Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 703
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 420
Търся подарък за жена която харесва Енджъл, Елиен, Агент провокатор.
Това дали ще и допадне?

# 421
  • на пистата
мен ако питаш по вероятно да хареса ловлито на джесика паркър и амур на кенза,моята приятелка обича същите парфюми и от там знам

# 422
  • гр.Варна
Това дали ще и допадне?

Но пък това е много хубаво и изгодно сетче  Peace

# 423
Това дали ще и допадне?

Но пък това е много хубаво и изгодно сетче  Peace

Това имам в предвид и аз.

# 424
  • Балчик
Момичета, няма нужда всяка да цитира тези огромни картинки, трийте ги при цитирането. Peace

# 425
Да се похваля  Grinning  че днес ми пристигна Уиш .Малко ми е странен  защото досега бях с Кристобал ама ще видим как ще се развият отношенията ни. Сега чакам Цветната бомба

# 426
Да се похваля  Grinning  че днес ми пристигна Уиш .Малко ми е странен  защото досега бях с Кристобал ама ще видим как ще се развият отношенията ни. Сега чакам Цветната бомба

Малко Офф... Ама не се сдържах  Mr. Green Аз също бях поръчала и едновременно ми пристигнаха Кристобал и Уиш... Как пък ги нацелих без да искам и двата такива едни с мъжка нотка... Да ми се неначуди човек... Е, с Кристобал не се спогодихме колкото и да се мъчех, но пък за сметка на това успях да свикна с Уиш-а.

# 427
И аз с ОФ-моф ама какво да се прави  Embarassed
В началото Кристобал ми дойде като билки и тревички разни,а Уиш  на първо пръскане доста ...елементарен ,но после се поуспокои и сега ми е малко слабичък(е не съм си пръснала както трябва,но и  с Кристобал беше така- в началото нещо ми се губеше ,но след няколко дена вече го усещах мн. по добре).Сега се чудя за Пюр Пойзън и за Целувката на дракона- искам нещо сладко и омайно  Grinning
А някой поръчвал ли си е разни гримчета от сайта?

# 428
Целувката е сладка и омайна, но мисля, че вече си го прочела в другата тема Simple Smile

# 429
Даа имаше доста добри отзиви и ще го пробвам  Wink

# 430
  • Пловдив
И един новак в темата  Blush
Привет!
С помощта на съфорумка открих в този сайт любимото си парфюмче, дето отдавна не го внасят у нас  Crazy
Ето го http://www.fragrancex.com/products/_lid_F-am-pid_402W-am-cid_Per … me__products.html
Искам да попитам с каква дебитна карта може да се плаща /прочетох за Visa electron/? Само с такава или с каквато и да е? Предпочитам да е с дебитна, а не с кредитна умишлено.
И още едно въпросче - действа ли free-то в момента  Simple Smile
Благодаря!

# 431
  • Варна
Free действа  Peace
За дебитните карти не мога да бъда полезна.

# 432
Искам да попитам с каква дебитна карта може да се плаща /прочетох за Visa electron/? Само с такава или с каквато и да е? Предпочитам да е с дебитна, а не с кредитна умишлено.
Благодаря!

Относно дебитните карти и онлайн пазаруването, единствено и само Виза Електрон има шанс да проработи.
Най-добре я регистрирай в пей пал и така плащай  Peace

# 433
  • Пловдив
Благодаря ви! Това с free-то е супер Hug
Ще пробвам да си извадя отделна дебитна карта за целта, пък, ако се наложи, ще се науча и да я регистрирам в Пей пал.

# 434
  • гр.Варна
Благодаря!

Относно дебитните карти и онлайн пазаруването, единствено и само Виза Електрон има шанс да проработи.
Най-добре я регистрирай в пей пал и така плащай  Peace

не само Виза електрон(и не всяка) .Стават също и Visa Classic i Master card  Peace

Общи условия

Активация на акаунт