Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 883
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз днес си получих пратките от 22 и 25.09 Laughing

# 241
  • Габрово
...Лошото е, че досега май никой не е получил мейл, че продължават БД и май на 10-ти приключва промоцията. Днес получих мейл с код за 10% намаление, но друго си е БД Confused...

Мисля, че пак ще я удължат в последния момент - предишния път беше точно така, даже май беше 1-2 дена след изтичането на предходния период  Whistling

# 242
  • гр.Варна

Явно нещата си идват, но трябва да се почака доста, а тъкмо ги набедих, че са несериозни и се бях зарекла да не пускам повече нищо.

И аз потвърждавам-идват си, по-бавно .Няма нужда да създаваме напрежение.Просто всеки го обхваща паника,че поръчката закъснява,но после забравя да се похвали,че е дошла  Wink . Получих и моята поръчка,шипната на 15.09 .И честно казано от качеството на продуктите тук съм по-доволна ,в сравнение с това,което получих от Ягодка.Едновременно бях поръчала фон дьо тен на Ланком и в Ягодка и в Фрагрансек -в Ягодка конзистенцията е ужасна,явно е стар,а тук е о.к.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 15:10 от marianik

# 243
Получих пратката от 22.09. Дърти Инглиш на Джуси Кутюр за съпруга ми.

# 244

Миналата година бяха намалили 500 парфюма с 50%

Ох, много се надявам пак да има такова намаление в Ягода. Сега си погледнах мейлите, парфюмите, които купувах миналата година от това намаление са поръчани след 24ти октомври. Предполагам, че намалението е почнало към 20ти.

# 245

Явно нещата си идват, но трябва да се почака доста, а тъкмо ги набедих, че са несериозни и се бях зарекла да не пускам повече нищо.

И аз потвърждавам-идват си, по-бавно .Няма нужда да създаваме напрежение.Просто всеки го обхваща паника,че поръчката закъснява,но после забравя да се похвали,че е дошла  Wink . Получих и моята поръчка,шипната на 15.09 .И честно казано от качеството на продуктите тук съм по-доволна ,в сравнение с това,което получих от Ягодка.Едновременно бях поръчала фон дьо тен на Ланком и в Ягодка и в Фрагрансек -в Ягодка конзистенцията е ужасна,явно е стар,а тук е о.к.
кога си получи пратката от 15.09, че и аз чакам една шипната на 15.09, и една на 18.09, не искам да се притеснявам, защото досега сигурно съм направила десет поръчки и е нямало проблем, но знае ли човек Thinking

# 246
  • Габрово
Уффф, най-сетне са ми шипнали поръчката от преди седмица и нещо Rolling Eyes Предполагам, че забавянето е било заради едно липсващо вече виалче ooooh! Добре, че не ми отказаха цялата поъчка, а са изпратили останалите неща, сега да видим дали ще ми върнат 2,95 Money

# 247

и как е опиши го  че и аз му се чудя. Thinking

и аз получих от 22,23 и 24 и съ м предоволна

# 248
  • гр.Варна

кога си получи пратката от 15.09, че и аз чакам една шипната на 15.09, и една на 18.09, не искам да се притеснявам, защото досега сигурно съм направила десет поръчки и е нямало проблем, но знае ли човек Thinking

днес я получих. Погледни си в ORDER STATUS.Там е описана всяка поръчка.Пише кога е шипната.Но след това с малки букви пише кога реално е тръгнала .Аз имах две поръчки шипнати на една и съща дата ,а бяха тръгнали с разлика от 5 дни.Това може би също има значение  newsm78. Ще си ги получиш и ти . Аз пуснах още една поръчка - сториха ми се изгодни тези :
http://www.fragrancex.com/products/_sid_ORWPT25__products.html ( 2.5 oz  за  $19.95)
http://www.fragrancex.com/products/_sid_BWRT__products.html (3.4 oz за $18.95)
http://www.fragrancex.com/products/_sid_BBM34T__products.html

# 249
  • София
Момичета, най-сетне и на мен ми върнаха парите за неполучена пратка от юли месец:

Dear Ralitsa Iotova,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover $47.25 USD and this amount has been credited to
you.  Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

Laughing Laughing

Изводът е - плащайте чрез ПейПал и си търсете правата. Имайте търпение! Simple Smile

# 250
  • Варна
Получих си Бурберито от 12.09 ... да внеса успокоение се надявам за забавените пратки.
Плащам през пейпал и не се притеснявам, ама пусто нетърпение.... Grinning

# 251

и как е опиши го  че и аз му се чудя. Thinking

и аз получих от 22,23 и 24 и съ м предоволна
Хубав е много. Очаквах много силен, но за фен на Ангела на Тиери Мюглер не е силен. Хубав, за мен леко старовремски, но много мъжествен. Аз харесвам и ползвам въобще парфюмите на Джуси Кутюр и този не ме разочарова.

# 252
АЗ направих и втората си поръчка.  Party
Имам мейл потвърждаващ плащането, но я нямам в хисторито. Чак като я шипнат ли се вижда там?  newsm78

# 253
да, вероятно и ще получиш мейл, че е шипната.
Ох аз съм решила временно да се въздържам от пазаруване, че не мога да смогна да си нося парфюмите... Embarassed

# 254
Моята от 8,09 я няма утре пак ще ходя до пощата да проверя.дано и моята да пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт