Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 883
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 225
Tanya2707 то във фактурата никога не пише доставката. Само стойността на парфюма

# 226
  • Бургас
 newsm44
получих поръчката от 18.09
Romance na Raphf Lauren  страхотен  ееее....

# 227
Момичета, дайте някой евтин мъжки парфюм.. този дали е много гаден?

Ето още няколко
и всички на тази марка
и още много други вероятно, но трябва повечко време за търсене  Laughing

# 228
  • Бургас
тъп  PAY PAL #2gunfire

пуснах една поръчка( отразена..парите ми в сметката са блокирани..) и когато исках да платя втора, ми казва че лимитът ми не позволява, а в дебитната имам сума три пъти колкото  ми е поръчката...каза да си ъпдейтна профила и картата..направих всичко, но промяна никаква
да не би да трябва да преосмисли операциите?

някой имал ли е подобен проблем?!

newsm23 някои има ли имфо до кога са безплатните поръчки?!

# 229
  • Варна
Верифайфната ли ти е картата? Ако не е имаш ограничение 100$...

# 230
  • Бургас
Верифайфната ли ти е картата? Ако не е имаш ограничение 100$...

ми дааа надхвърлям 100$
и как трябва да я верифайфна.. ?
лимита 24ч ли е?

# 231
  • Варна
Не, не е за 24 часа, безсрочен е за съжаление.
Влез в темата за e-bay на първа страница има линк за регистрацията в пейпал и там пише. Когато си се регистрирала в пейпал са ти дръпнали евро и половина. Ако имаш интернет банкиране и тази транзакция е отразена, в нея има едни 4 цифри които са код/ представлява нещо такова POS 1.50 EUR ХХХХ PAYPAL--AEXPUSE...., четирите Х са кода/. Той ти е необходим за да стане картата ти/и акаунта/ верифайф. Ако нямаш нетбанкиране трябва да искаш този код от някоя кака в банката ти.

... да допиша. кода се пише в My Account Overview , трябва да има status ... там нейде, ще се ориентираш.
Веднъж въведен можеш да плащаш спокойно. Ако адднеш 2ра карта на същия акаунт, няма нужда с нея да повтаряш процедурата, ще можеш да плащаш и с нея суми над 100$.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 00:02 от Flash*

# 232
  • Бургас
Не, не е за 24 часа, безсрочен е за съжаление.
Влез в темата за e-bay на първа страница има линк за регистрацията в пейпал и там пише. Когато си се регистрирала в пейпал са ти дръпнали евро и половина. Ако имаш интернет банкиране и тази транзакция е отразена, в нея има едни 4 цифри които са код/ представлява нещо такова POS 1.50 EUR ХХХХ PAYPAL--AEXPUSE...., четирите Х са кода/. Той ти е необходим за да стане картата ти/и акаунта/ верифайф. Ако нямаш нетбанкиране трябва да искаш този код от някоя кака в банката ти.

... да допиша. кода се пише в My Account Overview , трябва да има status ... там нейде, ще се ориентираш.
Веднъж въведен можеш да плащаш спокойно. Ако адднеш 2ра карта на същия акаунт, няма нужда с нея да повтаряш процедурата, ще можеш да плащаш и с нея суми над 100$.
картата ми е верифайвната, още при въвеждането на 4 цифрният код, иначе нямаше да мога да плащам и все  още е .
прочетох всичко в ebay , но не разбрах какви са стъпките за разблокиране, отново ли трябва да въведа този код и къде?
 Sad
едва ли единствената алтернатива е вкарването на втора карта?!

# 233
  • Бургас
а и доколкото разбрах от ровенето ми в нета
за да отблокират картата искат да им пратя копие на лична карта и шофьорска книжка, ама това не ми се струва много нормално и по този начин ще си кача лимита и ще я използвам...

Fax proof of ID and location. Fax documents to confirm your ID and address. This final step is required to remove your receiving limit.
   Valid photo ID
    * Passport
    * Driver's License
    * National Identity Card
UPLOAD FILES...

Моля ПОМАГАЙТЕ, само аз ли се сблъсках с тази простотия  newsm78

# 234
Просто пиши на суппорта им.Имах подобен проблем и те ми отблоираха картата за 1 ден без да ми искат  никакви копия на документи  .

# 235
  • Бургас
ясно, ама а идеята е какво да им напиша на англииски
може ли да ми помогнеш
че нещо ми бяга англииският
Благодаря

# 236
Ами едва ли ще съм ти от помощ защото аз писах само едно изречение и то беше нещо от рода на - картата ми е блокирана моля да я  отблокирате . То друго и нямаше нужда те си виждат там какъв е проблема.Използвай преводача  http://webtrance.gbg.bg/.Само че първо си влез в акаунта и оттам пиши на суппорта.

# 237
Доживях и аз да си взема Еуфорията шипната на 12-ти  newsm44
Нещо повече, взех си и поръчката шипната на 22-ри - Миракъл Форевър на Ланком и за мъжа - М7 на Ив Сен Лоран  newsm44

Вълшебни аромати!!! Усещам ги дори през хремата, която ме налегна вчера...
Явно нещата си идват, но трябва да се почака доста, а тъкмо ги набедих, че са несериозни и се бях зарекла да не пускам повече нищо. Лошото е, че досега май никой не е получил мейл, че продължават БД и май на 10-ти приключва промоцията. Днес получих мейл с код за 10% намаление, но друго си е БД Confused

# 238
  • Бургас
Лошото е, че досега май никой не е получил мейл, че продължават БД и май на 10-ти приключва промоцията. Днес получих мейл с код за 10% намаление, но друго си е БД Confused

Много вероятно е отново да удължат БД, но пък ако не се случи ви съветвам да устискате още месец за коледните намаления в Ягодката. Миналата година бяха намалили 500 парфюма с 50%

# 239
Да се вкюча и аз с отчет- днес имам известие за Алюра, който не искам-шипнат на 24/09 и са минали от федекс ,докато ме е нямало с поръчка шипната на 01/10. Интересното при втората поръчка е, че не съм плащала доставка, но си имах тракинг номер и ще ми я доставят утре.

Общи условия

Активация на акаунт