Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 729
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 390
получих днес 3 пакетчета,съответно от 6 и 9 .10

# 391
Здравейте,интересува ме дали при поръчка на стойност $108.00 се заплаща мито и разни други допълнителни такси.Благодаря Ви!

# 392
  • София
Въпрос на късмет е -  надявай се да е под два кг пратката и да отиде в пощата....
Иначе ще трябва да платиш мито и ДДС

# 393
на такива платили с карта не съм чула да им върнат парите   Confused
Не са чак толкова много тези случаи де, но е добре да се презастраховаме.

На такива дори не им обръщат внимание  Peace
Писах до Бг пощи. Отговор не получих. Говорих с пощальонките от клона. В устен разговор ми дадоха да разбера, че никой няма да отговори на молбата ми. В София били много натоварени, малко работници и ниски заплати. Още повече, че аз като получател НЕ мога да си търся пратката. Трябва от ФрагрансеХ да пуснат жалба и т.н
Да ама как да го накарам този сайт да пусне жалба? Те си знаят тяхното- безплатна доставка, незастрахована пратка - ужас  ooooh! Пак писах на Бг пощи, но този път по най-официалния ред - писото е изпратено от фирма с изходящ номер и с обратна разписка. Няма как да не получа писмен отговор. Сега обаче чакам да благоволят да си го вземат и заприходят, вече четвърти ден. Блях  Sick

# 394
Не е лошо в началния пост на темата (то за следващата остава) да се даде подробно указание (или линк към дадено вече такова) за регистрация и плащане чрез Пей Пал.........

# 395
Единственият недостатък на плащането през ПейПал е, че курса на долара не е много изгоден, за тези, чиито сметки са левови. Но пък по-добре 2-3 лв отгоре и да си спокоен  Peace

# 396
  • Балчик
Хайде да се похваля с първата си поръчка, всъщност две поръчки получих наведнъж. И тук е моментът да кажа,ч е съм бясна на тия от пощата- пощенското клеймо е от 13.10 и на двете кашончета. А не съм полуавала "призовки" и ако днес не бях минала покрай пощата кой знае кога щях да разбера за тях.
Едната поръчка е шипната на 30.09, другата на 1.10 Получих това :

Много ми хареса, най-много от всички получени всъщност (всички са на сляпо)

Другото е :

Хареса ми също, по-силен е от първия.
Дописвам- страхотен е ! Началната острота изчезна и стана много нежен и красив. Heart Eyes

Третият е :

Не е лош, ама очаквах повече от него. Ще си го нося, но трябва да го опитам самостоятелно, че сега всички миризми ми се смесиха и имам чувството, че не го усещам както трябва. И все пак ми мирише на нещо познато и не мога да се сетя на какво.

Четвъртият е:

Не съм го отваряла, не съм го мирисала- за подарък е на големия ми син, дано му хареса.

Онзи ден направих още една поръчка- Будоар и Черния кристал.

Да добавя,ч е едната поръчка беше платена чрез Пей пал, другата с картата и онзиденшната отново е чрез Пей пал, че ме стреснахте с невърнатите пари за неполучени пратки.

П.П Ама че подробна бях, дано не съм ви досадила.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 16:38 от Джемма

# 397
skrita, не се занимавай с пощите, подай жалба в банката  Peace

# 398
Единственият недостатък на плащането през ПейПал е, че курса на долара не е много изгоден, за тези, чиито сметки са левови. Но пък по-добре 2-3 лв отгоре и да си спокоен  Peace

Ами аз установих на принципа на пробата и грешката, че е по-изгодно да плащаш през Пейпал от левова сметка. Слагат още 2,5% върху фиксинга на долара при обмяната. Първия път платих от доларова сметка - голяма набутвация беше...Първо аз да си захраня доларовата сметка минавам през курс продава на банката. След това те по незнайни причини ми обръщат доларите в лева и после обратно пак в долари, и в крайна сметка от картата ми бяха дръпнати с около 4-5 долара повече отколкото ми беше сметката (сметката ориентировъчно беше около 40 долара). Така че, според мен най-добре да се плаща от левова сметка през Пейпал  Peace

# 399
Не съм се записала в новата тема досега. ooooh!
Гледам,че доста се бавят напоследък пратките.Аз си мислих че декември покрай празниците ще има големи намаления и ще поръчам за подаръци,ама според вас колко време преди това трябва да поръчам за да дойдат навреме.Явно месец преди това.А ако е месец преди това,няма да хвана намаленията. Crossing Arms Не е честно.

# 400
Славче, в Ягодата има големи намаления на парфюми в момента и е сигурно защото се проследяват по интернет. Не рискувай от Ф. с подаръци за Коледа специално. Нямат застраховки и са несигурни. На мен лично ми писна да треперя дали ще ми дойдат пратките или ще ми изгорят парите. Казват евтиното има риск, така е, но всички си изкарваме трудно парите и е кофти за изгориш и с 10 долара. Разочарованието е голямо. Всички момичета треперят съм сигурна за всяка пратка. а в една можеш да сложиш само един парфюм или сет, да не отидеш на митница. Сега се притеснявам за един сет на Вера Уанг, дали ще пристигне и къде.

# 401
densi ужас.Значи викаш да не разчитам. Confused Аз в Ягодката ги видях вече,ама при мен работата е такава,че аз искам определени парфюми,и така ги търся.А не от намаленията да си избирам.А и моя примерно е луд,постоянно купува парфюми и винаги има десетки,за да купя за него,трябва да е нещо ново,което няма.А те на тия намаления в Ягодката нямат нови неща. Rolling Eyes Искаше ми се поне за него и за майка за поръчам по един,към другите работи дето съм придвидила да им взема.И понеже знаеш,в Бюти зоната примерно един 100мл парфюм е  към 120лв и нагоре,в сайта се намира за по 50долара,и понякога надолу.Остава вариант да поръчвам отсега  Thinking,пък ако не дойдат,ще мога да реагирам навреме.

# 402
Славче ужас не, но има притеснения. Аз от Ф.имам много неща и съм изключително доволна, като изключим треперенето дали ще пристигне или някой ще се облажи за моя сметка. Фрагранса е аутлет и там са по-стари аромати и от намалените в Ягодата. Ще трябва са вземаш новите от Бюти Зоун. Няма как. Аз също току що се набутах здраво за Шанел от магазина, който е официален вносител за България. В Ф. го няма, за съжаление. Искам за сърпруга ми 1 Милион на Пако Рабан, но също от тук ще го взема. Няма го по сайтовете. Непременно го пробвай, страшна работа е. Мирише на дъвки Турбо. Laughing Кажи какво търсиш и ще те насоча откъде е най-изгодно. Аз също съм от "лудите" който постоянно купуват.

# 403
  • Варна
Имала съм и по 2, и по 3 парфюма в едно кашонче. До сега не съм имала проблем от какъвто и да е характер. Всичко си е пристигало както трябва за 10-14 дена и винаги в пощата, не на митница. Да не викам дявола  devil
Сега отново чакам 3 наведнъж, надявам се всичко да е наред.

# 404
Славче ужас не, но има притеснения. Аз от Ф.имам много неща и съм изключително доволна, като изключим треперенето дали ще пристигне или някой ще се облажи за моя сметка. Фрагранса е аутлет и там са по-стари аромати и от намалените в Ягодата. Ще трябва са вземаш новите от Бюти Зоун. Няма как. Аз също току що се набутах здраво за Шанел от магазина, който е официален вносител за България. В Ф. го няма, за съжаление. Искам за сърпруга ми 1 Милион на Пако Рабан, но също от тук ще го взема. Няма го по сайтовете. Непременно го пробвай, страшна работа е. Мирише на дъвки Турбо. Laughing Кажи какво търсиш и ще те насоча откъде е най-изгодно. Аз също съм от "лудите" който постоянно купуват.

Денси.Точно този е единият който ще искам за него.Аз го пробвах в Бюти зоната само на листче,ама не ми миришеше на Турбо,ще го погледна пак в събота. Laughing Иначе във Ф. го качиха,скоро цена и снимка,така че ще го има. Laughing Друг,искам някакъв пак за него,нов,хубав,стилен,тежък парфюм.То и за сезона няма как да е лек де.Какво ново има излезнало,да тествам в Бюти зоната?

Общи условия

Активация на акаунт