момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 546
  • 331
  •   1
Отговори
# 150
Сега направих справка, миналия месец са преведени на 01.04 - един ден нарушение.  #2gunfire

# 151
аз и днес нямам нищо,поне засега

# 152
Знаете ли нещо за интеграционните добавки? Утре е последния работен ден от месеца?

# 153
Някой тук в нашия край ми каза че трябвало да се подаде молба за интеграционните , да не би нещо да изискват пак .Утре и аз ще ида да видя дали са преведени.

П.П Преди малко четох закона това какво означава? : § 19. Членове 42 - 43 се отменят.

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 18:13 от gyulcem

# 154
  • гр.Гоце Делчев
gyulcem това означава ,че чл.43 се отменя и сега влиза в сила чл.8д интеграционните добавки вече са преименувани като месечни добавки.Аз ходих  още миналата седмица до социалните да питам дали трябва да се подаде нова молба,но те казаха,че няма нужда.Аз днес до обяд също нямах нищо преведено,следобед не съм проверила.Явно навсякъде закъсняват и накрая ще се оправдаят,че е заради промяната на член 43.

# 155
и тази сутрин пари нямам...Е те се уливат просто...На балните деца,парите за лекарствата да взимат....

# 156
  • Бургас
Някой ,някъде  въобще в страната да е изтеглил пари по чл.43?Пак сме като забравени от Бога!

# 157
чл.43 няма и в Монтана,то май никъде няма.Така е докато само мрънкаме по форумите,ще си правят каквото си искат. #Cussing out

# 158
  • GYM
зА Пловдив - има преведени детски. Интеграционни - никс Crossing Arms

# 159
Ееееййй, оляха се. #2gunfire
Сега чак на 3ти, в понеделник НАЙ-РАНО ще ги преведат... уйкенда няма да е. ooooh!

# 160
да май на 3 ти ще ги преведат и , то какво се получава ......после и на другия терети и .... демек и интеграционните , ще ги метнат е 1 месец назад Crossing Arms

# 161
Вчера се обадих на горещия телефон на въпроса ми "Защо няма приведени интеграциони добавки" ми се изсмяха защото им прозвучало смешно и след това ми обясниха че на 30,04,2010г СЛЕД ОБЯД чакат финансовият отдел на министерството до получи пари и ще ги приведе по банките а ние кога ще ги получим НЕ СЕ ЗНАЕ .

# 162
и тук ги няма все още направо се уляха с тези пари.

# 163
  • в моя свят
да май на 3 ти ще ги преведат и , то какво се получава ......после и на другия терети и .... демек и интеграционните , ще ги метнат е 1 месец назад Crossing Arms
Те по принцип са с месец назад,а сега ще станат с 2 месеца назад. Mr. Green

# 164
  • гр.Гоце Делчев
Така ще е докато си мълчим и едни и същи хора подписваме протестните писма

Общи условия

Активация на акаунт