Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 28 114
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Айде и аз да се отчета Simple Smile
Рени ви е разказала в общи линии как мина срещата. Разгледах и стаята на Хриси, показаха ми креватчето му...Доволна съм. О, и на 28-ми ще им водят куклен театър - нещо за мишките беше... newsm78
Денис, разкопките са покрити с временен чакъл-кога ще асфалтират, един Господ знае. Поне сега камионите карат по-бавно hahaha Аен ме изумява с логиката си Heart Eyes Хриси е на по-елементарен етап, макар че вече използва доста думички.
Марлелка, ама Мимката в крак с модните тенденции Wink Браво, талант. Установих темата на първата ясленска рисунка на Хриси-гнездо Joy
Ирини, честита месечинка на Джинджи Hug
Зарасуки,  smile3501
Аз утре съм на Дни на отворени врати във Втора градска-не че ми е непозната обстановката де, но да се видя с докторите Rolling Eyes

# 151
Добра нощ, мили момичета! Crazy

За грешки правописни и пунктуациони от сега да се извиним....щото гледате кое време е.
Пък и от birthday party се прибирам на тамън, та съвсем..... /много винце пийм в последно време бееее, що тъй.... може би е от времето/.  Wine Glass

Ей, много лоша работа туй да си работеща мама. За форумчето от сега ми се чини, че само петък и събота вечер ще намирам време. То и за сеХ май само тогава ще намирам, ама Димитър още не знай.  Wink Нещо хич не мога да се организирам още, кога да си лягаме, кога да ставаме, но и това ще стане. Като влезем всички в ритъм, по - добре ще е. Йоана и тя не се наспива последните 3 дни и е малко кисела, но и тя ще свикне - къде ще ходи..... За работота, да ви кажа - много ми харесва. Изключая това, че всичко ново първата половин година задължително ми харесва, мисля че е много интересно. Значи работата ми е - да правя проверки по сигнали, жалби и по принцип, на всякакви нарушения и неизпълнения на наредбите и законите имащи нещо общо с Екологията. По цял ден сме в движение, колегите ми са мн готини и мн се смеем по цял ден и времето минава бързо и неусетно. Имам си и офис, със страхотна гледка към Бургас - център, но там прекарвам по-малко време. Единственото, което ме притеснява е, че в най-скоро време ще ни разделят на две групи и ние с колежката ще трябва да се оправяме сами със служебния автомобил, пък и двете сме един дол дренки по отношение на опитност.  Animal Chicken  Animal Chicken Ама то така или иначе, все ще трябва да се науча да карам, тъй че кога, ако не сега. Ама, ако чуете по новините за две смотани шофьорки от Общината, дето блокирали цялото движение в БУргас, да се гордеете, че знаете за кой става въпрос.
 Та тъй момичета, много моля да ме извините, че всичко прочетах и нищо не запомних.  Praynig Видях страхотни принцеси на Мариянка, прекрасни творби на Мимката /Марлелка, да ги пазиш - може да стуват милиони след време/.... Честита месечинка на Джинджи, Арен е страхотен сладур както винаги, Рени бързо да ви построят тази хубава къщурка дето ни показа на снимка. Като е готова, ще дойда да я оценя лично за качество на изпълнението. Втората спалня, вдясно по коридора ще ми даде добър изглед...
  Хайде Лека ви нощ, въпреки, че вие отдавна си спите сладко, сладко!   sleepuu Ех, кой кат` вас!

# 152
Здравейте момичета,отдавана не съм слагала сутришното кафе,заповядайте Hug

Малко и за нас,здравички сме,от две седмици ги гледам абсолютно сама по цял ден .(свекърва ми беше безработна и идваше всеки ден)Най се притеснявах от разходките вън, но за щастие те навън слушат.Имаме един парк много близо до нас и там ги водя,люлки,пързалки,играят, тичат,но като ги викна обикновено чуват  Mr. Green и се връщат. Crazy В къщи лудницата е голяма,постоянно се дърпат и карат,скубят,хапят ooooh! Дари в повечето случаи е провокатора,взима от ръцете на Ради някоя играчка, с която се  е заиграл и става война.
Отпадна ми голямото притеснение за Ради,водих го на хирург, който съвсем леко,без инструмент му забели пишето.Явно много малко е трябвало.За 2 дни всичко вече е наред и ми дава да го мия.Толкова ме беше страх и се бях притеснила,че ми беше излязъл огромен херпес,а никога не съм имала досега Tired
Фиби, работата ти звучи супер и аз си представям нещо подобно да работя(завършила съм семестриално еколкогия,ще се дипломирам някой ден Mr. Green )
Ирини, наистина времето много бързо минава,покрай грижите за децата,дай да я видим малката балеринка колко е пораснала за един месец Hug Спаси как се дрържи с нея,иска ли да я пипа,целува?
Марлелка, страхотна художничка си имаш,много е сладка! Hug
Марианка , принцесите са ти страхотни и много са пораснали! Hug
Доника , как мина срещата в болницата, припомни ли си какво беше преди 2 години? Hug
Денис,Арен е страхотен и моите деца всеки ден ме изумяват с нови неща, за които не съм и предполагала,че разбират и знаят.
Стели , как сте вие,как е Стенли? Много съм доволна от детския хирург, при който водих Ради, ако искаш ми пиши на лични да ти дам координатите му Hug
Оставям ви да си допия кафенцето в компанията на Ради,Дада още спи,поспаланка ми е тя,като мама Joy
Усмихнат ден на всички! Hug  bouquet

# 153
  • София - Бургас
Здравейте, принцески...... Heart Eyes

При нас живота протича така: Живеем все още в Бургас и се чувстваме много добре.Тук живота много ни харесва и ни потръгна доста добре още от самото начало.Каринка има вече нови приятелчета.Все още не ходи на ясла.Решила съм да я пусна направо на детска градинка през септември, когато ще е на 3 годинки...Дотогава аз ще си я гледкам.Тук имам и най - голямата помощ - от моите родители, които живеят в Ахтопол.Разполагам и с личен автомобил и постоянно я карам там, взимам я, оставям я и така....за 2 дни да я гледа баба и, все е помощ...
С университета нещата вървят също добре...Очните свършиха и даже сега в неделя е първият изпит от третият семестър.Уча докато Кари спи или по времето, когато баба и я гледа...Справям се...
Преди около седмица водих Кари на фризьор.За голяма моя изненада тя се държа много прилично, не стана от стола, беше доста кротка за голямо учудване....Е, справихме се, първата ни прическа вече е факт.постригана е късо отзад, като стълбички повдигната нагоре, което създава обем, а отпредкосата е дълга до брадичка...Прическа тип Ива Екимова...Абе, модерна мацка...
Другото по ново около нас е, че ноември месец заминава за Египет...Толкова се вълнувам и нямам търпение......По план даже трябваше да пътуваме на 18 сега - октомври, но се оказа, че че на 19 имам изпит.Сменихме датата за 25, а когато отидох в Алфатур да платя, пък се оказа,  че избраният хотел от мен не е свободен, за дата 1 ноември пък са заети чартърите.Бях се отчаяла...Опитах се да мина на компромисен вариан за др. хотел, но не..все нещо ме човъркаше, абе, не ми беше на сърце друго....И така,  поисках първата свободна дата за хотел Алф  Лейла ла Лейла и тя е 22 ноември.Тога пъртуваме...Само, че съм се настроила за път другата седмица, а не чак след месец...И не мога да спра да я мисля, само това ме вълнува...нямам търпение....
 Ами, това е от нас... Heart Eyes
 Денис, благодаря ти за вниманието!  bouquet
Приятен ден и много щастливи усмивки за всички дечица... Party

# 154
Ей, страхотна активност тук, радвам се да видя толкова зачезнали мами.

Калея добре завърнала се. Радвам се, че в Бургас ти харесва. Пусни снимки да видим колко е пораснала Кари.

Zarrasuzuki  и DZ страхотни рисунки.   bouquet  bouquet

Честита бебка на Чочи. Hug Невероятно е да имаш дъщеря. Винаги съм го искала и не бих се противила и на още една.  Party  Rolling Eyes

Денис  Heart Eyes Heart Eyes Арен е голям сладурко. И как разсъждава...

Фибичка ще се нормализират нещата и с работата. И аз мислех, че едва ще смогвам, но вече свикнах с по-натовареното ежедневие. Радвам се, че новата работа ти допада. От опит знам, че е изключително важно да харесваш това, с което се занимаваш. Сега времето с Йоанка ще ви е по-ценно и истинско отвсякога.

Рени  Hug Peace за "не" - то съм изцяло съгласна. Не може без него. Миналата година бях на вълна по-либерално възпитание, но след като Иги съвсм логично се опита да ми се качи на главата, сега съм по-строга.  Открих, че когато не й разрешавам нещо, но спокойно й обясня защо това е така, тя е много по-възприемчива. Изключително важно е децата да разберат защо нещо е забранено.
А за второто дете си толкова права. Много ми беше забавно как Ичи пита Бобо разни неща.

С интерес чета всичките истории за  яслените неволи, защото от този понеделник и ние сме ученички. В понеделник влезе при децата с устрем и без да погледне назад. Във вторник леко приплака и ми задърпа ръката. Вчера вече ми дърпаше дрехите и със зор я откъснах от себе си. Днес пак не е искала да пусне татко си и е плакала още пред яслата.  Също така не иска да яде там и плаче поне още час след като сме тръгнали. Доста трудно начало бих казала.
Единствената ми надежда е, че тя си е контактна и ще свикне бързо. Лелките ми казаха, че по принцип деца, които са  гледани от някой друг освен мама, свикват по-бързо.

Веси, мила кажи как сте с Али тя посвикна ли вече на  яслата.

Обещавам да кача вече снимките от партито, то мина един месец  Embarassed, но по-добре късно отколкото никога.

Целувки на всички малчовци, трудна есен ни се очерта с тия ясли, но няма как дечковците растат и да, времето минава много бързо. Като гледам как вече си имам почти равностоен събеседник в лицето на Иги. Обсъждаме си всичко, тя ме клюкари на баба си "мама пуши" и така.

# 155
приветки!
Много се радвам да видя толкова стари дружки отново.
Снощи партито бе на ниво, но нощта бе тежка... Както и да е знаете за какво говоря.
По-късно щ евляза с коментар и снимки, а сега само заради Доника съм тук.
Дони, приятелката ми роди на 25-ти септ във Втора градска. Искаше нормално да ражда, те й наложиха секцио /тя преносваше, по-ниска е, а бебо се роди 3800 - както и да е - само в БГ т.нар. доктори се мъчат да те убеждават за рязане, но... друга тема е това/ резнаха я под пълна упойка. Имала киста - резнали и нея, резнали и част от яйчника и в последствие се оказа и други неща са резнати /а шеф на отделение и зам.ше са я оперирали, т.е. счита се че са добри професионалисти/ След операцията вдигна температура. Опитаха се да я убедят, че е от слизащото мляко и я изписаха. Е, не беше от гърдите... междувременно направи бъбречна криза - предписаха й антибиотик, но отказаха да я изследват. Температурата така и не спадна и след изследвания се оказа, че са й инфектирали цервикса. започна някакмви лекарства - не повлияха и от 10 дни е с бебето и майка си отново в тази отвратителна болница., за да си корегират грешките бездарниците. Тя се грижи за бебето, майка й за нея.. абе...  ooooh! та след таз иистория просто си обещах, че и 1 човек да откажа д аражда там - пак ще съм доволна. помисли!

# 156
Здравейтееееее!

Иричка, Честита първа месечинка на малката ти кукла Вирджиния! Нека, да ви е здравичка и да расте една щастлива и прекрасна госпожичка! А, за времето, то наистина лети, дори според мен... Rolling Eyes

Доника, това което разказва Ири наистина е потресаващо, помисли? Naughty

Дани ми е на ясла, обаче  Rolling Eyes пак я имаме тази кашлица, бе, няма да се отървем от нея ей!!! Няма и сега нищо друго и я водих на педи и тя така каза, гърди чисти и гърло, няма секреция от носа, а кашлица само и то не постоянно, рядко се изкашля...но не се и маха. Пием си имуностимулантите и даже и давам сироп за кашлица за всеки случай "Проспанче".
Събота и неделя бяхме при свеки на Предела. Времето беше чудесно д Дани по цял ден бягахме на една полянка и като я питаш "какво правим мамо", тя отговаря "спортувам"...Да я изядеш.. Hug

Това е при нас общо взето, сега съм на работа и т.н. Чао!

# 157
Приветки- мриветки!
Тази седмица започна много хубаво и с мерак за градината..А днес сме си сополиви у дома с много червено гърло..и "мамо,мими написка"..Душицата има едно разстройство..и не разбира дори,че ачка..А аз,точно за четвъртък и петък си натаманих всичките интервюта за седмицата..Добре,че брат ми е свободен,та ще даде братска лапа тук с дребосъчка за по 2 часа на ден..Иначе енергията ни е мнооооого и не си личи,че сме болнички - преоткрихме телевизионната игра - бях ви писала за една моя покупка от Франция ТВ игра с дискети за деца до 3 години.Сега я играем с голям кеф,а си мисля колко ли още по-интересна щеше да ни е ако беше на български..Много неща научаваме,но с мамин превод в ефир bowuu
Сега сме на вълна "Цар Лъв" и "лосите хиени гоам сиен татко лъф бие махайте тука" Simple Smile Купуваме вече и книжките от поредицата на Дисни по известните им филмчета и с голям мерак ми ги чете,след като сме гледали филмчето Wink
Днес,получих следния комплимент - костюмирам се аз за интервюто,а Мия както си играе,вдига поглед към мен с думите :"Аууууууу,мама ного касива.Къде отива?Земе Мими.Айде.Течо(Брат ми е Стефан),вис мама ного готина." Разтопих се.Ако мъж иска да ми направи комплимент,трябва да е през устата на малката иначе не мож я стигне вече Wink
Та така,мацки.Слънце и сиропи за кашлица му е мамата .ама Whistling
Честитки на малката месечинка и на мамата много кураж и настроение,които не ти липсват,а Ирини.Изпълвате ми сърцето,ей!
Приветки и на всички отдавна неписали мами,като мен Winkи Както казваха в едно позабравено детско" за днес толкоз,утре ще продължим!" Heart Eyes

# 158
Ехинцааа,
днес е много шантав ден.Като за начало ден на авиацията.Та моят дядо и свекър пилоти бяха на празненства и много щастливи,че не сме забравили да ги поздравим.После денят за работа не бе никак добър все нещо пропадаше,майли,нет,..и т.н.поради което успях да навестя "стройко" и да похапна на вън.Зърнах и Лили Иванова която изглеждаше прекрасно.Просто евала на тази жена.
Бон есперанс,Мими ме убива просто .Супер комплимент ти е направила.Успех с интервютата и стискаме палци скоро да се похвалиш с твоята работа.Днес и Арен не е на градина със същите симптоми като на Мими.Дано бързо минава това чудо звучи ми да е грипозно.
Фиби,работата ти звучи интерестна и като за теб.Радвам се много за настроението което имаш.С шофирането ще се справиш стига да искаш. Hug
Венуш,мернахте из Витошка онзи ден,но не успях да прескоча булеварда.Целувки за сладкишката Иги,всъщност много стандартно добре се справя с яслата.Има такъв момент между 3 и 5 ден.Ще се наредят нещата.
Кузманка,спрете го сиропа за няколко дни .Понякога когато се пие неподходящ сироп кашлица се появява вместо да изчезне.
Ирини с нетърпение чакам снимки на младата дама.Ужас за дружката ти.нямам думи.Стисвам и силно палци.
Йоана много ме зарадва за доброто развитие на нещата при Ради.Винаги сам ти сваляла шапка как се справяш с двамата.
Калея,радвам се за доброто ви ново начало в Бургас.Дай нови ваши снимки.Успех с изпитите.Ще чакаме разкази след пътешествието ви.
Рени,направо ме уби с тази загубена 3 см точка.записвай ги тези абсурди някъде към книгата с историята на построяването на вашата къща.
Целувки
П.С. дано и аз не се разболявам  Crazy

# 159
 Ех, че е хубаво да е петък. Чакам го все едно ходя на работа  hahaha .
 Хвърлям ви по един поглед, но все не мога да се наканя да пиша.
 При нас едно и също всеки ден: мятам двамата на колата, оставяме батко и се моткаме по улиците, естествено Мишето иска на площадка, но е хладно рано сутрин, та с голям зор го прибирам. Следобед вземаме батко от училище и се моля да е успял с домашните, за да поиграем спокойно навън, в което не винаги успява, особено ако е бил до 15.00ч на шах. Сега сме до числото 5 и започнахме с ръкописните букви. На табло в училище слагат бележки какво са учили и какви са домашните и аз проверявам дали всичко е написано. Междувременно ходя нон стоп след Мишо белята. Много сладко повтаря "бея, бея" след мен. Купих му дъска с безвредни тебешири и добре направих, защото ги пробвахме вече на вкус.     

Irinii, честита месечинка със закъснение. irinii, нямам думи за преживяното от приятелката ти, дано по-бързо ги изпишат.
 bonne_esperance, направо се шашнах от изреченията на Мими, а за комплимента да не говорим.
 venush, ще свикне Иги, но е много кофти да ги гледаш как плачат в началото.
 kaleia, ще чакаме снимки от Египет. Ех, друго си е като има помощ от баба. Нашите много са се затъжили за децата и ноември ще отскочим за 5 дни до Варна.
 Марлелка, много е сладка Мими с тази прическа.

Йоана много ме зарадва за доброто развитие на нещата при Ради.Винаги сам ти сваляла шапка как се справяш с двамата.
Peace
 Ставам, че Мишето е гладно вече.

# 160
Денис, ще пробвам наистина да го спра сиропа за няколко дни...

А, бе какво става покрай нашето семейство, ама само лиши неща нещо се случват на последък, само болести и т.н. Взимам да се отчайвам вече! Sad
Преди 2 вечера разправям на мъжа ми, че пак ме болят колената (те от време на време си ме болят от години) и той ми казва, че незнае от какво може да е , но поиска да ми види коляното... И какво да видим? Вдигам си панталона, едното ми коляно, дясното надуто, ама като торбичка над самото коляно. Казвам ви уплаших се... Писнало ми е с тези мойте стави, явно си имам отдавна проблеми но ходила съм на изследвания и нашите компетентни лекари все казват че не откриват нищо смущаващо, а ето че има нещо. Снощи ходих при личния лекар, той каза че имам вода в коляното, набира вода и ми даде лекарства да пия 10 дена и след това на контролен при него. Ако не минело ще правел пункция и после ще ми бие инжекция някаква. Cry Cry Cry Което страшно боли.

Имам чувството че сме попаднали в някаква бездънна яма и няма измъкване от там... Sad

# 161
Хехехееееей, да седна да си изпия кафето във вашата компания. Simple Smile
Дребното закуси къде сама, къде с моя помощ и сега компетентно разглежда списание "Parents", вероятно се подготвя сама за живота.   Mr. Green

Кузманка, много неприятно това с болките. Че и краката. Имам лош спомен от едно изкачване на Мальовица и слизане през глава, та после с разтегнати връзки на едното коляно сумати време. Пожелавам да се оправиш само с лекарства, че...  Hug За Дани какво да кажа - явно всички започват с изграждане на имунитета в яслата, та... търпение и спокойствие ти желая!

Амаретка, аз по подобни причини взех washable флумастри на Мими, щото драска къде ли не, ако майка й не внимава.

dennis, много се радвах на Арен, голям сладур е, с чудено въображение. Мими е по-различен тип. Тя предпочита да слуша - носи ни книжки да четем, показваме, разказваме ние, но тя няма желание да описва видяното или да преразказва. Предпочита някой друг да е в ролята на разказвача. Изненадва ме понякога, когато сме на разходка и тя обяснява как е есен и листенцата падат от дърветата... Душички големи са! Гуш за Арен и щепсела!  Hug

bonne_esperance, аз останах без думи за комплиментите и езиковите способности на Мия. Радвам се искрено!  Grinning

venush, гушки за клюкарката!  Mr. Green

Йоанка
, ей на такива хубави твои постинги се радвам - няма болести, няма неприятности!  Hug

Фиби, много ме разтъжи (но приятно). Аз като завърших университета започнах като младши експерт (още карах задължителен стаж и не можех да заема баш длъжност по образование) и ходех с колегите си на разни проверки, подобни на твоите и се чувствах много добре - точно така, както ти си го описала. И досега съжалявам за работата си в държавната администрация, но в конкретната де. Смених работата си предимно заради ниското заплащане, но пък беше взела и да става твърде рутинна. Пожелавам ти голямо удовлетворение. Сигурна съм, че влагаш сърцето си.  Hug За рисунките да кажа - аз със сигурност ще ги пазя, защото моите никой не сметна за необходимо да ги пази и до ден-днешен ме е яд. Както и че родителите ми раздадоха половината ми детски книжки на други деца да четат, в което няма лошо де, но не ми пречи да ме е яд.  Simple Smile

Ренка, в незаконното строителство работехMr. Green

irinii, честита ти месечинка! Не знам за теб, но за мен този месец мина ужасно бързо. На теб желая всички месеци да минават неусетно и с усмивка!  Hug И аз се учудих как с една подстрижка косата на Мими може да изглежда по-гъста, ма на - може.

Доничка, аз така се смях с dennis, когато разказваше, че в яслата рисували предимно птичи гнезда и бодли на таралежчета  Joy То и ние като вас.  Hug

kaleia, аз не зная какъв е бил старият ти живот, но новият наистина звучи много хубаво. А Египет - още повече. Исках да ставам археолог, ма това е една от детските и неосъществени мечти (абе взеха много да стават неосъществените).  Simple Smile

Освен Веси, и Ави ми се губи.

При нас няма нищо ново. Днес вали и ще се забавляваме с Мими у дома. Хайде петъчно да пусна и една пералня и сушилня, пък после може и да оцветяваме дървени фигурки. Лека вечер!

# 162
Хайде да ви разведря малко .Специално филмче за вас от нас Hug http://dvv1.multiply.com/video/item/3/MOV00003.3gp

И няколко снимки http://dvv1.multiply.com/photos/album/12/12

# 163
Dz, колко е пораснал Ники Laughing, направо като големи дечица вече са децата ни.

Привет и от нас набързо Heart Eyes.
Както ви писах преди няколко дена, колебаех се дали да започна работа. Е , от понеделник вече съм работник, след 2 застъпващи се майчинства. Работата е до известна степен нова за мен, и ми предстои едно предизвикателство, но в момента се обучавам и се надявам да потръгнат нещата. Надявам се да успея, за да е оправдано отсъствието ми от дома. Мъжът ми не е много съгласен и предпочиташе аз да си гледам Алекс до градина, но се реших. Ако имате нужда от застраховател, пишете Sunglasses.
Иначе сме добре, дай боже все така да е. Ивето тръгна на градина, Алекс в къщи с гледачка. Жената ми е позната, гледаше го от време на време миналата зима, и общо взето й имам доверие, много обича детето и се занимава с него. Единственото, което е, ме е възрастна и като гледам доста се уморява. Дано да мога и за следващите месеци да разчитам на нея.
Пак ще наминавам, сега малко накратко, но до обърна и малко внимание на децата.
Поздрави на всички и хубава петъчна вечер. Heart Eyes

# 164
Хайде да ви разведря малко .Специално филмче за вас от нас Hug http://dvv1.multiply.com/video/item/3/MOV00003.3gp

И няколко снимки http://dvv1.multiply.com/photos/album/12/12
завиждаааммм  Mr. Green

Марлелкааа  Laughing ще те имам предвид, дано не ми се налага... заела съм се чинно да си попълвам документацията. Но ако знаеш разни тайнички не отказвам инфо де Mr. Green

Калея, разписвай се деее... дай да видим порасналото ти момиченце.

tzvety roussimova, успех  Peace

И Боян е една беля, и голяма драка (както каза майка ми  Laughing ) голям тормоз над Ичи, че се научил и да го клюкари, и да му приписва белички, дори когато го няма  Laughing

Мацки  Hug хубаво ми е да ви чета  Heart Eyes Лека вечер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт