Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бебешко акне и как да се справим с него?
Как да предотвратя появата на стрии по гърдите?
Как да се справя с бебешкия рефлукс и кога трябва да спре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бебешко акне и как да се справим с него?
-
Как да предотвратя появата на стрии по гърдите?
-
Как да се справя с бебешкия рефлукс и кога трябва да спре?
-
Как да се справя с честите хранения на бебето и трябва ли да чакам указания от педиатър?
-
Какво е мнението за бюстния крем Mamma Donna?

Аз си ви чета понякога и предполагам разбирате защо.
Все пак ме чака същото като вас. Сега се намесвам да кажа нещо на Жужа и дано съм и от полза. Жуже, голямата ми дъщеря се обриваше по същия начин, когато я навличам много. От претопляне също се обриват така някой бебчета. А мисля че ти претопляш бебка, съдейки от един твой пост:
/
... сигурно не трябва така, но нищо не и навреди и като го почистих не се появи пак.
Но виртуалните почерпки не ги владея, простете ми 

Ние сме същия случай, моето дете е гладно
, почти 100% съм убедена вече. Не само слабото наддаване, а след като е висяла и уж яла 1 час, пищи с пълна сила и търси още. Или ако zаспи, след 5мин. е будна и отново търси и пищи.. И на мен ми се реве. Много исках да я кърмя, бях толкова подкована...Но това не се иzдържа, мъча си детето, а то мъчи нас. Не zнам zащо става така, мисля, че правих всичко както трябва. Но няма да продължавам така, това е садиzъм. Като иzцока едно шише така доволно се отпуска милото, че мъка ми става.. Не zнам, в четвъртък ще идва акушерката, но какво ли ще направи тя
Добре,че си бях в къщи! И от тогава през ден-два така тече-изведнъж доста солидно количество
,че моята принцеса става на 1 месец
Намаляват,но ги има.А за предпазването-преди години бях със спирала,обаче не бих сложила отново.С нея цикълът ми стана ужасно дълъг.И докато свърши,трябваше пак да съм с превръзки /досадна работа/.Не мисля да пия хапчета,нито пък свещички/с тях се разпенвам и се чувствам като съдомиялна
/ Ще я караме на прекъснат полов акт
Пък тя и т е заспала явно и в 9 нададе вой отново!!Лелеее бебешка му работа ама с баща и ще се избием някоя нощ!!Така сме изнервени и недоспали и каквото се сетите
А спирали и тем подобни не искам а и все пак ми е първо дете...