Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 28 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
tzvety  успех   Hug

Rени   Mr. Green Heart Eyes

# 166
  • София - Бургас
Добър вечер!!!! Heart Eyes

Направих ново албумче на Кари с актуални снимки..

ето я порасналата бонбона...

тук:           http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297963

# 167
  • Пловдив
Добро утро ви пожелавам с едно горещо кафе...... Hug

Страшно интересни теми нищите, но на мен все не ми остава временце да се разпиша и да коментирам всичко.....

Честита Месечинка на Джинджи! Да ти е много здрава и кротичка, Ирини!
yoana77, радвам се че Ради е добре и е преодолял бързо неприятната случка! И ние вече оздравяхме и може би другата или по-другата седмица ще го заведем Стенли!
kaleia , страхотна пораснала девойка си имаш вече.....радвам се, че промените ви се отразяват добре!

Времето ме притиска ,защото днес сме сватбари и програмката е плътна.....Ще пиша пак! Hug

# 168
  • София
Ех, добре че позастудя и да се задържа в къщи Simple Smile
Ирини, много съжалявам, че така се е получило с твоята приятелка...Ох, не знам какво да кажа и аз...Мен също ме оперира завеждащия на отделението-нямам никакви оплаквания и както не веднъж съм споменавала-да е жив и здрав, че с тия 13 кила и кусур, дето се налага да ги вдигам всеки ден по няколко пъти, пък било то и за малко...Не го защитавам доктора, ще се моля Господ да ме пази(че колкото по-малко остава и почва нещо да ме хваща шубето) и толкова. То за лоши раждания навсякъде съм чувала(пък ако щете вярвайте, но и за Вита), но гледам да се абстрахирам и да мисля положително. Най-учудващото за вас може би ще е, че именно доктора, след срещата ни в четвъртък ми предложи, ако бебето се е обърнало и имам показатели, аз ако имам желание също-може да пробваме нормално раждане. Аз мислех да направя плах опит и да го питам имам ли шанс за нормално и много се изненадах, че сам ми предложи...Притеснено ми, но гледам да не го мисля толкова от сега...
Леле Калея Кари колко е пораснала от лятото, когато се засякохме на плажа...Не знам да ли си виждала снимките им с Хриси http://donikakostadinova.multiply.com/photos/album/62/62#51 Посъберете малко египетско слънчице и заради нас и успешна сесия Simple Smile
ЦветиР, ха честита нова работа. Бърза адаптация на теб и децата...Онзи ден как ми се доработи и на мен...и като се замислих колко време се очертава да бездействам...засрамих се Embarassed
Марлелка, нека учи, нека знае детето...то ако чака на другите Joy
Денис, и аз вчера се мотах на Стройкото...Даже харесах 2-3 дивана, но съм в голяма дилема-свеки ме навива да си вземем, Мартин е против-да пораснели малко децата(не ни е тупнал на момента и не сме без диван...)И хем той е прав, хем на мен ми се иска...та водя борба със себе си.
Кузманка, а на ортопед ходили?
Бон Есперанс, стискам палци бързо да намериш работа. Горката Миичка-това разтройство и е разказало играта.
Хриси милия пък снощи от 12.30 до 1 се скъса да кашля...Милото чак се разплака, защото не можеше да си поеме въздух. Дадох му сироп, след половин час отново друг и се поуспокои...Чак се разплака, че не може да спре. То и на мен ми се дорева, като го гледах как се мъчи. А миналата седмица беше добре, ходихме на леар, слуша му гърдите-чисти, няма зачервено гърло...Не знам и аз какво да правя вече. Това се случва вечер или сутрин като стане и после през деня нищо...
Довечера пък ние сме на културно масова дейност. Ще ходим на оперета в Музикалния театър(това е културната част) и после на китайски ресторант, че ми се е дояла салата от соеви кълнове от ресторанта на бул. Левски(туй ще е масовата част hahaha)
Хайде, лек ви ден

# 169
Доника, най-добре заведи Хриси на лекар. Филип така за една нощ кашлица със задух, неистов пла4 4е не може дя си поеме въздух и си докара ларингит. гърлото и дробовете му бяха 4исти, но кашлицата беше магареша  от ларингса

За болницата - права си,  Peace лоши раждания стават навсякъде, не го мисли. Важното е да си позитивно настроена и без страх и болка ти пожелавам Леко раждане...

# 170
  kaleia, много е сладка Кари. Браво, че се нави да пишеш, откога обещаваш  Wink
  Доника, браво на вас за културните мероприятия. Последния месец не съм имала "спешна" нужда от баби, но снощи мъжа ми звъни от работа да ми каже ,че ще идва Таря от "Nightwish" и мислел да я "посети", имал желание и мен да вземе, ноо  Thinking. Как ми се ще да помоля кръстницата да гледа децата, но как?
   Стели, днес сватба, утре рожден ден и при вас програмата е фул.

Хайде да ви разведря малко .Специално филмче за вас от нас Hug http://dvv1.multiply.com/video/item/3/MOV00003.3gp

DZ, вчера като се обади стана като в онази реклама на кока кола. Човека се поти във влака, а другия му звъни и отваря бутилката. Та, и ти... слушах плисъка на вълните. 

Кузманка, нали и моето коляно се беше подуло, тогава доктора ми каза да го наложа с тесто и нишадър. Така се отървах от пункция. Дали и при теб няма да свърши работа. Питай доктора. Между другото точно преди да дойдем тук, поемайки Мишо от 1 катерушка стъпах накриво и нещо пак изщрака в коляното, доктора ми изписа инжекции в коляното и аз от страх се оправдах че няма да мога да довърша курса заради пътуване. Постепенно болката отмина, но докога ли. По този повод някой да препоръча добър ортопед! Като съм започнала да питам и за зъболекар  Laughing. При нашия голям юнак снощи идва зъбната феичка и му донесе така желаното списание "Cartoon network". Обаче докато падне клатещото се зъбче, зад него е пораснало ново и ми иде да се  #2gunfire. Колко се шегувах, че ще вържа зъбчето за вратата..., защо не го направих.
 Хайде стига съм досаждала, че довечера гостите ще останат без вечеря.

# 171
DZ, вчера като се обади стана като в онази реклама на кока кола. Човека се поти във влака, а другия му звъни и отваря бутилката. Та, и ти... слушах плисъка на вълните. 
newsm08 newsm47

Момичета след 1 седмица почвам нова работа Grinning Само че ми е свито Sad Свикнала съм по цял ден с Ники и как ще свикнем и двамата с тази ситуация направо незнам Tired Знам че не съм първата нито последната и че немога да го дондуркам докато стане на 18г на ми е мъчно.
Толкова за сега отивам да гледаме филмче Hug

# 172
                        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕЛИ!

МНОГО ШАСТЛИВИ МИГОВЕ И ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!
Честит рожден ден и на половинката на Плами! Плами, много да те слушка мъжа!

# 173
  • Пловдив
Amaretto, как бързо ме разконспирира..... Hug Наистина ми е натоварена програмката тези дни с хубави събития само... Peace
Тъй като днешният ми РД е по-специален  съм ви приготвила голямаааа почерпка! Hug

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 11:10 от steli-ssd

# 174
  • София
Стели, Да си ни  жива и здрава newsm59 Весело изкарване на празника Drunk
Мерси за почерпката, но ще се въздържа...че ще изплаша кантара Joy
Плами и на теб честит ти рожденик Simple Smile

# 175
 Hug Стели,жива и здрава да си.Бъди много обичана от двамата ти специални мъже.Нека успееш да постигнеш всичко оново което си намислила.Весел празник!
Плами,честито и на твоята половинка   bouquet
Калея,разкошни снимки на Каринка.Пораснала е наистина много и е още по-красива от преди  Hug
Дз,това е то новина  Hug .Честита нова работа!Това с притеснението си е нормално.Разбирам те много добре.От тук нататък миговите ти с Ники ще са ти по-ценни от когато и да било,но пък и удовлетворението от работата и разнообразието което тя носи ще те освежи много също.Ники ми се видя един голяяяям,а тази спяща идилия на фона на морксите вълни....
Доника,като изпадна в такива размисли за подобни покупки и .....много трудно някой да ме разубеди с доводи...имаме си,като порастнат децата.Обикновено искам нещата сега и веднага.Та искам да кажа взимайте го този диван  Mr. Green Сега се живее,не някъде в бъдеще време.
Цвети,успех и на теб с новата работа.Добре е ,че сте намерили жена за Алекс.Аз съм зверски изморена от това препускане и непрекъснати преговори на работа коя смяна да бъда за да взема бързо Арен от яслата.Като отида в 5.30ч той е винаги последен.Питам другите кога ги взимат.Ами още в 3.30ч.Майките не работят и успяват след съня веднага да ги приберат децата.Аз имам и смени до 7ч вечер и просто незнам какво да правя освен да потърся някой почасово който да прибира Арен.
Аз за първи път сигурно от 3 години се разболях толкова зле.Хрема,температура,главоболие и една кашлица каквато нямам спомен някога да съм имала.Чувствам се ужасно защото нищо не ми се прави освен еий така да си лежа и спя.Арен кръжи край мен и само повтаря; мамо,ставай!Мамо,пей!
Аз казвам ,че не ми се пее,защото нямам муза.А той: да,мамо!Музата паче!Муза няма!....после мълчи,мълчи и се присети;Мамо,музата ша доди!Да!?
Отивам да си направя чайче.Прегръдки

# 176
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията на всички!!!

dennis , този вирус е ужасен! Дано по-бързо да влезеш във форма! Много е досетлив Арен... Hug
Доника, по въпроса за дивана и аз се присъединявам към мнението на Денис...И аз съм малко нетърпеливаи обичам да ми се получават нещата от първия път, защото после като взема да го мисля... Thinking ooooh!,...от зодията е
DZ , честита ти нова работа! мисля,че ще се справиш! Винаги има разни страхове в началото, но с всичко се свиква!!! Дано Ники свикне бързо с новото положение!
Amaretto , дано да намерите добър зъболекар и решение на проблема!!!
Rени, документацията е единия проблем, но майсторите после....ах, тези майстори така могат да ти вгорчат живота! Стискам палци всичко да става с по-малко перипетии.
tzvety roussimova, честита нова работа и на теб! И аз предпочетох варианта с гледачка и засега не съжалявам!
Марлела, не се притеснявай за говоренето на Мими. Стенли също повече думи ги изговаря по бебешки...трудно му е да казва "р", "ш", "щ" и др. Говори за себе си в трето лице- "мамо, вземи го" , т.е . да го взема,  пее разни песнички но само по 1-2 куплетчета  и трудно му се разбира всичко.. Mr. Green И е станал малко срамежлив пред непознати, само мълчи и гледа... Rolling Eyes

В тази връзка да ви питам дали давате шоколадови лакомства на мъниците, защото ДОДО откакто опита това удоволствие ме побърква. Застава на врата и казва - "мамо, айде купи коладче", в магазина е същата история... ooooh! Другата ни нова страст са филмчетата - Мики Маус /кики маус/, Колите, Ну пагади и др.най-различни. Даже се научи сам да си включва лаптопа и прави едни поразии.... Sick Още сутрин със ставането се почва пазарлъка - "мамо, икам филмче"!!! Чудя се какво да правя! newsm78
Иначе с празнуването на РД се започна още снощи от 12ч на сватбата, днес имахме дълъг семеен обяд, а довечера е женското парти!!! С любимият ми мъж другата седмица ще празнуваме в Гърция за уикенда!!! Стенли днес най-много се зарадва на тортата и духа свещите с мама поне 5 пъти! Laughing

Чао и приятна вечер ви желая! Аз отивам да полегна за малко и да събера сили за довечера!

# 177
Стели, да си жива и здрава, много, много щастлива и здрава. Да бъдеш най-обичаната и най-обичащата! Късмет!

Благодаря и на теб за успокоението!  Hug Пожелавам ви прекрасна вечер!

Честит празник и на Плами!   bouquet

dennis, оздравявай!  Hug

DZ, желая късмет и стискам палци за много професионални успехи! За снимките и аз завидях, още повече че не съм виждала морето от 3 години.

ЦветиР, и на теб желая същото!  Grinning

Амаретка, имам изпитан добър зъболекар, ма е скъпчия (доста).

Доничка, желая всичко да се нареди както трябва, пък къде и как...  Hug

Лаконична съм, но неделята обикновено ми е зает ден с домашни работи, пък и ще ходим на гости след малко, та... Хайде хубава вечер и до скоро!

# 178
Много ви благодаря Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕЛИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИЛВИЯ! ВЕСЕЛ КУПОН, МНОГО ЕМОЦИИ И УСМИВКИ!

Общи условия

Активация на акаунт