ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 153
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Честито и на днешните мами Simple Smile
Много бебе много нещо Wink

Аз изгубих цял ден в болницата, че и утре пак така.
Последно ще сме за 2ри. така иска доктора и аз не съм му спорила. Записвахме тонове, а малкия не спря да мърда през цякото време, нещо май не му харесва процедурата. Утре сутринта отивам да ми правят тестове за упойки, после ще се видя с анестезиолога и после с кардиолог. Моя доктор такова завидно спокойствие го гони. Аз му викам че умирам от страх, а той ме гледа с една блаженна усмивка. Чак и аз по едно време спрях да се притеснявам.

# 91
  • Bulgaria
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙКИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА! БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.  newsm51
Аз днес пак съм на ЖК та да видим, нали във вторник ходих извънредно,и ми казаха че ако искам в четвъртък пак да отида да съм по сигурна. Много ме притеснява това течение кръв дето ви бях споменала. Сигурно вече ви досадих.Но това не е нормално 4 дена. Каква е тази тапа, нали така ми каза докито, че било тапата. Гери спомена вчера и че на нея и се случва същото като мен, но днес не е писала как е.Каза че ще на лекар днес пък да видим. Да ви питам като са ми дали вече картона и направлението за раждане, трябва ли днес да го нося с мен картона.Ай де това е за сега ще пиша какво ми казаха след прегледа.Лек ден!!  261uu

# 92
Tsv,болна е имаше температура,уши я болят и тече носа.Затова не е на ясла,ама след преглед днес със доки каза,че вече е добре и може да спираме лекарствата и понеделник живот и здраве пак на ясла Peace

Хайде добре дошли на майчетата  bouquet
Наистина липсват доста от мамите да се надяваме да има хубави новини след тези липси Mr. Green

Ами момичета вас гледат ли ви на видеозон още ,като ходите на консултации?Моя лекар каза,че вече било голямо бебето и нищо нямало да се види WhistlingА з пък искам да знам дали вече е заело стартова позиция все пак,затова пак ще си ида на частно май Crossing Arms
Само запис ми правят и там редовните му мерки и теглилки

# 93
  • Варна
Еленце, добре завърнала се.  bouquet Слагай бебенце по-често на гърдата и от това би трябвало да се увеличи количеството. Нали тука в кърмаческия все това повтарят. На поискване ли ще кърмиш или под режим?

# 94
Шарийз, в държавната консултация влизат само 2 ултразвука за цялата бременност и предполагам, че трябва да си поискаш срещу заплащане. Иначе и на мен ми казват, че вече нищо не се вижда, само мерят диаметър на главата, ама гледат.

Добре дошла и на Еленцето!

Губят ми се днес Фийл Ю и Гери. Ха да видим.

Някой знае ли подробности за Инчето, защо ще лежи цяла седмица, като е естествено раждане без усложнения?

# 95
Добре дошла Еленцеbouquet Дано тръгне по-бързо кърмата, за да си спокойна, че бебка ще е сита! Чувала съм, че често се получава така в началото, дерзай! Peace
shareez, моята фифи-лекарка Crazy не ми разрешава да си тръгна от кабинета преди да видим бебето на видеозона. Даже предния път я питах налага ли се всеки път да я гледаме, защото на мен ми идва нанагорно с финансиите/все пак съм по ЗК, а всеки път плащам по 30лв. за екстрата/, но тя каза, че ако не я била гледала не може да гарантира ако се случело нещо, а тя е можела да го види... Та така всеки път си се гледаме! Днес пак ще е така. Но наистина вече се виждат само разни части от бебето. Аз и се радвам всеки път разбира се!

# 96
Гери и Нелката днес са на доки и понеже и двете са в Шейново, мисля си бяха чукнали срещичка за по кафе... най-верочтно си гукат сладко някъде Simple Smile
Добре завърнали се на Лора и Ели Simple Smile бързо възстановяване и дано проблемите с кърменето преминат!
Ели как си ти? аз няколко пъти бях на запис, докато ти беше в болницата, ама ми беше неудобно да те притесня  Embarassed

# 97
  • Бургас
Добре завърнали се на Лорчето и на Еленцето Hug

Милички да цункате бебочетата от мен,ама много.

# 98
Параход,aз това го знам ,ама въпреки това теб те гледат .Ето затова говорех Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Ей не мога да публикувам,чак толкова сте пъргави: shikimiki,Значи си по ЗК ,ама ти иска парички за прегледа?А на мен просто ми казва ,че нямало смисъл.Ха върви ги разбери-ДОФТОРИ

elli78, ,не се спотайвай миличка, ти си при моя доктор,я кажи как  те преглежда теб?

# 99
Здравейте мамчета.
Честито на мама LAUREN и мама SWF. Да са им живи и здрави дечицата.   bouquet
Добре дошли на Лора и Ели.  Hug Чакаме снимчици.

Аз правя уговорки с моя малък мъж да не бърза да излиза. Иска ми се да родя колкото
се може по-близо до термина ми, но божа работа. Каквото зависи от мен ще го правя.

Лек ден засега от мен.

# 100
Параход,aз това го знам ,ама въпреки това теб те гледат .Ето затова говорех Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Ей не мога да публикувам,чак толкова сте пъргави: shikimiki,Значи си по ЗК ,ама ти иска парички за прегледа?А на мен просто ми казва ,че нямало смисъл.Ха върви ги разбери-ДОФТОРИ

elli78, ,не се спотайвай миличка, ти си при моя доктор,я кажи как  те преглежда теб?
От как ми минаха двата прегледа по ЗК и не ме оставя без сметка! Наистина луда работа, ама си мисля, че наистина не е необходимо чак толкова много да ме гледа. Но ти ако държиш, наистина можеш да си поискаш един видеозон, преполагам че няма да е 30лв. като при мен. Това е извънредно висока според мен цена! Другите момичета разправяха, че им взимат по15-20лв.

# 101
Здравейте от нас
Аз се завърнах от ЖК.Всичко е наред и беба вече е с главата надолу и сега съм спокойна че когато и да тръгне няма да сбърка LaughingОколо 3 кг. е но още излиза че е с около 2 седмици назад.Магнезия още седмица а протеините, Малтофера и Дузуфарма до края Peace
Всички сте поздравени от Сисси
Честито на новите майчета  bouquet

# 102
Добре завърнали се на Лора и Еленцето !!!Успешно влизане в бебешкия режим!  passifier

manana на пръв поглед сложни комбинации сте, не мога така общо да заявя коя зодия, то детето ще си избере  Wink

mimisofia честита дата за секцио, не се притеснявай, всичко ще мине по план  Peace а и тука всички ще стискаме палци  Praynig Heart Eyes

аз тука с мои си грижи се занимавам, нали ми откриха стрептококи на микробиологията, а не искам да пия антибиотик и сега проучвам какви са рисковете  Tired май трябва да се изследвам на друго място, да съм сигурна поне , че има такова нещо  Thinking направо ми ... .... тва изследване и този проблем, вместо с трепет и/или спокойствие да си чакам раждането, аз се занимавам с глупости  #Cussing out

# 103
Здравейте, сладурки! Влизам само да се запиша, а по сле ще чета и отговарям. Днес от 16 ч. сме на преглед да видим дали бебка има намерение скоро да излиза и колко е пораснала от предния път. Утре по обяд пък съм на дерматолог в Медицинска академия  newsm44 Това е засега от мен, по-късно ще ви пишя пак  Heart Eyes

# 104
Браво на малките мъже Laughing отчитат се подобаващо Peace
  Честито на всички мамчета,да са им много послушни малките момчета и само радост да им носят!

Бързо възстановяване на мамчетата  bouquet
  Добре завърнали се и на мамчетата у дома!
  Ели не се отчайвай още,с повечко течности и чайчета за кърмачки смятам,че ще стане Hug
  shareez ами то положението и при мен е така и след последният преглед в който само сестрата ме мери и тегли,а доктора дори здравей не ми каза,вече не ходя Naughty
 Сега си ходя при моята в родилното тя си ме следи там и ми прави запис на тоновете,а за видеозона ме прегледа и каза,че главата е в готова и може да се ражда.
  Иначе за баткото майка ми си е вкъщи,така,че по всяко време може да дойде.Ако е нощем даже мисля да оставя мъжът ми с детето,то и да дойде с мен само до портала,няма смисъл да го разкарвам.Е поне първият път отидох сама,че той беше нощна и имам опит Wink Laughing

Мамчета и едно въпросче имам Какво лекарство ви изписват за профилактично изчистване преди раждането?
   На мен ми даде докторката Клотримазол,но нямаше голям ефект и пак си имам течение #Cussing out
      Сега ставач,че мама ще ми носи дрешките за бебето които са от баткото да ги подреждам вече в шкафовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт