Да ви се оплача...такава кашлица ме мъчи, заразих и Хриси и Мартин. Педиатърката го слуша, няма нищо в гърдичките, няма червено гърло, само кашля...Споменах за ларингит, каза, че не е...Вече и аз не знам какво да правим сменихме 3 вида сироп, но явно с хомеопатия няма да стане и ще трябва някакъв по-силничък, че как се мъчи милия. И най-странното е, че това е само нощем. През деня нищо. Ходи си на ясла, питам лелите кашля ли и те казват, че не е, само като спал на обяд нещо се изкашлял. Явно сополки, които не излизат на вън и а се стичат по гърлото ли...Казаха ми едни хомеопатични капки за нос, днес ще ги купя и ще се тествам, че аз съм съвсем като чешма. И нали нищо не мога да пия...ужас. Вчера пробвах с тампони с ракия в носа, а свекър ми ме бъзика, че само хабя ракията...Викам то ако можеше да ударя една, поне да знам, че ще мине

Иначе няма оплаквания от яслата. Ходи си с удоволствие и вече ходя към 17-17.30 да го взимам, защото ги извеждат на вън(в тяхната група явно действително работят родителите, защото има дечица) и на човека му се гае с чицата...Направо се чудя на тези родители, дето си прибират децата преди 16 часа.
Денис, лекувай се и ти. Като видях Арен-онзи ден и Хриси се сдоби с гумени ботушки-неговите са черни и имитират рибки. Много им се радва и цяла вечер се разхожда с тях из къщи

Меги, корема не тежи още, но кръста как ме боли...Аз и с Хриси си имах този проблем но сега е по-изострен...Трябва да си купя нова карта за фотоапарата, че не знам казах ли ви, но скъпия ми син затри някъде нашата и сега няма на какво да се фотаме...Корема-на мен ми се струва голям, но като гледам на другите около мен-направо ми малее
МарияФ, да ги нацелуваш тия синеочковци от мен

Марлелка, стига с тия диети бе душа...Я, не се излагай. Аз такова нещо не мога да пазя. И честита книжка

Стели, Хриси не е почитател на колада. Аз лично досега не съм му купила и един, всичките са му все подаръци. Хапне 1максимум 2 парченца и толкова. Доволна съм де
Марианка, не го мисли от сега, сигурна съм, че като първолак Мими ще те изненада и то приятно
За колегите...нормално е. Установих, че на мен моите въобще не ми липсват. Първо, че повечето, с които работех са напуснали, а отделно, че очи дето не се виждат, се забравят...Което ме подсети, че трябва да звънна на шефовете да се разберем за моята платена отпуска, защо се очертава да пия една студена вода. В смисъл аз ще се водя отпуска, за да си оправят базата те, но парички нанайси 
Та това е от мен

Боже, а Арен колко е пораснал, да ти кажа скоро не му бях виждала снимки и сега като я отворих тазииии...Пу-Пу Сладур голям и с тези гумени ботишки...Муцка! 
и съм мноого щастлива за тях. Един е ембриона и стискаме палци.Сега и трите ни приятелски двойки сме с бебета
нооо от вчера си имаме истински основи с желязо и бетон 
Цяла седмица тъй си я подхвърляме всички, че не е истина просто. Тоз един час я гледа, другия половин и така докато свърши работния ден. Та таз работа с яслата при нас явно няма да се получи и на всички ни е много мъчно за което. На нея наистина много и харесва там, все иска да ходи, пък и да не повярва човек, доста работи е понаучила там. Вече знае 2-3 песнички с по 1-2 куплета, че даже и на мелодия ги докарва. Ама дет ще ми боледува така през два дена, по добре да намерим някоя жена и да ми е мир на главата. Та сега провеждаме мониторинг на тая тема. В ролята на работеща мама се чувствам страхотно и честно да си кажа не ми липсва времето, когато денят започваше и свършваше само с Йоана. Друго, друго - нашите решиха, че искат да ми купят кола за РД-то, пък аз не мога да откажа тоя мил жест,
та провеждаме мониторинг и на тая тема. Като цяло обаче се радваме на есента и да не остана по-назад от всички страхотни снимки, които видях - ето и от нас една есенна импресия....
/. Страшно ни е удобна за всичко. Шоколад Йоана яде и много обича, та ако я оставя не знам колко би изяла, но и давам само от време на време, по-скоро рядко. Заменяме го доста успешно с мед... /като Мечо Пух естествено/
А снимките ви са прекрасни! Домъчня ми за Морската градина...
Надявам се и ти да си се оправила вече със здравето! И голямо честито за апартамента и за майсторите му!

Но за 5мин се успокоява и играеВчера са се опитвали да го нахранят ,но понеже е злояд се е разплакал