Бебе Юнче май с играчките скучае и иска с мама и тати да играе!

• 27 739
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • И аз не знам къде...
Да питам, на всички кърмещи майки ли им дойде цикъла?
Не. Моят цикъл вече ме забравя 2-ра година.  Joy

Нещо не ми излезе сметката  newsm78! Не че е важно, но се впечатлих, а пък както и го смятах ..............  Абе, счетоводител  Embarassed!

# 91
Що така, Дари, не можеш да го сметнеш?  Laughing Аз също съм по сметките. Последно ми дойде на 1-ви септември. Цяла година си врътнах без цикъл, че и 2-ра почнах.

# 92
  • София
На Марина нещо не и хареса много пюрето. Една лъжичка едва хапна - все излизаше от устата, чудеше се какво да го прави това новото нещо в устата си, после като и дадох млякото първо взе да предъвква биберона - ошашка се детето.
Но утре надявам се да е по-добре.

Я да питам има ли други като мен от мамите със секцио. Ужасно ме сърби понякога белега от раната. Направо ме побърква.

# 93
  • Вече в моята си приказка...
Мимченце, честити 3 месеца на Йоанка-бузанка! Да ти е живичка и здравичка, много да те радва и да те слушка!

Честито и на другите бебчовци, които празнуват днес!

И аз не си взех направление за ортопед. Водих си Калина на частно, 20 лева платих с ехографа. Докторката, при която я водих, работи в клиниката /или каквото е там/ в Горна Баня. Похвалиха ми я /ама кой ли го интересува за Перник Blush/

marvele, и мен ме сърби операцията, ама ми е и неприятна за пипане, по-точно неприятна ми е, заради това, че нямам усещане там... Как го обясних само! Embarassed Ох, днес не ми е ден!

Калина още не е готова за захранване... Няма нито един признак за това!

# 94
Честити  месечинки на Йойо и Марина!Да растат здрави,обичани и мооого щастливи!!!

Били Hug

marvele , мен не ме е сърбял никога, и предишния път също, що не отскочиш до доки да го види, иначе и на мен ми е леко изтръпнало, но с времето преминава Peace.
Ние от понеделник почваме със захранване, педи каза картоф и морков омешано , да не е само картоф newsm78, а каза че може изобщо да пропуснем кашите че доста сме едрички за 4 мес.

Днес ни мериха - 7420, 64см, сложихме и втория пентаксим, педи я намери здрава Heart Eyes

Да ви питам предлага ми ваксина срещу ротавируси, ентеро и гастро...дали го запомних...някоя от вас ще я слага ли - Rotarix? Проблемите с каката ми почнаха след прекаран ентеровирус и сега се чудя да се презастраховам ли, пък е скъпичка 145лв...помагайте Thinking

# 95
  • София

Да питам, на всички кърмещи майки ли им дойде цикъла?

На мене не ми е дошъл.АГто ми каза 4е докато кърмя може да не се появи въобще:)

# 96
Я да питам има ли други като мен от мамите със секцио. Ужасно ме сърби понякога белега от раната. Направо ме побърква.

Побърква ме този сърбеж, но ме е страх да чеша  ooooh!. Аз исках да попитам имате ли врастнали косъмчета в шева и ако да, какво правите с тях  newsm78, аз имам 2 .

# 97
малта,поема се от эд.каса прегледа при ортопед.аэ водих малката при др.Чолаков в една клиника до второто колело на панаира но не си спомням името,има и ехограф

# 98
  • И аз не знам къде...
Що така, Дари, не можеш да го сметнеш?  Laughing Аз също съм по сметките. Последно ми дойде на 1-ви септември. Цяла година си врътнах без цикъл, че и 2-ра почнах.

Бе щото реших, че са две пълни години  Embarassed! Та затуй не ми излезе сметката  Peace! Гледам да си кърмила каката, ама няма! Тя на 4 години! Абе впечатлявам се от разни неща и изпадам в "творчески" размисъл  Joy Joy Joy!

# 99
 newsm09 newsm09 newsm09 На мен ми каза педиатърката, че не се поемало от здравната каса. Е ба*ти и тъпата овца е тая. ЕЕЕ не....

# 100
  • София
Малта, онзи ден като бях на кола маска, козметичката ми, която по принцип е много предпазлива смело мацаше и върху белега, така че явно подлежат на третиране космите там. Ама сама не бих чоплила все още.

jenik, аз веднъж отидох на училище за бременни и там представиха тази ваксина. Естествено много я хвалиха. И аз си мислех скоро дали да не я сложим, ама верно много скъпа. А ти мислиш ли, че може да има връзка вируса и при каката и после развитието на нещата? Може би някой наистина свестен педиатър би могъл да препоръча дали да се прави тази ваксина - да даде обективно мнение.

# 101
И на мен не ми е дошъл още. Последният беше преди 13 месеца.. Дано  и не се появи скоро. Laughing

Мимченце, честита месечинка на бузанка-йоанка  bouquet.

Колкото до сърбежа на секциото - на мен като ми прокървя в 2рия месец доста изчеток за въпросните рани. Във форума даже намерих цяла тема за сърбежа на раната. Доста момичета споделяха, че ги сърби - някои даже и до година след секциото. Това означавало, че раната зараства. Моят лично не ме сърби.

И аз искам да ви питам - ще слагате ли Ротарикс

# 102
Йойо, Марина  Честити Месечинки!!!

Днес бях на консултация. Пак малко се изнервих, дадоха ми час, заедно с болни деца, баби и т.нт. Както и да е, не успяха да измерят височината колко е, а кантара показа 7150 гр  Confused хммм. 450гр за 22 дни. Малкия яде по 7 пъти на ден и пак не наддава и не ака. Вече на доктори нямам вяра, едната казва -дохранвай, другата - давай лекарства и така и не знам какво да правя. Днес пак му е 5 ден с неизцапан памперс. Другата седмица ще го водя да му бият пентаксим, ако няма напредък, може и да почна пюрета, колкото и да не искам, така не става просто. А детето не иска да яде повече, пробвах на няколко пъти да изцедя след хранене и да му дам остатъка, веднъж само си изяде порцийката, иначе само си играе и си чеше венците с шишето за кратко, а после почва да реве и да се дърпа. Не е гладен, а май не яде много, може и да изцедя след обяд да видя колко е точно, че вярно съм се притеснила яко вече.

И аз съм в отбора на навършена една година без цикъл, гинеколожката ми каза да го чакам след около месец. Гледа нещо по лигавицата на ехографа, знам ли...

Малта, прегледа се поема, да, ама ако ортопеда работи със здравна каса и му занесеш талон. А то май малко са такива, ако ги има изобщо. Мамите от Варна например разправяха, че тук всички са платени.

# 103
  Благодаря на всички за пожеланията!  Hug

Ние бяхме на консултация и се оказа че сме качили само 300гр, но пък 4 см сме порастнали. Педи каза, че всичко е наред пък на мен ми се виждат малко тези 300гр за 1 месец, а си яде нормално и не е заслабнала. Да се надяваме да качи повече за следващия път.
  Аз също бях с хрема и болно гърло, както и каката, но вече сме добре. Бебето за сега е здраво  Praynig

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 13:31 от daniela nikolova

# 104
Здрасти и ние днес ще чукнем трета месечинка,обаче картинка така и не се научих да слагам  Embarassed!Затова честито на Марина и Йоана   bouquet !
Мене шева си ме сърби още от първия месец и въобще не му се притеснявам да си го почесвам  Laughing.Ама и той едва вече се забелязва!Има все още една бледо розова чертичка около 10см. дълга и това е.Косъмчета ми израстват от време на време по него ,но ги махам без проблем с епилатора  Peace.
Цикала не ми идвал от 11.09.каква дата само.Така че и аз 2-ра година карам като Вери.Надявам се още да се позабави   Wink!
На ортопед още не сме ходили.Добре,че стана въпрос та да я питам наща доки   Naughty.Иначе при нас ново няма освен,че много сме се разприказвали напоследък,а и открихме,че имаме  език и само се рови из устата.Другата седмица сме на преглед и ще видим колко сме пораснали пък и да поплачем на 2-рия Пентаксим  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт