Super Slim

• 99 603
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
а какво ядете докато приемате супер слим?някаква диета пази ли се или някакъв режим?

# 106
Дами, преди време публикувах тема за вредните хапчета за отслабване

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657671.0

на ред 65 е Superslim – съдържа необявени лекарствени съставки sibutramine и phenolphthalein

Сибутраминът е забранен за продажба в Европа и САЩ, защото уврежда здравето, има смъртни случаи.
Фенолфталеинът при продължителна употреба води до увреждане на бъбреците.

По-важно ли е да сте слаби и болни, отколкото закръглени и здрави?!

# 107
Чудесно! Но за кой Super Slim става въпрос?
Аз не взимам от кйтайския, а от JK Fitness магазина за хранителни добавки. Предполага се, че в магазин който предлагат хранителни добавки, няма да има такива съставки?

# 108
Чудесно! Но за кой Super Slim става въпрос?
Аз не взимам от кйтайския, а от JK Fitness магазина за хранителни добавки. Предполага се, че в магазин който предлагат хранителни добавки, няма да има такива съставки?

Скъпа Мариела, аз от АПТЕКА на голяма верига си купих ABC Acai Berry, който е в същия черен списък, а ти се надяваш на някакъв магазин.. не знам ти кой Super Slim приемаш, нито колко вида са те, но обикновено търговската марка отговаря на един и същи продукт.

# 109
абсолютно,не разчитайте на това,че са от фитнес магазин и означава ,че са качествени-на същия принцип са Wink спрямо това,което бяхте писали по-нагоре.Всички знаем,че са вредни,но в действителност никой категорично не може да каже колко са вредни-на принципа на амфетамините са-свръх енергия,сърцебиене,сухота в устата и т.н.
Има доста информация,няма нужда от повече резюмета Wink
Всеки сам решава сам за себе си,но никой не може да отрече тяхното действие Wink

# 110
Момичета,в крайна сметка, какво ядете докато приемате супер слим?някаква диета пази ли се или някакъв режим?

# 111
няма диета,ядеш всичко,но те толкова ти убиват апетита,че може и да нямаш желание да хапнеш нищо с дни

# 112
Продават ли се в аптеките?

# 113
В Благоевград къде мога да ги намеря?  Rolling Eyes

# 114
по принцип с куриер се поръчват-предимно от София

# 115
Здравейте,до колкото разбирам от форума,никой не е бил приет в Пирогов или друг спешен център заради приема на тези хапчета.Информацията е полезна,но за хора които не пишат в Гугъл "хапчета за отслабване" а "вредни хапчета за отслабване".Същото е  някой да побликува линка на този форум във форума Ви за вредните хапчета за отслабване.Все пак не мисля,че тук има 10 годишни необразовани деца,че да не сме наясно с нещата..Явно на всеки действа различно.Никой не е тръгнал да ги пие без да се позаинтересува за тях.И да завърша ще кажа,че далеч не значи,че щом си пълничка си здрава!

# 116
Никой не е тръгнал да ги пие без да се позаинтересува за тях.И да завърша ще кажа,че далеч не значи,че щом си пълничка си здрава!
[/quote]

добре казано  smile3521

# 117
Има едни Супер Слийм в пакетчета и едни в кутия, кои са по препоръчителни?
Дайте линк   Wink

# 118
Едни и същи били аз си поръчах от тези в пакетчетата,а моята приятелка си поръча от тези в кутийката,разлика май нямат.

# 119
важно е да са ефективни Wink

Общи условия

Активация на акаунт