момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 538
  • 331
  •   1
Отговори
# 135
  • в моя свят

аз си имам онлайн банкиране (за което м/у другото ми спират 12лв годишно), но ме е яд, че банките бавят парите... а по пощите се раздават навреме. Tired
Това не е вярно,банките нямат право да задържат пари за социални помощи.Още докато им ги преведът парите са по сметките ни.Относно пощите там паричките се взимат навреме,защото пощите имат договори точно на кои дати да се превеждат социални помощи,помощи за безработни,пенсии и т.н.От министерството нямат избор и за това там се получават навреме.Тези които взимаме по банков път обаче ни ги превеждат последните дни на месеца,защото с тях си запълват други дупки в бюджета,а законовия срок да си ги получим е в рамките на месеца.

# 136
me4ta22 , искаш да кажеш, че  парите /или на тези които ги получават по банков път/ въобще не са превеждани? Правилно ли съм те разбрала?

# 137
  • в моя свят
Да до вчера до края на работния ден не са били преведени.За днес нямам инфо,но през интернет си проверявам сметката и все още няма.Ако в банката има превод за социални помощи те веднага отиват по сметките ни.Това е което знам,че банките не са виновни за забавянето на парите.

# 138
  • GYM
А в Пловдив все още няма нищо- нито детски, нито интеграционни Tired

# 139
В София Община Подуене-Инвестбанкима само детски без чл.43
И днес го няма чл.43 Embarassed

# 140
  • BG
Момичета, днес с изненада открих, че са ми превели само 70лв по банков път  Shocked
Има ли други такива случаи?
Да, превели са само двойните детски, все още няма по чл.43. Peace

Много ти благодаря!   bouquet

За първи път ги превеждат така ... Нали уж сме излизали от кризата - какви са тези работи?!  Rolling Eyes

velvetvoice,  ooooh!

# 141
отчет-София-ДСК-чл.43 тц!

# 142
  • BG
И аз все още нямам ...  Thinking
Имам чувството, че ще ги преведат в последния ден на месеца (нали няма да са нарушили закона!!!  Close) !   #2gunfire

# 143
Не ми е ясно, точно с парите на нашите деца ли ще кърпят дупките в бюжета! Пък и може да е така, я виж колко сме много! Безобразие! fight

# 144
  • гр.Гоце Делчев
При нас също все още ги няма по бившия чл43,а сега 8д може да се оправдаят ,че е заради промяната и на мен също за първи път ми изплащат първо само двойните детски.Защо се учудвате не виждате ли,че се чудят какво да ни отнемат както спряха транспортните ,които бяха 2 пъти годишно,нищо чудно да посегнат и на тези,които превеждат всеки месец. #2gunfireЧудят се вече откъде да закърпват бюджета.

# 145
  • BG
Някак на нищо не се учудвам вече ... Само не ми е ясно ДО КОГА, в нашата мила родина, ще е хаос?!  Rolling Eyes
Чета за други страни където има политика, с която се подпомагат хората в неравностойно положение, имат място в обществото ...
Дано и ние някога да бъдем свидетели на същото управление и отношение, в страната си!  Praynig

# 146
  • гр.Гоце Делчев
Днес в 12ч. проверих,по чл.43 все още не са преведени.Има да си мечтаем да се оправят нещата в нашата мила родина 20 години все чакаме и още не сме дочакали.

# 147
И аз  още ги нямам по сметката .Е има време де още цели два дни кажи речи и ние пък какво сме се разбързали толкова.Боже  боже ще дойде ли някога ден когато тази наща държава да помисли за тези хора. newsm78

# 148
Аз нямам преведено нищо.Вече прекалявят.

# 149
 На 23-ти - само детските, друго нищо. Добре, че получавам SMS при всеки превод , та не ходя да вися постоянно на  банкомата.

Общи условия

Активация на акаунт