Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 28 106
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хайде да се разпиша и аз, че да не ми пишете отсъствие Rolling Eyes
Да ви се оплача...такава кашлица ме мъчи, заразих и Хриси и Мартин. Педиатърката го слуша, няма нищо в гърдичките, няма червено гърло, само кашля...Споменах за ларингит, каза, че не е...Вече и аз не знам какво да правим сменихме 3 вида сироп, но явно с хомеопатия няма да стане и ще трябва някакъв по-силничък, че как се мъчи милия. И най-странното е, че това е само нощем. През деня нищо. Ходи си на ясла, питам лелите кашля ли и те казват, че не е, само като спал на обяд нещо се изкашлял. Явно сополки, които не излизат на вън и а се стичат по гърлото ли...Казаха ми едни хомеопатични капки за нос, днес ще ги купя и ще се тествам, че аз съм съвсем като чешма. И нали нищо не мога да пия...ужас. Вчера пробвах с тампони с ракия в носа, а свекър ми ме бъзика, че само хабя ракията...Викам то ако можеше да ударя една, поне да знам, че ще мине Joy
Иначе няма оплаквания от яслата. Ходи си с удоволствие и вече ходя към 17-17.30 да го взимам, защото ги извеждат на вън(в тяхната група явно действително работят родителите, защото има дечица) и на човека му се гае с чицата...Направо се чудя на тези родители, дето си прибират децата преди 16 часа.
Денис, лекувай се и ти. Като видях Арен-онзи ден и Хриси се сдоби с гумени ботушки-неговите са черни и имитират рибки. Много им се радва и цяла вечер се разхожда с тях из къщи Simple Smile
Меги, корема не тежи още, но кръста как ме боли...Аз и с Хриси си имах този проблем но сега е по-изострен...Трябва да си купя нова карта за фотоапарата, че не знам казах ли ви, но скъпия ми син затри някъде нашата и сега няма на какво да се фотаме...Корема-на мен ми се струва голям, но като гледам на другите около мен-направо ми малее
МарияФ, да ги нацелуваш тия синеочковци от мен Simple Smile
Марлелка, стига с тия диети бе душа...Я, не се излагай. Аз такова нещо не мога да пазя. И честита книжка Heart Eyes
Стели, Хриси не е почитател на колада. Аз лично досега не съм му купила и един, всичките са му все подаръци. Хапне 1максимум 2 парченца и толкова. Доволна съм де Laughing Виж за ядки умира...и толкова сладко си ги хруска, та го ограничавам, няма значение фъстъци ли е, соя ли е(много я обича) или пък семки-тиквени, слънчогледови. То с тия семки го и заразих с кашлицата ми де...
Марианка, не го мисли от сега, сигурна съм, че като първолак Мими ще те изненада и то приятно Grinning За колегите...нормално е. Установих, че на мен моите въобще не ми липсват. Първо, че повечето, с които работех са напуснали, а отделно, че очи дето не се виждат, се забравят...Което ме подсети, че трябва да звънна на шефовете да се разберем за моята платена отпуска, защо се очертава да пия една студена вода. В смисъл аз ще се водя отпуска, за да си оправят базата те, но парички нанайси #Cussing out
Та това е от мен Simple Smile

# 196
Здравейте, мамита!
Аз днес реших в обедната почивка да си взема един хот-дог и да си хапна в офиса и сега съм в нета...

Доника, и аз се чудя какви са тези родители, ама винаги съм се чудела. Аз работя до 5 и мъжа ми до 5, сутрин сме от 8 на работа. И понякога когато оставям Дани на ясла е първа, не винаго но.... Вечер като отида вече повечето са взети, е добре де може ли някой да ми обясни това... И даже ние пак добре,че сме до 17ч. на работа, а има и някой фирми или др. с работно време до 18-19ч., как е а??? Има и някой които децата им са на ясла и градина а те си седят в къщи, евала! Въпроса е че детето ми е добре на яслата и тя като Хриси и и харесва и сутрин даже ми става с желание сама, без да я будим Simple Smile. А за кашлицата и ние бяхме така у нас се съдира от кашлица и най-вече нощем, а през деня там няма, само по няколко пъти на обед като спяла, което и мен ме навежда на мисълта, че като спи суполките ги гълта и те я предизвикват кашлицата. Пък и ние сме големи а те са малки, как да я накарам, катоима храчка като се изкашля да не я гълта, а да я плюе, не може...

Денис, ти как така се подреди? Гледай Арен да е здрав, а ние ще се оправяме. Да оздравяваш бързичко! Успех! Hug Боже, а Арен колко е пораснал, да ти кажа скоро не му бях виждала снимки и сега като я отворих тазииии...Пу-Пу Сладур голям и с тези гумени ботишки...Муцка! Wink

Марианка, мила разбирам те напълно...И на мен ми се почваше работа, защото е ранообразие, то все едно и също...а и ти вече втори път минаваш от там. Сега се чувствам, макар натоварена добре на работа и чакам с нетърпение вечер да си вземем гарджето от яслата и да я нацелувам... Обаче щом смяташ, че на Мими ще и е по добре като почне първи клас да сте си в къщи, така постъпи. И аз мисля, че тя има нужда от теб и ще се чувства според мен по уверена в себе си... Hug А, за килими, пътеки, тапети и т.н. мен не ми се влиза в квартирата, старо е всичко, ние пак го усвежихме, ама пак не ми харесва не е както аз мога да го направя ако си е наше. Има сега един вариант тука да си взимаме едно жилище, но да видим стискай палци!

Амарети, за коляното ще пробвам бабишките лекове, тука ми казаха няколко, ако някой знае нещо да ми каже...Лошото е че сега гледам се е надуло и другото въпреки, че вече 8 дена взимам онези лекарства които ми даде личния лекар. Айде ако не помагат съвсем, поне да не се беше надувало и другото и да не помагат, все пак са медикаменти, мислех, че поне нама и другото да позволят докато ги взимам да се надуе, но уви!

Това е от мен момичета, приятен уикенд. В понеделник пак съм на линия и ще ви попрочета!!!

# 197
Здравейте образцови майчета Hug
Да не си мислите че не ни е домъчняло? не сте прави - все се питахме как сте , но чак днес се докопах до тук.

Денис, не ни плаши с кашлюкания в това безпарново време...Айде бързо да си здравичка!
Доника, та ти си с елеганто коемче и сега предполагам и е рано за кръста да те наболява. Да не е от твъдро легло?При мен това бе от голямо знзчение.

Сега една мнооооооого добра вест влетя от наши първи приятели, след първо инвитро и имаме уцелил Peace и съм мноого щастлива за тях. Един е ембриона и стискаме палци.Сега и трите ни приятелски двойки сме с бебета Grinning

При нас: децата се кръстени, а също и сватбенния юбилей отпразнуван на самия ден. ВВвече се потпускам от екшъна и затихвам с празниците поуморена.Децата бяха в еднакви екрю косюмчета с елеци и жаба.Иван плака много.Стефан изобщо гък не каза и се усмихваше.на другия ден за пурви път Иван каза Мамо АЗ го направих , та имаме осъзнаване на аз-а Simple Smile

ново при нас е че всязохмв е цикъл з наказване на Ванката Wink
има и още но нататък.
Шоколада е за поощрения при нас, а тик-так и дъвки ползвам като забавни отклонения на тема сладко.
Цунки и до скоро.

Ави, твоя ритуал за питката се проведе супер емоционално с красив резултат.Благодарвя ти Grinning

# 198
хеййй

Алфи, честити ти християнчета  Hug Дай да ги видим тез юначета деее

Денис, хубаво е, че вече си по-добре, а Арен е прекрасен  Hug

Марианка, все такива емоции ти пожелавам  Heart Eyes

МарияФ, страхотни са и твоите синеочковци... как пък ги избацахте и двамата такива  Mr. Green

Мегииии, нали знаеш, че съм си ги заплюла тези твои майстори  Laughing Да не ме отсвириш като му дойде времето  Mr. Green Хайде пък пожелавам Коледа там да празнувате и да не забравиш да ни покажеш творението си, ей... И каква къща бееее, за сега само кална поляна и дупки  ooooh! нооо от вчера си имаме истински основи с желязо и бетон  Mr. Green Продължават с армировката....

Боян, сутрин плачка, но после бързо му минава и си показал вече рогцата. Премята се през глава и в двете посоки ooooh! Разпределила съм ги, вече Боян го взима дядо му, а Ичи на негово приятелче, с което са заедно в градината бабата. Моите като се съберат става точно както Йоанkа го е описала и дядо им определено не може да се справя. А Ичи и приятелчето му се познават от бебета и смело мога да кажа, че до сега не съм виждала такова приятелство между толкова малки деца. Страшно са толерантни един към друг, разбират се от малко, делят си нещата и се подкрепят пред останалите, дори се защитават един друг от Боян  ooooh! е, разбира се, че се случва и да се поздърпат, но си е направо рядкост. Допадат си много явно. Та като са заедно по-скоро е като да си без деца от колкото с 2  Laughing

Отплеснах се, а съм на работа  Twisted Evil

# 199
Бонджорно белисими! Hug
Петък вечер е - сядам на отчет с чаша винце в ръка! newsm24

Ние сме добре или поне част от нас. Йоана за съжаление не е в таз група. Направо вече до тука ми дойде /показвам много над главата/. То не беше разстройство, не беше сополи, кашлици, болки в ушите температури и въобще всичко за което се сетите.  #Crazy Цяла седмица тъй си я подхвърляме всички, че не е истина просто. Тоз един час я гледа, другия половин и така докато свърши работния ден. Та таз работа с яслата при нас явно няма да се получи и на всички ни е много мъчно за което. На нея наистина много и харесва там, все иска да ходи, пък и да не повярва човек, доста работи е понаучила там. Вече знае 2-3 песнички с по 1-2 куплета, че даже и на мелодия ги докарва. Ама дет ще ми боледува така през два дена, по добре да намерим някоя жена и да ми е мир на главата. Та сега провеждаме мониторинг на тая тема. В ролята на работеща мама се чувствам страхотно и честно да си кажа не ми липсва времето, когато денят започваше и свършваше само с Йоана. Друго, друго - нашите решиха, че искат да ми купят кола за РД-то, пък аз не мога да откажа тоя мил жест,  Whistling та провеждаме  мониторинг и на тая тема. Като цяло обаче се радваме на есента и да не остана по-назад от всички страхотни снимки, които видях - ето и от нас една есенна импресия....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296446
Rени - наистина много мила дружба. Heart Eyes Да растат заедно двамата сладура и да си кумуват по сватбите! Peace А братската дружба - и тя ще дойде.
алфира - честити християнчета!
Кузманка - много неприятно ми звучи това с колената. Дано по-бързо се оправяш и което е по-важно да се разбере на какво се дължи това, че да се вземат мерки.
Доника - вярно дай снимки деее, не сме те виждали теб бременелка.  Wink
dennis - ама наистина много е пораснал този симпатяга Арен. Абсолютно голямо момче.  Hug Много е сладък с гумените ботушки!
Мари_Анка - пожелавам ти всичко да се подреди по-най добрия за вас начин и ти да си една спокойна мама на първолаче догодина.
MariaF - много ми хареса онази снимка, на която сте 4-мата на люлката. Какво повече му трябва на човек...
mama_meggie - наслади се максимално на създаването на новия ви дом. За мен това беше един наистина прекрасен период и противно на всеобщото мнение, че ремотна е нещо много изнервящо, за мен беше много приятно да виждам как идеите ни се материализират, за да се превърнат накрая в мястото, където най-обичам да съм....Ще чакам накрая снимки... или покана за двудневно /най-малко/ посещение  Mr. Green.
А, steli-ssd , забравих да ти кажа на теб, че масата я купихме от Хиполенд /така ли се казваше newsm78/. Страшно ни е удобна за всичко. Шоколад Йоана яде и много обича, та ако я оставя не знам колко би изяла, но и давам само от време на време, по-скоро рядко. Заменяме го доста успешно с мед... /като Мечо Пух естествено/
 Айде - аривидерчи! Ще гледам да се включа пак по-рано от другия петък. Tired Grinning

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 21:08 от Фибичка

# 200
Хехех
Казах ви аз , че на работа най - добре може човек да си почине хехехех.. и да се включи тук
 Ние нали сме си панталейчовци днес бръмнахме до Банско да си нагледаме кухненските мебели и да уточни други подробности във фабриката дето ще ни обзавежда... еее момичета дано се случи таз добрина и да караме Коледа ... ама да видим
 Лаци е щастлив днес от градината и утре пак иска, горкия няма да го огрее.. мисля , че всъшност му харесва и се радвам как се променя всеки ден моето голямо момче благодарение на натрупания опит извън къщи..
Денис, много е сладък Арен и постриган и касив касив... много е сладък
 Рени , блокирала съм ги майсторите, напланувала съм им ремонт на нашия апартямент, в който сега живеем , после при свеки и ако си готова си ти ако не ще идат и при майка ми за малко... няма да ги изпуснем.. хехех Бобко викаш е дзверче.. горкия му батко , като си представя досадния Лаци си представям как би го тъпрял примерен негов батко... никак хихих даже наши приятели, които си умираха за Лаци вече ни поглежадт леко под вежда с въпроса "вие ще всимате ли Лаци Whistling"
 Е така ние отиваме да си уагаме..... бай бай.. Лаци така казва , нали учи английски хехехех

п.п. Фибичка, изпревари ме и за малко да те пропусна останала на предната страница, добре че погледнах, много жалко за Йоанчето , дано оздравее вече и да не се откажете от градинката , тя наистина е едно от нашите дечица, което най- се радваше на това ново начинание .. дано потръгне изведнъж въпреки лошите в момента прогнози .. пък и вашите добра идея са получили , айде ще се похвалиш скоро сигурна съм... и за рандеву си добре дошла винаги , нали казах че супер удобния ни диван има механизъм за гости.. хехех може би даже това е лошо, че имаше вид на удобно приспособление..
 Е хайде вече уека ношт.....

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 21:32 от mama_meggie

# 201
Добър вечер, сладурани! Heart Eyes
Нашият тати замина на риболов в гръцко за уикенда и сме си тричките у дома. Преди малко ходихме до супермаркета, напазарувахме си вкуснотии и решихме да си спретнем женско парти у дома. Laughing Мими беше очарована при думата "парти" и реши, че нейна приятелка ще ни дойде на гости. Аз обясних, че ще си пуснем музика, ще танцуваме и ще си хапнем тричките. В крайна сметка тя отсече, че ще правим парти на телевизор (не искала музика) Mr. Green. Сега Веси е взела една малка ножичка и се опитва да изрязва картинки от списание (е, за сега не много сполучливо), но аз съм удивена от правилният начин по който държи ножицата. С Мими в това отношение имаме проблем. През следващата седмица ще подам молба в яслите и ще направим нужните изследвания. Сигурно няма да ви споделя нищо ново като кажа, колко много се притеснявам, как ми се свиди и ми е едно такова свито... Но вярвам, че Веси ще се справи, тя е изключително самостоятелно дете.
Фиб, Йоанка ще се оправи. Децата ни тепърва изграждат имунитет. Не се отказвайте от градинката, все ми се струва, че скоро ще отшумят проблемите. Praynig А снимките ви са прекрасни! Домъчня ми за Морската градина...
Мама Меги, обнадеждаваш ме като разказваш какъв мераклия е Лаци за градинката. Чудесно е, че си правите ремонт. И аз замислям такъв, но по-малко мащабен, че сме на квартира все още. Confused
Алфи, честито ти християнчета! Да са ти живи и здрави! Heart Eyes
Ей, Ренко, направо ви завидях за основите. Mr. Green И аз от кога чакам да стигнем поне до там... Дано на пролет най-накрая се наканим. Макар мъжо още да обмисля варианта за сглобяема къщурка...
Доника, бързо оздравявайте у дома!
Момичета, благодаря на всички ви за милите и окуражителни думи! Обичам ви! Целувки! Heart Eyes

# 202
Честит празник на празнуващите днес! Да сте живи и здрави!

# 203
Честит имен ден  на Мити на Сесилия, на Митko на Фибичка и  Снежка и на моя Митко!
                                            Да са ни живи и здрави!
                               Честито и на всички останали именици!

# 204
Честит светъл християнски празник на всички! Да ни носи много здраве!  Hug

Честит празник и на всички именяци! Да им е живо и здраво името, да го носят с гордост и чест и то да им отваря много врати! Здраве и дълголетие желая!

# 205
Честит имен ден на всички прануващи днес! Желая им много здраве и късмет!
Марианка и на мен ми се прииска да дойда на вашето парти  Wink
Фиби страхотни есенни снимки  Heart Eyes
Денис голям бон бон е Арен с този екип за дъжд и с този игрив и щур поглед, прилича ми на Васко от село Рупча(май така беше, дето се качи тайно на кораба при баща му)

# 206
Oх, че сте писали, писали - драго ми стана.

Стели, с най-хубави пожелания за племеника и кръщелника!  Grinning За шоколада да кажа, че Мими не се сеща много-много, защото и аз не ям сладко, т.е. няма кой да я дразни. Но понякога давам (ако баща й яде), не я ограничавам съзнателно, просто така се получава - от време на време. Пък и тя като че ли не е голям любител - яде колкото да й мине мерака.

dennis, надявам се вече да си напълно оздравяла! Арен е голям сладур, но понеже в моите представи е онова сладко късо подстригано момченце от лятната ни пловдивска среща, та всеки път като го видя с по-дълга коса и ми домилява.  Heart Eyes

Йоанка
, и аз не давам зор, пишкането в гащите да е проблема на Мими.  Hug Удържай фронта с малчуганите!

Меги, моята одисея с незаконното е в София-област - а сега си представи помийната яма на съседа как не е на 3 метра от залепената за оградата кочина на бай Стамат.  Mr. Green Ти - кафенца, аз - половин агне за Великден. Съвсем честно.  hahaha Надявам се и ти да си се оправила вече със здравето! И голямо честито за апартамента и за майсторите му!

МарияФ, супер топли снимки с трите ти момчета!  Grinning

Мари_Анка, вие сте герои, не веднъж съм го казвала (ако не съм, бъди сигурна, че съм го мислила).  Hug Мими ще стане една прекрасна госпожица хем като всички други, хем уникална. Аз вярвам в майчината любов! Пожелавам ти да намериш баланса и след като започнеш работа! Не знам как да го тълкувам (отклонявам се от темата), но тук в списание "Родители" ("Parents") във всеки брой виждам реклама на поне две лекарства срещу ADHD. Разраства ли се този проблем, или просто сега се заговори за него?!  Hug Пък и аз искам на партито, няма само Вики я!

Доничка, оздравявай и ти! И момчетата ти! Леле, колко болни.  ooooh!

Кузманка, как е коляното и болната Дани?

алфира, честити християнчета! С много здраве!  Simple Smile

Фиби
, страхотни есенни снимки! Емоция, емоция...  Grinning

За нас - нищо ново. В унисон със снимките на Фиби, и ние ходим сред гората (нали сме си като на село) и събираме сухи листа, жълъди, борови иглички... и все с идеята да ги оползотворим. Имам една една книжка "Fall Art Ideas" ("Есенни арт идеи") и лепим, апликираме. Не е за изложба, 'щото преди всичко аз правя нещо, а Мими ме гледа с интерес.
Днес ходихме с Мими в едно магазинче за детски обувки да й купя пантофки, че захладня, а старите са омалели. Чичкото-продавач се впечатли ужасно много от нейните обувки на "Колев и Колев". А те са най-обикновени с връзки. Пита ме от къде съм ги купила, колко струват и каза, че са страхотни обувки, хубава кожа, радва им се като малко дете. И със съжаление каза, че американските обувки като цяло не са толкова добри. Дори и по-скъпите. Много мило ми стана някак.
Ми... за Коледа ще сме в къща в планината (Smoky Mountains) за 4-5 дена. Чакам с огромно нетърпение. 
В събота бях с приятелки на женско парти с деца обаче. Не мога да не ви разкажа за впечатленията си от единия разбойник. Супер сладък и с хитри очички двугодишен хлапак, който не спря да яде. Ма като казвам "не спря", значи "не спря". Следяха го да не припарва до масата, че де що имаше за ядене, беше в устата му. Здраве да му е на детето, но такова нещо виждам за първи път. Идея нямам къде събра всичко - сладко, солено... Такав апетит... Извинете ме, но съм много впечатлена.
Оф, с моята диета свалих 3.5 кила и дотук.  ooooh! Продължавам, още не съм за снимка.  Mr. Green

Хайде добро утро, а аз ще лягам. Да черпя по кафе, а?

Ха, Кузманка, празник имаш? Ха да ти е честит! Много здрав и щастие ти желая! Много!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 06:44 от Марлела

# 207
  • София
Кузманка, Честит рожден ден!!!

Днес в яслата ще има куклен театър - Защо мишките не могат да четат...Как ми се иска да беше като в Хамериканските детски градини с уебкамерите...Много ми е любопитна реакцията на Хриси. Веднъж на един рожден ден имаше театър, но той не се впечатли особено. Гледаше само да докопа куклите и уредбата с музиката JoyТа днес каква ли ще е скица...
Ей, Марлелка, на мен все някакви щури идеи ми се въртят из главата, ама гледай ти възможност за бизнес-да внасяме обувки на КиК, Капчица в Хамериката...Щом толкова им харесват newsm78
Меги, как вървят "любовните терзания" по кака Силвия Joy Сега без куче не ти ли е малко скучно Mr. Green
Марианка, не знам защо, но аз все още не смея да оставя Хриси с ножица в ръце, но браво на Веси за добрите умения Wink
Фиби, пробвайте с имуностимуланти. Последно сега много ми похвалиха Имунобор кидс - пиело се 10 дни и после 20 почивка...Мисля да го пробвам и него, че си свършихме опаковката с Имунобейби, от което също съм доволна. Като изключим кашлицата(без абсолютно всякакви симптоми) нямам други здравни оплаквания от към Хриси.И така ми се прииска и аз да се излегна до вас в листата...Тия дни вече трябва да си купя нова карта за фотоапарата и да се отчета и аз Simple Smile
Алфи, хайде пусни някоя снимка на християнчетата Hug
Нещо ми се губят Ави и Ирини... newsm78

# 208
Честит рожден ден на Кузманка!!! Здраве и щастие !    bouquet

Марлелка, и аз съм доволна от колев, внасяме си редовно от бг когато се прибираме. Тук няма такова ка4ество на такава цена. Сега пак купихме зимни обув4ици на Филип и буйки на Виктор, въпреки 4е той е дале4 от прохождане все о6те. Но знам 4е вси4ки българ4ета прохождат с буйки, това си е традиция !!!!!!!!!!!! майка ми ми пази моите първи прохождащи буйки и изглеждат абсолутно същите  като днешните  Blush

Ние тази неделя бяхме на кръщане в африканска църква и по специално от Гана. Няма такава веселба   Shocked , силно вярващи хора- ходят на църква всяка неделя Жените с хубави шарени африкански дрехи и задължително при4ески, мъжете- вси4ки костумари, децата- бонбони
Пеят, танцуват и се молят, пастора 4ете благословия за Аннабел и Изабел, а вси4ки старателно си записваха нещо в едни тефтери.  Shocked От църквата раздаваха на вси4ки помощи- храна и напитки
Определено беше незабравимо изживяване, а тези хора заслужават респект, толкова толерантни, задружни, весели.
ще пусна няколко снимки за лЮбопитните  Hug

# 209
 Hug Привет от работното място Mr. Green
Ники вече втори ден ходи на ясла и влиза с голям рев ,който започва още от колата Cry Но за 5мин се успокоява и играеВчера са се опитвали да го нахранят ,но понеже е злояд се е разплакал Tired Днес пак ще е до 12ч
Сълцето ми е свито ,но няма как инъче трябва да се работи Sad

Общи условия

Активация на акаунт