Rени

)
лоши раждания стават навсякъде, не го мисли. Важното е да си позитивно настроена и без страх и болка ти пожелавам Леко раждане... 
. Как ми се ще да помоля кръстницата да гледа децата, но как?
http://dvv1.multiply.com/video/item/3/MOV00003.3gp
. Колко се шегувах, че ще вържа зъбчето за вратата..., защо не го направих.

Само че ми е свито
Свикнала съм по цял ден с Ники и как ще свикнем и двамата с тази ситуация направо незнам
Знам че не съм първата нито последната и че немога да го дондуркам докато стане на 18г на ми е мъчно.
Стели,жива и здрава да си.Бъди много обичана от двамата ти специални мъже.Нека успееш да постигнеш всичко оново което си намислила.Весел празник!

.Честита нова работа!Това с притеснението си е нормално.Разбирам те много добре.От тук нататък миговите ти с Ники ще са ти по-ценни от когато и да било,но пък и удовлетворението от работата и разнообразието което тя носи ще те освежи много също.Ники ми се видя един голяяяям,а тази спяща идилия на фона на морксите вълни....
,...от зодията е
Другата ни нова страст са филмчетата - Мики Маус /кики маус/, Колите, Ну пагади и др.най-различни. Даже се научи сам да си включва лаптопа и прави едни поразии....
Още сутрин със ставането се почва пазарлъка - "мамо, икам филмче"!!! Чудя се какво да правя! 

Пожелавам ви прекрасна вечер!