Със есенна премена,нашите цветя ,тръпнат и очакват ,зимата сега !!!

• 44 688
  • 561
  •   1
Отговори
# 210
Чародейка, Козунак честит празник и от мен момичета.
Желая ви дълъг семеен живот, много здраве, щастие и успехи.
И знайте, че щастието не идва само, то трябва да се гради.
Дано да изградите едни прекрасни семейства.

# 211
Козунак Чародейка честита годишнина .Желая ви много щастие късмет и любов  newsm51

# 212
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Чаро честита годишнина и от мене (малко на патерици  Mr. Green1dating luvbed  loveuuu

Благодаря ви момичета за оценката на цветята ми  Heart Eyes Калатеята Илиан ми я избра и драцената  Sunglasses.

джиджи биджи беджито първо albenap ми го топна в началото на август, преди три седмици ми го даде беше на половина много бързо пораснаха корените. Май и хванах цаката на бенджитата  Whistling .
А пипето може и да съм я приполяла довечера ще пробвам да я спася като сменя почвата.

ПЕТЯ,сади смело бенджамина! А цветето от колежката много ми прилича на хоя/восъче/.
Петя,
За мен също това, което си показала, е хоя/восъче. Как ми се иска и аз да имам - от най- простия вид даже!
Много са му малки листенцата, ако има такъв  newsm78. Интересното е , че трябвало да пусне корени в тъмна чаша (обратно на логиката) и съм го виждало при шефката (тя го дала на колежката и тя го споели с мен), че е почво покривно като фикус пумила  Thinking

Деси още не мога да ти кажа точен час за утре, довечера ще ти пиша или ще ти звънна, но сигурно ще бъде следобед.
Ти като посади пахирата малко клюмнаха ли и листата  newsm78. Сега над моята треперя  Rolling Eyes.

Албенка за трилистника още си правя оглушки  Whistling .
Все пак evelinar благодаря за трилистника.   bouquet
Да пуснете снимки от срещата със Пазя го въф тайна!  Mr. Green

джиджи биджи свекърът ти е слънце, не че моят не е. Като се замисля моят свекър разбира повече от моята свекърва в градинарството  Laughing.

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 08:14 от aitep

# 213
Dayli, листата на моите грудкови бегонии окапаха преди да стане студено. Не знам дали въобще им е останало нещо отдолу. Sad
Ето малко сничици от мен:

Тази орхидея е магазинска, но много ни хареса и я снимахме. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217997&pid=8025755

минзухарчетата от село. Свекърът ни извади цялото купче  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217997&pid=8025757

диви цикламки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217997&pid=8025759

ей така ни изпрати тати свеки -:mrgreen: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217997&pid=8025761

и дифенбахията http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217997&pid=8025761

Благодаря ти  Hug! Моите са бегонии рекс. Много грозни станаха- без листа, не знам дали въобще ще изкарат пак. Май ще се откажа да ги отглеждам вече  Sad.

# 214
  • Русе
Честити годишнини на Козунак и Чародейка (с малко закъснение).
Чаро, случайно ли е разминаването в лентичакта ти  Rolling Eyes
Е и това ако не е съвпадение ,ние днес правим 9 години брак  Heart Eyes

Заедно от ... 8 год. 2 мес 6 дни

# 215
Dayli , бегония рекс не е от грудковите. Аз лично 2 такива уморих. Тази пролет подарих една на приятелка. Първоначално и се появиха едни кафяви петна по листата. После окапаха /почти всичките/, но сега е тръгнала. Не бързай да отписваш твоята. Не знам дали с поливането не бъркаме нещо. Да не и идва в повече водата  newsm78 Пробвай да я поливаш като позасъхне пръстта. Тя и без това няма сега листа и не може да се разбере кожа е "жадна", та ако има живи корени отдолу, да не изгният от преполиване.  Hug
Чаро, Честита годишнина и от мен, с малки патерички Embarassed Дълъг и щастлив семеен живот Ви желая   loveuuu

джиджи биджи свекърът ти е слънце, не че моят не е. Като се замисля моят свекър разбира повече от моята свекърва в градинарството  Laughing.

И моят така  Mr. Green
А за бенджамина, значи ще чакам още...от 3 натопени клончета, само на едното му се появиха бели пъпчици..
Значи за пиперомията, да очаквам да стане като твоята сребриста  Thinking Хм, чудна работа. От червени листа...

Джиджи-биджи невероятна орхидея  #Crazy  Искам и аз такава  Wink   А багажникът е един път - пълен с красоти  Simple Smile 

Тинки уинки, май в бриколажа във Варна я снимахме. Ако има кой да ти я вземе.... Мисля 28.50 и беше цената /ако не с левче от горе newsm78/.
Аз си пазех правото за една друга красавица - фаленопсис...Бяла с напръскани лилави петна, но докато се намиткосваме, магазинчето беше затворило. Така, че останахме и без нея Rolling Eyes

# 216
  • Виена
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Първо(с малко закъснение  Blush) да честитя годишнината на Козунак и Чародейка  Hug.
джиджи биджи,винаги така да те изпращат  Hug.Много мило ми стана,като видях снимката.Навяха ме спомени...Когато бях малка и си ходехме на село,баба и дядо винаги пълнеха багажника на майка и татко с цветя,плодове,зеленчуци....А сега къде ме отвя живота.Тук си нямам село,няма баби,няма никой  Rolling Eyes.
aitep,много ми хареса фикуса ти  Heart Eyes.Мъжът ми от кога ми мрънка,че искал и той такъв.Едно време майка му имала,и много му харесвал.Ама не стават ли много големи?А аз място за големи цветя вече нямам  Blush.Имам чувството,че ще стане много претрупано в къщи.
Днес мислех да си засаждам клонката от Бенджито,която си чупнах от един магазин.Мислех си,че има големи коренчета.Но това беше,докато не видях тази от снимката на aitep   Embarassed.Ще трябва сигурно да чакам поне още месец.

# 217
Здравейте , случайно научих за темата много се радвам ако ме приемете сред вас . Аз съм един любител на цветя която не може без тях  Wink сигурна съм че всички сте така .

# 218
Добре дошла,gyulcem !Сигурно имаш много хубави цветя.Ще чакаме да ги покажеш!
 Tedito_799 ,ей тези мъже!Мислех,че е само моят и на aitep .  Grinning Обаче фикусът наистина е много хубав и ако имаш място зарадвай мъжа си.Предполагам, че става голям като обикновенния фикус еластика, но за това ще му трябва доста време.
 Между другото, ПЕТЯ, моя трилистник има издънка, която мога да ти подаря като отрасне Wink Laughing

# 219
Здравейте ! Писах и в темата за градинарството, но да попитам и тук - някой да има представа защо изсъхват краищата на листата на клена ми? И какво мога да направя? Това ми беше любимото растение в градината, имам го от три години и есента става с разкошни червени листа, ако ми умре....  Cry   Пускам ви снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287642&pid=8033625
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287642&pid=8033644

# 220
gyulcem Добре дошла при нас   bouquet Разбира се, че те приемаме чакаме с нетърпение снимки на твоите цветя.
Tedito_799 ,ей тези мъже!Мислех,че е само моят и на aitep .  Grinning Обаче фикусът наистина е много хубав и ако имаш място зарадвай мъжа си.Предполагам, че става голям като обикновенния фикус еластика, но за това ще му трябва доста време.
 Между другото, ПЕТЯ, моя трилистник има издънка, която мога да ти подаря като отрасне Wink Laughing

aitep,много ми хареса фикуса ти  Heart Eyes.Мъжът ми от кога ми мрънка,че искал и той такъв.Едно време майка му имала,и много му харесвал.Ама не стават ли много големи?Днес мислех да си засаждам клонката от Бенджито,която си чупнах от един магазин.Мислех си,че има големи коренчета.Но това беше,докато не видях тази от снимката на aitep   Embarassed.Ще трябва сигурно да чакам поне още месец.

Наистина тези мъже  hahaha т.е тези свекърви имат по едно цвете и синовете и все го запомнили  hahaha . Трябва да пуснем анкета ''Любими цветя на съпрузите ни от детството им''

Теди и Албена не знам колко големи стават, в Габрово срещу автогарата има една аптека и там има не е голям, но е разклонен явно му прекъсват върха  newsm78 .

Албена може да ми дадеш трилистника като поотрасне малко  Mr. Green , даже няма да спира растежа на големия. А аз ще чакам монсерата да си изкара издънка. Беше тръгнала една, но когато му сменях пръстта (който преполива с бира  Sick) и спря, но ще изкара.

Теди както писах по рано хванах ''цаката'' на пускането на корени на беджито  Wink .Трябва да са в прозрачна чаша, много тънка и на темепература около 20 градуса. По рано ги държах на хладилника, а там е много топло и изсъхваха. За три седмици корените пораснаха двойно  Mr. Green
И моят така  Mr. Green
А за бенджамина, значи ще чакам още...от 3 натопени клончета, само на едното му се появиха бели пъпчици..
Моята свекърва дава акъли като агроном, но действията са обратните. Но като дойдат у нас свекървата и етървата ги шашкам с цветя  Shocked Shocked Shocked Илизат по терасите и очите им шарят. Веднъж видяла, че имам мушкато с бяло по листата и сочи шареният плектрантус като казва на етървата това е мушкато  hahaha hahaha .  От тях скоро си начупих циганчета и восъчна бегония (забележете, защото са били едногодишни ще ги хвърлят  Shocked ) и свекървата "а те няма да станат, защо си чупиш" Малко отклоних темата  Wink спирам вече.

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 13:15 от aitep

# 221
     Момичета, още веднъж благодаря за хубавите пожелания!   bouquet
     gyulcem, добре дошла!  Hug И давай снимки на цветята.  Grinning

# 222
Здравейте!
Ето снимки от срещата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292358&pid=8040443
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292358&pid=8040361

А ето и моите цветя (вече по-нормални снимки): http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292358&pid=8040380

Нещо не мога да подредя албума както искам, по-късно пак ще се пробвам.
Пазя го въф тайна!, благодаря за цветята!   bouquet

Козунак, честита годишнина на патерица!   bouquet
gyulcem , добре дошла! Hug

# 223
evelinar Пазя го въф тайна поздравявам ви за срещата   bouquet Браво!
честити придобивки  Mr. Green
Много сте готини  Wink.

evelinar След новите снимки мога да констатирам, че цветята ти са готини  Wink 

Албена с Деси още не сме се разбрали за час за утре така че, ако имаш свободно време ела  Mr. Green . Ще пишем допълнително  Wink .

# 224
ПЕТЯ,няма да мога утре. Ще пътувам. .Ако искате се договорете с Деси в коя събота от месеца да се събираме .Така ще можем предварително да си планираме срещите. А на вас ви желая приятно прекарване утре  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт