Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 945
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен
Да се похваля,че вчера си взех поръчката от 2.10 Много съм доволна.Един тестер  Paul Smith Extreme на много добра цена. И един Lanvin Oxygene за мъжа ми.

# 376
За първи път поръчката ми е шипната на следващия ден  Hug може би защото е само 1 парфюм.  Mr. Green
И аз обаче се нуждая от помощ, защото искам да зарадвам и половинката си с някой парфюм. Изобщо не съм запозната с мъжките аромати...но за ориентир - последните два парфюма, които си купи бяха Echo-то на Davidoff, а сега е на Farenhait. Дайте идейки Simple Smile

# 377
  • Варна
Това ми се случва за първи път - правя поръчка и след 2-3 часа вече е shipped  Shocked

# 378
Това ми се случва за първи път - правя поръчка и след 2-3 часа вече е shipped  Shocked

Според мен са се стреснали, ние ги засипахме с гневни мейли в последните 2-3 седмици  Mr. Green заради непристигналите по месец и повече поръчки. Дано тези да дойдат бързичко.  Praynig

# 379
Збелязвам, че в последно време не винаги пращат мейл, че е шипната поръчката. Според мен са затрупани с поръчки и не смогват.

# 380
  • Варна
Не пращат мейл, но нали знаем как да си проверим статуса на поръчката на самия сайт  Wink

# 381
За първи път поръчката ми е шипната на следващия ден  Hug може би защото е само 1 парфюм.  Mr. Green
И аз обаче се нуждая от помощ, защото искам да зарадвам и половинката си с някой парфюм. Изобщо не съм запозната с мъжките аромати...но за ориентир - последните два парфюма, които си купи бяха Echo-то на Davidoff, а сега е на Farenhait. Дайте идейки Simple Smile
този 212 Sexy Cologne by Carolina Herrera http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_2-am-pid_ … 3M__products.html можеш да си го ползваш и ти, много е топъл
това Армани също е мекичко http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_A-am-pid_ … 6M__products.html

# 382
Да се похваля,че вчера си взех поръчката от 2.10 Много съм доволна.Един тестер  Paul Smith Extreme на много добра цена. И един Lanvin Oxygene за мъжа ми.
от една седмица му се чудя на този Paul Smith Exteme може ли малко подробности Praynig, ако искаш ми пиши на лична да ми разкажеш за него  bouquet

# 383
Днес мирасах този мъжки - http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_63489M-am-cid_C … ne__products.html. Страшно много ми хареса-свеж, силен, направо невероятен.

# 384
  • Варна
Никой не пише... Rolling Eyes

Аз да споделя за моята поръчка с липсващ парфюм...в крайна сметка се разбра, че е пристигнал в България с нарушена опаковка...значи някой друг си е взела парфюма...утре ще трябва да го освобождавам и да видя как ще се разправям с Fragrancex... Thinking

# 385
аз да попитам дали пратките пристигат с фактура вътре или някакъв документ, от който е видно каква е стойността

# 386
аз да попитам дали пратките пристигат с фактура вътре или някакъв документ, от който е видно каква е стойността

Вътре в кашона има фактура.

# 387
мерси, обувчице

ох, тук всичко над 22 евро се облага, с около 30% отгоре

в бг, ако поръчам парфюм до 50та евро, ще пристигне на поща и няма да го обложат?

# 388
мерси, обувчице

ох, тук всичко над 22 евро се облага, с около 30% отгоре

в бг, ако поръчам парфюм до 50та евро, ще пристигне на поща и няма да го обложат?

Тук дори и да е над 50 евро много често минава метър.
Аз лично бих препоръчала пратките да са от по един парфюм или един сет, за да няма изненади.
Ако не си следила темата да кажа, че също е добре да се плаща през пей пал, че ако се изгуби пратката трудно връщат пари.
До сега има случаи на върнати пари на момичета платили чрез пей пал, на такива платили с карта не съм чула да им върнат парите   Confused
Не са чак толкова много тези случаи де, но е добре да се презастраховаме.

# 389
благодаря ти
за пей пал прочетох, аз обикновено плащам с кредитната, но щом е такава статистиката, ще я регистрирам
определено ще насоча пратката към бг обаче, пък свекървата да се оправя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт