Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 28 107
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден Стели   bouquet Желая ти много здраве, хармония и наслука във всичко с което се захванеш! Къде ще е купона довечера? как ми липсват Пловдивските заведения, малко остана  smile3508

DZ, ЦветиР, много професионални успехи и леко адаптиране на вас и отрочетата ви  Hug
Денис бързо оздравяване  Hug
Марлела и Крис изговаря доста думи не правилно и понякога говори за себе си в 3 л. напр. Не ще супа  Crazy Но не го поправям и ми е супер сладък този етап на бисери. Ще се научат да говорят правилно.
Да ви се похваля братът на мъжа ми ще се жени та Май месец ще имаме повод пак да отскочим до БГ  Party
Приятна вечер и успешна седмица на всички  Hug

# 181
Честит празник, Силве! Здраве, любов, късмет..., от всичко хубаво по много!

# 182
Поспаланки, ставайтееееееееее......

Аз вече съм на работа и кафето си изпих, а тук пълно затишие... Sunglasses

За Дани не смея да се похваля, но за сега сме добре, имаше кашлица, сополи (те нямат спиране, такова чувство имам), този път с бабешки лекове минахме... Сега е на ясла доволна и щастлива. Много и харесва вече там. Вчера само дето имаше малък гаф...Като я взех беше напишкана и лелята ми каза, че сигурно като са ги обличали след спането и след това се е напишкала, а това значе ли че от 16 ч. някъде седи напишкана Confused Ще го преглътна това...

През уикенда бяхме на гости на сестрата на мъжа ми. Те живеят в едно село до Свиленград и съответно има животни. Даная беше щастлива, играхме с кучето с котките, храни кокошките със зрънчо, а бе чудно и беше. После им докараха дърва и познайте, Дани се впретна да помага на леля. Аз стоя отвън и тя идва давам и едно мъничко дърво и тя отива и го носи там където ги нареждаъ другите...Работарка ще е  Laughing Това е покрай нас, нищо ново.

За коляното, нещо не става с лекарствата май... Confused Незнам, защо така, като се изправя и отгоре си погледна коленете едното (това дето се наду) си е същото, съвсем леко е спаднало, ама леко. И сега така ли ще стои... Confused Направоооо ми се плаче, защо все на мен.?

Стели и от мен ЧРД!!! Да си жива и здрава!на патерици малко, но съжелявам...

# 183
Загубихте се. Ехооооо...

Преди лягане да кажа, че нещо не се чувствам добре днес - надявам се да не е от диетата.  Sad
На Мими й пробиха и горните кучешки зъби, остават кътниците и ще се окомплектова съвсем.
Пак имахме проблеми с климатика - този път щяха да ни оставят да вскрежим. Отново трима-четирима майстора гледаха и мигаха и пак три дни го оправяха.
Катерицата я чух да дращи в друга част на стената, направо...  ooooh!
Мими си реди съвсем сама пъзела от 24 части за 3+ години (този, който показах, че й купихме за рождения ден). Ама това е защото го научи наизуст. Новите от 12 елемента я затрудняват на моменти, но се справя де.
На масата се храним с цялата менажерия у дома - Бау-бау, дедьо (зайо), деби (зебра)... и Аю (Ариел) разбира се. Установих, че моето диване кара по инерция с думичките - кия (киви), ноа (ново), а когато я накарам да ми каже "киви" и "ново" си ги казва, но в изречение ги смръцъфръцва. И с "ръка" е така - "Мамо, дай кике", иначе си казва "уъка".
За утре стискайте палци, пък после ще се похваля или оплача.

jznmsisujnnhj   nxbbx  nx  - каквото и да означава, това е поздрав от Мими.

Хайде, отиваме да мием зъби да сънуваме сладки сънища.  Hug

# 184
хеййй

Ама вас никакви ви няма... не че мен ме има де  Mr. Green

Стели ЧРД на патерица   bouquet

Мариелка, браво на Мимка за пъзелите. Ивайло се научи да реди пъзели едва това лято, но за това пък за 3 месеца дръпна невероятно. Боян освен онези дървените, друго не може, само се пречка  Mr. Green А ти да се пазиш ей, остави ги тези диети...

Вики, ама то май месец е чак другата година бе момиче  Mr. Green за Коледа няма ли да се прибирате?!

Нашите мили кумци имат още един бебешор, един много готин бузан  Wink Много им се кефя, жив и здрав да им е! Та ходихме вчера на гости в тях и моите момчета не излязоха от детската стая близо 3 часа. Те имат момиченце и явно всичко им беше страшно различно, и впечатлително  Mr. Green

Боян още плаче като го водя на градина  Cry На всичкото от горе го водя пръв  Confused

Ирини, Чочи, Ави, МариаФ, къде стеее, дайте да видим бебоцитеее... всъщност Виктор и Филип са страхотни на аватара  Hug

хайде  Heart Eyes

# 185
Ренка, плановете ни са да стоим около месец в БГ по Коледа и после пак Май месец макар и само за около седмица. Мен така ме е треснала носталгията та се зарадвах че пак ще имаме повод да отскочим до БГ  Wink

# 186
Ей, пак ще се отчитам самичка, добре че са Рени и Вики за цвят.  Mr. Green

Как сте момичета, надявам се да нямате време за форума от хубави емоции?!
Аз да се похваля, но с малки букви, че не е за хвалба  Blush - днес взех нормална шофьорска книжка! Досега карах с такава, която я дават след взет писмен изпит (листовки) и можеш да караш с нея само с придружител с нормална книжка. Ма все време не оставаше да ида на изпита (нали и с мъж ми трябваше да се нагодя), пък като се обадих в началото на месеца, вижте за кога ми записаха час. Изпитващият беше възрастен усмихнат и благоразположен чичко. Имам повод за почерпка, но нямам повод за гордост, 'щото карах ужасно, направо не бях аз. И благодаря на не знам кой си, че досега не ме улепиха, че карам сама, когато всъщност не съм имала право. Виноват!

Ренка, Мими реди пъзели, ма се напикава у гагата (гащите) още, така че... И да има, и да няма "ако" отговорът все е "няма ако". Да са ти живи и здрави кумците и бебешора им! Кръстница кога ще ставаш? Simple Smile Очертава ни се ново ходене на баскет, но пусто единствената неделя, в която играят "наш'те" е чак на 21 декември. Явно мъжОт ще променя графика на работа, че да идем някоя събота през ноември. Айде да не ръчкам неродения Петко, като решим ще докладвам.

Вики, ти просто не знаеш мен каква носталгия ме е връхлетяла като ураган. Тези дни си поплаквам самичка, най ми е мъчно за хората, които останаха там - тук каквото и да правим, колкото и да се събираме с разни хора, не е същото. На моменти се чувствам като заместител (щото друг някой е зает) и това не ме прави щастлива. Няма да се оплаквам, така или иначе е излишно. Пък пусто океанът е голям, не е като да го прецопам.

Дребната направи опит да заспи на пода, че днес я уморихме със следобедния изпит и дремна за 5 минути в колата. Затова сега заспа в 19.30, а аз както личи си нямам друга работа, ми си драскам тук. Домът ми е нагоре с краката - и утре е ден. Пия кафе, не знам какво ми става, но от вчера си правя кафе по нощите. То не ми влияе на съня, но ако изпия една кока-кола... няма затваряне на очите. Какво друго да ви кажа? Мими се уплаши веднъж от пияния комшия и сега не ще да го погледне, камо ли да му каже "здрасти". Усещат децата, ей. Има си страхотен костюм за Хелоуин на калинка. И да не ходим по къщите, ще я снимам с него, че е изключително сладурски. Една приятелка ни го зае от порасналата си дъщеря. Хайде стига с моите бръщолевения, ми да кажа "до скоро" и се надявам утре кафето да си го пия с вас, а не сама.  Hug

# 187
  • Пловдив
Хайде на закуската и кафенцето..... bowuu

Днес моят племенник и моя кръщелник имат РД и по този повод реших да почерпя скромно, но от сърце! Hug

Момичета, вие наистина се загубихте всички....Ирини, Мама Меги, Ави, Марианка, Мария Ф -  да не продължавам да изброявам поименно! Rolling Eyes Драснета по ред да не се притесняваме за вас!

Марлела, браво на Мими за пъзелите! Иначе за памперса не се притеснявай и ние сме още на тази гара...даже вече не иска да сяда на гърнето.. ooooh! Честито за шофорската книжка! Практиката е най-добрия учител....казва ти го един шофьор,който не е карал от 10години.. Mr. Green
Rени, честит ви нов бебешор! Ще има да кръщавате! Hug Как върви с къщата?!
viki81 , може да спретнем срещичка като си дойдете в Пловдив! Sunglasses

Никой не ми отговори нищо за шоколада и дали и по колко дава на мъниците?! newsm78
Хайде приятен и спорен ден на всички! Peace

# 188
Добро утро!

Поздравявам ви всички  Hug племеници,кръщелници...
В къщи съм си и се чувствам толкова зле,че.....не ми се говори.Не съм била така болна от не помня колко години.Арен е на ясла слава богу здрав иначе незнам как щяхме да оцеляваме.
Стели,Арен принципно не си пада по сладки неща.Понякога от магазина си взима от тези шоколадчетата малките няколко броя в кутийка на киндер.Изяжда по-често едно,понякога две,но второто обикновенно накрая остава размазано на масата.Ако имаме кутия с шоколадови бонбони отворена цяла на масата ги нагризва всичките ако го оставиш и после губи интерес.При него манията е вечер в една чиния да си чисти от костилките маслини и да си хапва.Голяма церемония е това и всичко става мазноооо ,но помощ не иска.
Марлелка поздравления за книжката  Flutter
Ох,отивам да си легна  Confused

# 189
Стели ние даваме шоколад от около 7-8 месеца. Още повече че мъжа ми си похапва доста сладки неща и немога да кажа на детето че то не може. Гледаме да не прекаляваме. На 2-3 дни по 1-2 квадратчета или 1 от тези детските като Киндер. Честно казано на Крис явно му става прекалено сладко и дори накрая плюе. Обича много бисквити, сладки, солени.
Рени много готино че има бебече около вас. Аз много се радвам като видя някой малък сладур  Heart Eyes
Марлела честита книжка, безаварийно каране. Браво на Мими за пъзела  Peace Крис само му дай да разпилява частите, даже и на мен не дава да го редя  ooooh!
За памперса - през деня удържаме фронта но вечер пак е с памперс, защото няколко пъти поред все се напишкваше, освен това застудя, по-дълго съхнат дрехите, тръгнаха сополи, та викам да не го простудя. Ще го оставим май за пролетта.
Денис много съжалявам да чуя че се чустваш зле. Бързо оздравяване  Hug

# 190
Привет на всички!
Тук наистина голямо затишие,ако продължаваме така, следващата ще ни е коледната тема Crazy
Ние сме добре,от 2 седмици ги гледам сама и уж се справям,ама Денис, не ме хвали,че доста съм се изнервила и много често викам по тях и не се гордея с това,но..........трудно ми е да отида дори до тоалетната.Колкото и смешно да ви звучи ми се е случвало да ги разтървавам и да викам от банята  ooooh!
Много се дърпат и карат за играчки.Ради вземе ли нещо,Дари веднага решава,че тя го иска в този момент и става война.Взима му го от ръцете  и той съответно или я скубе,ама така,че му остават снопове коса в ръцете му или я щипе по  лицето и е вечно с рани Tired Навън повече ме слушат и се оправям.
Стели, аз не давам на моите деца шоколад под никаква форма,опитвали са с някаква сладка или вафла,но това е било ако някой ги е почерпил инцидентно.
Марлелка и ние още сме с памперси,аз не си и давам зор да ги уча,те знаят казват кога какво правят,но като им кажа да сядат на гърнето,казват "не"
От опита на мои приятелки знам,че когато го осъзнаят напълно и са готови, научаването става за 2 дни,без да има мокри,дрехи,килими,обувки Crazy  Мисля,че до няколко месеца ще се справим и с това Peace
Вики, и аз ще се радвам да се видим като си дойдете за Коледа!  Hug
Рени, да е живо и здраво кръщелничето.Не се притеснявай за Боян, скоро ще свикне и няма да плаче. Hug
Отиваме на разходка да използваме хубавото време.Лек и усмихнат ден на всички!  bouquet
П.П. Охо, два нови отговора,Денис бързо оздравяване Hug

# 191
   Еееееееееето оо меее!
 На всеки пост, който четях бях аха да кажа нещо ама я да дочета и тогава сега дали ще успея даси спомня всичко.. днес съм на работа един от любимите ми дни, в които имам време за нещо хехехех
Стели, първо на теб да си жива и здрава, много обичана и щастлива.. всике ден да е празник и еуфория...
Дз, Цвети и всички новоработещи, мното удовлетворение и професионални успехи ви желая ..
Стели, и Лаци откакто опита "ладчето" направо ме побърква, то неговото е направо мания, само ладче иска и може да си кара на ладче цял ден без друго.. ама аз ограничавам де до колкото може, гледам да няма в къщи , но и то все има и все някой нещо му носи, най -обича да сипваме бъзин на станцията и да си купим ено ладче, ено само ено, дугия път це (това е шок яйце).. хеех и никога не остава като на Арен даже все още иска и ако кажа , че няма той много уверено твърди, че има .. дори наистина да няма
Калея, наистина страшна госпожица е станала Каринка, много е сладка , а и колко й е била дълга косата.. браво
Марлелка, надявам се ние да ти помагаме в борбата с носталгията, това с незаконното строителство ми е любимо, майка ми работеше в община Слатина именно незаконно строителство , аз бях доста малка и понякога тя ме взимаше с нея на проверки и като имаше кафене или нещо се спукваха да ни черпят, за да си ги харесваме и да не има пишем актове ако нещо не е в ред, майка ми си създаде много приятелства и до ден днешен, но и много врагове , защото тя е много съвестна и не минаваха подкупи при нея, точно това много й отежняваше работата и даже имаше период , в който си я заплашваха сериозно и тя не можеше да спи, стана много нервна и накрая естесвено напусна, това беше в онея мутренските години .. Иначе умирам да видя Мими с калинковия костюм..
 Денис, ужасно е че си така болна и аз не се чувсвам добре тия дни и пия един Хюмекс ако си чувала, помага ми, аще не ме свалило на легло, пожелавам ти много бързо да се оправяш , също ти съчувствам да терзанията с взимането на Арен от градина, представям си какво ти напрегнато, аз взимам Лаци към 4 и 15- 30 и вече половината са си тръгнали.. даже в началото беше гадно щото с бусчето тръгват деца и някоя учителка, а той нали още не беше свикнал и се чувстваше супер изоставен и го намирах ревящ за някоя учителка де на за мен, та бързах да съм там в 16 , за да не е тръгнало бусчето.. сега вече не е така ама си е гадно да остава от последните , представям си точно напрежението ти докато не си го вземеш... дано да намериш вариянт за по- късните ти смени
Кузманка, пробвай разни бабини девитини , както ти е писала Амаретка, аз много им имам доверие повече от на лекарствата
 Амаретке, поискай помощ, ако не го направиш никога няма да знаеш удобно ли е да разчиташ или не, никой няма да ти се натиска да ти памага ако сама не помолиш за това, пък и ти си човек нали, трябва да си осигуряваш емоционалното задоволяване, още повече сигурно и ти имаш носталгия нищо , че не си през океана
Доника, как се чувстваш иначе ,тежи ли ти коремчето вече.. Лаци също кашляше и беше малко боле, което пак го спря два дни от градината и вчера и днес уж иска да отиде ама реве на врата, не се дърпа ама реве и през сълзи вика "чао маааамоо"  голяма ми е маймуна, следобед не иска да си тръгва сутри не ще да ходи..
 Аз незнам нали публично съм се похвалила, някои от вас знаят , че си купихме апартамент и сега го ремонтираме и устройваме по наш вкус, в тая връзка аз все имам задачи за вършене , но най - приятния момент ми е да отида там и да си общувам с майсторите, няма такива готини хора , казвам ви, едно точни, втово всичко им се получава пък и готини като хора.. е не съм мислеила, че ще го кажа ама с тях бих си ремонтирала всяка година.. въпреки, че така хубаво ни става, че сигурно като стане нищо няма да искам да променя дълго време.... ДЗ не се възползнах от професионална помощ защото такова удоволствие ми доставя да си измислям как да бъде, че накрая ще взема да стана аз от другата страна на професионалистите, само незнам как ще правя нещо което харесва на клиента, а не на мен... хехехх И така по темата с диваните и Стройкото  ние пък си купихме диван от стройкото и аз съм на седмото небе, много е готин с релах механизъм , ъглов и даже има механизъм на разтегателно легло, страшно мек и удобен, има и фотьоил , който също има релах .. искам вече за си лежа в негооо , кафяв е та сега ме мъчи какви да си направя стените и завесите на хола.. че освен това имам кереидено чермени плочки в кухнята , която с преход към хола и същите пред камината ,  но ще го родя и това иначе всичко останало е решено и чака изпълнението си .. харесвам си новото хоби, какво ли ще правя като стане хехехе Ирини , дойде ни камината, утре ще я сголбяват .. има много работа още , но аз съм ентусиаст ,че ще караме бъдни вечер там.. а дано!
 Рени, вие до кой етаж стигнахте.. а мислила ли си за местеното на децата по детски градини в новия район, че то незнам де ама за другия сезон есен може да сте си там, аз сега всяка сутрин от орлов мост карам Лаци до бояна - бъдещия ни район , за да ми близко тогава градината ама сега ми е някакъв страшен чанч сутрин през задръстването и все закъсняваме.. един ден като се преместим няма да слизам до центъра!!!
 Улях ли се .. от кога не съм писала не ми спира мисълта, а и времето сега не ме притиска... нали съм на работа.. хехехехе
Бон есперансче.. целувки на прекрасната Мия
 Ави, къде потъна.. вчера ти звънях можех да мина покрай теб за малко , но теб нещо те нямаше, ще звънна пак скоро.. целувки на момчетата
 Е аз да отида да нагледам кончетата , че след малко е ред на обяда им.. хехе
 Приятен ден!

П. П. Малее уляла съм се ... Извинете ме ...

# 192
Привет, моми4ета !
Първо да 4еститя на вси4ки, които са имали повод да празнуват - рожденици, кръщелници, шофьорски книжки, апартаменти и строежи в първи копки - само хубави новини желая
На болните- бързо оздравяване ...  Hug
Ние сме добре, завъртя ни ежедневието в срещи с приятели, разходки по паркове и градинки; всяка неделя сме на футбол, наш тати е треньор в отбора на селото ни; водим Филип и на басейн. Откриха миналата година  в нашето село нов плувен комплекс - 3 басейна- олимпийски, бебеши и релакс басейн с пързалки, водопади, бърза река, водни масажи, джакузи. Има сауна и парна баня и тн Закрито, топло, и просторно, цял ден бихме стояли там. Филип се отпуска да плува сам, само на ръцете има надуваеми .... не знам как се нари4ат
Виктор - с него напредваме със захранването, опитал е морков, картоф, тиква и тикви4ка. От плодовете яде ябълка ...
И за да не 4акам повторно подканване от Рени 
Ежедневието ни в снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299443

Аз по принци не се падам по русокоси със сини о4и, но тези двамата са ми взели ума:

Тази събота сме на сватба, а в неделя на къщане на близна4ките Анабел и Изабел, в една африканска църква в Антверпен. О4аквам го с голям интерес, защото както сме гледали по филмите, по-скоро ще сме на концерт отколкото на църква. Африканците ще пеят и танцуват, нещо по-разли4но от обикновените кръщанета...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299443&pid=8455308

# 193
Здравейте, сладурки! Hug
Честичко ви посещавам, но все не ми остава време да драсна два реда. Embarassed Захванала съм се с няколко неща на веднъж и мислих, че също като Наполеон ще се справя, но уви! Правя у дома голямо есенно почистване, освен това съм в процес на леко освежаване на квартирата. Ще ми се у дома да бъде цветно, и съм се нахвърлила да си купя нови килими, завеси, тапети... Имаме нужда от нови мебели, дано успеем и с това!
Мими вече се държи доста по-дисциплинирано в детската градина и е на път да се научи да чете. Много и се радвам! Въпреки многото дефицити, които има в резултат на проблема, тя се справя добре с учебния материал. За сега се чувствам спокойна. В края на следващият месец ми изтича платената отпуска. най-вероятно Веси ще тръгне на ясли, а аз на работа. Липсват ми колегите и приятелите, които оставих там. За съжаление, по мои прогнози ще мога да работя само до края на м.май, когато Мими ще е във ваканция и в очакване на първи клас (дано!, не ми се иска да я отлагам с една година). В първи клас тя ще има огромна нужда от мен и ще си остана у дома. Надявам се да намеря начин да се развивам в някаква посока, независимо от това, но за сега са само далечни планове. Като му дойде времето, ще споделя!
Йоанка, у дома картинката е същата... И моите момичета се карат за играчки, за компютъра дори Crazy Много е смешна Веси като каже: "Мамо, пусни гите!" - демек да пусна игрите на компютъра, а тя да щрака на воля.  Mr. Green
Лошото е, че напоследък и аз често си изпускам нервите и викам. Мисля, че имам нужда вече малко да поработя. Embarassed
Марлелка, браво за умението на Мими да реди пъзели. Аз все още не съм предлагала такива на Веси. Все си мисля, че не би се справила.
dennis, желая ти от сърце бързо оздравяване!
Рени, честито бебенце на твоите кумци! Да им е живо и здраво!
МарияФ, интересни събития ви чакат. Аз разгледах снимките ви, чудесни са ти момчетата, как няма да си загубиш ума! Heart Eyes
КалеяHug
Вики, като си дойдете, обади се да пием по кафе.
Ставам, че простиране ме чака, да се възползвам докато Веси спи.
 Hug Heart Eyes

# 194
Добра вечер.
Съвземам се полека.Щом събрах сили малко да посъбера къщата не съм толкова зле.Ехеее,пописали сте.Изчетох с удоволствие кой какво твори  Hug
Ето малко по-пресни снимки и от нас там е и въпросната рисунка на лампичката с удълженият от Арен щепсел  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&pid=7601252
Мариаф,страхотни са ти синеочковците.Виктор си става момченце вече и си е променил страшно много муцунката.Сега вече ми изглежда много различен от Филип.Страшно са красиви и двамата  Hug
Меги,стискаме палци именно за този хубав зимен празник да сте в новото гнезденце.Направо незнам как го изминаваш това разстояние сега от вас до градината.Яки нерви се искат.
Марианкапоне малко разнообразие на работа.Радвам се да чуя ,че Мими се справя добре.Човек може по всяко време да се развива щом има желание ,така че дерзай  Hug
Йоана всичките сега са в една такава възраст,че ако кажем че няма изнервени ще е лъжа,но хубавото е че знаем че това е поредният етап.
РениHug за Бобо!
Сладка вечер

Общи условия

Активация на акаунт