво за смелостта да дадеш ножица на Веси.Аз това нещо го укривам с всички сили у дома,защото моят човек първото за което се сещам че ще направи е да си извади дрехите от гардероба и да се опита да си ореже етикетчетата от тях.Всеки път като се облича си проверява дали има някъде етикетче и почва да го дърпа и иска да го отрежем.Орязала съм де що има,изключая тези който са от външната страна и са декоративни,но той нястоява пак и пак и сам да го направи.Та си представям какви дупки ще има по дрехите  Mr. Green
Отивам да си пия хапчетата и да си лежа,че ставането ми носи голямо главоболие.

DZ ,сигурна съм че на Ники му е нужно малко време,ще свикне.Арен не е никак злояд ,но 2 седмици отказваше съвсем съзнателно да се храни в яслата.Сега започна по собствено желание да си иска даже допълнително.Сега пък не дава никой нищо да му казва,освен мен или баща му.Явно не приема учителките за авторитет и борбата е сериозна.Сигурна съм,че ти е много свито и притеснено,но Ники ще се справи просто е нужно време.
Как ти е работното място.Какво правиш?

# 211
dennis ,работя в студио за интериорен дизайн-точно това което съм искала винаги  Rolling Eyes И парите са добриОх дано по бързо започне да се адаптира Praynig

# 212
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299443&pid=8586141

Снимките са малко и са тъмни, но се спуснахме в танца. Дори и мъжа ми танцува,  Mr. Green  та забрави да снима ...

# 213
ехооо

Кузманка, ЧРД  Hug

Денис, какво направи момиче, хайде оправяй се бързо... На нас от яслата още шедьоври не са ни давали  Confused Дано скоро, от Ичи съм си ги събрала...

ДЗ, хайде по вода на новата работа, страхотно е, че ще работиш мечтаната  Peace Дано Ники свикне бързичко, така и на теб ще ти е спокойно на работа. Боян още плаче сутрин... но си мисля, че вече го прави по традиция  Crazy защото в момента, в който се затвори вратата спира, а вечер когато го взима дядо му се наслъндисва и доиграва  Laughing

Ножица, вчера купих, ама за Ивайло  Mr. Green на Боян не ми се рискува, че какъвто се е изкалпазанил  ooooh!

МарияФ, страхотни са тези африканци. Имах шанса да ги наблюдавам от близо, когато бях при сестра ми, както и децата им.
Разликата с европейците е мноогоо голяма, до тогава не си давах сметка. А юнаците колко са готини  Hug

Стели, все забравям, шоколад ядем, но пък това, което ми харесва при Боян е, че като е гладен иска манджа, като е жаден иска вода... разни боклуци, шоколад и сок за разнообразие, не за заместител. И двамата обичат супи, но Ивайло е по-капризен на ядене, а и по-бързо се засища, та лесно си разваля хранене с боклуци.

По повод театъра и на мен ми е едно чоглаво днес... Мъчно ми е, че не съм до него за да споделя емоцията му от първия театър  Confused

# 214
Кузманка, честит празник! Живот изпълнен със сбъднати мечти!

# 215
Е, супер са снимките, Мария, много танци, много... Дори само защото е различно е интересно и хубаво. И аз си нося обувчици от България, дори имам и по-големи.  Grinning

Доничка, и мъж ми рече нещо подобно за бизнеса.  Mr. Green Да разкажеш впечатления от театъра - така както го е видял Хриси.

Ренка, и ти!  Hug

DZ, да мине бързо периодът на адаптация и при вас, че да са доволни всички!  Simple Smile

dennis, пак ще ти пожелая бързо оздравяване! Пфуууу, какво се закучи тая болест?! Като каза за авторитети, та се сетих да разкажа как от десетина дни се заканваме на Мими с една леличка от магазина. Много имагинерна леличка, просто някоя си там. Случи се в магазин да не слуша и тича и подрежда рафтовете и мъж ми каза, че ей сега ще дойде онази леличка да се скара и от тогава "леличка" при Мими стана равносилно на Торбалан.  Mr. Green Не говорим точно за авторитети де, но си мисля че разбира, че не само поведението на нас тримата е единственото и вероятно ще се налага да слуша и други хора.

И за ножицата да кажа - преди време бях давала на Мими колкото да се учи да държи. Тогава не й се отдаваше много, сега ме подсещате да опитам отново. Аз давах от онези малки ножички със заоблени краища, които са за рязане на нокти. Струва ми се по-безопасна.

# 216
 Hug Благодаря ви момичета .
За жалост днес след обед е отказал да стои при баба си Tired
Направо сърцето ми се къса Cry

Но пък от два дни говори още повече и днес е запял сам зеленчуци който не яде той голям  неще да порасте. Пяхме я заедно ония ден и днес я е изпял на баба си и баща си Hug Heart Eyes

# 217
Кузманка,честит рожден ден !
  dennis, наистина дълго продължи, хайде утре да пишеш, че си по-добре. Ние от 2-3 дни всички дружно си покашляме, като само Мишо от 2-3 седмици и не минава и не минава, най-вече нощем. Сега му потече и нослето, та дано спре вече.
  Фиби,страхотни снимки.
  MariaF, интересно кръщене е било.
  Доника, ние почнахме Имунокинд, докторката каза 1 месец.
  Марлелка, това е супер за къщата в планината. Нашия тати пък е на работа на Нова година.
  За шоколад се сещаме само ако види. Тия дни правих торта и оттогава Мишо не пропуска ден да повтаря "тоота, тоота" и добре си похапва.
  Нашия тати е на концерт с билета, който му подарих за имения ден. Ние по почина на Марианка си правим пица парти и гледаме телевизия. Всъщност пиша поне от час, та баткото вече заспа уморен, а току що Мишо се гушна при него. Ще му облека пижамата, че току виж заспал.
 Лека нощ и да сънувате дървеници за разкош  Wink.

# 218
Кузманка ЧРД много здраве и всичко което си пожелаеш   bouquet
Денис да оздравяваш бързо  Hug
И ние вкъщи всички подсмърчаме. Тук от един път много застудя.
Тук също няма хубави обувки. Като картонени са. А и на дизайн хич ги няма  ooooh! Само на Чико горе долу биват поне откъм подметка, но има 2 модела за всяка възраст. И аз съм запланувала запасяване с обувки от БГ поне от пролетта.
ДЗ много успех на новата работа и бърза адаптация на Ники

# 219
  • Пловдив
Добро утро, момичета!

ЧРД на Кузманка на патирици!Да си здрава, много обичана и щастлива!

Ние пак сме болни - Стенли с температура от снощи и червено гърло, аз с главоболие, мъжа ми и той с червено гърло... ooooh! Ужас направо! Днес ще си остана вкъщи с Додо и дано не вдига много висока Т и не се наложи пак да пием антибиотици!

DZ, честита ти нова работа! Дано оценят по достойнство уменията ти! И дано Ники свикне по-бързо с новото положения , Стенли все още плаче когато го оставям с гледачката понякога!
dennis, лоша работа с този вирус! Дано най-накрая те остави на мира! Peace
Страхотен е Арен с гумените ботушки!
Amaretto , явно и вие семейно боледувате! бързо оздравяване и на вас!
Марлела , голям фурор сте направили с бг обувките! Аз да си призная съм 50-50 за обувките на КиК....особено зимните са с доста твърди подметки! newsm78 Аз на моят щурак никаква ножичка не смея да дам! Напоследък търси на баща си отверките и се наложи и тях да скрия! #Crazy
Ние си имаме баба Меца, която е едно от малкото неща /да не кажа единственото/, което респектира Стенли!
MariaF ! Радвам се,че го сподели с нас!

Трябва да ставам,че е време за мерене на температурата и поредната доза лекарства.

П.С.Какво става с Ирини и Ави?! Надявям се,че бебоците и те са добре?! Hug

# 220
Ей ме на със сутрешното кафе и закусчица.
Мариаф,много са сладки тези две близначета  Hug Много различно и интерестно изглежда,това само по филмите съм го виждала с танците и песните.Радвам се че имате такива приятели  Flutter
Стели,ужас просто.Като чуя за болести и ми настръхва косата.Пийте лекарствата и само да минава.При мен нещата почнаха като леко течащ нос,после като се почна едно небивало главоболие и се оказа синузит с една непрестанна температура от 38,5 градуса,днес нещата изглеждат по-светли но главата си боли.
Амарето,супер подарак си направила ти  Hug Хубаво се забавлявате с пица.Ние или по-точно аз обичаме обач менюто да е кентъки  Laughing
Мъжа ми снощи заведе Арен на самостоятелно гости у приятели да поиграе със събралите се  дечица, където непредвидено му хареса и остана с приспиване,сутринтта са го завели на ясла в отлично настроение.Май уговорките който  прави са предназначени само за мен  Mr. Green
ДЗ,много се радвам за работата.Нормално е поведението на Ники.Спокойно  Hug аз вече от моята камбанария мога да кажа,че независимо от видовете реакции на децата по-бурни или привидно много спокойни ....адаптивният период си е поне 2 месеца докато нещата съвсем влязат в релси.През това време има рев,има неядене,има безсъние,има тръшкане,казване на Не и Няма,пристрастяване към Мама,после игнориране на Мама и показване на по-голямо внимание към друг член на семейството,боледуване....но пък накрая нещата се напасват.Само трябва да запазиш спокойствие  Hug
Как беше театрото Доника,Рени...!!!?
Марлелка,хубаво е да има поне една леля за респект  Wink Като говорим за подобни неща на който не съм привърженик.Мен едно време ме плашеха с една циганка Ада с особено разноцветни и големи шалвари.Идваше често да и даваме дрехи за децата и не беше лоша,но много ме беше страх да не ме вземе с нея.Арен не го плашим с нищо и той не реагира на  подобни неща който околните край нас се опитват да му прилагат.За него баба Меца си е книжка която веднага носи  hahaha и така.....
Май ще събера сили да пооправя днес къщурката.Хубав ден и всички болни да се оправят.

# 221
  Здравейте момичета!
Не съм писала от доста отдавна , но нямам време. Компа вече ме забрави  Simple Smile . И сега се включвам набързо ,защото Габи е болна,май ни лепна онзи вирус с разстройството и повръщането  #Cussing out Измъчи се милото.Само се моля аз да не я последвам.Иначе тя расте , хубавее , не че е мойто ама пу,пу....С бебето сме добре,преди две седмици ходих на фетална морфология,всичко е наред и май Габи ще си има сестричка.Много се зарадвах ,защото имах такова усещане,че ще е момиче.Оставям ви ,за да си погледна малката принцеса,обещавам че скоро ще се включа по активно.  bouquet

# 222
  • София
Привет!
Днес ми се обадиха към 10 часа от яслата да ида да взема Хриси, защото имал конюнктивит Shocked И май ще откара една преждевременна ваканцийка, за мое и негово съжаление Joy Като се наспи и ще го водя на преглед, че докторката му е втора смяна.
Ох, за театъра информацията ми беше много оскъдна, защото лелята, която беше вчера следобяд не била сутринта и мислех днес следобед да разпитам по-подробно. Само каза, че похвалили групата им, че била най-послушна hahaha Да видя няма да повярвам, ама...
Амаретка, аз довечера пак ще правя онази пица. На мойте хора има хареса много и дядо Коледа май май ще ми донесе машина за хляб Joy Умувам още каква да е  и приемам съвети какво точно да гледам. Аз съм харесала един модел на Мулинекс, но имам време да направя избор.
Цвети, честита госпожица и се включвай по-често. Кога да я очакваме?
ДЗ, и от мен честита работа и много професионални съвети thumbsup
От чужбинските обувки, много съм впечатлена от немското качество, но там дни обувки са си цифричка, е както и тук. Ми значи, Вики да търси пазар в Португалия, МарияФ във Белгия, Марлелка в УСА и да завъртим един форумски бизнес smile3508 Ей сега ще спретнем един бизнесплан, колко му е
Стели и на вас бързо оздравяване...

# 223
Хелоу мацки!
Ние яко се затрихме, но причината е, че Яни си е вкъщи вече трета седмица, след 2 вируса и още има лека хрема и се закашля от време на време. Та моята мила майка си замина преди 10 дни, но щафетата пое лелята на Миро, и не оставам без помощници вкъщи. Но и двете деца си искат мама, и т’ва е положението, времето на 100% ми е разпределено между тях. Добре, че Миа сама си се гледа /както веднъж спомена Ирини за Джинджи/, и някак адски неусетно стана на 5 седмици, покрай грижите за брат и. Много е сладка, и много дебеланска, на 1 месец достигна рекордните 6 кг! Усмихва ми се, следи всичко с поглед и глава, по корем много не обича да лежи, ама то тези бузи си тежат;-) Кърмим се денонощно, на 2-3 часа. Ходим на разходка всеки ден и с двамата, не е много гот времето, но поне не вали. В момента за първи път съм сама вкъщи с Яни, който спи, а Миа е навън – неестествено спокойно е;-)
В неделя ходихме на рожден ден на едно детенце българче, стана на 1 година, и малко разнообразихме ежедневието. И вкъщи имахме 2 вечери гости миналата седмица.
Утре ще го водим Ян на преглед при някакъв корифей – уши,нос,гърло, да се изкаже за сливиците му и изобщо какво да правим с тези болести. Педиатърът каза, че понеже сме чужденци, Яни е като новороден в тази среда с различни вируси и бактерии, и щял до една година! да се оправи, т.е. да се адаптира. Предишния лекар му даде антибиотик, който така и не помогна. Този сега препоръчва система на лечение само с парни бани няколко пъти на ден /в банята включваме една бързонагряваща кана с отворен капак и пада голямо къпане и веселба/, инхалация със солен разтвор /човекът ни даде да ползваме един инхалатор/, капки Синекод и естествено без детска градина. Аз му давам и Есберитокс от месец и половина.
Иначе Яни е пълен с енергия, почна да свиква и с Миа. Миналата седмица имаше изблици на ревност, когато сядам да я кърмя, но сега е по-добре. Редовна картинка сме как аз я кърмя, а той сяда зад мен и ме гушва откъм гърба, абе маймунска история. Иска ми се поне в петък да отиде на детска градина, че много са му залипсвали децата, а и тази цялата седмица се маскират по случаи Хелоуин, ама ще видим...
Целувам ви
Болничките дечковци бързо да се оправяте!!!

# 224
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм писала и по този повод благодаря на всички, които се сетиха за нас.

Честити рождени дни с голямо закъснение на Стели и Кузманка! Бъдете живи, здрави и много щастливи!
  newsm51
Честита нова работа на ЦветиР и ДЗ! Нека е спорна и доходоносна!
Цвети Берова, Чочи,радвам се, че се включихте отново!
РениHug! Видях го аз вашия бетоновоз! Минах да нагледам обекта!  Wink
Денис, Стели, Амаретке, Фиби, Чочи, Доника, моля ви всички бързо да оздравявате! Дано не пропуснах някой болничък!
МарияФ, големи сладури са синеочковците и близначките!
Алина, ти как си? Как е коремчето?
Доника, поне ти редовно се отчиташ! Радвам се, че всичко върви добре при теб!

Ние сме добре. Слава Богу, засега сме здрави всички. Дечковците растат бързо и се улисвам в грижите по тях. Дани стана на половин година!!! Кога мина времето толкова бързо?!? За разлика от зелено-пъстрите очи на Сашко, той е с маслинени очички!

Със Сашко най-редовно провеждаме следния разговор:
- Чао, мамо! Аз тъгвам! (обува си обувките)
- Къде отиваш мамо?
- За мечки!
Иначе често превключва на скорост "автоматична беля" и става страшно вкъщи. Прогресът ни с гърнето беше краткотраен. Отново с пълна сила ползваме памперси. Биберонка също. На мечтаната почивка не отидохме - то и каква почивка щеше да бъде с двете бебета. За сметка на това правим чести еднодневни преходи до красиви местенца близо до София. Само това ми остана засега.

Прегръщам ви и ви целувам всичките! До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт