Аз влизам от работа на бързо до като сме още в обедна почивка.
Даная е болна вече 2-ра седмица, незнам какво да я правя. Значе вместо да се оправя тя вчера се е влошила каза баба и защото нали тя я гледа по цял ден. Както си седяла на гърнето и се сторила отпусната и хоп температура. Вечерта пак по лекари, проблема бил в носоглътката и пак антибиотик. Нямаше вече как. Сега пак си е в къщи милата тя се съсипа да се разболява, все очаквах, че ще е така с яслата ама не чак толкова често... Иначе не са и нещо сериозно разболяванията а все са настинки, е как ги гледат в яслата за да настива все остава за мен загадка.
Дано всичко мине, пак си го повтарям, ама вече започнах да губя надежда, май ще си стоим в къщи, аз безработна и ....тогава не ми се мисли
, но все пак на първо място е детето, въпроса е тя да е здрава.Иринии, Мария Ф, и аз така обикалях с Дани, но нашия период беше по за кратко с кърменето... Мария големи са сладури на снимката. В количката е бебко нали?
Денис, Честита братовчедка на Арен, да ви е жива и здрава!

Chochy радвам се за вас!!!
Чао!

Вече 3-ти ден сме като в дискотека.Добре, че вчера спря след като Хриси беше заспал, че щеше да има рев като оня ден-ДАЙ ДАЙ и да съм светнела и пуснела ТВ. Обясних му, че тока го няма-свършил е-тия думички уж ги разбира.Съгласи се с мен и както нямаше да пи(спи) в 10 часа-заспа моментално 
Абе емиции. В този ред на мисли, Ирини, а как е Бощидо в новата ситуация?
Карам я лека полека, вчера на едната стая, днес на другата и така...

Ники много харесва филмчето и вече почнахме книжките да четем
Голямото ми момче стоически изтърпя вземане на кръв и слагане на ваксина-дори гък не каза
и бисквитки кучешки, може би той няма да иска да си тръгне като стане време, освен това ангел го е водил сутринта 1 час в парка.. абе живот си живее кучето , пък и продългава да спи на кревата.. виждам го подмладен!
Най-вече за здравето, защото пак сме хремави.
Мими ме е подлудила в буквалния смисъл - станала е непоносима. Щом баща й го призна, значи е излязла от контрол. Какво да пиша, че да развалям хубавото настроение на темата - един учи в Куба, друг се е прибрал с малко розово вързопче у дома, нови братовчедчета, трети надпива и подяжда кучето (това на какво прилича