Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 707
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 405
Това е относително за Турбото, на мен на това ми мирише. Wink Има нов мъжки Диор и Гучи.За Гучи говорят страшни неща.Има и ново Порше.

# 406
Поршето не ми е интересно,но Диор-а и Гучи-то има ли ги в Бюти зоните?  bouquet За "страшните неща",има предвид хубави,нали така? Laughing Много искам да го помириша.

# 407
Някой получи  ли поръчка шипната на 10.10.08?

# 408
О, новият парфюм на Гучи е страхотен! Аз съм влюбена в него. За жалост все още не са го пуснали в Я и Ф. Ще го почакам. И без това половинката има достаъчно парфюми засега.
А нещо също така хубаво и изискано е Givenchy Pi Neo.
Проли, раничко е май  newsm78

# 409

да вчера Peace

# 410
  • Варна
Аз преди малко се върнах от митницата...платих си 28 лв мито...сега започвам да се боря за липсващия ми парфюм... Crossing Arms

# 411
Аз преди малко се върнах от митницата...платих си 28 лв мито...сега започвам да се боря за липсващия ми парфюм... Crossing Arms

jorjeta, върху каква сума е това мито?

# 412
  • Варна
red shoe, стойността на пристигналия парфюм е 42.90 $, а стойността на цялата поръчка е 98.13 $... парфюмите са на Marc Jacobs...  bouquet

# 413
О, новият парфюм на Гучи е страхотен! Аз съм влюбена в него. За жалост все още не са го пуснали в Я и Ф. Ще го почакам. И без това половинката има достаъчно парфюми засега.
А нещо също така хубаво и изискано е Givenchy Pi Neo.
Проли, раничко е май  newsm78

Ще потърся това Гучи.
На Живанши има всичко.

# 414
  • София
Slav4e, намесвам се в разговора ви с Денси Simple Smile, но искам да ти  препоръчам Terre D'Hermes . В момента е много изгоден в ягодката, а парфюма е страхотен.

# 415
  • София
Slav4e, намесвам се в разговора ви с Денси Simple Smile, но искам да ти  препоръчам Terre D'Hermes . В момента е много изгоден в ягодката, а парфюма е страхотен.

Eeee, поръчах го тези дни за мъжа ми този парфюм и се чудех дали ще му/ни хареса....обнадежди ме с коментара ти  Simple Smile

# 416
  • Варна

Eeee, поръчах го тези дни за мъжа ми този парфюм и се чудех дали ще му/ни хареса....обнадежди ме с коментара ти  Simple Smile

Кажете повечко за този парфюм моля   bouquet

# 417
  • У дома

Аз вчера си получих шипната на 13.1008

# 418
  • София
За Terre D'Hermes.Колкото мога ще го опиша - изискан,траен,развива се.Няма и помен от гадните одеколонски миризми от които ми се свива стомаха.

А това е от специалистите
Връхни нотки: сок от зеленчуци, портокал (специфична формула за Hermes от Албърт Виел), грейпфрут.

Сърдечни нотки: пипер, роза, здравец.

Базисни нотки:тамян, ветивер, кедър.
 Подходящ за: всеки ден.
И още:
Парфюмеристът Жан Клод Елена каза в интервю за последния брой на списание Forbes, че за създаването на дългоочаквания Terre d'Hermes, той е бил вдъхновен от писателя Жан Жоно. (Jean Giono).

"Малко по малко в мен се оформи идеята да създам аромат, който да съдържа само минерални и растителни нотки, без животински или мускусни миризми. За да постигна това, използвах главно миризма на дърво, най-вече на кедър и вложих няколко идеи грейпфрут и портокал за пикантен привкус. Това е рецептата."

# 419
La Fornarina благодаря,ще го имам предвид.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт