Бебе Юнче май с играчките скучае и иска с мама и тати да играе!

• 27 733
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
За захранването и проходилките вече се хванахме, Били. Изпуснала си сеира.  Joy
Виж сополите не сме ги разнищили. Аз моята щерка я пускам сополива и кашляща на градина, стига да няма Т. Ми така де, те и другите така си ходят. Да изгражда имунитет.  Laughing

# 76
Като казахте много жени на едно място, гледате ли Сървайвър Laughing?

# 77
  • София
bubolina06 аз бях по същият на4ин- ПКК ми показа супер висока утайка- 5 пъти над нормата. и пих Клацит. и си кърмих. казват 4е при пове4ето антибиотици няма проблем,но все пак се консултирай с педито си преди да пиеш АБ. ина4е и аз се 4удех къде е това възпаление и как се разбира и казаха 4е трябва да се направят детайлни изследвания на органи който се подозират 4е може да дават възпаление - примерно - да се проведе консултация с УНГ, да се видят бъбреците, може да е от зъбите, синузит... но това е специфи4но за мене де. т.4е пий нещо и спокойно. нещата ще се оправят.
и този дето ти е казал да спреш а къмиш можеш да го застеряш. абе тези доктори са за убиване.

ох аз днес съм от ранобудните. будна съм от 7.30. малката я кърмех тогава, оставих я уж заспала но нея явно я боли коре4ето  и от въртенето и пъшкането се събуди и до там. към 9 станахме да смениме пижамата и да се измиеме,  памперса ни беше 270грама!!!!!!!!!. мога да убия с него някого:)) ама аз не го сменям нощно време и затова.
но пък с ранното ставане намазах- пратих тати да ми вземе закуска:))))) той пък взе 4е се върза:) голям ми е сладур.

тони мила не се притеснявай 4е ще дохранваш. не е нещо ужасно. освен това дай боже в един момент да не се налага да се дохранвате и да си останете пак само на кърма. сигурно и нас това ни 4ака другият месец, но аз съм свикнала с тази мисъл и ве4е не се притеснявам.кураж!виж коко мами са само на АМ и са си супер бебопците им.

ели 24 - да измериш температурата под мишницата на бебо не е хи4 трудно,а з само така я меря.просто слагаш термометъра и го държиш няколко минутки. моят по4ва да пищи като е достигнал постоянна температура.т.е измерил я е.  тези термометри биберони ми казаха 4е не мерили верно. и затова не си взех. ама сега не ме бийте 4е така си ми казлаи моля ви!

хехе Малта винаги е било така. така 4е не се засягай. гледах те ли снощи Биг Брадър? там Милен Цветков каза нещо много вярно - мом4етата веднага се събраха, обединиха и по4наха да си говорят дружно а моми4етата се разделиха на групи4ки по 2-3 и по4наха да се теглят:))) ко да направиш оба4е. важното е да сме живи и здрави. аз винаги так си казвам:)

Целувки от нас!

# 78
Като стана дума пак за хомеопати, една тема, където можете да потърсите препоръка за класически такъв.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328577.0

Аз от моята в Бургас съм доволна. Вече 2-ра година поддържааме връзка от разстояние. Много разчитам на нея.
За Варна също имам наблюдения.

# 79
  • И аз не знам къде...

dari75, кое е това хомеопатично? Да не е Хамомила? Аз и друг път съм писала, че не се пият току така хомеопатични. И твърдението " поне няма да навреди " хич не е вярно. Може и изобщо да не му помогне, ако не отговаря на неговата конституция. Ако си решила да разчиташ на хомеопатията, по- добре се свържи с хомеопат класически и проведете интервю. По принцип Х лекарство се дава еднократно. Нищо че на опаковките с гранулки, които ги продават в аптеките пише обикновено 5 гранули 3 пъти на ден. Кога започва да действа дадено лекарство зависи от случая, човека и дали е уцелено правилното лекарство.

Е, сега ме шашна  Confused! Даго спирам ли? Лекарството е Дентокинд и е специално за нервност и болки при никнене на зъбки. Има Хамомила и беладона. И разни други, но тези са основните. Педи ми го препоръча. Тук читав хомеопат май няма  Naughty! Много хвалеха една, но май и тя ще излезе че не е много читава Crazy!
 Ако детко се усмихва по-често, дали е признак че му понася? Уф, само питам  Embarassed!

# 80
Не се шашкай. Simple Smile Аз бих го спряла. В хомеопатията се помага на организма да се справи с проблема с точно определен моноелемент: например само Хамомила, само Беладона или както е сега Ясен само Калкарея. Тя не лекува. Такива "коктейли" като Дентокинда и сиропчето Стодал са несериозни. А на педито бих се доверила относно хомеопатията, ако е изкарала 2-годишния курс към хомеопатичното общество.

# 81
Добро утро и от мен Simple Smile

Ама много скорпиони тук Simple Smile. И аз съм един от тях.

Последно се оказа, че не е мастит. Пия си сега антибиотика, кърмя си, пък ще видим. Сутрин от два дена се дера като магаре, може просто да съм настинала, знам ли, въпреки че през останолото време нищо ми няма, само този задух. Някои от лекарите казаха, че може да е на нервна почва или пък след бременноста белият дроб да си идва на мястото и от там така да ме задушава.

За дохранването - и аз от 10 дена започнах вечер да я дохранвам. Даже какво ти да я дохранвам, по-скоро я дохранвам с моя кърма , а си изцоква 90 АМ. Нямам нерви иначе. Вечер кърмата намалява и тя като вижда, че не тече са едни ревове, писъци. Кофтито е , че заспиваме само на гърда. Така, че я чакам да се наяде с АМ и после и давам биберона-цица да отнесе плувката. Забелязях, че откакто вечер е на АМ спи по повече. Сутринта в 6, например яде от мен (ама то сигурно  АМ още от вечерта действа), защото още спи това дете. Направо ми идва да го събудя.

Bunnie,, същата работа съм и аз. Търча от кабинет на кабинет, като халтава. Да се изключвали органите един по един. Не ме питай как жонглирам с тези ходения и детето. Единият път за малко да я взема в кенгурото и да ходя кръв да ми взимат, защото нямаше на кой да я оставя.

Чао от нас  Two Hearts

# 82
  • Вече в моята си приказка...
Добро утро, момичета!
И аз съм от раннобудните - станах в 7.30, за да приготвя Ивайло за градина. Тя и Калина се ококори. Преди малко заспа...
Спряхте да обсъждате темата за този накрайник на прахосмукачката, който издърпвал секретите от нослето на бебето, а тъкмо ми стана интересно. Честно да си призная, нищо не ползвам за нослето на Калина. То и с Ивчо беше така - струва ми се, че тези неща, като помпички, които сега се ползват за почистване на ноздричките /забравих как се казваха/, тогава не бяха така популярни и не съм взимала. Сега видях подобни в една аптека, чудя се дали да си купя... newsm78

Ох, какво ми става незнам! Сто пъти писах и сто пъти трих мнението си. Това време ми влияе ужасно  #2gunfire. Добре, че не вали - смятам да излезем за малко...
И аз си кърмя все още навън. Студено, не студено - това е!

Да питам, на всички кърмещи майки ли им дойде цикъла?

Да ви кажа на Калина, когато трябваше да й сложим ваксината, докторката ни изпрати да купим свещички. Преди инжекцията й постави една в дупето. Изчакахме малко и тогава сложихме ваксината. Каза ни отново да сложим вкъщи ако стане кисело детето, плаче повече от обичайното или не иска да спи. Но не се наложи.

И на Калина /като на Христомир на Малта/ ортопеда, при който я водихме, каза, че ябълките на крачетата й са като за 6-месечно бебе. Употреби някакъв термин, но така и не го запомних. Каза още, че не е опасно, а много добре било. Да, това го спомена след като я гледа на ехограф.

# 83
Да питам, на всички кърмещи майки ли им дойде цикъла?
Не. Моят цикъл вече ме забравя 2-ра година.  Joy

# 84
Добро утро, мацки! Simple Smile

Днес Йойо става на цееееели 3 месеца и по този повод почерпете се с по едно парче тирамису!  cook

Жалко само, че пак вали навънка, искахме да я изведем ама ще ни се размине. Tired
Мира, аз още нямам цикъл. Wink Ама хич не ми и трябва.. Онзи ден на 23ти септември точно преди една година ми беше последният. Някъде в първите дни на октомври сме създали нашето малко съкровище. Heart Eyes
Ние още не сме ходили на ортопед. Питах педито, тя измънка нещо, че той бил само един Shocked за цяла Варна ли, не разбрах, и така и не ми даде направление. Ще взема да потърся и да я заведа. Мами-варненки, дайте препоръка ако познавате добър ортопед в града. Hug
Гале, аз на директното излъчване гледам Биг Брадър, а пък Сървайвър и Денсинг Старс си ги свалям от Арената и ги гледам на другия ден. Mr. Green Да живеят торентите! newsm68

# 85
Мимченце, най-добре да отидеш на частно за ортопеда. По ЗК и без това няма ехограф, а това е най-важната част от прегледа, за да се установи дали няма дислокация на ставите. Доколкото знам ехограф има само Д-р Райков, мед. ц-р Плюс /или Пулс, не съм сигурна/ ул Раковска 23 /зад Общината/. Обаждаш се на рецепция и си запазваш час. Телефонът е 643333. Прегледът е не повече от 15 мин Peace

# 86
mimchence, аз бях писала преди за ортопед във Варна. Май Инчето пита в началото на лятото.
Дам даже тогава веднага след мен ти си писала.  Laughing

Нищо де, айде пак ще го копна, какво да те правя  Simple Smile:

Ето намерих го: д-р Димитър Райков / ортопед-травматолог /
Последно преглеждаше миналата година август в Медицински комплекс " ПЛЮС ".
ул. Раковски 23 / това се падаше някъде зад Общината /
тел: 643333
гсм: 0888 814 515

www.raikov.dir.bg

Аз съм много доволна от него. Водила съм Маги при него като бебе, после като проходи и на 3год.

Писали сме с Гали заедно.

Да ти е жива и здрава щерката, mimchence. Един ден да е най- добрата в латино танците.  Simple Smile

# 87
mimchence защо направление. В пловдив това не се покрива от здравната каса. Аз дадох 30 лв за преглед  newsm78

# 88
Като стана дума пак за хомеопати, една тема, където можете да потърсите препоръка за класически такъв.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328577.0

Аз от моята в Бургас съм доволна. Вече 2-ра година поддържааме връзка от разстояние. Много разчитам на нея.
За Варна също имам наблюдения.

Вери кажи за хомеопат във Варна. Като ни замъчат зъбките да го посетим.

# 89
На скайп. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт